تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 95 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.میلان انصافا از فیورنتینا خیلی بهتر بازی کرد و سر تر از این تیم بود ولی اشتباه داوری تو همه ی لیگا هست.صحنه ی پنالتی دوم رو هر بچه ای که از فوتبالم چیزی سر در نمیاره میتونست بفهمه که پنالتی نیست.پنالتی اولم که ازش صحبت نمی کنم.لیاییچ اونقدر توپو نگه داشت و نزد تا تعادلش به هم خورد و خورد زمین.داور نباید پنالتی میگرفت.در کل ما با فیورنتینا مساوی نکردیم.فیورنتینا قسر در رفتنشو مدیون داوره.در اصل ما با اشتباه داوری مساوی کردیم.فیورنتینا در عمل به ما باخته.به امید پیروزی میلان در مقابل ناپولی.هفته ی بعد.

2. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعن برای تیم داوری متاسفم خیلی راحت سه امتیاز بازی از میلان گرفت اون از داوری پارسالش که توی کورس قهرمانی با اشتباه فاحشش باعث شد 2امتیاز حساس از دست بدیم اینم از بازی با فیورنتینا که بازی رو براشون در آورداختلاف امتیازمون با تیم ناپولی رسید به 4امتیاز باید 3امتیاز بازی حساسی که جلوی این تیم داریم بگیریم تا شانسمون برای رسیدن به مقام دوم جدول بیشتر باشه
    Last edited by clau; 08-04-2013 at 11:51.

4. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان رسما میلان در بازی با ناپولی فقط باید به دنبال پیروزی باشه . هر نتیجه ای به غیر از پیروزی برای میلان شکست محسوب میشه .
    بالوتلی رو هم نداریم . البته در بازی با فیرونتینا خیلی خودخواهانه بازی کرد و تکروی زیادی داشت و بهتره که یک کم بیرون باشه تا به خودش بیاد . پاتزینی میتونه بهمون کمک کنه.
    هم در خدمت تیمه و هم این که بهتر از موقعیت ها استفاده میکنه و با توجه به قدرت سرزنی بالایی که داره روی سانترهای از کناره هم میشه حساب باز کرد .
    با همه این صحبت ها بازی سختی با ناپولی داریم و هفته بعدش هم با یوونتوس در تورین بازی داریم .
    امیدوارم توی این دو بازی باقیمانده انصاف رعایت بشه !

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عجب نابودی کرد این داور از بازی! درسته که بیشتر به ضرر میلان تمام شد و خیلی راحت 3 امتیاز ازمون گرفت
    ولی در کل فوتبال هر دو تیم زد نابود کرد. دو پنالتی که اصلا هیچ اتفاقی نیوفتاد هدیه کرد به فیورنتینا, حداقل یک
    پنالتی برای ما نگرفت, بالوتلی زیر لگد بازیکنان فیورتینا داشت له میشد و خدا میدونه چقدر زور زد تا خونسردیش
    حفظ کنه کارت نگیره, کاپیتانشون, پاسکوال اگه اشتباه نکنم که عمد و غیر عمد فقط پای بالوتلی میزد, ولی آخرش
    یک کارت بخاطر یک حرکت ناشیانه گرفت که البته من فکر میکنم خودشم بدش نمیومد بگیره, بنظرم ترجیح داد بازی دربرابر یوه
    بازی کنه تا ناپولی. منطقی هم هست !
    آکوئیلانی که نامردی نکرد تو هرموقیتی بازیکنای میلان میزد, مشکل داشت بنده خدا!
    در کل داوری به معنای تمام کلمه افتضاح بود, میلان به داور باخت.

یک بعد ناخوشایند دیگه بازی, بد بودن غیر قابل انکار میلان بود. درسته حتی در شرایط بد تیمی هم میتونیم فیورنتینا رو شکست بدیم
    ولی دلیل نمیشه بخوایم بد بودن میلان نادیده بگیریم. با یک بازیکن بیشتر تو لاک دفاعی رفته بودیم و اجازه دادیم با 10 نفر بهمون فشار بیارن.
    بازیسازی چندانی صورت نگرفت و کلا تو کنترل بازی مشکل داشتیم. بجای فیورنتینا, بازیکنان ما عصبی بازی رو دنبال میکردند!
    بواتنگ, نوچرینو و بالوتلی هم اصلا خوب بازی نکردند. نظم کافی تو خط دفاعی نداشتیم, روی صحنه پنالتی اول بازکن حریف 98 بار تو سر توپ زد
    و مدافعهای ما نگاه میکردند و یکی یکی از صحنه بازی محو میشدند, خیلی ضعیف,بدون نظم و بی دقت تو خط دفاعی بازی کردیم.

من علاقه خاصی به آلگری دارم, اما معتقدم یک مشکل داره که امیدورام برطرفش کنه و اون مشکل در شجاعتش خلاصه میشه.
    به نظر من مربی شجاع و دلیر و اهل ریسکی نیست. همیشه نشانه هایی از محافظه کار بودن تو تصمیماتش دیده میشه. به عنوان مثال بازی
    دیروز, بجای تهیج تیم و ایجاد تغییرات تهاجمی برای زدن تیر خلاص به تیم 10 نفره با تصمیمات محتاطانش اجازه داد فیورنتینا روی بازی سوار بشه
    و آخرای بازی دست به کمی ریسک زد و با 4 مهاجم بازی کرد. فیورتینا بعد از 10 نفره شدن در شکننده ترین حالت ممکن بود و فرصت خوبی ایجاد شد
    تاانتقام سختی ازشون بگیریم ولی از این فرصت استفاده نکردیم.

فاصله به 4 امتیاز رسید, رسیدن به ناپولی غیرممکن نیست ولی خیلی سخت تر از قبل شده. اگر از سد یوه و ناپولی بگذریم اونوقت میشه امیدورا بود.
    Last edited by آرش-19; 08-04-2013 at 14:58.

8. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شایعات نقل و انتقالات

لیستی از بازیکنان که در زیر آماده است به عنوان گزینه‌های احتمالی‌ حضور در تیم سال آینده میلان می‌‌باشند. با توجه به نزدیکی‌ به ماه‌های نقل و انتقالات تابستانی بازار شایعات داغتر شده است.

عادل ترابت:
    رسانه‌‌های انگلیسی اخباری مبنی بر علاقه میلان به این مهاجم کوینز پارک رنجرز گزارش کرده اند. آنها اعتقاد دارند با توجه به شرایط باشگاه انگلیسی ترابت با ۳.۵ میلیون یورو می‌‌تواند به تیم روسونری ملحق شود.

عادل رامی:
    این مدافع فرانسوی تیم والنسیا به نظر می‌‌رسد نظر تیم میلان را جذب کرده است. وی متولد سال ۱۹۸۵ می‌‌باشد. این مدافع تا سال ۲۰۱۵ با باشگاه والنسیا قرارداد دارد. البته آنژی روسیه، آرسنال و لیورپول نیز به دنبال این مدافع می‌‌باشند.

مانوئل لانزینی:
    با توجه به شایعات گزارش شده توسط رسانه‌‌های آرژانتینی میلان بازیساز ریورپلاته که در تیم فلومیننزه به صورت قرضی بازی می‌‌کند را تحت نظر دارد. این بازیساز ۲۰ ساله پاسپورت ایتالیایی نیز دارد که یک حسن برای تیمهای ایتالیایی است. وی در ترکیبهای که میانه تیم به صورت ۳ نفره آرایش می‌‌گیرد به خوبی در هر ۳ پست توانایی حضور دارد که آلگری را علاقه‌مند به خدمت گرفتن وی می‌‌کند. برایدا در تابستان گذشته در سفر به آرژانتین بازی وی را دیده بود. ریورپلاته درخواست ۱۲ میلیون یورو دارد که میلان امیدوار به کاهش این مبلغ می‌‌باشد.

ده‌ ده‌:
    گزارشاتی از برزیل و توتو اسپورت حاکی از این است که میلان با واسکو دو گاما به صورت غیر رسمی‌ شروع به مذاکره کرده است. رقیب اصلی‌ میلان در این مساله کورینتیانس می‌‌باشد اما بنا به گفته مدیر برنامه‌های این مدافع، میلان جدی‌ترین گزینه وی می‌‌باشد و خود بازیکن راغب به خروج از برزیل است. کورینتیانس بیشتر تمایل دارد تا بازیکنی را ده‌ ده‌ مبادله کند که واسکو دو گاما به راحتی‌ از کنار آن نگذرد.

روبینیو:
    باشگاه سانتوس همچنان امیدوار به بازگرداندن این مهاجم به برزیل می‌‌باشد. رئیس سانتوس گفت است این مهاجم به طور حتم در فصل آینده در تیم سانتوس حضور خواهد داشت اگر میلان حاضر به تخفیف در قیمت بازیکن باشد.

هرسون ورگارا :
    این مدافع ۱۸ ساله جزو تیم جوانان کلمبیا می‌‌باشد که توانسته به قهرمانی جهان دست یابد. وی در این دوره از مسابقات توانست به عنوان بهترین مدافع انتخاب شده است. اخباری از میلان حاکی از این است که وی طی‌ ماه آینده برای انجام تست‌های پزشکی‌ حضور خواهد یافت .وی هم اکنون پاسپورت اروپایی‌ ندارد و به نظر می‌رسد حضور وی در میلان علاوه بر تست‌های پزشکی‌، برای گرفتن پاسپورت اروپایی‌ نیز خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مونتولیوو: روی‌کرد و ذهنیت ما اشتباه بود

ریکاردو مونتولیوو از این‌که فقط داور را به خاطر تساوی 2-2 برابر فیورنتینا سرزنش کند خودداری کرد. حتی با وجود برخی از تصمیمات مشکوکی که داور داشت و باعث شد روسونری بازی 2-0 برده را با تساوی 2-2 عوض کند.

این هافبک ملی‌پوش میلان گفت: روی‌کرد و ذهنیت ما اشتباه بود. شاید فکر می‌کردیم که بازی قبل از سوت پایان تمام شده است، و این شرم‌آور است، چرا که این یک بازی بسیار مهم بود.

غول سن‌سیرو اکنون خود را در چهار امتیازی ناپولی می‌بیند، در صورتی که قبل از این بازی این اختلاف تنها 2 امتیاز بود. مونتولیو ادامه داد: قطعاً برای پیروزی مقابل ناپولی به میدان خواهیم رفت، و از هواداران می،خواهم که ما را حمایت کنند. آن‌ها همیشه پشت ما بوده‌اند، و من امیدوارم در این لحظات حساس هم از ما حمایت کنند.

دیروز روز خاصی برای مونتولیو بود چرا که بعد از جدایی از ویولا، اولین باری بود که به فلورانس باز می‌گشت. ریکاردو در این رابطه گفت: من دوستان زیادی اینجا دارم. فلورانس شهر بسیار مهربانی است، و من رابطه‌ی خوبی با مردمان شهر دارم، اما در استادیوم شرایط فرق می‌کند.

همچنین من باید از هم‌تیمی‌هایم و باشگاه به خاطر اینکه بازوبند کاپیتانی را به من دادند تشکر کنم. بازوبند فقط در این بازی بر دست من بود، و در بازی‌های دیگر این‌طور نخواهد بود. این افتخار بزرگی برای من است، به این خاطر می‌گویم که افراد بزرگی این بازوبند را بر بازو داشته‌اند.

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان دوباره مونتولیوو را کشف کرد

از زمانی که آندره‌آ پیرلو، میلان را به مقصد یوونتوس ترک کرد، میلان همواره به دنبال یک رجیستا (هافبک بازی‌ساز عمقی) بوده تا بتواند جای خالی ناشی از ترک پیرلو را پر کند. فصل گذشته میلان به آلبرتو آکوئیلانی روی آورد، اما این ایتالیایی ملی‌پوش نیز کمک شایانی به این مشکل بزرگ میلان نکرد.

آکوئیلانی معمولاً در طول فصل گذشته از مصدومیت رنج می‌برد، و خیلی کم به او بازی می‌رسید. در واقع زمانی که میلان به لحاظ تاکتیکی به شدت به بازیکنی با خصوصیات وی نیاز داشت او حاضر نبود.

به عبارتی، آکوئیلانی بازیکنی بود که در زمانی که همه‌چیز برای میلان خوب پیش می‌رفت او نیز از این قاعده مستثنی نبود و همراه روسونری بود، اما زمانی که میلان دچار ضعف می‌شد آکوئیلانی آن بازیکنی نبود که در نقش ناجی خط میانی ظاهر شود.

اما میلان در فصل جدید به یک ایتالیایی دیگر روی آورد، و آن ریکاردو مونتولیوو، کاپیتان سابق فیورنتینا، بود، بازیکنی که اگرچه شروعی چندان مطمئن در میلان نداشت، اما رفته رفته به یکی از آماده‌ترین هافبک‌های میانی اروپا تبدیل می‌شود.

در ابتدا، آلگری در پیداکردن پست مناسب برای مونتولیوو کمی مردد بود. او در اوائل دوران حضورش در نقشی به کار گرفته شد که پیش از این پیرلو سال‌ها در آن خودنمایی می‌کرد، نقش هافبک بازی‌ساز عمقی که ایتالیایی‌ها از واژه رجیستا برای آن استفاده می‌کنند.

اما این راه حل چندان نتیجه‌بخش نبود، و آلگری با استفاده از مونتولیوو در جلوی مدافعان موفق نشد استحکام فیزیکی لازم را به بخش تدافعی خط میانی خود اضافه کند. در مرحله بعد مونتولیوو به پست هافبک چپ میانی میلان انتقال داده شد، پستی که وی همواره به آن ابراز علاقه کرده بود و آن را پست تخصصی خود می‌دانست. اما با قراردادن وی در این پست، آلگری می‌بایست وظایف دقیق و مناسب را برای مونتولیوو تعیین می‌کرد.

مونتولیوو همواره بازیکن انعطاف‌پذیری بوده است. و البته این قابلیت در عین اینکه یک مزیت ویژه برای وی محسوب می‌شود، اما باعث سردرگمی تکنسین‌ها برای بهره‌بردن از حداکثر کارایی و پتانسیل وی نیز بوده است.

مونتولیوو می‌تواند در پست رجسیتا حضور داشته باشد، چرا که از توانایی و قدرت پاس‌دهی بسیار بالایی برخوردار است، همچنین او این توانایی را دارد که تحت فشار مضائف بتواند توپ را به خوبی و با آرامش کامل کنترل کند. از سویی، او یک بازیکن کاملاً پرانرژی است، و این خصوصیت باعث می‌شود تا بتوان از وی در پست متزالا (هافبک تخریبی نفر به نفر) نیز بهره برد.

علاوه بر همه این‌ها، مونتولیوو حتی در پست تراکوارتیستا (هافبک تهاجمی) نیز موفق است، جایی که می‌تواند توانایی خود را با پاس‌های دقیق و انفجاری برای مهاجمان و همچین با قدرت شوت‌زنی بالای خود نشان دهد،

اما راه حلی که آلگری برای نهایت استفاده از توانایی‌های مونتولیوو به کار گرفته ترکیبی از تمام موارد ذکر شده است. زمانی که روسونری باید حفظ توپ کند، و نبض بازی را به دست بگیرد مونتولیوو یک پست به عقب می‌رود و در نقش رجیستا ظاهر می‌شود، و پاس‌های خود را اسپری‌مانند به سمت جلو هدف می‌گیرد.

زمانی که میلان در موقعیت مناسبی در دیدار خود قرار دارد، مونتولیوو یک پست به جلوتر می‌رود. زمانی که میلان در مقابل یک سد دفاعی قرار می‌گیرد که جلوی حملات روسونری را گرفته، مونتولیوو به سه مهاحم میلان نزدیک‌تر می‌شود. این پستی است که آن را تراکوارتیستا یا هافبک تهاجمی می‌خوانیم.

او در این پست توانایی بالایی دارد، و قدرت زیادی برای ایجاد موقعیت برای مهاجمان میلان از خود نشان می‌دهد. پتانسیل او در ارسال‌ پاس‌های دقیق و شوت‌های پرقدرت به راحتی می‌تواند راه حل میلان برای نفوذ به سد تدافعی مستحکم حریف باشد.

در نهایت، زمانی که میلان توپ را در اختیار ندارد، مونتولیوو در نقش یک پرس‌کننده تمام-زمین عمل می‌کند. در واقع مونتولیوو در این حالت در نقش یک متزالا یا هافبک تخریبی ظاهر می‌شود که با قدرت دوندگی خود به سراغ حریف مستقیم خود می‌رود و سعی در بازگرداندن مالکیت توپ برای روسونری دارد.

باید گفت که حضور مونتولیوو تاثیری بسزا در کل خط میانی میلان دارد، چرا که او در زمان‌های مختلف در سه نقش مختلف در تیم ظاهر می‌شود. همچنین نکته دیگری که در مورد مونتولیوو باید ذکر کرد در مورد خصوصیات رفتاری اوست.

همواره به نظر آمده که مونتولیوو بازیکنی با پتانسیل بالا بوده که لیاقت نقش‌های بزرگ را داشته، اما در بسیاری از موارد موفق نشده تمام کارایی خود را به عرصه نمایش گذارد.

اما در نمایش‌های مونتولیوو در میلان این خصوصیت کاملاً به طرز مثبتی تغییر کرده، و به نظر می‌رسد که ملی‌پوش آتزوری میلان از جهش چشمگیری در زمینه رفتاری و رسیدن به اوج بلوغ و پختگی سود برده است.

امروز و با اتخاذ تاکتیک‌های مناسب از سوی چزاره پراندلی، سرمربی سابق وی در فیورنتینا، در تیم ملی ایتالیا، و همچنین ماسیمیلیانو آلگری، در میلان، شاهد این بوده‌ایم که ریکاردو مونتولیوو به یک نابغه بی‌بدیل در خط میانی تبدیل شده است.

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

محروميت سه جلسه اي براي بالوتلي

ماريو بالوتلي، مهاجم ميلان، به دليل رفتارش در ديدار اين هفته مقابل فيورنتينا، براي سه جلسه از همراهي روسونري محروم شد.
    اين ملي پوش دردسرساز ايتاليايي به دليل دريافت پنجمين کارت زردش در اين ديدار، به طور خودکار براي يک جلسه از همراهي تيمش محروم شد اما کميته انظباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا او را به دليل اظهار نظر توهين آميز در مورد داور ديدار فيورنتينا- ميلان، براي دو جلسه ديگر محروم کرد.

به گزارش گل، به اين ترتيب، او ديدار هفته آينده تيمش مقابل ناپولي و همچنين دو ديدار حساس ديگر مقابل يوونتوس و کاتانيا را از دست خواهد داد.

بالوتلي همچنين به دليل سيگار کشيدن در توالت قطاري که تيم ميلان را به فلورانس رسانده بود، احتمالا از سوي اين باشگاه با جريمه روبرو خواهد شد.

باشگاه ميلان اعلام کرده در مورد محروميت بالوتلي فرجام خواهي خواهد کرد.

پ.ن: اخه اینم شانس ما داریم سر حساس ترین بازیهای فصلمون بالوتلی از دست دادیم

14. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا بازیکنان میلان رو خیلی راحت محروم میکنن.
    فصل پیش ارونیکا گلوی نوچرینو رو گرفته بود و فشار میداد و اگه زلاتان نمیرسید خفه اش میکرد !
    زلاتان هم اومد و دستش رو گذاشت روی صورت ارونیکا و هُل داد که داور اومد فقط زلاتان رو اخراج کرد و اصلا به ارونیکا کارتی نداد .
    از اون طرف هم زلاتان رو سه جلسه محروم کردن ولی برای ارونیکا اصلا اتفاقی نیفتاد !
    از این جور مسائل زیاده و به نظرم قضاوت ها توی این مدتی که من دیدم زیاد جالب و منصفانه نبوده .... (شاید هم من حساسیت نشون میدم )

مثل این که تاویالنتو داور بازی میلان و فیورنتینا و داور بازی اینتر و آتالانتا هم قراره با جریمه یا محرومیت مواجه بشن .
    شاید هم تاویالنتو رو برای مدتی از داوری بازی های بزرگ منع کنن .
    که البته تنها کاریه که میتونن بکنن . کلا توی بازی های بزرگ خیلی گند زده.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.دو سه روز از میادین انجمن دور بودم.مونتولیوو اگه بهتر از پیرلو نباشه کمتر از اونم نیست.مونتولیوو تو فیورنتینا عملکرد عالی داشت که میلانو جذب خودش کرد.مونتولیوو مثل جوونیایه پیرلو ئه .مونتولیوو رو از زمانی که تو فیورنتینا بود قبول داشتم.اون عالیه
    دوستای خوبم.امشب شب مهمی برای ایتالیاست.بیاید دعا کنیم یوونتوس امشب بایرنو سه هیچ ببره.با اینکه یووه رقیب ماست ولی نماینده ی ایتالیا داره جلوی نماینده ی المان بازی میکنه.درواقع یووه نیست که به مصاف بایرن میره.در اصل امشب ایتالیا میخواد جلوی آلمان وایسه.من با اینکه یووه رو تو سری آ رقیب میلان میبینم (یعنی به یووه به چشم رقیب نگاه میکنم) ولی دوست دارم یووه بره مرحله ی بعد یعنی امشب یووه برنده بره تو رختکن دلا یوونتوس.(به امید برد یووه
    .)
    .

18. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.بابت حذف آخرین نماینده ی ایتالیا تسلیت میگم.یووه اخرین امید برای ایتالیا بود.خدا امید هیچکسو نا امید نکنه.امید وارم سال بعد حد اقل یه نماینده از ایتالیا تو فینال لیگ قهرمانان اروپا داشته باشیم.(ترجیحا میلان)
    امیدوارم میلان امسال تو نقل و انتقالات تابستونی بتونه مهره های کارآمد و خوبی جذب کنه.تا بتونیم از خجالت حریفامون تو ایتالیا و اروپا در بیاییم.

20. این کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •