تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 379 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اشتباهت دقیقا همینجاست
    الان اگه یه بازیساز بیاد مثل شما فکر کنه و این کارو انجام بده اصلا بازیساز نمیشه میشه یه گیمر ناشی که یه سری اطلاعات نافرم بهش دادن
    توی بازیسازی اینا رو با یه سری تکنیکها در میارن
    یعنی واقعا فکر میکنی وقتی داری بازی رو میری وضعیت فلان شخصیت تو گوشه شهر هم داره پردازش میشه ؟! نه واقعا ؟! !!!
    میدونی وقتی اون یارو که میخایم جونشو نجات بدیم و خونشو توی صحنه میبینیم که داره کم میشه تنها اتفاقی که پس زمینه بازی می افته اینه که یه متغیری که خون طرف هست در حال کم شدنه ؟ " فقط و فقط همین "
    یعنی وقتی انجین داره این صحنه رو پردازش میکنه تمام اطفاقات پس زمینه دیگه غیر فعال هستن حتی اون شخصی که پشته دیواره هم وجود نخواهد داشت و کاملا disable هست و فقط ما یه متغیر داریم که خون طرفه و در حال کم شدنه و مهم نیست این خون کی باشه
    و وقتی کاراکتر به محل مورد نظر رسید بقیه انیمیشنها و ... شروع میکنن به پلی شدن
    اینایی که ازش صحبت میکنید فوق العاده قدیمی شدن و الان انجینها اتوماتیک این کارها رو انجام میدن و اصلا غیر ممکنه بازیی ساخته بشه و این تکنیکا استفاده نشه چون فریم ریت به شدت کاهش پیدا میکنه

اینم تکنیکهایی که میشه روی کنسول پیاده کرد فقط قضیه Tessellation نیست . بازم میگم هزار تکنیک دیگه هست که تغریبا کار همین Tessellation رو انجام میده فقط ابتدایی ترz
    اون پارالاکسی هم که مثال زدین اونی نبود که من منظورم بود . واقعا من میام پارالاکس بازیهای دو بعدی رو اینجا بگم فک میکنی ؟!
    این لینکو هم مطالعه کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان لینکی که دادمو وقتی مطالعه کنین متوجه میشین که سه بعدی هم آره
    شما اگه بازم متوجه نشدی اشکالی نداره میتونی یکی از صحنه های یه بازی رو مثال بزنی تا واست قشنگ روشن کنم چجوریه قضیه پردازشش
    در مورد قسمت های اول و دومت یکم توضیح میدم. این بحث رو هم ادامه نمیدم. چون با اینکه داریم بحث منطقی میکنیم ، فقط با مسخره بازی و تیکه بحث کردی و اگه به چرت و پرت گفتن باشه ، اونوقته که فکر کنم واقعا" کم بیاری.

قسمت اول:
    شما اشتباه فکر میکنی. توی همچین وضعیتی بارها شده که دیدیم جون ِ طرف کم نشده رفتیم دیدیم اصن طرف زده قاتله رو کشته. توی بازی های RPG این اتفاقها زیاد میافته. یا همون اول جون ِ یارو تمام کم شده مثلا" یه ماشین از روش رد شده. شما فکر میکنی اینا پردازش نمیشده ؟ "متغیر جون گذاشته بودن فقط" که یارو زده قاتله رو کشته ؟ شما همیشه بازی های خطی مثکه انجام دادی. Skyrim رو توی یوتوب سرچ کن تا ببینی که دوره ی یه متغیر بذارن هر ده ثاینه پنچ درصد جونش کم بشه مال همه ی بازیها نیست.

قسمت دوم:
    خب خوبه که فقط یه چیزی نشنیدی بیای اینجا مطرح کنی. خوشمم میاد اولین سرچ گوگل راجع بع Parallax Mapping رو آوردی اینجا.
    - این Steep رو من هنوز توی هیچ بازیی ندیدم. منطقی هم باید باشه چون تازه 2005 تئوری شده و فکر هم نکنم پاش به بازیی باز بشه.
    - بهترین بازی که PM توش استفاده شده Killzone 3 هست ( که به بحث ربطی نداشت )
    - میمونه Parallax Mapping که توی خیلی از انجین ها وجود نداره واسه همینه که بازی های کمی ازش استفاده میکنن چون بیشتر بعضی ها Normal Mapping استفاده میکنن و اگه بخوان خیلی پیشرفته بشن از Relief Mapping استفاده میکنن.

2. 5 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

میدونم هنوز منتشر نشده میگم از نظر ارشاد مشکلی نیست پکیج اصلش یا باید بریم اصل بخریم؟!

اصلا تو کدوم سایت بازی های اصل میفروشی؟!
    منظورتون نسخه‌های Collector و اینا نیست که...؟

4. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

بابا انقد خوشحال نباشین واس پی سی بیاد حداقل یه cpu هشت هسته ای میخواد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا انقد خوشحال نباشین واس پی سی بیاد حداقل یه cpu هشت هسته ای میخواد.
    نه عزیزم ! اتفاقا اگه بیاد ( که خدا کنه بیاد ) بخاطر بهینه سازی موتور جدید نیاز به سخت افزار قوی ( cpu هشت هسته ای و ... ) نیست !
    شخصا فکر میکنم از GTA IV هم ( اگه ایندفعه درست و حسابی پورت بشه ) بروی PC ها بهتر اجرا بشه ...
    Last edited by Dav0od; 06-08-2013 at 08:35.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

قسمت اول:
    شما اشتباه فکر میکنی. توی همچین وضعیتی بارها شده که دیدیم جون ِ طرف کم نشده رفتیم دیدیم اصن طرف زده قاتله رو کشته. توی بازی های RPG این اتفاقها زیاد میافته. یا همون اول جون ِ یارو تمام کم شده مثلا" یه ماشین از روش رد شده. شما فکر میکنی اینا پردازش نمیشده ؟ "متغیر جون گذاشته بودن فقط" که یارو زده قاتله رو کشته ؟ شما همیشه بازی های خطی مثکه انجام دادی. Skyrim رو توی یوتوب سرچ کن تا ببینی که دوره ی یه متغیر بذارن هر ده ثاینه پنچ درصد جونش کم بشه مال همه ی بازیها نیست.

شما فکر میکنی اینا پردازش نمیشده ؟
    من اشتباه فکر نمیکنم چون صحبتام کاملا بر اثاث تکنیکایی هست که تو انجینها استفاده میشه و براتون با منبع باز کردم

داداش گلم گفتم شما یه تیکه از بازی که حس میکنی اینقدر قاطی داره و آماتورانه طراحی شده که اونور شهر هم پردازش شه رو نام ببر . بگو فلان تیکه از فلان بازی . تا واست موضوعو باز کنم متوجه شی که پردازش نمیشده . قبول کردن اشتباهات هم فکر نکنم اینقدر سخت باشه

تَشَکُر دوس داری؟
    من تو رو دوس دارم

قسمت دوم:
    خب خوبه که فقط یه چیزی نشنیدی بیای اینجا مطرح کنی. خوشمم میاد اولین سرچ گوگل راجع بع Parallax Mapping رو آوردی اینجا.
    - این Steep رو من هنوز توی هیچ بازیی ندیدم. منطقی هم باید باشه چون تازه 2005 تئوری شده و فکر هم نکنم پاش به بازیی باز بشه.
    - میمونه Parallax Mapping که توی خیلی از انجین ها وجود نداره واسه همینه که بازی های کمی ازش استفاده میکنن چون بیشتر بعضی ها Normal Mapping استفاده میکنن و اگه بخوان خیلی پیشرفته بشن از Relief Mapping استفاده میکنن.
    الان اینا کلا" چه ربطی داشت ؟!
    شما صفحه قبل اینو واسه پارالاکس گذاشته بودی :

و گفتید :

استفاده از این تکنیک در بازی های سه بعدی بسیار نادر هست و البته اشتباه چون اگه دوربین حرکت نکنه بٌعد در نمیاد. برای همینه که Tessellation مهم میشه برای همینه که از سال 2010 بازیساز ها کنسول های جدید میخوان که بتونن این ایراداتو جبران کنند.
    شما ربط پارالاکسی که خودتون نشون دادید رو اگه با Tessellation پیدا کنید لطف بزرگی کردید
    من منظورم یه پارالاکس دیگه بود گفتم به جای Tessellation استفاده شه اینی که شما گفتید اصلا ربطی به اون نداره نمیدونم شما اینو که نوشتید از کجا آوردید و اصلا چجوری ربط بینشون پیدا کردید !

- من برای دوستانی که ممکنه ندونن پارالاکس چیه یه توضیحی بدم:
    این تکنیک که پَرَلَکس خونده میشه ، یه تکنیک اسکرولینگ هست که آبجکت های عقبی با سرعت کمتری حرکت میکنن و آبجکت هایی که قراره جلوتر به نظر بیاد با سرعت بیشتر از کنار دوربین رد میشن که یه حس بُعد رو در محیطهای دو بعدی به آدم بدن. سه بعدی هم نه.
    برای ما هم که نمیدونستیم لطف کردید توضیح دادید و گفتید سه بعدی هم که نه . منم که کلا خلافشو ثابت کردم

قسمت دوم:

اینایی هم که نوشتید هیچ ربطی به بحث ما نداره . مثلا :

خوب که چی ؟ اصلا بحث ما ربطی به Steep نداشت !

خوب ؟!
    من اطلاعات در مورد پارالاکس از شما خواستم ؟!!!!!

میدونم این چیزا رو بلد هستین شما ولی اصلا ربطی نداشت متاسفانه :ئ

8. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اشتباه فکر نمیکنم چون صحبتام کاملا بر اثاث تکنیکایی هست که تو انجینها استفاده میشه و براتون با منبع باز کردم

داداش گلم گفتم شما یه تیکه از بازی که حس میکنی اینقدر قاطی داره و آماتورانه طراحی شده که اونور شهر هم پردازش شه رو نام ببر . بگو فلان تیکه از فلان بازی . تا واست موضوعو باز کنم متوجه شی که پردازش نمیشده . قبول کردن اشتباهات هم فکر نکنم اینقدر سخت باشه

خوب که چی ؟ اصلا بحث ما ربطی به Steep نداشت
    شما اصن نمیخونی چی میگم ، هی یه چیزیو تکرار میکنی ، واسه چی آخه وقت بذارم ؟

شما مقاله ای که خودت دادی مقاله ی براون بود در مورد steep ، بعد میگی چه ربطی داشت ؟ از مرحله فاصله ی زیادی داری !!

اشتباه هم از من بود ، پرلکسی که مطرح کردم اصن با پرلکسی که مطرح کردی دو دهه فرق داشت.

10. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا من از یه زاویه دیگه ای به موضوع نگاه میکنم ( حالا خوبه هیچکس هم تحویلم نمیگیره ها )
    آقا رضا ( جان ) هممون می دونیم که هیچ کمپانی ای بدش نمیاد بازیش تک باشه ! چه از نظر گرافیک و چه از نظر گیم پلی و نورپردازی و داستان و ...
    مشکل من و اکثر دوستان ( باز خودمو قاطی کردم ) اینه که یعنی شما راه کارهایی بلد هستی که کارکنان راکستار بلد نیستن !؟ و یا اینکه بلدن و حوصلشون نمیگیره که این راه کار ها رو بکار بگیرن !؟

12. 6 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بازی رتبه M از ESRB گرفته ( یعنی بالای 17 سال ) ، زیر 17 سال بازی نکنه ضرر داره برا روح و روانش

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ای بابا چقدر gta v gta vمیکنید انگار که پولش به شما میرسه نه راک استار.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

حالا من از یه زاویه دیگه ای به موضوع نگاه میکنم ( حالا خوبه هیچکس هم تحویلم نمیگیره ها )
    آقا رضا ( جان ) هممون می دونیم که هیچ کمپانی ای بدش نمیاد بازیش تک باشه ! چه از نظر گرافیک و چه از نظر گیم پلی و نورپردازی و داستان و ...
    مشکل من و اکثر دوستان ( باز خودمو قاطی کردم ) اینه که یعنی شما راه کارهایی بلد هستی که کارکنان راکستار بلد نیستن !؟ و یا اینکه بلدن و حوصلشون نمیگیره که این راه کار ها رو بکار بگیرن !؟

من فقط به عنوان یه گیمر نظرمو گفتم
    یه عده گفتن غیر ممکنه بازی اوپن ورد از این بیشتر باشه گرافیکش که بحث شروع شد ...
    راکستار هم لابد باسیاستهای مالیش جور در نمیومده یا ... که بازم به من ربطی نداره .البته همین الانم ترکونده

شما مقاله ای که خودت دادی مقاله ی براون بود در مورد steep ، بعد میگی چه ربطی داشت ؟ از مرحله فاصله ی زیادی داری !!
    شما قضیه رو اشتباه متوجه شده بودی منم یه مقاله معرفی کردم که قضیه روشن شه . خوب درسته steep هم اون گوشش بود

به هر حال

16. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •