تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 457 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خب منتظر زبان فارسی بودیم که توی این ورژن جدید اضافه شد. فقط نمیدونم پنجره Summary برگشته یا نه.

2. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من کومودو را نصب کردم!
    ولی آنقدر به کرک ها گیر میداد که ویروس هم نبودن چون با کاسپر و نود32 اسکن کرده بودم و چیزی نداشت فهمیدم که این کرک ها ویروس نیستند و comodo الکی به جای فایل وخرب اون ها را میگیرد مجبور شدم کومودو را پاک کنم!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من کومودو را نصب کردم!
    ولی آنقدر به کرک ها گیر میداد که ویروس هم نبودن چون با کاسپر و نود32 اسکن کرده بودم و چیزی نداشت فهمیدم که این کرک ها ویروس نیستند و comodo الکی به جای فایل وخرب اون ها را میگیرد مجبور شدم کومودو را پاک کنم!
    دوست عزیز کافیه فایل هایی که گیر میده را به لیست Trusted اضافه کنید + گزینه Do Not show Antivirus Alerts در قسمت Scanner Settings رو تیکش رو بردارین تا ازتون بپرسه+ Sandbox خاموش کنید.
    اونوقت کومودو فقط سوال می پرسه و کاری سر خود انجام نخواهد داد.

5. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام مثلا قسمت آپدیت را باز کنم اما باز نمیشه!! هر چی روش کلیک میکنم باز نمیشه!! یعنی هیچ قسمت CIS 6 باز نمی شه !! نمیدونم چرا؟؟؟ انگار هنگ کرده!! صفحه اصلی باز میشه اما میخوام برم تو قسمتهای مختلفش اصلن باز نمیشه!!! کسی میدونه علت چیه؟؟؟
    ممنون میشم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام مثلا قسمت آپدیت را باز کنم اما باز نمیشه!! هر چی روش کلیک میکنم باز نمیشه!! یعنی هیچ قسمت CIS 6 باز نمی شه !! نمیدونم چرا؟؟؟ انگار هنگ کرده!! صفحه اصلی باز میشه اما میخوام برم تو قسمتهای مختلفش اصلن باز نمیشه!!! کسی میدونه علت چیه؟؟؟
    ممنون میشم
    دوست عزیز قبل از آپدیت کومودو تمامی قسمت ها غیر فعال هستن.
    میتونید به صفحه اول همین تاپیک برید و آموزش آفلاین آپدیت رو بخونید اون پایین واسه ورژن 5.8 و بالاتر یه فایل 117 مگی هست دانلود کرده و از قسمت about آنتی ویروس فایل base.cab رو ایمپورت کنید و چند دقیقه صبر کنید تا نصب و آپدیتش کنه...
    دوستان یه ویروس خفن دارید با کیوسک اجراش کنیم ببینیم تو چه حدی هستش ؟

8. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    بنده خیلی وقت CIS 6 را نصب کردم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم..اما الان صفحه اصلی را باز میکنم و زمانیکه میخام برم تو قسمتهای مختلف مثلن scan , update , V kiosk , firewall, sandbox و... اما هیچ قسمتی باز نمی شه!!؟؟ روی widjet هم که میرم و کلیک میکنم ویجت هم باز نمیکنه و از رو دسکتاپ میپره و محو میشه و دوباره میاد !!!

داره خودمونی میشه vooroojack1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه حا لطفا کمک کنید . وقتی برای اولین بار میزنم آپدیت نمیشه و قطع میشه . لطفا طریقه آپدیت آفلاین رو بگید . نسخه 6 رو نصب کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا جایی هستش که بشه آپدیتهای آفلاین کمودو ورژن 6 رو دانلود کنیم و به صورت آفلاین آپدیتش کنیم؟
    اگه هست آدرسش رو لطف کنید.
    ممنوننننننن

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    چطوری تو ورژن 6 میشه یک برنامه مثل Waterfox رو به widjet اضافه کرد که تو sandbox اجرا بشه؟
    و دیگه اینکه چطوری یک سایتی رو که اشتباه فیلتر کرده و باز نمیکنه رو میشه باز کرد؟ ( سایتی رو که بلاک کرده تو کیوسک هم باز نمکنه که!!)
    Last edited by noisymind; 31-01-2013 at 17:27.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض تقدیر و تشکر

درود بر دوستان

"زبان فارسی به کومودو اینترنت سکیوریتی اضافه شد"

محتوای مخفی: ! 

خب، حال و هوای خاصی دارم و داریم....بنویسم؟ چیزی بنویسم یا نه؟ .... نمیدانم! نمیدانم سکوت کنم، و بنگرم به این محصول فارسی شده...... ما توانستیم و این برایم کافیست. خواستیم و اراده کردیم و تلاش کردیم و چانه زنی کردیم .... از همدیگر کمک گرفتیم، به همدیگر کمک کردیم، به هدفمان رسیدیم. و چه زیباست کار گروهی، و اکنون ماحصل این کار تیمی پیش چشم ماست. و چه لذت بخش است. نگاه میکنم......
    کومودو=COMODO ؛ اکنون از خستگی راه خبری نیست....

بیایید درس زندگی بگیریم.... فکر کنیم، هدف گذاری کنیم، موانع را بررسی نماییم، تهدیدها و فرصت ها را ببینیم، ابزار راه فراهم نماییم، و با نیروی عشق ==> حرکت، ...ما می توانیم.

از هر چه بگذریم سخن دوستان خوش است، دوستانی که همگی در قالب یک گروه به نام
    تیم ترجمه کومودو باری از دوش کار ترجمه برداشتند، نظر دادند، پیشنهاد دادند، و چقدر برای یک عبارت، یک جمله، یک پیشنهاد، یک ایده، وقت گرانبهای خود را بدون هیچ منت، خرج نمودند، چه می توانم در مورد این گروه بگویم؟ زبانم قاصر است و لنگ، تمامی سخنم را در یک واژه خلاصه می کنم،=> سپاسگزارم.

قطعاً بدون این گروه، این کار راه به جایی نمیبرد، و نمیشد آنچه اکنون هست. آمدید بدون دعوت نامه (عاشقان به پای خویشتن آیند...)، بدون منافع، بدون منفعت، فقط به قصد کمک،... جز تشکر چیزی در کف دست ندارم/

بحثها شد، گفتگوها شد، و چقدر تند و گاهی ملایم، آری اینست راه جدل، بزن، محکم بزن، و زدیم بر سر و کول هم! با حرف! ایده، انتقاد، نظر، و شاید من مثل همیشه از همه تندتر، عصبی تر، معذرت بابت آن تندیها،... و چه ما را به جلو هل داد این نظرات، این احساس مسئولیتهای دوستان، و سعی کردیم از هر نظری بهره ای بگیریم، تا آنجا که توانستیم البته..... هر جای کار مناسب ترجمه شده، من مدیون دوستان هستم، و هر جای این محصول، ایراداتی دارد >مقصرش من هستم....

آفرین و درود بر شما.

قصد نام بردن از کسی را ندارم، از همه سپاسگزارم، کل تیم، کل اعضاء، حتی آنهایی که فقط عضو بودند، عضویتشان باعث روحیه ما شد که تنها نیستیم. و برخی دوستان پر تلاشتر مانند

saeediranzad عزیز که خیلی کمک کرد و همیشه دقیق بود، M e i s a m عزیز با نگاه خاصتر به قضیه، و پیشنهادات عالی، و جسور! E.K.H عزیز که حتی یک نظرش هم برام مناسب بود، aylar6888 عزیز و با اخلاق، ریزبین و کنجکاو ... میدید آنچه ما نمیدیدیم، alen sherif عزیز با آن لهجه شیرین، pedram_01 عزیز که خیلی کمک کردند dvb595959 عزیز،mrmmnb عزیز و پیگیر، pashangparsi6 عزیز با واژهای جالب و حس مسئولیت به زبان فارسی، pcsoft عزیز، آقا رضای خودمون واقعاً ازش تشکر میکنم، خیلی خیلی کمک کردی رضا جان، و عباس آقای عزیز jolan57 که مثل برادر همیشه کنارم بوده تشکر..... و ..و... و .......الان که نگاه میکنم 28 /29 نفری بودیم. حتی دوستانی که به دلیل مشغله شان، کمتر سعادت داشتیم در خدمتشان باشیم، همینکه عضو تیم بودند، باعث دلگرمی ما شد و از همه ممنونم. دوستانی مثل امیر، علی، امین و ...

اما یک تشکر خاص هم از آقا مصطفی داشته باشم>mostafa akbari< که پای ثابت تیم بودند همیشه با نظرات و پیشنهادات مناسب> وظیفه ویراستاری این کار پر غلط را بر عهده داشتند، که واقعاً ازش تشکر میکنم. ممنونم مصطفی.

در پایان هم از جناب Batman ناظر محترم انجمن بابت حمایتهای همیشگی سپاسگزارم.

با نام بردن از دوستان و تشکر، حق مطلب ادا نشد، اما این تنها چیزی بود که در کف دست داشتم....

در پایان: کار به نوعی تمام شده، ولی راه اصلاح و بهبود ترجمه همیشه باز است، هر نظری/ پیشنهادی/انتقادی داشتید میتوانید مطرح کنید تا بعد از بررسی اصلاح شود.... و کومودو هم تغییرات را در بروز رسانی ها قرار خواهد داد.

با بهترین آرزوها...

Last edited by Jadda; 31-01-2013 at 18:12.

14. 17 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •