تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 68 از 325 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان تو زیست از بحث ژنتیک و ژن این چیزا هیچی میفهمم
    راه بهتری یا کتاب میشناسید بهتر توضیح داده باشه؟
    هر سوالی داری توی همین فروم بپرس من و بقیه بچه ها کمکت میکنیم.
    تاپیک رفع اشکال کنکوری ها هست اونجا بپرس جواب میدیم بهت

2. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان تو زیست از بحث ژنتیک و ژن این چیزا هیچی میفهمم
    راه بهتری یا کتاب میشناسید بهتر توضیح داده باشه؟
    هر چند اینجا جای اون نیست ولی ژنتیک دکتر ارام فر کتاب خوبی هستش
    خیلی سبز هم خوبه ولی توضیحاتش بیش ار حد زیاد و تستهای فرا کنکوری هم زیاد داره
    موفق باشید

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

زیاد هستن مخصوصا توی سه تا رشته داروسازی - پزشکی و دندانپزشکی زیاد هستن این موارد. برای پزشکی توی دانشکده ما بیش از 20 نفر از آقایون هستن که خیلی بیشتر نسبت به بقیه دارن. ( مثلا 8سال یا بیشتر بزرگتر هستن ) بین خانم ها هم زیاد داریم کسایی که لیسانس پرستاری یا مامایی یا مدرک کاردانی دارن.دانشگاه آزاد شهرما هم دانشجوی پزشکی داره که دکترای داروسازی گرفته و الان داره پزشکی میخونه.من خودم هم از نظر سنی 4 سال بزرگتر از ورودی هایی هستم که بلافاصله پس از دبیرستان وارد دانشکده پزشکی شدن. همه هم به خاطر تجربه این افراد تو موارد زیادی بهشون اعتماد میکنن و هرچی کار گروهی و مسئولیت مهم باشه به این افراد میرسه و همه دوست دارن به اونها نزدیک باشن. تحقیر برای چی؟ کجای دنیا تحصیل توی دانشگاه و اخذ درجات بالای تحصیلی و ورود به بخش فرهیخته جامعه تحقیر حساب میشه؟ حالا ممکنه که همکلاسی هات ازت کوچکتر باشن چه عیبی داره ؟ من توی بچگی کلاس کامپیوتر که میرفتم همکلاسی هام 10-15 سال ازم بزرگتر بودن هیچکسی هم تحقیر نمیشد
    واقعا مرسی از توضیحات! باعث شد کمتر نگران این مسئله باشم.
    باز برای شما که رشته دیگه ای را تا انتها نخوندی. شرایط فرق میکنه. و اتفاقا جای تشویق داره.
    اما در مورد ما که رشته ای رو خوندیم و چند ساله مدرکشم گرفتیم، حس میکنم به دید آدم شکست خورده به آدم نگاه میشه.
    اینکه یک مسیری رو رفتی و حتما موفق نبودی که همه چی رو ریختی دور و از اول شروع کردی.

من دخترم و تو دخترا زیاد پیش میاد که سر این چیزا همدیگه رو مسخره کنن!
    بهرحال اینکه عده زیادی این شرایطو داشته باشن خیلی کمکه ولی اگه جایی قبول شی که فقط خودت این حالتو داشته باشی فکر کنم واقعا سخته!

بهرحال تا ببینیم اصلا قبول میشم که بعد به این چیزا فکر کنم یا نه؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باز برای شما که رشته دیگه ای را تا انتها نخوندی. شرایط فرق میکنه. و اتفاقا جای تشویق داره.
    اما در مورد ما که رشته ای رو خوندیم و چند ساله مدرکشم گرفتیم، حس میکنم به دید آدم شکست خورده به آدم نگاه میشه.
    اینکه یک مسیری رو رفتی و حتما موفق نبودی که همه چی رو ریختی دور و از اول شروع کردی.

بهرحال اینکه عده زیادی این شرایطو داشته باشن خیلی کمکه ولی اگه جایی قبول شی که فقط خودت این حالتو داشته باشی فکر کنم واقعا سخته!

منم 5 ترم عمران خوندم و الان ولش کردم دارم کنکور انسانی میخونم که برم رشته ی جامعه شناسی...مطمئنا پشت سرم زیاد حرف میزنن که نتونست مهندسی بخونه و میخواد بره یه رشته ی ساده و....ولی اینا مهم نیس مهم اینه که من کاری رو میخوام بکنم که دوس دارم و دوس ندارم به خاطر حرف مردم تو مسیر اشتباهی که بودم بمونم..شما هم موفق باشین..

7. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بستگی به رشته و دانشگاه شما و اطرافیانتون هم داره ها . ولی به هر حال اگر مقصدتون رشته پزشکی هست بهتره عرض کنم که توی دانشکده پزشکی کسی کسی رو مسخره نمیکنه و جو خیلی سنگینتر از این حرفاست. حتی برای دانشجوهای رشته های پیراپزشکی. پزشک ها هم معمولا در رابظشون با کسایی که دیگران رو مورد تمسخر قرار میدن؛ تجدید نظر میکنن. شوخی شاید بکنن با هم ولی تمسخر و لودگی هرگز.

9. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان کسی پکیج کنکور 100 رو دیده؟
    ارزش داره که بخرم؟
    اصلا دی وی دی آموزشی زیست از کجا پیدا کنم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان کسی پکیج کنکور 100 رو دیده؟
    ارزش داره که بخرم؟
    اصلا دی وی دی آموزشی زیست از کجا پیدا کنم؟
    من از چند نفر شنیدم زیاد خوب نیست!

12. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کلا دی وی خوب برای زیست چی پیشنهاد می کنید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آخه ارزشش از صدتا جزوه و کتاب بیشتره

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه ثبت نام آزمون سراسری 92 از 16 آذرماه آغاز می شود اعلام کرد که این آزمون در خردادماه برگزار خواهد شد.

به گزارش مهر، حسین توکلی اضافه کرد: ثبت نام از داوطلبان آزمون سراسری سال 1392 از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی روزهای 16 تا 25 آذرماه صورت می گیرد و دفترچه راهنمای شماره یک آزمون از ساعت 16 سه شنبه 7 آذرماه روی سایت سازمان سنجش قابل رویت است.

وی ادامه داد: همچنین اطلاعیه این سازمان در خصوص شرایط، ضوابط و نحوه ثبت نام از داوطلبان در نشریه پیک سنجش روز دوشنبه 13 آذرماه منتشر و همزمان روی سایت سازمان قرار داده می شود.

به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، بر اساس تصمیمات گرفته شده در کمیته ماده 4 قانون پذیرش دانشجو در آزمون سراسرای سال 92 سوابق تحصیلی دیپلمه های آموزش متوسط رشته های ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم و معارف اسلامی سال 1384 همچنین سالهای بعد از آن که امتحاناتشان به صورت کتبی، سراسری و کشوری برگزار شده همانند آزمون سال 91 تا میزان حدکثر 25 درصد با تاثیر مثبت در گزینش نهایی آزمون سراسری سال 92 اعمال می شود.

توکلی افزود: پذیرش دانشجو در حدود 3 هزار کد رشته محل از کد رشته محلهای تحصیلی دانشگاههای آزاد، پیام نور و موسسات غیردولتی در آزمون سراسری بر اساس سوابق تحصیلی با رعایت شرایط و ضوابط که تعیین می شود، صورت می گیرد و تعداد و فهرست کد رشته محلهای مذکور و نحوه پذیرش متعاقباً اعلام می شود.

این مقام مسئول در سازمان سنجش خبر از برگزاری آزمون سراسری سال 92 در خردادماه داد و گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون سراسری سال 92 در صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه 30 و 31خردادماه و شنبه اول تیرماه سال 92 در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد.

به گفته توکلی، نتیجه اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در روز 8 مرادماه از طریق سایت سازمان اعلام می شود، همچین انتخاب رشته توسط مجازین از 18 مردادماه تا 23 مردادماه صورت می گیرد.

وی تاکید کرد که فهرست قبول شدگان نهایی رشته های متمرکز در نیمه دوم شهریورماه سال آینده اعلام می شود.
    Last edited by Haj_Amoo; 20-11-2012 at 20:50.

16. 5 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •