ممنون از شما که جواب دادین
ممنون از شما که جواب دادین
سلام من بازی رو نصب کردم رو دی وی دیش دو تا کرک بود که وقتی اولیش رو میریزم کلا سیستم هنگ میکنه و باید ریاستارتش کنم وقتی هم دومی رو میزنم پس از کلیک رو شورت کاتش هیچ اتفاقی نمیفته و بازی اجرا نمیشه مشکل چیه؟میشه یه کرک خوب معرفی کنید شاید از کرکش باشه نمیدونم...
سلام من نمیدونم کجا باید سوالمو مطرح کنم لطفا راهنمایی فرمائید.
سلام من بازی call of duty black ops 2 را نصب کردم و مرحله اول و دوم را بازی کردم ولی در مرحله سوم وقتی اریک را آزاد میکنیم و درب را باز میکنیم بازی هنگ میکنه و گیر میکنه لطفا را هنمایی فرمایید . ممنون میشم
اکثر لینکا پاک شدن لطفا یکی یه لینک سالم از یه کرک کار درست بزاره ممنون
ای بابا یعنی کسی نیست یه کمکی بمن بکنه که این گیم رو اجرا کنم من همه اینجا رو خوندم و هرکاری گفتن کردم :آپدیت کارت گرافیک و اون نرم افزار st..و...ولی کرکی که لینکش سالم ود رو هم ریختم اما فقط صفحه سیاه مید و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و مجبور میشم سیم لپ تاپ رو بکشم بابا یکی بیاد دیگه![]()
یه کرک از یه سایت دیگه دان کردم و درست شد!!!اگه کسی لازم داشت بگه آپ کنم از همه کسانیکه این مدت با راهنمائیشون منو شرمنده کردن هم تشکر میکنم!!!!!!!
![]()
Last edited by ashkan22; 01-04-2013 at 23:06.
در مرحله سوم بعد اینکه تو بیابون افغانستان رهامون میکنن از بازی خارج میشم
یه سیو بازی پیدا کردم تونستم چند مرحله دیگه رو هم بازی کنم اما که اونم چندتا نقشه آخر بازی رو همین مشکل داره و باز نمیشن
چیکار کنم
سلام من تو مرحله escape anthem گیر کردم اونجا ک با ماشین هستی و به بن بست میخوری کسی میدونه چیکار باید کرد ک از مرحله رد شم؟؟
تو مرحله سوم وقتی اون مرده رو ازاد میکنم وقتی میخوام در رو باز کنم از بازی میاد بیرون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)