قدیما اینجا یه سیستمی بود که از گذاشتن تصاویر حجیم و عظیم داخل امضاها جلوگیری میکرد.
چند وقتیه به نظرم از کار افتاده و خیلی افراد تصاویر بزرگ و حجیم داخل امضاهاشون گذاشتن و شکل بدی گرفته صفحات...
قدیما اینجا یه سیستمی بود که از گذاشتن تصاویر حجیم و عظیم داخل امضاها جلوگیری میکرد.
چند وقتیه به نظرم از کار افتاده و خیلی افراد تصاویر بزرگ و حجیم داخل امضاهاشون گذاشتن و شکل بدی گرفته صفحات...
کاربران فعال(منظور تگ کاربر فعال در یک بخش هست)،امکان استفاده از آواتار متحرک(gif)رو دارن؟
سلام
خیر این امکان برای کاربران فعال وجود نداره
![]()
ببخشید علت این همه محدودیت برای کاربرای این انجمن چیه؟سایز آواتار که 150*150 هست و بزرگ نیست،حالا اگه بخواد متحرک باشه،چه مشکلی در روند کار انجمن بوجود میاره؟؟؟
Last edited by LEO.M; 01-01-2014 at 20:28.
به نظر من، تعدد تصاویر متحرک باعث زشتی و هرج و مرج شده، ظاهر بدی به صفحات میده، و باعث distraction میشه.
همچنین، با توجه به بزرگتر بودن سایز (in bytes) تصاویر متحرک، حجم کلی صفحات بالاتر میره...
به طور کلی what's the point ؟!
سلام دوستان
1.لطفا از همین ابتدا امتیاز دهی به خریدار و فروشنده رو در بازارچه قرار دهید که از هیچی خیلی بهتره
اگر هم کاربران ملزم بشوند که امتیاز داده شده به تاپیک مربوطه لینک کنند،از امتیاز دادن های غیر واقعی جلوگیری میشود(چیزی که در سایتهای دیگه میبینیم)
امیدوارم بازارچه هم مثل انجمن،بخوبی مدیریت شود
2.امکانش هست فعالیتهای یک کاربر رو به تفکیک انجمنها بشه دید؟
مثلا کاربرX
تعداد پستها در انجمن دانلود نرم افزار XX پست
تعداد پستها در انجمن اینترنت و شبکه XX پست
اینکه برای هر انجمن رو میشه جداگانه دید رو میدونم،فعالیت هرکابر رو میخوام.(مثلا خودم!)
Last edited by mohammad_87; 02-01-2014 at 04:07.
سلام قسمت جواب سریع برای من تو فایرفاکس 26 غیر فعال شده یعنی دکمه هاشو اینا هیچی معلوم نیست کلا سفید شده میشه راهنمایی کنید.
( جاوا غیر فعال شده؟ )
برای اینکه از طرف سایت به خاطر بروز رسانی تاپیکها ایمیل دریافت نکنم باید چه تنظیماتی رو فعال کنم؟
من این کار رو کردم ولی باز ایمیل میاد برام؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'گزینه دوم را انتخاب کنید.
بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل
Last edited by vissoto; 03-01-2014 at 09:36.
من قبلا این گزینه رو هم گذاشته بودم ولی باز ایمی میومد؟!!!!
الان باز گذاشتم دوباره ببینم درست میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)