اشتباهت دقیقا همینجاست
الان اگه یه بازیساز بیاد مثل شما فکر کنه و این کارو انجام بده اصلا بازیساز نمیشه میشه یه گیمر ناشی که یه سری اطلاعات نافرم بهش دادن
توی بازیسازی اینا رو با یه سری تکنیکها در میارن
یعنی واقعا فکر میکنی وقتی داری بازی رو میری وضعیت فلان شخصیت تو گوشه شهر هم داره پردازش میشه ؟! نه واقعا ؟! !!!
میدونی وقتی اون یارو که میخایم جونشو نجات بدیم و خونشو توی صحنه میبینیم که داره کم میشه تنها اتفاقی که پس زمینه بازی می افته اینه که یه متغیری که خون طرف هست در حال کم شدنه ؟ " فقط و فقط همین "
یعنی وقتی انجین داره این صحنه رو پردازش میکنه تمام اطفاقات پس زمینه دیگه غیر فعال هستن حتی اون شخصی که پشته دیواره هم وجود نخواهد داشت و کاملا disable هست و فقط ما یه متغیر داریم که خون طرفه و در حال کم شدنه و مهم نیست این خون کی باشه
و وقتی کاراکتر به محل مورد نظر رسید بقیه انیمیشنها و ... شروع میکنن به پلی شدن
اینایی که ازش صحبت میکنید فوق العاده قدیمی شدن و الان انجینها اتوماتیک این کارها رو انجام میدن و اصلا غیر ممکنه بازیی ساخته بشه و این تکنیکا استفاده نشه چون فریم ریت به شدت کاهش پیدا میکنه
اینم تکنیکهایی که میشه روی کنسول پیاده کرد فقط قضیه Tessellation نیست . بازم میگم هزار تکنیک دیگه هست که تغریبا کار همین Tessellation رو انجام میده فقط ابتدایی ترz
اون پارالاکسی هم که مثال زدین اونی نبود که من منظورم بود . واقعا من میام پارالاکس بازیهای دو بعدی رو اینجا بگم فک میکنی ؟!
این لینکو هم مطالعه کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان لینکی که دادمو وقتی مطالعه کنین متوجه میشین که
سه بعدی هم آره
شما اگه بازم متوجه نشدی اشکالی نداره میتونی یکی از صحنه های یه بازی رو مثال بزنی تا واست قشنگ روشن کنم چجوریه قضیه پردازشش