این پلیسا رو اعصابمن.هی میخ میرینن![]()
خواب منم حرفم رو پس میگیرم و میگم که هدلینگ و گیم پلی بسیار خوبه ..
میدونید چیه هیچ کدوم از شما دوستان نیومدید بگید پورشه و استون مارتینی که ه بازی به ما میدند هندلینگ افضاحی داره و ماشینهای دیگه اینطور نیستند
از وقتی که فورد رو پیدا کردم متوجه شدم بازی تازه چیه و میشه ماشین رو به راحتی کنترل کرد..
هر کسی با یه ماشینی راحت هست. من با پورشه که اول بازی میده تا چند تا ماست وانتد رو رفتم خوب بود.
Last edited by pcsoft; 09-11-2012 at 12:38.
بحث سر راحتی نیست .. به راحتی میشه متوجه شد که هدلینگ اون پورشه بدجور رو اعصابه. بهرحال کلا کنترل ماشینها تو این بازی سخته و باید قبول کرد این مساله رو
سیستم در پیت من:
amd3870k
msi a75 g35
sapphier hd 7770
apacer 8gig 1333
hdd 500
من یه صفایی میکنم با این پلیسا که نمیدونم چه جوری بگم
به مولا خیلی حال میده
یه دور دیگه 6 تا لول رو پر کردم 71000sp گرفتم
همرو با بوگاتی ویرون گرفتم
ماشین تانکه لامصب
میزنی به پلیسا ناشه میکنتشون
سرعتشم که تا اخر پره
گاز میده به گردشم نمیرسن
من تا mw 4 رو با گالاردو رفتم
کدوم فورد؟من دو تا فورد دارم که یکیش تو مایه نیسانه : دی
من با Audi R8 خیلی خیلی راحتم و از وقتی پیداش کردم خیلی دارم حال میکنم باهاش!هندلینگش عالیه!
در کل هندلینگ بازی عالی کار شده و به ماشینتون و خودتون بستگی داره من با پورشه اولیه نمیتونستم درست برم ولی با Audi فوق العاده راحتم!(12 تا ماشین پیدا کردم تا حالا)
گرافیکم از نظر من خیلی خوب کار شده و حال بالایی میده به آدم!(همه چیز رو روی آخرین درجه بذارید و فقط برید جاهایی که کوه و درخت و جنگله حال کنید : دی)
گالاردو و ویرونو از کجا پیدا کنم؟(یا هر دو موست وانتدن؟؟)
Last edited by Arrowtic; 09-11-2012 at 12:50.
پلیسا همچیشون عالیه فقط این کوروتا خیلی کرم میریزن!
بابا مثل بچه آدم بیا بزن به ماشینم برو اونور تو باقالیا دیگه چرا زورت نمیرسه تیخ میندازی!
من که تا میبینم کوروته گاز میدم از عقب همچین میزنم بهش که تا عمر داره فراموش نکنه!
یه چیز بازی هم خوب درست کردن اونم اینه که وقتی از عقب میزنی به یه ماشین مثل چی نگات نمیکنه سریع منحرف میشه!![]()
r8 خوبه
ولی من همچنان تو هندلینگ مک لارن رو قبول دارم
گالاردو که تو شهر باید پیدا کنی تو شهره
ولی ویرون ماست وانتد هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)