نه بابا اصن امکان نداره
من این بازیو روی کامپیوتر خیلی پایین تمومش کرده بودم
چک کنین که بازی رو حتما با برق بازی کنین نه با باطری
power plan هم قرار بدین روی Lenovo Dunamic Graphic
نه بابا اصن امکان نداره
من این بازیو روی کامپیوتر خیلی پایین تمومش کرده بودم
چک کنین که بازی رو حتما با برق بازی کنین نه با باطری
power plan هم قرار بدین روی Lenovo Dunamic Graphic
Last edited by whitewolf; 05-11-2012 at 00:29.
اقا گوشه چپ پایین و راست پایین تاچپد رو فشار بدید ببینین چقدر میره پایین. واسه من اونقدره که میشه زیر تاجپد رو دید و حتی ناخونمم می تونم زیرش ببرم. چک کنین ببینین عادیه یا واسه من اینطوریه![]()
با اجازه از دوستان لنوو سوار
از سایت Nvidia بگیری بهتره من برا DV6t-7000 ام از سایت خود Nvidia گرفتم البته باید با قندشکن دانلود کنی چون به ایران خدمات نمیده حجمشم حدود 280 مگه
تاچ پدش زیاد میره پایین اما من ناخونم بلند نیس که امتحان کنم اما وقتی با انگشت رو تاچ پد کلیک میکنم یه تق تقه کوچولو میکنه...به خاطر اینه دکمه ی چپ و راستش با خوده تاچ پد هم سطحه
واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش![]()
زیاد فرقی نمی کنه
اگه سایت انویدیا بگیرین مسلما جدید تر هستن ولی اپدیت جدید زیادم (یا حتی هیچی) روی عملکرد سیستم تاثیر نمیداره پس زیاد فرقی نداره
من که هنوز همون درایور 295 توی dvd روی لپم نصبه. چون درایور های دیگه انویدیا نمره ویندوز 7 رو پایین میارن
عزیز این واسه اینه که اون پایین نقش دکمه های موس رو هم ایفا میکنه ! یعنی قسمت پایینش دوتا دکمه اس که باید فشارش بدی که فرو بره و نقش دوتا کلید موس رو ایفا کنهواسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش![]()
منم بازی کردم این بازی رو.تو directx 11 مشکل داره این بازی.باید رو direct9 بازی کنی.در غیر این صورت با گرافیک دسکتاپ 560ti هم لگ می زنه.گرافیک شما که هیچی!من رو تنظیمات اخر با گرافیک 6770m بازی کردم.مشگلی نداره.میانگین 30 می داد.بازیهای جدید رو تست کنید بهتره
عزیزم بله می دونم ولی واسه من خیلی میره پایین. یعنی بیشتر از حد لازم برای کلیک کردن دکمه های ماوس.اونقدر پایین که میشه داخل و زیر تاچپد رو دید
واسه همین میخ واستم بدونم واسه همه همین طوریه یا نه؟
Last edited by whitewolf; 07-11-2012 at 15:07.
دوستان امروز خواستم با hdmi لپتاپ رو به مانیتور lg 2261 وصل کنم یه کابل خریدم از این معمولیا وصل کردم به مانیتور اما تصویر رو انتقال نمیده خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ کابل نوعه مخصوصیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)