همصدایی روزنامه های معتبر دنیا
رکورد شکنی مسی در گوشه کنار دنیا
واژه ها در وصف کار مسی ناتوان هستند ، روزنامه های دنیا صفحات اول خود را به این مطلب اختصاص دادند
روزنامه آرژانتینی 'Olé' عدد "10" را بر روی صفحه اصلی گذاشته و تیتر " متوقف نشو ، برو برو " را انتخاب کرده است ، همچنین در وب سایت خود لقب "Messico 86" را به وی داده است. و اضافه کرده است:
یک سوپر قهرمان ، یک مریخی، یک جادوگر ...آری لئو یکی از همین هاست.رکورد مولر زنده شد ، به سان یک چشمک به تاریخ ، هنوز چند روز برای او باقی است .درست است در چهارشنبه انجام نشد اما یکشنبه در برابر بتیس به آن رسید .
روزنامه sports dailies صفحه اول خود را به رهبری مسی در دنیا و شکستن رکورد مولر در یک تقویم سال میلادی اختصاص داده است
روزنامه های 'The Reason' or 'One' نیز تیترهای مشابه ای برای مسی و رکورد شکنی او زده اند.
.
در اروپا روزنامه L'Equipe نیز پس از اشاره به گلزنی فالکائو تیتر زده است : "مسی و فالکائو آماده نبرد" که اشاره به بازی هفته آینده بارسا و اتلتیکو دارد
روزنامه های آلمانی از جمله Bild تیتر " شلیک های مسی ، رکورد مولر را جابه جا کرد " را انتخاب کرده و اضافه می کند " هیچ چیز جلودار این مسی نیست ، او هنوز یک بازی در کوپا دل ری و دو بازی در لیگ فرصت دارد تا رکورد خود را بهبود بخشد.
"مسی تاریخ را می نویسد" تیتری است که 'Kicker برای رکورد شکنی این مسی شگفت انگیز انتخاب می کند.
روزنامه های اسپانیای از جمله AS تیتر مشابه با 'Kicker انتخاب کرده در حالیکه که Marca اشاره به گلزنی فالکائو دارد و نوشته است: " ویرانگر خشمگین" و در گوشه ای توضیح داده " مسی بیش از رکورد دست نیافتنی مولر"
منتخبی از تیترهای هواداران بعد از بازی با بتیس
Ali Eskini یک سوپر قهرمان ، یک مریخی، یک جادوگر ...آری لئو یکی از همین هاست
Mehdi Bideli مسی پادشاه گل جهان شد
Soran Abdullah مسي محبوترين ديكتاتور روي زمين
Soroush Tavakoli فرصتی برای بازسازی تاریخ بعد از ۴۰ سال
Ali Ibrahimi تاريخ براي مسي,مسي براي تاريخ
Hossein Taherian در شبی که تیتو رکورد بهترین آغاز را باز هم صیغل داد , مسی هم دنیا را به تعظیم وا داشت . بارسلونا در اوج
Aso Sheikhi سه امتیاز طلایی با طعم رکورد شکنی
Kaoon Saieq من لیو، رکوردشکن تاریخ!
Amid Khalatbari رکورد 40 ساله هم در مقابل مسی زانو زد.....حالا نوبت توپ طلاست لئو...!
حیدر محمدحسنی : بوسه رکوردها بر پاهای جادوگر بارسا
Mohsen Pasandideh Fetrat سالها بعد....یادش بخیر اون بازیو زنده میدیدم...
Mohamad Ghanbarzede رکورد 40ساله مولر تبدیل شد به رکورد 1روز مسی اما دیگه مثل مسی به وجود نمیاد تا بخواد رکورد شاهمونو بشکنه.ولی ما طرفدار تیمیم با همه بازیکناش مسی فوق العادست ولی ما هرگز کار زیبای اینیستارو فراموش نمیکنیم
Saeed Mahmoudi شب رکورد ها...رکورد شکنیه بی ادعا...بهترین شروع تاریخ لالیگا ...
Isa Javaheri اسطوره مسی باز هم ارزشهایش را ثابت کرد.خداحافظ رکورد40 ساله
Sahod Baridar شاه لئو: رکورد دیگری نبـــــــود؟
Peyman Beyrami شاهکار مسیستا در ویا مارین
Mohammad Hasan Nezhad نبرد یک تنه مسی با رکورد ها و پیروزی بارسا
Amin Khaledi مسی با هر قدم به جاودانه شدن نزدیکتر میشود
Iman Yousefi جاودانگی مسی با همکاری اینیستا
Ehsan Tahmasebi شکسته شدنِ رکورده بمب اَفکن نازی ها توسط پادشاهِ آرژانتینی
EL Bibaak مسى تاريخ را با قلم خود نوشت, زنده باد بارسا
Vahid Najafzadeh هنر نزد مصی عست و بص
Sanaz Kiany توبی تکرارترین جاودانه ترین وخوشبخترین شب تاریخ فوتبالی ، رد پاهای لیوی کوچک ما تو را جاودانه ساخت...
ركورد مسي با جزئيات
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: کیارش علوی FCBarca.ir
جزئيات ركورد جهاني گل هاي زده شد در يك سال كه توسط آرژانتيني در عصر يكشنبه برابر بتيس شكسته شد.
-با گل زني در بنيتو ويامارين، لئو مسي تعداد گل هايش در سال ٢٠١٢ به ٨٦ رساند، ركورد ثبت شده به وسيله گرد مولر را شکست.
- در اروپا مسي ١٣ گل در ١١ بازي به ثمر رساند، در حالي كه گرد مولر ١٠ گل در ٤ بازي زد.
- در كاپ مسي ٣ گل در ٧ بازي و مولر ٧ گل در ٦ بازي به ثمر رساند.
-سپتامبر ماهي بود كه مسي بيشترين گل را به ثمر رساند (١٣)، در حالي كه مارس حاصل خيز ترين ماه براي گل زن سابق بايرن بود(١٣).
-مسي ٨٦ گل در ٦٦ بازي براي بارسا و آرژانتين به ثمر رساند. اين آلماني ٨٥ گل در ٦٠ بازي به ثمر رساند.
-٧٦ گل مسي با پاي چپ او به ثمر رسيد، ٧ گل با پاي راست او و ٣ گل نيز با سر.
-٧٤ گل از داخل محوطه (١٤ پنالتي) و ١٢ گل از خارج محوطه (٧ كاشته) به ثمر رسيده است.
- مالاگا و بايرن لوركوزن (٦) تيم هايي بودند كه در سال ٢٠١٢ بيشرترين گل را از مسي دريافت كرده اند.
-اينيستا (٩)، سسك (٦) و الكسيس (٦) بيشترين پاس گل را براي مسي مهيا كرده اند.
-٢٣ گل در ١٥ بازيش بهترين آغاز او در لاليگا است، و برابر با ركوردي كه كريستيانو رونالدو به جا گزاشته است (٢٠١١/١٢).
-او در پنج بازي آخرش دو بار گل زني كرده است.
-در يكشنبه، مسي اولين گل ليگش را در بنيتو ويامارين به ثمر رساند، در حالي كه او پیش از این همانجا در كوپا ٢٠١٠/١١ گلزني كرده بود.
-او سه شوت در چهار چوب داشت، و دوتاي آنها گل شد (ان يكي هم با دروازه بان و هم با تيرك اصابت كرد).
- او همچنين ٤٤ پاس كامل از ٥٤ پاس داشت.
پدر مسی: برای جدایی مسی از بارسا باید یک فاجعه رخ دهد؛خودم هم از شکسته شدن رکورد مولر تعجب کردم
پدرلیونل مسی اعلام کرده که اگر توپ طلا به مسی نرسد، ترجیح می دهد تا این جایزه را در دستان اینیستا ببیند
سایت گل- خورخه مسی، پدر لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفتگویی با برنامه :«مسابقه ساعت 12» شبکه کوپه، درمورد مسائل مختلفی از رکوردشکنی اخیر پسرش و پشت سرگذاشتن رکورد گردمولر گرفته مصدومیت اخیر صحبت کرد.
پدر مسی در مورد آینده پسرش گفت:« رویای لئو این است که در بارسلونا با فوتبال خداحافظی کند.»
لیونل مسی یکشنبه شب و در بازی تیمش مقابل بتیس در لالیگا موفق شد تا با به ثمر رساندن هر دو گل تیمش، رکورد 85 گلی که گرد مولر آلمانی در طول یک سال میلادی به نام خودش ثبت کرده بود را شکسته و تعداد گلهایش در سال 2012 را به عدد86 برساند. پدرمسی دراین باره گفت:« غیرممکن به نظر می رسید که مسی بتواند چنین رکورد بی نظیری را بشکند. اوضاع این طور پیش رفت و باید از این بابت خوشحال باشیم.حتی خود من هم ازاینکه لیونل رکورد گرد مولر را شکست تعجب کردم. ولی او در تیمی بازی می کند که هم تیمی هایش کاملا او را همراهی می کنند و امیدواریم که آنها به حرکت دراین مسیر ادامه داده و موفقیت های فراوانی را کسب کنند. چون لئو همیشه صادقانه می گوید که تیم بارسلونا برایش مهم تر است و جامهای قهرمانی و افتخارات گروهی را به موفقیت های شخصی ترجیح می دهد.»
این درحالی است که این روزها صحبت هایی مبنی بر تمدید و بهبود قرارداد مسی به گوش می رسد تا بدین ترتیب قرارداد کنونی او که تا سال 2016 اعتبار دارد، با شرایط بهتری تمدید شود. پدر مسی دراین باره گفته:« فکر کردن به این موضوع غیرممکن است.برای آنکه مسی بارسلونا را ترک کند، باید یک فاجعه بزرگ رخ داده باشد. مسی همیشه گفته که می خواهد ددربارسلونا با فوتبال خداحافظی کند.»
خورخه مسی درمورد برنده توپ طلا صحبت و به این نکته اشاره کرد که دوست دارد که اگر این جایزه به پسرش نرسید، از آن اینیستا شود:« بدون شک دوست دارم که اگر این جایزه به مسی نرسید، به اینیستا برسد. بدون هیچ شکی اینیستا انتخاب من است. البته امسال رقابت خیلی حساس است و کریستیانو هم فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشته.»
او در مورد مصدومیت مسی در بازی با بنفیگا که برروی برانکارد مجبور به ترک زمین شد گفت:« من واقعا ترسیدم؛ چون مسی هیچ وقت ناله و گلایه نمی کند..خوشبختانه اتفاق خاصی نبود.»
گزارش روز-مسی و 4 چالش بزرگ پیش رو؛بعد از مولر، نوبت رکورد کیست؟
شاید با خودتان فکر کنید که شاید دیگر رکوردی باقی نمانده باشد که مسی آن را به نام خودش ثبت کند ولی او با پشت سرگذاشتن رکوردمولر که 40 سال دوام آورده بود،4رکورددیگر پیش رو دارد
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا یکشنبه شب با دو گلی که در دیدار تیمش مقابل بتیس به ثمر رساند، نه تنها باعث شد تا تیمش به سه امتیاز ارزشمند برسد، بلکه توانست با این دو گل، تعداد گلهایش در سال جاری میلادی را به عدد 86 رسانده و بدین ترتیب از رکورد رویایی گرد مولر که در سال 1972 و با زدن 85 گل در طول یک سال ثبت شده بود، پیشی بگیرد.
مسی هنوز 3 بازی دیگر تا پایان سال 2012 زمان دارد تا بتواند رکوردش را دست نیافتنی تر از قبل نماید. بعد از پشت سرگذاشتن رکورد مولر شاید با خودتان فکر کنید که شاید دیگر رکوردی باقی نمانده باشد که مسی آن را به نام خودش ثبت کند ولی ستاره ریز نقش آرژانتینی حالا و با پشت سرگذاشتن رکوردمولر که 40 سال دوام آورده بود، حالا اهداف دیگری پیش رویش دارد:
1- رکورد برترین گلزن تاریخ بارسلونا درتمامی بازیها: مسی با پیشی گرفتن از رکورد سسار رودریگس، حالا عنوان برترین گلزن تاریخ بارسلونا در بازیهای رسمی را یدک می کشد. ولی در لیست گلزنان بارسلونا در تمامی بازیها (بازیهای رسمی و دوستانه) در رتبه سوم قرار دارد و بالاتر از نام خودش، نام پائولینو آلکانتارا (با369 گل) و جوزپ سامیتیه (با333 گل ) را می بیند؛ تعداد گلهای مسی درتمامی بازیهایی که تا به اینجابرای بارسا انجام داده (بازیهای رسمی و دوستانه)305 گل است.
2-رکورد برترین گلزن تیم ملی آرژانتین: گابریل باتیستوتا، برترین گلزن تیم ملی آرژانتین است. او در طول سالهای 1991 تا 2002، 56 گل برای آلبی سلسته به ثمر رسانده و بعد از و هم ارنان کرسپو با 35 گل و دیگو آرماندو مارادونا با 34 گل در رده های بعدی هستند. درحال حاضر، مسی با 31 گل عنوان چهارمین گلزن برتر تیم ملی کشورش را یدک می کشد؛البته شکستن این رکورد، اتفاق بعیدی نیست؛ چرا که از بین این 4گلزن برتر، فقط لیونل مسی است که بازهم پیراهن تیم ملی کشورش را برتن خواهد کرد.
3-رکورد برترین گلزن تاریخ لالیگا: تلمو ساررا، با 251 گل در رقابت های لالیگا، برترین گلزن تاریخ این رقابتهاست. مسی با 192 گل زده دررقابت های لالیگا در رده نهم این جدول قرار دارد. بعد از نام ساررا، ستاره بارسلونا، نام اوگو سانچس (با 234 گل)، رائول (با 228 گل)، دی استفانو (با 227 گل) ، سسار (با 2266 گل)، کینی (با 219 گل) ، پائینیو (با 210 گل ) و ادموندو سوارس (با 195 گل) در لیست برترین گلزنان تاریخ لالیگا دیده می شود
4-رکورد برترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا: رائول گونسالس برترین گلزن تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست. او در این رقابت ها 71 گل به ثمر رسانده. لیونل مسی هم حالا با 56 گل در رده دوم است و درکنار خود ،نام رود فان نیستلروی که او هم 56 گله است را می بیند. آمار و ارقام برترین گلزنان یوفا با درنظرگرفتن بازیهای مراحل مقدماتی حساب می شود.
اتوئو: مسی بی نظیر است؛ از معاوضه ام با زلاتان راضی نبودم؛آراگونس من را به بارسا پیشنهاد داد
وقتی در بارسا یا رئال هستی، موفقیت ساده تر است؛ چون در میان بهترین ها محاصره شده ای. کسب قهرمانی در مایورکا یا در آنژی سخت تر است.
سایت گل- ساموئل اتوئو، ستاره کامرونی دنیای فوتبال که پیش از این سابقه بازی کردن در تیم هایی مثل بارسلونا (درکنار لیونل مسی ) و اینتر (زیرنظر ژوزه مورینیو) را داشته ، حالا با پیراهن آنژی یکی از پردرآمدترین بازیکنان دنیای فوتبال است.
اتوئو در بین سالهای 2004تا2009 بازیکن بارسا بود و بعد از آن در یک معامله دوطرفه میان بارسا و اینتر به عنوان بخشی از قرارداد زلاتان، روانه رختکن نرآتزوری شد.
او که این روزها برای آنژی بازی می کند، در گفتگو با کانال تلویزیونی آر.تی که دفترش درشهر مسکو است، به گفتگو پرداخته و از مسائل مختلف دنیای فوتبال صحبت کرده.
رونالدینیو: رونی یک نابغه است، نه فقط به عنوان یک فوتبالیست، بلکه از همه نظر. رونی ، همان لبخندش است، وقتی که می خندد، معنی اش رامی دانی. رونالدینیو به من می گفت:سیاه،چطوری؟ خوبی؟ بله..اگه خوبی ، پیش به سوی بردی دیگر.
مسی: مسی بی نظیر است؛ چه ازنظر فوتبالی و چه از نظر انسانی.من زمانی مسی را شناختم که یک پسربچه بود و روند رشدو پیشرفتمش را به چشم دیدم. او شایسته همه چیز هست. امیدوارم که بتواند با تیم ملی آرژآنتین هم قهرمانی جام جهانی را کسب کند.این تنها جامی است که دربرابر مسی مقاومت کرده.امیدوارم که نیروهای الهی به او یاری برسانند و درها را به روی او بازکنند تا بتواند قهرمان جام جهانی شود. مسی پسر خوبی است و برایش بهترین ها را آرزو می کنم
سه بازیکن برتر دنیا:درزمان حضورم در بارسا خبرنگاری از من پرسید که سه بازیکن برتر دنیا از نظر من چه کسانی هستند، به او گفتم:« رونالدینیو، اینیستا و مسی» و فقط همین سه نام را گفتم، چون فقط 3 حق انتخاب داشتم ولی دلم می خواست که از ژاوی، پویول و ویکتور والدس هم نام ببرم.
موفقیت با بارسا و رئال: وقتی در بارسا یا رئال هستی، موفقیت ساده تر است؛ چون در میان بهترین ها محاصره شده ای. کسب قهرمانی در مایورکا یا در آنژی سخت تر است. وقتی به بارسا رسیدم، من یک بازیکن باسابقه بودم ومی بایست نشان می دادم که شخصیت وتوانایی ماندن دراین تیم را دارم. هم تیمی ها به تو کمک می کنند و وقتی که روز سختی داشته باشی و به مشکل بربخوری، کنارت هستند.
جدایی از بارسا: در زمان جدایی ام ازبارسا و معاوضه ام با ایبرا راضی نبودم؛ نه به خاطر 46 میلیون یورویی که بارسایی ها برای جذب زلاتان علاوه برانتقال من به اینتر پرداخت کردند ،بلکه به خاطرلیبل 70 میلیون یورویی زلاتان بود.باید ماجرا برعکس می بود ومی بایست سران اینتر مقداری پول به بارسایی ها می دادند. نمی خواهم انتقاد کنم، چون دراینتر واقعا خوشبخت بودم. با مربیان این تیم آشنا شدم. افرادی که مثل من پرتلاش و زحمت کش بودند.خدا عادل است و دراینتر هم به جامهای زیادی رسیدم. آن چیزی که مرا خیلی ناراحت می کرد، دست کاری کردن اخبار و معرفی شخصیتی از من است که صحت ندارد. ولی من از تزویر و نامردی بیزارم
روزهای اول دربارسا:زمانی که به بارسا آمدم،می گفتم:« بچه ها باید باهم دوست باشیم. اگر دراین شرایط سخت درکنار هم باشیم،چه تیمی می تواند ما را ببرد؟» این فقط حرف من نبود وبرخی از هم تیمی های دیگرم هم مثل ژولی همین را می گفتند
بهترین مربی دنیا: بهترین مربی دنیا، لوئیس آراگونس است. اوفوق العاده است، دقیقا مثل یک پدر می ماند. به عنوان سرمربی ، تیم ملی اسپانیا را به دینامیک پیروزی طلبانه رساند و بعد از جدایی آراگونس هم تنها دو یا سه جابجایی کوچک در تیم اسپانیا انجام شده. من رابطه خاص و ویژگی با او ، دردوران حضورمان در مایورکا داشتم. او به من می گفت که اگر می خواهم یک بازیکن خوب وبزرگ باشم، باید تفاوت ها را بدانم. او به من می گفت: تو یک بازیکن بزرگ هستی وباید تیمت راعوض کنی. من از مایورکا رفتم. او به بارسلونا زنگ زد وبه آنها توصیه کرد که اگر می خواهند به قهرمانی برسند، مرا جذب کنند.پیوستنم به بارسا به همین سادگی بود.
مروری برمربیان پیشین: بعد از اولین جلسه تمرینی ام با رئال مادرید،کاپلو به من گفت که دراین تیم بمانم. مورینیو هم مربی بزرگی است. او رابطه خوبی با من داشت و تنها فردی است که مثل من هیچ وقت ناامید نمی شود. حیف شد که پیوند ما از هم پاشید. درمورد گواردیولا هم باید بگویم که الان هروقت گذشته را مرور می کنم می بینم که پپ کاملا با من صادق و روراست بود و بدون هیچ مسئله ای با هم صحبت می کنیم؛ چون هردوی ما بخشی از خانواده بارسا هستیم.
مطبوعات و رسانه ها: رسانه ها بهترین کشف دنیا هستند. اگر همه چیز خوب باشد، یک سری حرف درمی آورند و اگر اوضاع بد پیش برود هم همین طور
مربی سانتوس: امیدوارم نیمار و مسی دربارسا و کنار هم بازی کنند
سرمربی باشگاه سانتوس در صحبت هایی به نیمار پیشنهاد کرده تا به بارسلونا برود
سایت گل- موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که مقصد طبیعی نیمار، باید بارسلونا باشد. چون به نظر او سبک فوتبال بارسلونا شباهت های زیادی به سانتوس دارد و این در حالی است که رئال مادرید فوتبال را به سبک دیگری دنبال می کند.
رامالیو در صحبت هایی به رادیو سارسا گفت:« امیدوارم که روزی مسی و نیمار ، دو تا از بهترین بازیکنان دنیا درکنار هم بازی کنند.نیماردر حال حاضر در رده چهارم یا پنجمین بازیکن برتر دنیاست. ولی بعد از جام جهانی 2014 در سطح خیلی بالاتری خواهد بود. دیدن نیمار و مسی در کنار هم و در بارسلونا می تواند زیباترین اتفاق دنیای فوتبال باشد.»
رامالیو در ادامه به این نکته اشاره کرد که سبک بازی بارسلونا شباهت زیادی به سبک کاری سانتوس دارد:« بارسلونا شباهت زیادی با ما دارد.بارسایی ها هم از فوتبال بازی کردن و پاسکاری پی در پی توپ، خوششان می آیند. فکر می کنم که بارسا بهترین تیم برای نیمار باشد. در حال حاضر بارسلونا بهترین گزینه برای اوست؛ چون رئال مادرید به سبک دیگری بازی می کند.»
سرمربی سانتوس معتقد است که نیمار باید تا قبل از برگزاری جام جهانی 2014 در سانتوس بماند و بعد از آن به اروپا برود:« مسیر نیمار این است که بعد از جام جهانی به اروپا برود. نیمار باید به خوبی تیمی که قرار است به آن برود را انتخاب کند و بهترین گزینه برای او بارسلوناست.»
او در ادامه یادآوری کرد که مسی توانسته در اروپا به تمام موفقیت هایش برسد و برای رسیدن به سطح مارادونا، کرویف و پله، او باید قهرمانی در جام جهانی را تجربه کند:« مسی در حال نزدیک شدن به مارادونا، کرویف و پله است ولی هنوز قهرمانی در جام جهانی را کم دارد. ولی در صورتی که به این موفقیت برسد، به سطح پله و مارادونا خواهد رسید.»
رامالیو هیچ شکی ندارد که مسی شایسته دریافت توپ طلاست:« مثل مسی هیچ کسی نیست. اینیستا یکی از بهترین بازیکنان دنیاست ولی به نظرم توپ طلا به سادگی به مسی خواهد رسید. او تمام رکوردها را شکسته و بازیکنی است که کارهای به یادماندنی زیادی را انجام می دهد.»
کارانکا: مسی و رونالدو از کهکشان دیگری آمده اند
رونالدو و مسی به همراه اینیستا نامزدهای توپ طلای امسال هستند
سایت گل- آیتور کارانکا، کمک مربی رئال مادرید، معتقد است کریس رونالدو و لیونل مسی در این چند سال نشان داده اند که از کهکشان دیگری آمده اند.
ستاره بارسا این هفته با زدن به دو گل به بتیس، رکورد 85 گل گرد مولر در یک سال را پشت سر گذاشت و رونالدو با با به ثمر رساندن 46 گل در 38 دیدار فصل قبل لالیگا، این تیم را به قهرمان این رقابت ها کرد.
کارانکا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همان طور که مورینیو بعد از بازی این هفته بارسا اعلام کرد، ما در مورد بازیکنانی صحبت می کنیم که از کهکشان دیگری آمده اند و هر یک از آنها، انگیزه دیگری را افزایش می دهد.
یکی از آنها در یک فصل رکوردی می زند و دیگری فصل بعد رکورد بهتری به جا می گذارد. باشگاه های آنها خوش شانس هستند که چنین ستاره هایی را در اختیار دارند."
رونالدو و مسی به همراه اینیستا نامزدهای توپ طلای امسال هستند.