تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 176 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام چند سوال داشتم 1- علت این همه فضای پرت و غیر قابل استفاده در هاردهای اکسترنال برای چیست مثلا هاردهای 4 ترابایت اکسترنال وسترن شنیده ام 400 گیگ فضای پرت و غیر قابل استفاده داره یعنی فقط از 3 ترابایت و 600 گیگ آن میشه استفاده کرد آیا این فضای پرت در همه مارکهای هارد مثل سیگیت و مارکهای دیگر هست و همه به یک اندازه فضای پرت دارند یا نه 2- من یک هارد 2 ترابایت سیگیت اکسترنال آداپتوری البته مدل قدیمیشو که کارتریجش جدا میشرو دارم که برای ضبط کردن از ریسیور گرفتم که بیشتر مواقع روشن هست آیا با توجه به اینکه دمای اینگونه هاردها بالا میرود آیا احتمال خرابی آن وجود دارد چون هاردهای وسترن به ریسیور جواب نمیده مجبور شدم سیگیت بگیرم راستی علت اینکه هاردهای وسترن ریسیور رو نمیشناسن چیست چون هر کاری هم که کردم بازم نشناخت اما با سیگیت سریع میشناسه 3 - آیا برای آرشیو کردن فیلم و عکس و چیزهای دیگر از بین مارکهای وسترن و سیگیت و ای دیتا و توشیبا (اکسترنال آداپتوری آن ) کدام مارک بهتر است برای خرید و شما کدام مارک را پیشنهاد میکنید که دوام و طول عمر بیشتری داشته باشد و آمار خرابی کمتر و مزایای آن از معایبش بیشتر باشه آیا تفاوت سرعت در هاردهای وسترن مای بوک و سیگیت بک آپ پلاس خیلی زیاد هست منظورم برای انتقال اطلاعات هست از نظر عددی چند هست از یک تعمیرکار هارد پرسیدم وسترت بهتر است یا سیگیت میگه وسترن نسخه های آزمایشیش تو ایران میاد و نسخه اصلیش نمیاد سیگیت بهتره آیا همچین چیزی هست هر کسی یک چیزی میگه حسابی گیج شدم اما هاردهای سیگیت رو با توجه به اینکه میگن گرمای زیادی تولید میکنه و سر و صدا و نویز داره رو زیاد نمیپسندم اما آیا سرعت انتقال اطلاعات آن نسبت به مای بوک آنقدر زیاد هست که بشه با گرمای تولید شدش کنار اومد آیا مدلهای که کارترجش جدا میشه کابلهای آن در بازار پیدا میشه و از طریق این کابلها میشه اونو به پورت ای ساتا وصل کرد و سرعت بالاتر از یو اس پی تری ازش گرفت یا نه چون مادربرد من پورت ای ساتا و فایر وایر داره در کل شما کدام مدل را برای من پیشنهاد میکنید متشکرم
    سلام .

1- علت این همه فضای پرت و غیر قابل استفاده در هاردهای اکسترنال برای چیست مثلا هاردهای 4 ترابایت اکسترنال وسترن شنیده ام 400 گیگ فضای پرت و غیر قابل استفاده داره یعنی فقط از 3 ترابایت و 600 گیگ آن میشه استفاده کرد آیا این فضای پرت در همه مارکهای هارد مثل سیگیت و مارکهای دیگر هست و همه به یک اندازه فضای پرت دارند یا نه
    به جدول زیر و تفاوت بین Decimal و Binary دقت کنید .

معمولاً برای بیان حجم و ظرفیت هارد دیسکها ، فلش مموریها و ... هر 1000 بایت را برابر با یک کیلوبایت میدانند . ولی ویندوز (و يا هر سيستم عامل ديگر) هر 1024 بایت را برابر با یک کیلوبایت محاسبه میکند و به همين دليل ظرفيتي كه كمپاني اعلام ميكند با ظرفيتي كه توسط سيستم عامل شناسايي ميشود تفاوت خواهد داشت و ربطي به مدل و برند نخواهد داشت . بعنوان مثال اگر فرض كنيم كه هارد ديسك 4TB برابر با 4.000.000.000.000 بایت (چهار هزار میلیارد بایت) باشد ، حجمي كه توسط ويندوز شناسايي ميشود حدوداً 3.725 گيگابايت خواهد بود (اعداد قرمز رنگ اعشار هست) الباقي فضا مصرف شده صرف فايل سيستمها و نرم افزارها و برنامه هاي موجود خواهد شد .

4,000,000,000,000 بایت تقسیم بر 1024 برابر با 3,906,250,000 کیلوبایت هست .
    3,906,250,000 کیلوبایت تقسیم بر 1024 برابر با 3,814,697.265625 مگابایت هست .
    3,814,697.265625 مگابایت تقسیم بر 1024 برابر با 3,725.2902984619140625 گیگابایت هست .

2- من یک هارد 2 ترابایت سیگیت اکسترنال آداپتوری البته مدل قدیمیشو که کارتریجش جدا میشرو دارم که برای ضبط کردن از ریسیور گرفتم که بیشتر مواقع روشن هست آیا با توجه به اینکه دمای اینگونه هاردها بالا میرود آیا احتمال خرابی آن وجود دارد چون هاردهای وسترن به ریسیور جواب نمیده مجبور شدم سیگیت بگیرم راستی علت اینکه هاردهای وسترن ریسیور رو نمیشناسن چیست چون هر کاری هم که کردم بازم نشناخت اما با سیگیت سریع میشناسه
    1. رسيدن هارد ديسك به دماهاي بالا بصورت پیک و زمان کوتاه اشكالي ندارد ولی در دراز مدت و یا تکرار آن به طور حتم هارد را خراب میکند. از فن جهت كولينگ و كمك به تهويه بهتر استفاده كنيد.
    2. اگر مطمئن هستيد كه ايراد عدم شناسايي هارد ديسك اكسترنال WD به خاطر نوع فايل سيستم (اگر NTFS جواب نميدهد با exFAT امتحان كنيد) و حجم هر پارتيشن و حتي Lock بودن (نكته مهم) نيست ، احتمالاً (100% مطمئن نيستم) به اين دليل هست كه بعضی از هارد ديسكهای اکسترنال WD از یک کانال ارتباطی خاص SCSI (اسكازي) بین هارد دیسک و سیستم برای فعال شدن قابلیتهایی مثل رمزگذاری سخت افزاري و LED control و موارد دیگری مثل لیبل جلوی هارد ديسك اكسترنال (مثل مدلهای Elite) استفاده میکنند و شايد به اين دليل مثل مدلهاي عادي سيگيت ، بسادگي توسط رسيور مورد نظر شناسايي نميشود.

نكته مهم : اشاره به وجود SCSI در هارد ديسكهاي اكسترنال WD شد . در هارد دیسک های اکسترنال وسترن ديجيتال مثل my book و my passport مقداری فضا برای فایلهای SES ذخیره میشوند که از آنها برای راه اندازی درایو مجازی (virtual drive serving) و کنترل دسترسی به پارتیشن اصلی که رمز گذاری شده است (controlling access to encrypted volume) استفاده میشود و به همين دليل مقداري از فضاي هارد ديسك مصرف ميشود .

آیا تفاوت سرعت در هاردهای وسترن مای بوک و سیگیت بک آپ پلاس خیلی زیاد هست منظورم برای انتقال اطلاعات هست از نظر عددی چند هست
    اما هاردهای سیگیت رو با توجه به اینکه میگن گرمای زیادی تولید میکنه و سر و صدا و نویز داره رو زیاد نمیپسندم اما آیا سرعت انتقال اطلاعات آن نسبت به مای بوک آنقدر زیاد هست که بشه با گرمای تولید شدش کنار اومد
    بله ، تفاوت سرعت ترانسفر ديتا بين WD my book و Seagate Backup plus محسوس هست . در پست زير يك نمونه تست سرعت هم گذاشتم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي مسئله گرما ، ميتونيد از فن استفاده كنيد . صدا و نويز توليدي هم آنقدر زياد نيست و مطمئناً در بين صداي توليد شده توسط TV (كه رسيور به آن وصل هست) گم ميشود.

از یک تعمیرکار هارد پرسیدم وسترت بهتر است یا سیگیت میگه وسترن نسخه های آزمایشیش تو ایران میاد و نسخه اصلیش نمیاد سیگیت بهتره آیا همچین چیزی هست
    خودتان هم چنين چيزي را باور ميكنيد !؟ اكثر مدلهايي كه وارد بازار ايران ميشوند مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه نه فقط در ايران و كشورهاي خاورميانه بلكه در اروپا و آفريقا هم فروخته ميشود .

آیا مدلهای که کارترجش جدا میشه کابلهای آن در بازار پیدا میشه و از طریق این کابلها میشه اونو به پورت ای ساتا وصل کرد و سرعت بالاتر از یو اس پی تری ازش گرفت یا نه چون مادربرد من پورت ای ساتا و فایر وایر داره
    برای مدلهاي دسكتاپي Seagate Back up plus (مدلهاي قديمي) هيچوقت كارتريج eSATA تولید نشده است . ولي ميتونيد از كابلهاي SATA to eSATA استفاده كنيد به شرطي كه بتونيد در بازار پيدا كنيد و براي برق هم ميتونيد از پاور كيس استفاده كنيد. دقت کنید شکافی که کابلهای برق و دیتا وارد هارد ديسك اکسترنال میشوند باریک هست و در نتیجه باید کمی کانکتورهای دیتا و برق را بتراشید و یا ببرید تا بخوبی جا بروند .
    ميزان اختلاف سرعت در دو حالت USB3 و eSATA بستگي زیادی به مدل مادربرد و نوع چيپست (Controller) بكار رفته دارد ولی پهناي باند USB3 حدي هست كه سرعت ترانسفر ديتا رضایتبخش باشد.
    اگر سیستم شما USB3 ندارد توصيه ميكنم یک کارت USB3 بخرید و بر روی اسلاتهای مادربردتان نصب کنید . این روش ، خیلی ساده تر ، آسان تر و منطقی تر از این هست که بخواهید از طریق eSATA داده ها را منتقل کنید که باید یک کابل SATA to eSATA بخرید و از برق پاور کیس هم استفاده کنید و نمیتونید از آداپتور خود هارد اکسترنال استفاده کنید .

آیا برای آرشیو کردن فیلم و عکس و چیزهای دیگر از بین مارکهای وسترن و سیگیت و ای دیتا و توشیبا (اکسترنال آداپتوری آن ) کدام مارک بهتر است برای خرید و شما کدام مارک را پیشنهاد میکنید که دوام و طول عمر بیشتری داشته باشد و آمار خرابی کمتر و مزایای آن از معایبش بیشتر باشه
    انتخاب ار بین دو برند WD و Seagate کار ساده ای نیست . هر دو برند تولیدات خوب و با کیفیتی تولید میکنند . ولی اگر سرعت بالا برای شما مهم هست که باید Seagate Backup plus Desk بخرید (به شرطی که اینترفیس پرسرعتی داشته باشید) . اگر برای ----- میخواهید که باید Seagate Backup plus Desk را بخرید (چون میگید که ----- WD را شناسایی نمیکند) . ADATA که هیچگاه تولید کننده H.D.D نبوده و در نتیجه از تولیدات سایر برندها مثل WD و Seagate و Toshiba و ... استفاده میکند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من امروز بازار بودم چند تا سوال برام پیش اومد گفتم بپرسم 1- هاردهای اکسترنال آدابتوری مای بوک وسترن جعبه آبی و جعبه سبز اون چه فرقی با هم داره چون من هم جعبه سبزشو دیدم هم آبیشو کدوم بهتره بعد قیمت هارد مای بوک 3 ترابایت رو میگه 420 اما 4ترا رو میگه 630 نمیدونم 4 ترا چرا اینقدر گرونه آیا به نظرتون 4 ترا می ارزه به این قیمت بگیرم یا نه چون 3 ترا قیمتش مناسبه اما خب گفتم حجم بیشتر بهتره اما 4 ترا نمیدونم چرا اینقدر گرون میشه بعد شما تو یک صفحه سایت گفتین هارد داخل مای بوک 4 ترا وسترن هارد توشیبا هست آیا این درسته مگه میشه شرکتی که خودش تولید کننده هارد هست از هارد شرکت دیگه استفاده کنه پس اگه توشیبا باشه که خوب نیست چون گفته بودین هاردهای مای بوک هارد داخلشون وسترن گرین هست اینو میشه دقیق برام توضیح بدین از کجا میشه فهمید هارد داخلش از چه مارکی هست الان 3 ترا مای بوک هارد داخلش وسترن هست یا توشیبا 2- هارد اکسترنال 4 ترا بک آپ پلاس سیگیت رو هم داشت مدل قدیمیش که کارترجش جدا میشه اونم گرون بود میگفت 650 تومن آیا به این قیمت ارزش خرید داره 3 نوع کابل بهش وصل میشه یکی یو اس پی تری دوم فایر وایر 800 و سوم تاندربورد کابل یو اس بی تری که داخلش هست اما کابلهای دیگه داخلش نیست و از هر کی پرسیدم نداشت فکر نکنم گیر بیاد آیا این فایر وایر 800 و تاندربورد سرعتش از یو اس بی تری بالاتره و چه کارایی داره آیا بدرد استفاده خانگی میخوره با توجه به اینکه کابلشم در بازار گیر نمیاد البته ای ساتا رو جعبش عکشو نکشیده بود نمیدونم اونو میخوره اما از فروشنده پرسیدم اگه ای ساتا بهش وصل کنیم میگن برقشو جدا باید از پاور کیس بگیریم گفت نه نیازی به برق جدا نداره بعد پرسیدم میگن سیگیت زود داغ میکنه و دمای هاردش میره بالا گفت نه الان ما دو ساله هارد سیگیتمون یکسره روشنه و هیچیش نشده و داریم بعنوان سرور ازش استفاده میکنیم آیا میشه به حرفهای فروشنده اعتماد کرد یا نه 3 - نظرتون راجب هاردهای تحت شبکه چیه آیا اینها با توجه به قیمت بالای که دارن بدرد استفاده خانگی میخورن آیا ارزش این همه هزینه اضافی ( تقریبا نزدیک 3 برابر هارد یو اس پی تری) رو داره چون میگن پورت شبکه سرعت انتقال اطلاعاتش بالاتر از یو اس بی تری هست اما سرعتاش 10 و 100 و 1000 هست میشه راجب این سرعتها یک توضیح بدین فقط میگن یک ایرادی داره که از پورت یو اس پی ایش نمیشه به سیستم وصل شد یعنی اگر ما بخوایم هاردو به یک سیستم دیگه وصل کنیم حتما باید از طریق لن وصل بشه آیا این مشکل ایجاد نمیکنه آیا وقتی به پورت لن یک سیستم دیگه وصل میکنیم باید بهش آی پی بدیم یا خودش پیدا میکنه و قابلیت دیگی که داره از هر جای دنیا میتونیم از طریق اینترنت به اطلاعات هاردمون دسترسی داشته باشیم که البته اینم حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکنه با این اوصاف آیا این هاردها بهتر از هاردهای یو اس بی تری هستن و بدرد استفاده خانگی میخورن یا خیر نظرتون راجب هاردهای بوفالو چیه میگه ساخت ژاپن هست و 3 سال گارانتی داره هارد تحت شبکه 4 ترا بوفالو رو میگفت 1.5 ملیون و 3 ترا تحت شبکه رو میگفت 1 ملیون نظرتون راجب این هارد چیه آیا ارزش خرید داره ممنون میشم راهنمایی کنید .
    Last edited by gazaleh123; 15-06-2014 at 14:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من امروز بازار بودم چند تا سوال برام پیش اومد گفتم بپرسم 1- هاردهای اکسترنال آدابتوری مای بوک وسترن جعبه آبی و جعبه سبز اون چه فرقی با هم داره چون من هم جعبه سبزشو دیدم هم آبیشو کدوم بهتره بعد قیمت هارد مای بوک 3 ترابایت رو میگه 420 اما 4ترا رو میگه 630 نمیدونم 4 ترا چرا اینقدر گرونه آیا به نظرتون 4 ترا می ارزه به این قیمت بگیرم یا نه چون 3 ترا قیمتش مناسبه اما خب گفتم حجم بیشتر بهتره اما 4 ترا نمیدونم چرا اینقدر گرون میشه بعد شما تو یک صفحه سایت گفتین هارد داخل مای بوک 4 ترا وسترن هارد توشیبا هست آیا این درسته مگه میشه شرکتی که خودش تولید کننده هارد هست از هارد شرکت دیگه استفاده کنه پس اگه توشیبا باشه که خوب نیست چون گفته بودین هاردهای مای بوک هارد داخلشون وسترن گرین هست اینو میشه دقیق برام توضیح بدین از کجا میشه فهمید هارد داخلش از چه مارکی هست الان 3 ترا مای بوک هارد داخلش وسترن هست یا توشیبا 2- هارد اکسترنال 4 ترا بک آپ پلاس سیگیت رو هم داشت مدل قدیمیش که کارترجش جدا میشه اونم گرون بود میگفت 650 تومن آیا به این قیمت ارزش خرید داره 3 نوع کابل بهش وصل میشه یکی یو اس پی تری دوم فایر وایر 800 و سوم تاندربورد کابل یو اس بی تری که داخلش هست اما کابلهای دیگه داخلش نیست و از هر کی پرسیدم نداشت فکر نکنم گیر بیاد آیا این فایر وایر 800 و تاندربورد سرعتش از یو اس بی تری بالاتره و چه کارایی داره آیا بدرد استفاده خانگی میخوره با توجه به اینکه کابلشم در بازار گیر نمیاد البته ای ساتا رو جعبش عکشو نکشیده بود نمیدونم اونو میخوره اما از فروشنده پرسیدم اگه ای ساتا بهش وصل کنیم میگن برقشو جدا باید از پاور کیس بگیریم گفت نه نیازی به برق جدا نداره بعد پرسیدم میگن سیگیت زود داغ میکنه و دمای هاردش میره بالا گفت نه الان ما دو ساله هارد سیگیتمون یکسره روشنه و هیچیش نشده و داریم بعنوان سرور ازش استفاده میکنیم آیا میشه به حرفهای فروشنده اعتماد کرد یا نه 3 - نظرتون راجب هاردهای تحت شبکه چیه آیا اینها با توجه به قیمت بالای که دارن بدرد استفاده خانگی میخورن آیا ارزش این همه هزینه اضافی ( تقریبا نزدیک 3 برابر هارد یو اس پی تری) رو داره چون میگن پورت شبکه سرعت انتقال اطلاعاتش بالاتر از یو اس بی تری هست اما سرعتاش 10 و 100 و 1000 هست میشه راجب این سرعتها یک توضیح بدین فقط میگن یک ایرادی داره که از پورت یو اس پی ایش نمیشه به سیستم وصل شد یعنی اگر ما بخوایم هاردو به یک سیستم دیگه وصل کنیم حتما باید از طریق لن وصل بشه آیا این مشکل ایجاد نمیکنه آیا وقتی به پورت لن یک سیستم دیگه وصل میکنیم باید بهش آی پی بدیم یا خودش پیدا میکنه و قابلیت دیگی که داره از هر جای دنیا میتونیم از طریق اینترنت به اطلاعات هاردمون دسترسی داشته باشیم که البته اینم حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکنه با این اوصاف آیا این هاردها بهتر از هاردهای یو اس بی تری هستن و بدرد استفاده خانگی میخورن یا خیر نظرتون راجب هاردهای بوفالو چیه میگه ساخت ژاپن هست و 3 سال گارانتی داره هارد تحت شبکه 4 ترا بوفالو رو میگفت 1.5 ملیون و 3 ترا تحت شبکه رو میگفت 1 ملیون نظرتون راجب این هارد چیه آیا ارزش خرید داره ممنون میشم راهنمایی کنید .
    سلام .

خواهش میکنم سوالات خودتان را دسته بندي ، مرتب كنيد تا بتوان با سهولت بيشتري جواب داد . همچنين بعد از هر سوال يك اينتر هم بزنيد .

1- هاردهای اکسترنال آدابتوری مای بوک وسترن جعبه آبی و جعبه سبز اون چه فرقی با هم داره چون من هم جعبه سبزشو دیدم هم آبیشو کدوم بهتره
    اساساً هیچ فرقي نميكنند.

بعد قیمت هارد مای بوک 3 ترابایت رو میگه 420 اما 4ترا رو میگه 630 نمیدونم 4 ترا چرا اینقدر گرونه آیا به نظرتون 4 ترا می ارزه به این قیمت بگیرم یا نه چون 3 ترا قیمتش مناسبه اما خب گفتم حجم بیشتر بهتره اما 4 ترا نمیدونم چرا اینقدر گرون میشه بعد شما تو یک صفحه سایت گفتین هارد داخل مای بوک 4 ترا وسترن هارد توشیبا هست آیا این درسته مگه میشه شرکتی که خودش تولید کننده هارد هست از هارد شرکت دیگه استفاده کنه پس اگه توشیبا باشه که خوب نیست چون گفته بودین هاردهای مای بوک هارد داخلشون وسترن گرین هست اینو میشه دقیق برام توضیح بدین از کجا میشه فهمید هارد داخلش از چه مارکی هست الان 3 ترا مای بوک هارد داخلش وسترن هست یا توشیبا
    1. بگرديد ارزانتر هم پيدا ميكنيد (تا 580 هزار تومن براي 4TB در يكي از انجمنهاي فروش موجود هست) . بهرحال این قیمتی هست که باید بپردازید . اگر فكر ميكنيد قيمت 4TB زياد هست و براي شما نميصرفد مجبورید انواع کم حجمتر انتخاب کنید. ولي بعدها ممكن هست تعداد هارد ديسكهاي اكسترنال زياد شود و فضاي كافي براي نگهداري و استفاده از آنها را نداشته باشيد . این هارد اکسترنال نیست که خیلی گران هست بلکه ارزش پول ما هست که نزول پیدا کرده . زمانیکه هارد اکسترنال 3TB مدل WD my book بتازگی وارد بازار شده بود 248 هزار تومان خریده بودم که میگفتم وای چقدر گران !

2. در مدلهاي اوليه 4TB هارد اكسترنال WD my book از هارد ديسكهاي هيتاچي استفاده شده بود چون هنوز WD Green به اين حجم ساخته نشده بود . در حال حاضر كليه مدلهاي WD my book از هارد ديسكهاي WD Green استفاده ميكنند .

3. با برنامه Crystal disk info ميتونيد نوع هارد ديسك بكار رفته را متوجه بشيد .

2- هارد اکسترنال 4 ترا بک آپ پلاس سیگیت رو هم داشت مدل قدیمیش که کارترجش جدا میشه اونم گرون بود میگفت 650 تومن آیا به این قیمت ارزش خرید داره
    در مورد قيمت كه گفته شد.

3 نوع کابل بهش وصل میشه یکی یو اس پی تری دوم فایر وایر 800 و سوم تاندربورد کابل یو اس بی تری که داخلش هست اما کابلهای دیگه داخلش نیست و از هر کی پرسیدم نداشت فکر نکنم گیر بیاد
    انواعي كه داراي كارتريج usb3 هستند فقط كابلهاي usb3 را قبول ميكنند نه اینکه در یک نوع کارتریج ، سه نوع کابل بهش وصل بشود . اگر كابلهاي ديگري ميخواهيد به آن متصل كنيد باید کارتریج انتهایی آنرا عوض کنید (البته اگر بتونید پیدا کنید) .

آیا این فایر وایر 800 و تاندربورد سرعتش از یو اس بی تری بالاتره و چه کارایی داره آیا بدرد استفاده خانگی میخوره با توجه به اینکه کابلشم در بازار گیر نمیاد البته ای ساتا رو جعبش عکشو نکشیده بود نمیدونم اونو میخوره اما از فروشنده پرسیدم اگه ای ساتا بهش وصل کنیم میگن برقشو جدا باید از پاور کیس بگیریم گفت نه نیازی به برق جدا نداره بعد پرسیدم میگن سیگیت زود داغ میکنه و دمای هاردش میره بالا گفت نه الان ما دو ساله هارد سیگیتمون یکسره روشنه و هیچیش نشده و داریم بعنوان سرور ازش استفاده میکنیم آیا میشه به حرفهای فروشنده اعتماد کرد یا نه
    1. پهناي باند Fireware800 در حدود 786Mbit/s هست كه در مقايسه با 5000Mbite/s اينترفيس USB 3.0 هيچ حرفي براي گفتن ندارد . همچنين پهناي باند اينترفيس Thunderbolt هم 10000Mbite/s هست و اصلاً نبايد با USB 3.0 مقايسه شود و مطمئن باشيد كه هيچ هارد ديسك پرسرعتي هم نميتواند تمام پهناي باند اين اينترفيس را پر كند . يكي از مزاياي اين اينترفيس متصل كردن چندين هارد ديسك بصورت زنجيره وار بين دو دستگاه و استفاده از ديتاهاي موجود در آن هست و بخاطر بالا بودن پهناي باند هيچونه كاهش در عملكرد نخواهد داشت .
    2. در مورد eSATA اگر فكر ميكنيد كه حرف بنده اشتباه هست چرا خودتان تست نميكنيد ؟ تجربه و تست بهترين راهكار براي رسيدن به يك جواب قطعي است. كمي فكر كنيد ؛ هارد ديسك به چه طريقي بايد روشن شود ؟

قبلاً هم گفتم كه هيچ كارتريجي با اينترفيس eSATA براي مدلهاي دسكتاپي آداپتوردار توسط کمپانی سیگیت ساخته نشده است . در نتیجه اگر میخواهید از eSATA استفاده کنید باید کارتریج انتهای هارد دیسک اکسترنال را جدا کنید و با استفاده از كابلهاي SATA to eSATA آنرا به سیستم متصل و براي برق هم از پاور كيس استفاده كنيد که در عکس بالا کاملاً مشخص هست . عکس پایین هم یک کابل SATA to eSATA هست که دارای کانکتور 4 پین مولکس جهت برق رسانی هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت كنيد كه نوعي از eSATA وجود دارد كه داراي ولتاژ 5 ولتي هست كه گاهي اوقات eSATAp هم گفته ميشود و مناسب براي هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل هست . براي مدلهاي پرتابل سيگيت كارتريج eSATA موجود هست .

5. در آن سرور حتماً چند فن براي كولينگ و تهويه داخل كيس موجود هست . در صورتي كه در هارد ديسكهاي اكسترنال بخاطر محصور بودن در داخل باكس و عدم هر گونه فن احتمال Overheat شدن و خرابي زودرس وجود دارد . همچنين اگر فروشنده از هارد دیسکهای معمولی جهت سرور استفاده ميكند جا دارد که يك كف محكم بزنيم !

3 - نظرتون راجب هاردهای تحت شبکه چیه آیا اینها با توجه به قیمت بالای که دارن بدرد استفاده خانگی میخورن آیا ارزش این همه هزینه اضافی ( تقریبا نزدیک 3 برابر هارد یو اس پی تری) رو داره
    اول از همه نياز سنجي كنيد . آیا واقعاً میدانید NASـها چه امکاناتی دارند ؟ آيا واقعاً لازم داريد كه اطلاعات موجود در هارد اكسترنال را طوري بين دستگاههاي مختلف Share كنيد که به هیچیک از سيستمهاي حاضر روی شبکه وابسته نباشد؟ اگر بلي ميتونيد يكي از مدلهاي NAS بخريد مثل WD my Cloud .

چون میگن پورت شبکه سرعت انتقال اطلاعاتش بالاتر از یو اس بی تری هست اما سرعتاش 10 و 100 و 1000 هست میشه راجب این سرعتها یک توضیح بدین
    سرعت ترانسفر ديتا از طريق Ethernet بستگي زيادي به نوع كارت شبكه ، مدل NAS ، روتر و کیفیت كابل شبكه دارد . بعنوان مثال اگر بر روی شبکه اترنت 100/10 استفاده کنید حداکثر سرعت انتقال به 12.5 مگابایت کاهش خواهد یافت كه خيلي كمتر از USB3 خواهد بود . از طرف دیگر با توجه به اینکه NAS روی شبکه به اشتراک گذاشته میشود ممکن هست سیستمهای متعددی بطور همزمان از آن استفاده کنند در نتیجه سرعت تبادل اطلاعات مابین NAS و هریک از سیستمها بیش از پیش کاهش یاید .

میتونید از اینترفیس Gigabit Ethernet استفاده کنید که پهنای باند 1000Mbit/s در اختیار شما قرار میدهد (مقایسه کنید با پهنای باند 5000Mbite/s اینترفیس USB3 که میگویید بیشتر از USB3 هست!) . در تستی که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشتم با وجودیکه از Gigabit Ethernet استفاده شده سرعت ترانسفر دیتا با برنامه TeraCopy در حدود 25MB/s هست که بازهم از USB3 کمتر هست . شاید در مدلهای دیگر سرعت بهتری به شما بدهد .

فقط میگن یک ایرادی داره که از پورت یو اس پی ایش نمیشه به سیستم وصل شد یعنی اگر ما بخوایم هاردو به یک سیستم دیگه وصل کنیم حتما باید از طریق لن وصل بشه آیا این مشکل ایجاد نمیکنه
    همانطوريكه خودتان هم گفتيد ، نميتوان از طريق USB اين NAS را به PC و يا لپتاپ متصل كرد و مشكلي هم ايجاد نميكند . اساساً این یک هارد تحت شبکه هست و داشتن پورت USB اصلاً هم الزامی نیست .

آیا وقتی به پورت لن یک سیستم دیگه وصل میکنیم باید بهش آی پی بدیم یا خودش پیدا میکنه
    روتر ها با داشتن قابليت DHCP به صورت اتوماتیک برای کلیه دستگاههایی که به روتر متصل میشوند IP تعیین میکند .

قابلیت دیگی که داره از هر جای دنیا میتونیم از طریق اینترنت به اطلاعات هاردمون دسترسی داشته باشیم که البته اینم حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکنه
    برای Remote Access از طریق اینترنت باید IP Static داشت ولی بعضی از مدلها که از DDNS پشتیبانی میکنند مثل EX2/EX4/My Cloud Mirror میتوان در سایتهایی مثل DynDns.info یا noip.com ثبت نام کرد (که اکثراً پولی هستند) و یک یوزر پسورد ساخت و در قسمت تنظیمات مربوطه وارد کرد که در اینصورت ميتوان از طریق اینترنت حتی اگر هم IP تغییر کند بازهم مشکلی با Remote Access نداشته باشد.

با این اوصاف آیا این هاردها بهتر از هاردهای یو اس بی تری هستن و بدرد استفاده خانگی میخورن یا خیر نظرتون راجب هاردهای بوفالو چیه میگه ساخت ژاپن هست و 3 سال گارانتی داره هارد تحت شبکه 4 ترا بوفالو رو میگفت 1.5 ملیون و 3 ترا تحت شبکه رو میگفت 1 ملیون نظرتون راجب این هارد چیه آیا ارزش خرید داره ممنون میشم راهنمایی کنید .
    همانطوريكه قبلاً هم گفتم بايد بررسي كنيد كه آيا واقعاً به قابليتهاي چنين مدلهايي نياز داريد يا خير . پيشنهاد ميكنم تاپيك را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه كنيد كه درباره بعضی از امكانات و قابليتهاي اين NAS توضيحاتي دادم . مراجعه به سايت سازنده و از همه مهمتر مطالعه دفترچه راهنما و بررسی امکانات موجود ، در انتخاب هر چه بهتر كمك كننده خواهد بود .
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-06-2014 at 19:37.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشید من میخوام یک هارد اینترنال بگیرم برا PC میخواستم ببینم آیا بین مدل های 7200RPM و 5400RPM تفاوت فاحشی در سرعت هست که توسط ما حس شه؟؟؟
    و اینکه در هارد های WD سریBlack Caviar واقعا میارزه که قیمت بیشتری براش داده بشه؟چون یه هاردی میخوام که 3-4 سال راحت و بدون هیچ مشکلی برام کار کنه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید من میخوام یک هارد اینترنال بگیرم برا PC میخواستم ببینم آیا بین مدل های 7200RPM و 5400RPM تفاوت فاحشی در سرعت هست که توسط ما حس شه؟؟؟
    و اینکه در هارد های WD سریBlack Caviar واقعا میارزه که قیمت بیشتری براش داده بشه؟چون یه هاردی میخوام که 3-4 سال راحت و بدون هیچ مشکلی برام کار کنه
    ممنون
    سلام .

قطعاً بین هارد 7200rpm و 5400rpm از نظر سرعت و کارائی تفاوت دارند و اگر برای نصب سیستم عامل و نرم افزار و بازی و ... میخواهید توصیه میکنم انواع 7200rpm بخرید . مدلهای WD Black گزینه های خوبی هستند مخصوصاً مدلهای قدیمیتر که مدل نامبر آنها FAEX ختم میشود. ولی اگر از نظر بودجه محدودیت دارید میتونید Seagate 7200.14 را بخرید .

چون یه هاردی میخوام که 3-4 سال راحت و بدون هیچ مشکلی برام کار کنه
    متاسفانه هیچکس نمیتونه چنین اطمینانی به شما بدهد. فقط با نگهداری و استفاده صحیح هست که احتمال خرابی به حداقل میرسد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.

سه تا سوال دارم خواهشا پاسخ دهید:

1. هاردهایی که SATA 6.0Gb هستند آیا به مادربردهای SATA 3.0Gb می خورند؟ در این حالت مشکل سرعت و کندی و هنگ و... دارند؟

2. شرکت سیگیت یه محدودکننده سرعت مثل جامپر بر روی هاردهای ساتا داره. اگر امکان داره در مورد کاربردش یکی یه توضیحی بدهید؟

3. خواهشا یک عدد هارد 500 گیگ ساتا و یک عدد هارد 1 ترابایت ساتا که قابلیت پشتیبانی مادربرد با SATA 3.0Gb رو داشته باشه و هارد با دوامی هم باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه رو معرفی کنید؟ گارانتی خوبی هم داشته باشه.
    حدود قیمت رو هم اگر می دونید بگویید؟

ضمنا فقط وسترن دیجیتال نباشه.

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

سه تا سوال دارم خواهشا پاسخ دهید:

1. هاردهایی که SATA 6.0Gb هستند آیا به مادربردهای SATA 3.0Gb می خورند؟ در این حالت مشکل سرعت و کندی و هنگ و... دارند؟

2. شرکت سیگیت یه محدودکننده سرعت مثل جامپر بر روی هاردهای ساتا داره. اگر امکان داره در مورد کاربردش یکی یه توضیحی بدهید؟

3. خواهشا یک عدد هارد 500 گیگ ساتا و یک عدد هارد 1 ترابایت ساتا که قابلیت پشتیبانی مادربرد با SATA 3.0Gb رو داشته باشه و هارد با دوامی هم باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه رو معرفی کنید؟ گارانتی خوبی هم داشته باشه.
    حدود قیمت رو هم اگر می دونید بگویید؟

ضمنا فقط وسترن دیجیتال نباشه.

با تشکر.
    سلام .

1. بدون هيچ مشكلي ميتونيد هارد ديسكهاي SATAIII را روي مادربردهاي SATAII متصل كنيد و مشكلي از بابت سرعت ، كندي ، هنگ و ... نخواهد داشت.
    2. اين مربوط به مدلها و سيستمهاي قديمي ميشد . در حال حاضر نيازي به اينكار نيست .
    3. براي 500GB ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST500DM002 و براي 1TB هم ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 بخريد . قيمت حدودي ايندو مدل به ترتيب 160 الي 170 و 185 الي 200 هزار تومن متغير خواهد بود . هر دو مدل SATAIII هست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    دنبال هارد 1 ترابايتي وسترن ترجيحا سري بلك و اگه نبود بلو براي لپ تاپ هستم، اما توي شهرستان هر چي ميگردم موجود نيست.
    دوستان جايي و يا فروشگاهي رو توي تهران ميشاسن كه بتونم اين مورد رو تهيه كنم.
    ممنون.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

3 تا سوال در مورد هارد پرتابل داشتم

1 -
    میخوام هارد پرتابل رو به تلویزیون وصل کنم (( my passport )) ولی مشکلی که دارم اینه کابل کوتاه هست
    بعد یه کابل usb که 2 طرفش نر و مادگی داره میخوام بهش وصل کنم به طول50 سانت
    مشکلی واسش درست نمیکنه ؟؟

2 -
    پشت تلویزیون هم پورت usb با 2 شدت جریان متفاوت هست 0.5 و 1 آمپری (( ولتاژ 5 ))
    1 آمپر جوابگو هست ؟؟
    مشکلی واسه هارد ایجاد نمیکنه ؟؟

3 -
    موقع جدا کردن از تلویزیون گزینه eject نمیتونم پیدا کنم
    همینجوری جدا کنم مشکلی نداره ؟؟ (( چون تا اونجایی که میدونم باید هارد رو eject کرد ))

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3 تا سوال در مورد هارد پرتابل داشتم

1 -
    میخوام هارد پرتابل رو به تلویزیون وصل کنم (( my passport )) ولی مشکلی که دارم اینه کابل کوتاه هست
    بعد یه کابل usb که 2 طرفش نر و مادگی داره میخوام بهش وصل کنم به طول50 سانت
    مشکلی واسش درست نمیکنه ؟؟

2 -
    پشت تلویزیون هم پورت usb با 2 شدت جریان متفاوت هست 0.5 و 1 آمپری (( ولتاژ 5 ))
    1 آمپر جوابگو هست ؟؟
    مشکلی واسه هارد ایجاد نمیکنه ؟؟

3 -
    موقع جدا کردن از تلویزیون گزینه eject نمیتونم پیدا کنم
    همینجوری جدا کنم مشکلی نداره ؟؟ (( چون تا اونجایی که میدونم باید هارد رو eject کرد ))
    1 و 2 : اگر میخواهید از کابل رابط استفاده کنید توصیه میکنم به پورت یک آمپری TV متصل کنید.
    3. ایده آل ترین حالت این هست که TV را خاموش کنید تا هارد دیسک هم خاموش شود . اگر امکانپذیر نیست حداقل از منویی که مربوط به خواندن/نوشتن اطلاعات از روی هارد دیسک هست خارج شوید .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •