تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 98 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از قیمت ماکرو اکستنشن تیوب هایی که فوکوس اتوماتیک رو ساپورت میکنن، خبر داره؟
    برای کنون و ترجیحا از 3 تیکه ها و فلزی.
    حداقل قیمتی که تو بازار ایران میشه پیدا کرد!(حتی اگه برند متفرقه باشه)
    سلام امیر جان
    راستی لنز نو مبارک ایشالله رینگش بچرخه برات
    برای خودت میخوای؟ یه مقدار گرون در میاد
    یادمه یه مدت پ ی ک س ل مارک فوتیکسش رو داشت که 450 قیمتش بود اما الآن نداره
    قطعا توی تهران باب همایون پیدا میکنی اما نخری بهتره
    البته اگه دست دوم پیدا کنی چون قطعه اپتیکی توش نداره که نگران خرابیش باشی می ارزه خریدنش
    به نظر من یا 18-55 رو معکوس کن ( کهدیگه اتو فکوس نداری ) یا فیلتر کلوز آپ بگیر .... من یه ست سه تیکه دارم کیفیت اپتیکی رو میاره پایین اما استفاده ازش خیلی راحته و خیلی ارزون تر . اتوفکوس هم که داری
    من یه ست سه تیکه مارک kenko دارم وقتی 4X رو میبندم روی لنز ماکرو 100 کنون تقریبا فقط یه نقطه وضوح میده اگه هر سه رو هم با هم ببندم کلا هیچی فکوس نمیده
    فکر کنم الآن سه تیکه اش حدود 150-200 مارک خوب باشه
    فقط نقطه ضعفش اینه که امکان داره وقتی می خری روی هر لنزی نتونی استفاده کنی به خاطر اندازه دهانه مختلف لنز ها.

و از نظر من بهترین پیشنهاد اگر در محیط بسته قراره استفاده بشه تهیه یک عدد اکستنشن آکاردئونی هست که کاراییش بسیار بسیار بیشتره

2. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام امیر جان
    راستی لنز نو مبارک ایشالله رینگش بچرخه برات
    برای خودت میخوای؟ یه مقدار گرون در میاد
    یادمه یه مدت پ ی ک س ل مارک فوتیکسش رو داشت که 450 قیمتش بود اما الآن نداره
    قطعا توی تهران باب همایون پیدا میکنی اما نخری بهتره
    البته اگه دست دوم پیدا کنی چون قطعه اپتیکی توش نداره که نگران خرابیش باشی می ارزه خریدنش
    به نظر من یا 18-55 رو معکوس کن ( کهدیگه اتو فکوس نداری ) یا فیلتر کلوز آپ بگیر .... من یه ست سه تیکه دارم کیفیت اپتیکی رو میاره پایین اما استفاده ازش خیلی راحته و خیلی ارزون تر . اتوفکوس هم که داری
    من یه ست سه تیکه مارک kenko دارم وقتی 4X رو میبندم روی لنز ماکرو 100 کنون تقریبا فقط یه نقطه وضوح میده اگه هر سه رو هم با هم ببندم کلا هیچی فکوس نمیده
    فکر کنم الآن سه تیکه اش حدود 150-200 مارک خوب باشه
    فقط نقطه ضعفش اینه که امکان داره وقتی می خری روی هر لنزی نتونی استفاده کنی به خاطر اندازه دهانه مختلف لنز ها.

و از نظر من بهترین پیشنهاد اگر در محیط بسته قراره استفاده بشه تهیه یک عدد اکستنشن آکاردئونی هست که کاراییش بسیار بسیار بیشتره
    ریورس رینگ اداپتر دارم!
    ولی 2 تا مشکل داره:
    اولی اینکه اتوفوکوس کار نمیکنه و فوکوس دستی هم خیلی لرزش داره و سخته...
    دوم اینکه مجبورا در زمان فوککوس هم از دیافراگم بسته استفاده کنم و این باعث میشه نور خیلی کم باشه و عملا نور داخل لنز خیلی کم هست و دیده نمیشه که بخوام فوکوس کنم...(چون دیافراگم هم کار نمیکنه و باید از قبل سایزش رو مشخص کنم و ...)

یه ست 3 تایی فیلتر کلوس آپ هم از یکی از دوستان گرفتم(البته پست هنوز نیورده!)
    ولی فکر نکنم نتیجه جالبی داشته باشه...

شدیدا بفکر خرید اکستنشن تیوب هستم!
    تو خارج از کشور اکستنشن تیوب اتوفوکوس سراغ دارم که حدود 160~200 در میاد! ولی خرید تکی نمیصرفه!
    یعنی به اندازه خودش هزینه حملش میشه.

جنس برند معروفی نیست، ولی با کیفیت هستند! مانت هاشون هم آلومنیومی هست!
    اگه 1~2 نفر دیگه پیدا کنم که لازم داشته باشن، همین امروز زنگ میزنم و میگم برام بفرستن...

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ریورس رینگ اداپتر دارم!
    ولی 2 تا مشکل داره:
    اولی اینکه اتوفوکوس کار نمیکنه و فوکوس دستی هم خیلی لرزش داره و سخته...
    دوم اینکه مجبورا در زمان فوککوس هم از دیافراگم بسته استفاده کنم و این باعث میشه نور خیلی کم باشه و عملا نور داخل لنز خیلی کم هست و دیده نمیشه که بخوام فوکوس کنم...(چون دیافراگم هم کار نمیکنه و باید از قبل سایزش رو مشخص کنم و ...)

یه ست 3 تایی فیلتر کلوس آپ هم از یکی از دوستان گرفتم(البته پست هنوز نیورده!)
    ولی فکر نکنم نتیجه جالبی داشته باشه...

تو خارج از کشور اکستنشن تیوب اتوفوکوس سراغ دارم که حدود 160~200 در میاد! ولی خرید تکی نمیصرفه!

جنس برند معروفی نیست، ولی با کیفیت هستند! مانت هاشون هم آلومنیومی هست!
    اگه 1~2 نفر دیگه پیدا کنم که لازم داشته باشن، همین امروز زنگ میزنم و میگم برام بفرستن...
    مشکل فکوس رو با اکستنشن هم خواهی داشت
    بگذار یه مثال بزنم برات
    دوربین ها فوکوس رو با بازترین دیافراگم لنز انجام میدن و وقتی شما میخوای عکس بگیری دیافراگم لنز بلافاصله تا حدی که شما بهش میگی بسته میشه
    از طرف دیگه تمام دوربین های رده متوسط و حتی بسیاری از دوربین های حرفه ای بسته ترین دیافراگمی که میتونن باهاش فکوس خودکار داشته باشند دیافراگم 8 هست
    شما هم که دوربینت کراپ دار هست
    پس اگه در بهترین حالت باز ترین دیافراگم لنز شما 2.8 هم باشه با یه حساب سر انگشتی وقتی شما بخواین از اکستنشن 2X استفاده کنید باز ترین دیافراگم لنزتون برای دوربینتون میشه 2.8x1.6x2=8.96 که از نظر تئوری و حتی در بسیاری از موارد از نظر عملی دوربین شما توان اتوفکوس نداره.
    تازه تا اونجا که من میدونم شما لنز با دیافراگم باز هم ندارید و در بهترین شرایط شاید فقط بتونید از اکستنشن 1.4X استفاده کنید.
    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
    بعداینرو هم در نظر بگیرید که استفاده از ماکرو با تله بلند یا فیلتر کلوزآپ و یا اکستنشن به شدت عمق میدان رو تحت تاثیر قرار میده و اگر هدف شما اینه که یک جسم رو خیلی بزرگ کنید اصلا به کار شما نمیاد و بیشتر کار برجسته سازی نقطه فکوس رو انجام میده مثل گرفتن پرتره با تله بلند از فاصله نزدیک که سوژه رو کاملا از بک گراند جدا میکنه فقط اینجه بحث یک نقطه هست. این کار رو(بزرگ نمایی چند برابر) شما فقط با رینگ معکوس و یا لنز استثنایی MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro میتونید انجام بدید.

------------------------------
    پ.ن : راستی جسارتا اسم شما امیر هست یا بابک یا .... ؟
    صرفا برای این پرسیدم اگه امیر نیست الکی امیر صداتون نکنم
    Last edited by kindlinessangel; 27-08-2014 at 13:37. دليل: افزودن پ.ن

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مشکل فکوس رو با اکستنشن هم خواهی داشت
    بگذار یه مثال بزنم برات
    دوربین ها فوکوس رو با بازترین دیافراگم لنز انجام میدن و وقتی شما میخوای عکس بگیری دیافراگم لنز بلافاصله تا حدی که شما بهش میگی بسته میشه
    از طرف دیگه تمام دوربین های رده متوسط و حتی بسیاری از دوربین های حرفه ای بسته ترین دیافراگمی که میتونن باهاش فکوس خودکار داشته باشند دیافراگم 8 هست
    شما هم که دوربینت کراپ دار هست
    پس اگه در بهترین حالت باز ترین دیافراگم لنز شما 2.8 هم باشه با یه حساب سر انگشتی وقتی شما بخواین از اکستنشن 2X استفاده کنید باز ترین دیافراگم لنزتون برای دوربینتون میشه 2.8x1.6x2=8.96 که از نظر تئوری و حتی در بسیاری از موارد از نظر عملی دوربین شما توان اتوفکوس نداره.
    تازه تا اونجا که من میدونم شما لنز با دیافراگم باز هم ندارید و در بهترین شرایط شاید فقط بتونید از اکستنشن 1.4X استفاده کنید.
    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
    بعداینرو هم در نظر بگیرید که استفاده از ماکرو با تله بلند یا فیلتر کلوزآپ و یا اکستنشن به شدت عمق میدان رو تحت تاثیر قرار میده و اگر هدف شما اینه که یک جسم رو خیلی بزرگ کنید اصلا به کار شما نمیاد و بیشتر کار برجسته سازی نقطه فکوس رو انجام میده مثل گرفتن پرتره با تله بلند از فاصله نزدیک که سوژه رو کاملا از بک گراند جدا میکنه فقط اینجه بحث یک نقطه هست. این کار رو(بزرگ نمایی چند برابر) شما فقط با رینگ معکوس و یا لنز استثنایی MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro میتونید انجام بدید.

------------------------------
    پ.ن : راستی جسارتا اسم شما امیر هست یا بابک یا .... ؟
    صرفا برای این پرسیدم اگه امیر نیست الکی امیر صداتون نکنم
    اسم بابک هست! این یوزر نیم داشتانی داره برا خودش

لنز با دیافراگم باز، فقط 50mm f/1.8 دارم.

این اکستنشن تیوب های که من میگم 1.4x یا 2x نیستند.
    با mm سایزشون رو مشخص کردن، مثلا 11mm یا 16mm یا ...

درضمن من نمیخوام دوربین اتوفوکوس انجام بده!
    تنها چیزی که لازم دارم اینه که موتور فوکوس فعال باشه!
    برای اینکه با PC هم میشه فوکوس رو کنترل کرد، یعنی تصویر زنده دوربین رو تو مانیتور میبینم و با عقب و جلو کردن از طریق کامپیوتر، بهترین حالت رو پیدا میکنم.

7. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسم بابک هست! این یوزر نیم داشتانی داره برا خودش

لنز با دیافراگم باز، فقط 50mm f/1.8 دارم.

این اکستنشن تیوب های که من میگم 1.4x یا 2x نیستند.
    با mm سایزشون رو مشخص کردن، مثلا 11mm یا 16mm یا ...

درضمن من نمیخوام دوربین اتوفوکوس انجام بده!
    تنها چیزی که لازم دارم اینه که موتور فوکوس فعال باشه!
    برای اینکه با PC هم میشه فوکوس رو کنترل کرد، یعنی تصویر زنده دوربین رو تو مانیتور میبینم و با عقب و جلو کردن از طریق کامپیوتر، بهترین حالت رو پیدا میکنم.
    حق با شماست اکستنشن های ماکرو با واحد mm مشخص می شوند و توی اونها عنصر اپتیکی وجود نداره من با اکستنشن های تله اشتباه گرفتم اما فکر نکنم زیاد ساز و کارشون با هم فرق داشته باشه .... در هر صورت اگر میخواهید از ال سی دی کامپیوتر برای فکوس استفاده کنید که دو انتخاب فیلتر کلوز آپ و همین اکستنشن براتون بیشتر نمیمونه فقط اگه بتونید آکاردئونی با قابلیت فکوس پیدا کنید معرکه است
    Last edited by kindlinessangel; 27-08-2014 at 14:48.

9. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.دوستان تو تهران جايي هست كه بشه دوربين ها رو دست گرفت و باهاشون كار كرد؟نمايشگاهي چيزي....مثل نمايشگاه هاي موبايل......

در آغاز فعالیت madjidrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید محترم
    من چند وقتی هست که دنبال یه دوربین DSLR خوب با قیمت مناسب تا 1100000 میگردم ، تو سرچ هام به Canon1100D رسیدم که برای من که تازه می خوام شروع کنم خوبه فقط یه سوال داشتم در رابطه با فیلم برداریش که تو خیلی از سایتها ننوشته بود اونم اینکه با همین لنز روش Zoom اپتیکال در حین ضبط فیلم داره یا نه و اگر لنز Zoom هم براش بگیرم میتونم Zoom کنم تو فیلم برداریش یا نه. سوال دیگم اینه که مدت زمان فیلم برداری مداوم باهاش چند دقیقه است.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید محترم
    من چند وقتی هست که دنبال یه دوربین DSLR خوب با قیمت مناسب تا 1100000 میگردم ، تو سرچ هام به Canon1100D رسیدم که برای من که تازه می خوام شروع کنم خوبه فقط یه سوال داشتم در رابطه با فیلم برداریش که تو خیلی از سایتها ننوشته بود اونم اینکه با همین لنز روش Zoom اپتیکال در حین ضبط فیلم داره یا نه و اگر لنز Zoom هم براش بگیرم میتونم Zoom کنم تو فیلم برداریش یا نه. سوال دیگم اینه که مدت زمان فیلم برداری مداوم باهاش چند دقیقه است.
    با تشکر
    1:فیلم برداری HD داره! یعنی 1280*720 ولی کیفیتش قابل مقایسه با دوربین های کمپپکت و موبایل و ... نیست!(کاملا برتر و سرتر هست)
    2:مدل فیلم برداری مداوم حدود 15 دقیقه هست.(حداکثر اندازه هر فایل 4 گیگه که حدودا میشه 15 دقیقه!)
    *اگه درست یادم باشه یا با بیت ریت 32 تا 35 Mbps فیلم برداری میکنه.

3:زوم داره! ولی دستی هست!
    یعنی باید بصورت دستی لنز رو بچرخونید تا زوم کنه(تا جایی هم که من میدونم بیشتر DSLR ها همینطوری هستند)

4:کنون 1100D بیشتر از چیزیه که یه اماتور لازم داره!
    با لوازم مناسب، عکس های خیلی خوبی میشه باهاش گرفت...

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت madjidrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اراک ، ایران

پيش فرض

آقا بابک ممنون واقعا لطف کردید این موضوع رو هرجا که می گشتم پیدا نمی کردم که با توضیحای شما جواب گرفتم.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینی که دیدی از چه برندی هست من توی ایران فقط kenko و phottix رو دیدم.
    Kenko حدود 160-170 دلار و فوتیکس حدود 100$
    این یه سمپل از kenko

لینک موردی که سراغ داری رو برام پخ کن شاید منم مشتری شدم

راستی این عین متنی هست که توی سایت B&H در مورد فکوس اومده
    These Kenko Auto Extension Tubes retain auto focus capability with Canon AF lenses providing the effective aperture stays at f/5.6 or brighter.
    حالا اینکه این اینجا چطوری محاسبه میشه خودمم نفهمیدم.
    اما در کل شما نیازی به اتو فکوسش نداری و فقط به توانایی اتوفوکوسش نیاز داری
    Last edited by kindlinessangel; 28-08-2014 at 08:33.

16. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •