جالبه روی هاجسون و فرگی شعور ندارن که از بچه هایی مثل ولبک و یانگ و کلورلی و زاها و جونز و اسمالینگ استفاده میکنن ، باید یه سر به شما بزنن برا مشاوره
در مورد دخیا هم حرفی نمیزنم چون خودش به اندازه کافی کیفیتشو به رخ میکشه
جالبه روی هاجسون و فرگی شعور ندارن که از بچه هایی مثل ولبک و یانگ و کلورلی و زاها و جونز و اسمالینگ استفاده میکنن ، باید یه سر به شما بزنن برا مشاوره
در مورد دخیا هم حرفی نمیزنم چون خودش به اندازه کافی کیفیتشو به رخ میکشه
دیروز هم که من سیتی با لیورپول مساوی کرد و اختلافمون شد 9 امتیاز![]()
دوست من شما برو آنالیز کارشناسا رو نگا بکن.چه طوری فن پرسی و رونی برمیگردن دفاع و دفاع میکنن،ولی رونالدو میخواد دفاع کنه گل به خودی میزنه!
شما نانی که دوباره تازه داره بعد از مصدومیت بازی میکنه اننتقاد میکنی؟
دخه آ که الان با این سنش عالی ظاهر میشه.شما باید به کریک گیر بدی که بد پاس میده نه دخه آ/برای نمونه: کلورلی، یانگ، نانی، دخه آ، اسمالینگ، ولبک ، اندرسون
کلورلی واندرسون بهترین هافبک های یونایتدند.من عشق میکنم بازی کلورلی و سبک بازیش رو که میبینم.تا چند مدت پیش (قبل از مصدومیت اندو)بهترین پاس ها رو میداد و فقط یکم بدشانس بود که مصدوم شد.
رونالدو مصدوم بود و بازی کرد پس انتظار زیادی ازش نمیرفت (مثله شما که از نانی که بعد از مصدومیت برگشته انتظاری نداری)
بعد رونالدو تو 175 بازی 177 تا گل زده
آخه رونی و ون پرسی تمومه عمرشون بازی کنن میتونه همچین آماری داشته باشه
جالبه...اومدین نو تاپیک منچستر پز رونالدو رو به ما می دین؟؟؟
نیاز به یاداوری نیست که تنها زمانی که رونالدو بهترین بازیکن جهان شده زمانی بود که در یونایتد بازی می کرد
گویا خیلی سخت بوده براتون این گل به خودی...همه بازیکنا ممکنه گل به خودی بزنن
بارسا هم گاهی موارد برای بردن متکی به نبوغ مسی هستیونایتد تبدیل شده به تیمی که برای برد متکی ایه به نبوغ لحظه ای فلان بازیکن نه تاکتیک های مربی و کار تیمی.
----------------------------------
در ضمن ولبک به عنوان دومین بازیکن برتر سال اتحادیه فوتبال انگلستان برگزیده شد
![]()
این تیم از نظرم من بهترین تیم 4 فصل اخیر من یونایتد هست.. ثبات در بازی و نتیجه ها خیلی بهتر از سال های گذشته است ، افت مقطعی و یا انچنانی نداشتیم و اگر هم بوده خیلی کوچیک بوده که به روند تیم خدا رو شکر اسیب نزده...هیچ وقت فاجعه پارسال خط هافبک رو یادم نمیره که مجبور شدیم اسکولز رو برگردونیمدرسته امسال یکم تو خط دفاعی مشکل داشتیم اما تقریبا بهتر شده وضعیتمون و اینکه مهاجم ها تونستن جور مدافع ها رو بکشن.. اورا که من واقعا ازش نا امید شده بودم هم که واقعا روی یه فرم خوب قرار گرفته
واقعا من که از تیم امسال خیلی راضیم و مطمئنا امسال قهرمانیم
سیتی و خداحافظی با قهرمانی
Depth
از یازده بازیکن منچستر سیتی که از ابتدا در مقابل لیورپول بازی کردند، 9 نفرشون در بازی قبل هم در مقابل QPR از ابتدا در زمین بودند.
یعنی فقط 2 تغییر نسبت به بازی قبل.
در حالی که یونایتد در مقابل فولام نسبت به بازی مقابل ساتمتون 6 تغییر داشت!
یعنی بیش از 50 درصد تیم تغییر کرده بود!
فاصله ی بین دو بازی سیتی : 4 روز
فاصله ی بین دو بازی یونایتد : 2 روز
All United fans. All football fans. Honour
روز ۶ فوریه سال ۱۹۵۸ (۱۷ بهمن ۱۳۳۶)
خب امسال دیگه لیگ برتر دست خود یونایتد هست تا از دستش بده (نه دست تیم دیگه تا بدستش بیاره) و قاعدتا با این شرایط قهرمانی یونایتد بسیار محتمل هست و قطعا لایقش هم هست یونایتد امسال با اختلاف بهترین تیم لیگ برتر رو داره.
منتظر بازی رئال یونایتد هستم و مطمئنم بازی جذابی خواهد بود مثل رئال یونایتد های قدیم![]()
February 6th 1958● یك پیروزی تلخ
در فصل ۵۸-۱۹۵۷، تیم منچستریونایتد نماینده انگلستان در رقابتهای باشگاهی اروپا (چمپیونزلیگ فعلی) بود و می بایست برای بازی برگشت مقابل ستاره سرخ بلگراد، به یوگسلاوی سابق پرواز كند. با توجه به شرایط هواپیماهای آن زمان كه چندان قابل اطمینان نبودند، پرواز با آنها به نوعی یك ریسك بزرگ به حساب می آمد، اما تنها راه رسیدن تیم انگلیسی به یوگسلاوی مسافرت از طریق هوا بود و برای همین، از طرف «لرد براولی» یك هواپیمای چارتر، كلاس «الیزابت. جی آلزو» به تیم منچستر اختصاص پیدا كرد تا به وسیله آن این تیم خود را به یوگسلاوی برساند.
شیاطین در خانه با نتیجه ۲بر یك حریف را شكست داده بودند و یك امتیاز هم می توانست آنها را راهی دور بعدی رقابتها كند.
اتفاقاً در بلگراد هم نتیجه كار دو تیم به تساوی ۳ بر ۳ انجامید و منچستریها سرمست از پیروزی، آماده بازگشت به خانه شدند، اما گمشدن پاسپورت «جان بری» پروازشان را یك ساعت و نیم به تأخیر انداخت. در برنامه ای كه از قبل تعیین شده بود، هواپیما برای سوختگیری می باید در فرودگاه مونیخ توقف می كرد و پس از آن راهش را به سوی جزیره مه آلود ادامه می داد كه... .
● سایه مرگ در مونیخ
در آن بعد از ظهر زمستانی روز ششم فوریه ۱۹۵۸، زمین فرودگاه مونیخ به دلیل برف و كولاك یخ زده بود و با وجود ممانعت مسؤولان برج مراقبت از پرواز هواپیمای تیم منچستر، كاپیتان «جیمز تاین» سرخلبان پرواز ۶۰۹ با پذیرش عواقب این كار خطرناك، ۲بار تلاش كرد تا از باند فرودگاه بلند شود كه در هر دو بار، به خاطر نقص فنی هواپیما ناكام ماند. ساعت ۱۵ و چهار دقیقه را نشان می داد كه جیمز تاین برای سومین بار از برج مراقبت مونیخ درخواست كرد تا به او اجازه پرواز دهند و روی باند قرار گرفت.
بارش برف شروع شده بود و این باعث ایجاد یک لایه از شل و گل و لای در انتهای باند فرودگاه شده بود که باعث کاهش سرعت هواپیما و ناموفق بودن در Take-Off شد... در ادامه هواپیما با عبور از فنس انتهای باند فرودگاه بال هواپیما با یک خانه خالی برخورد کرده و کنده شده و....
اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)