تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 120 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا بالاخره یه بازی گیر آوردم که کارت گرافیکشو حسابی به چالش بکشه!
    batman arkham city رو روی very high که اصلا فکرشو نکن، روی high هم بعضی جاهاش با گیر اجرا میکنه رزولوشن 768*1360
    نمیدونم والا!
    از دوستان اگه کسی میتونه این گیم رو نصب کنه ببینه چجوریاس
    شاید مشکل از سیستم منه

نه بابا اصن امکان نداره
    من این بازیو روی کامپیوتر خیلی پایین تمومش کرده بودم
    چک کنین که بازی رو حتما با برق بازی کنین نه با باطری
    power plan هم قرار بدین روی Lenovo Dunamic Graphic
    Last edited by whitewolf; 05-11-2012 at 00:29.

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا گوشه چپ پایین و راست پایین تاچپد رو فشار بدید ببینین چقدر میره پایین. واسه من اونقدره که میشه زیر تاجپد رو دید و حتی ناخونمم می تونم زیرش ببرم. چک کنین ببینین عادیه یا واسه من اینطوریه

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظر شما برای آپدیت درایور کارت گرافیک بهتره اون دایوری رو که تو سایت لنوو گذاشته دان کنم یا اونیکه تو سایت انویدیاس؟
    با اجازه از دوستان لنوو سوار
    از سایت Nvidia بگیری بهتره من برا DV6t-7000 ام از سایت خود Nvidia گرفتم البته باید با قندشکن دانلود کنی چون به ایران خدمات نمیده حجمشم حدود 280 مگه

5. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقا گوشه چپ پایین و راست پایین تاچپد رو فشار بدید ببینین چقدر میره پایین. واسه من اونقدره که میشه زیر تاجپد رو دید و حتی ناخونمم می تونم زیرش ببرم. چک کنین ببینین عادیه یا واسه من اینطوریه
    تاچ پدش زیاد میره پایین اما من ناخونم بلند نیس که امتحان کنم اما وقتی با انگشت رو تاچ پد کلیک میکنم یه تق تقه کوچولو میکنه...به خاطر اینه دکمه ی چپ و راستش با خوده تاچ پد هم سطحه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تاچ پدش زیاد میره پایین اما من ناخونم بلند نیس که امتحان کنم اما وقتی با انگشت رو تاچ پد کلیک میکنم یه تق تقه کوچولو میکنه...به خاطر اینه دکمه ی چپ و راستش با خوده تاچ پد هم سطحه
    واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر شما برای آپدیت درایور کارت گرافیک بهتره اون دایوری رو که تو سایت لنوو گذاشته دان کنم یا اونیکه تو سایت انویدیاس؟
    زیاد فرقی نمی کنه
    اگه سایت انویدیا بگیرین مسلما جدید تر هستن ولی اپدیت جدید زیادم (یا حتی هیچی) روی عملکرد سیستم تاثیر نمیداره پس زیاد فرقی نداره
    من که هنوز همون درایور 295 توی dvd روی لپم نصبه. چون درایور های دیگه انویدیا نمره ویندوز 7 رو پایین میارن

9. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش
    عزیز این واسه اینه که اون پایین نقش دکمه های موس رو هم ایفا میکنه ! یعنی قسمت پایینش دوتا دکمه اس که باید فشارش بدی که فرو بره و نقش دوتا کلید موس رو ایفا کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آقا بالاخره یه بازی گیر آوردم که کارت گرافیکشو حسابی به چالش بکشه!
    batman arkham city رو روی very high که اصلا فکرشو نکن، روی high هم بعضی جاهاش با گیر اجرا میکنه رزولوشن 768*1360
    منم بازی کردم این بازی رو.تو directx 11 مشکل داره این بازی.باید رو direct9 بازی کنی.در غیر این صورت با گرافیک دسکتاپ 560ti هم لگ می زنه.گرافیک شما که هیچی!من رو تنظیمات اخر با گرافیک 6770m بازی کردم.مشگلی نداره.میانگین 30 می داد.بازیهای جدید رو تست کنید بهتره

12. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز این واسه اینه که اون پایین نقش دکمه های موس رو هم ایفا میکنه ! یعنی قسمت پایینش دوتا دکمه اس که باید فشارش بدی که فرو بره و نقش دوتا کلید موس رو ایفا کنه
    عزیزم بله می دونم ولی واسه من خیلی میره پایین. یعنی بیشتر از حد لازم برای کلیک کردن دکمه های ماوس.اونقدر پایین که میشه داخل و زیر تاچپد رو دید
    واسه همین میخ واستم بدونم واسه همه همین طوریه یا نه؟
    Last edited by whitewolf; 07-11-2012 at 15:07.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان امروز خواستم با hdmi لپتاپ رو به مانیتور lg 2261 وصل کنم یه کابل خریدم از این معمولیا وصل کردم به مانیتور اما تصویر رو انتقال نمیده خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ کابل نوعه مخصوصیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •