اسم نرم افزار رو نوشتم رایگانه دانلود کنید کار باهاش راحته . البته اعتراف می کنم مشکل چتر اویرا ظاهرا حل نشده زود قضاوت کردم ! ( صداشو در نیارید ضایع میشم ! )
فعلا شرمنده دوست محترم هم هستیم :
اسم نرم افزار رو نوشتم رایگانه دانلود کنید کار باهاش راحته . البته اعتراف می کنم مشکل چتر اویرا ظاهرا حل نشده زود قضاوت کردم ! ( صداشو در نیارید ضایع میشم ! )
فعلا شرمنده دوست محترم هم هستیم :
Last edited by ashena55; 11-04-2015 at 18:14.
شاید ولی بنظر مشکلی نمیاد چون هم گارد برقرار هست هم داره اپدیت میشه و هم به تنظیماتش دسترسی داریم از توی کنترل پنل.سلام من میگم شاید به خاطر آپدیت کردن ویندوز سون باشه چون برای من هم اخیرا گاهی اینطوری میشه (؟) نمی دونم
آره فعاله فقط میگم مال من قسمت web protection اش غیر فعال شده و چترش بسته مونده . وگرنه بقیه جاهاش کار می کنه
البته من چون از فایروال کومودو استفاده میکنم و نسخه اویرام هم رایگان هست از اول وب پروتکشن نداشتم !! یعنی سفید بود.آره فعاله فقط میگم مال من قسمت web protection اش غیر فعال شده و چترش بسته مونده . وگرنه بقیه جاهاش کار می کنه
ضمنا خود اویرا یک افزونه برای کروم و فایرفاکس داره که میزان سلامت و ترکر سایت رونشون میده و در مواقع الوده بهت ابتدا هشدار میده.
از افزونه های دیگری هم میشه جهت بالا ردن امنیت هنگام وب گردی استفاده کرد مثل : WOT یا trafficlight
مال منم که رایگانه پس چرا چترش باز نمیشه ؟؟
اون افزونه اویرا رو چطوری باید نصب کنم ؟
ببین از تو کنترل پنل میتونی وارد تنظیمات اویرا بشی یانه ، اگر شد ببین رئال پروتکشن فعال هست -اپدیت هست ، اگر فعال بود که هیچ حالا چتر هم باز نشه خیالی نیست ولی اگر فعال نیست یعنی انتی ویروس از کار افتاده و به هر حال باید یک کاری بکنی.مال منم که رایگانه پس چرا چترش باز نمیشه ؟؟
اون افزونه اویرا رو چطوری باید نصب کنم ؟
افزونه رو برای فایرفاکس من از اینجا گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامدوستان برا من یه لایسنس پرو2014 میفرستین
سلام دوستان
من اویرا رو نصب کردم اما اپدیت نمیشه و نوشته
your computer is not secure
بنظرتون چکار کنم؟
آیا آپدیت میشه یا در هنگام دانلود اعلان عدم دانلود نشون میده؟
از صفحه اصلی آنتی ویروس خود یک عکس تهیه کنید و اینجا قرار بدین
کسی از دوستان برای اینترنت سکوریتی لایسنس داره لطفا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)