هر سوالی داری توی همین فروم بپرس من و بقیه بچه ها کمکت میکنیم.
تاپیک رفع اشکال کنکوری ها هست اونجا بپرس جواب میدیم بهت
هر سوالی داری توی همین فروم بپرس من و بقیه بچه ها کمکت میکنیم.
تاپیک رفع اشکال کنکوری ها هست اونجا بپرس جواب میدیم بهت
هر چند اینجا جای اون نیست ولی ژنتیک دکتر ارام فر کتاب خوبی هستش
خیلی سبز هم خوبه ولی توضیحاتش بیش ار حد زیاد و تستهای فرا کنکوری هم زیاد داره
موفق باشید
واقعا مرسی از توضیحات! باعث شد کمتر نگران این مسئله باشم.
باز برای شما که رشته دیگه ای را تا انتها نخوندی. شرایط فرق میکنه. و اتفاقا جای تشویق داره.
اما در مورد ما که رشته ای رو خوندیم و چند ساله مدرکشم گرفتیم، حس میکنم به دید آدم شکست خورده به آدم نگاه میشه.
اینکه یک مسیری رو رفتی و حتما موفق نبودی که همه چی رو ریختی دور و از اول شروع کردی.
من دخترم و تو دخترا زیاد پیش میاد که سر این چیزا همدیگه رو مسخره کنن!
بهرحال اینکه عده زیادی این شرایطو داشته باشن خیلی کمکه ولی اگه جایی قبول شی که فقط خودت این حالتو داشته باشی فکر کنم واقعا سخته!
بهرحال تا ببینیم اصلا قبول میشم که بعد به این چیزا فکر کنم یا نه؟![]()
منم 5 ترم عمران خوندم و الان ولش کردم دارم کنکور انسانی میخونم که برم رشته ی جامعه شناسی...مطمئنا پشت سرم زیاد حرف میزنن که نتونست مهندسی بخونه و میخواد بره یه رشته ی ساده و....ولی اینا مهم نیس مهم اینه که من کاری رو میخوام بکنم که دوس دارم و دوس ندارم به خاطر حرف مردم تو مسیر اشتباهی که بودم بمونم..شما هم موفق باشین..
بستگی به رشته و دانشگاه شما و اطرافیانتون هم داره ها . ولی به هر حال اگر مقصدتون رشته پزشکی هست بهتره عرض کنم که توی دانشکده پزشکی کسی کسی رو مسخره نمیکنه و جو خیلی سنگینتر از این حرفاست. حتی برای دانشجوهای رشته های پیراپزشکی. پزشک ها هم معمولا در رابظشون با کسایی که دیگران رو مورد تمسخر قرار میدن؛ تجدید نظر میکنن. شوخی شاید بکنن با هم ولی تمسخر و لودگی هرگز.
دوستان کسی پکیج کنکور 100 رو دیده؟
ارزش داره که بخرم؟
اصلا دی وی دی آموزشی زیست از کجا پیدا کنم؟
من از چند نفر شنیدم زیاد خوب نیست!
کلا دی وی خوب برای زیست چی پیشنهاد می کنید؟
آخه ارزشش از صدتا جزوه و کتاب بیشتره![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه ثبت نام آزمون سراسری 92 از 16 آذرماه آغاز می شود اعلام کرد که این آزمون در خردادماه برگزار خواهد شد.
به گزارش مهر، حسین توکلی اضافه کرد: ثبت نام از داوطلبان آزمون سراسری سال 1392 از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی روزهای 16 تا 25 آذرماه صورت می گیرد و دفترچه راهنمای شماره یک آزمون از ساعت 16 سه شنبه 7 آذرماه روی سایت سازمان سنجش قابل رویت است.
وی ادامه داد: همچنین اطلاعیه این سازمان در خصوص شرایط، ضوابط و نحوه ثبت نام از داوطلبان در نشریه پیک سنجش روز دوشنبه 13 آذرماه منتشر و همزمان روی سایت سازمان قرار داده می شود.
به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، بر اساس تصمیمات گرفته شده در کمیته ماده 4 قانون پذیرش دانشجو در آزمون سراسرای سال 92 سوابق تحصیلی دیپلمه های آموزش متوسط رشته های ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم و معارف اسلامی سال 1384 همچنین سالهای بعد از آن که امتحاناتشان به صورت کتبی، سراسری و کشوری برگزار شده همانند آزمون سال 91 تا میزان حدکثر 25 درصد با تاثیر مثبت در گزینش نهایی آزمون سراسری سال 92 اعمال می شود.
توکلی افزود: پذیرش دانشجو در حدود 3 هزار کد رشته محل از کد رشته محلهای تحصیلی دانشگاههای آزاد، پیام نور و موسسات غیردولتی در آزمون سراسری بر اساس سوابق تحصیلی با رعایت شرایط و ضوابط که تعیین می شود، صورت می گیرد و تعداد و فهرست کد رشته محلهای مذکور و نحوه پذیرش متعاقباً اعلام می شود.
این مقام مسئول در سازمان سنجش خبر از برگزاری آزمون سراسری سال 92 در خردادماه داد و گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون سراسری سال 92 در صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه 30 و 31خردادماه و شنبه اول تیرماه سال 92 در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد.
به گفته توکلی، نتیجه اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در روز 8 مرادماه از طریق سایت سازمان اعلام می شود، همچین انتخاب رشته توسط مجازین از 18 مردادماه تا 23 مردادماه صورت می گیرد.
وی تاکید کرد که فهرست قبول شدگان نهایی رشته های متمرکز در نیمه دوم شهریورماه سال آینده اعلام می شود.
Last edited by Haj_Amoo; 20-11-2012 at 20:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)