تکسچر زمین تو فیفا 12 به هنگام بارش برف خیلی افتضاخ و بی کیفیت بود.
آیا در فیفای جدید تغییری کرده؟
به نظرم میرسه منچستر یونایتد رو قوی تر از منچستر سیتی ساخته باشن.هر جفتش یه علت داره:آرسنال رو با توجه به سیستمش یکمی ضعیف ساختن
![]()
تکسچر زمین تو فیفا 12 به هنگام بارش برف خیلی افتضاخ و بی کیفیت بود.
آیا در فیفای جدید تغییری کرده؟
به نظرم میرسه منچستر یونایتد رو قوی تر از منچستر سیتی ساخته باشن.هر جفتش یه علت داره:آرسنال رو با توجه به سیستمش یکمی ضعیف ساختن
![]()
من می خوام برای این بازی یه دسته Xbox بگیرم واسه کامپیوتر ، اونایی که دمو دارن میشه بگن که خوب جواب میده واسش یا نه ؟
ج پست قبل : Rvp خائن !![]()
دوستان شما کدومتون دمو رو از لایو دانلود کردین ؟ من خواستم دانلود کنم سرعت خیلی پایینه ! واسه شما هم همینجوریه ؟
تغییر کرده ولی بهتر نشده
دیگه مثل زمین خاکی نیست که وسطش برف اومده باشه!
ولی خیلی عادی شده
تفاوت خیلی خاصی با آفتابی ندیدم غیر از بارش برف
نه...بخواطر اون نیس..البته شاید علت اولی باشه ولی در مورد آرسنال صادق نیست چون من سیستم رو 4-4-2 لوزی کردم،تیم از این رو به اون رو شد.تریکب اصلی آرسنال همینی هست که فیفا 13 گذاشته ولی تو تنظیمات ترکیب خیلی خوب عمل نکردن(بازیکنای کنار باید نیمه وینگر میشدن نه هافبک تهاجمی!+ آرسنال یه cdm داره و یه cm ، نه دوتا cdm!!!! و البته ژیرو رو یکمی کند با جاگیری بد و البته مثل خودش خوش تیپ ساختن...در حالی که ژیرو با وجود اینکه گلزنی نکرده تا اینجا، حرکات بدون توپ فوق العاده ای داشته)هر جفتش یه علت داره:
+
شاید هم علتش اینه که تو دمو سانتی کازورلا نیست!؟ یکی نیس بگه لامصب اومدن سانتی که مال آخر نقل و انتقالات نبود،مال همون اوایل بود،چرا اینو نذاشتی دیگه؟؟؟؟
+
فیفا رسما گند زده به پیرن آرسنال...تا لباس سومو عوض نکنن من دلم صاف نمیشه
من این یکی رو میخوام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: خدا کنه قدرت ویلشر و دیابی و آرتتا درست بشه،آخه واقعا قدرت زیر 83 واسه آرتتا انصافه؟؟؟دیابی رو زیر 80 بذارن که دیگه آخرشه
Last edited by mihydz; 13-09-2012 at 23:46.
آقا من با یووه بازی میکنم ... یه مشکل اساسی که دارم اینه که اصلا نمیتونم با هافبکام مثل fifa 12 خوب پاسکاری کنم ... یعنی ساپورت خوبی ندارن با اینکه 3-5-2 بازی میکنم اما بازم توپو زیاد لو میدن .
و یه مشکل بد تر اینه که با پیرلو اصلا نمیتونم در حد حتی 1 درصد واقعیتشم ازش بازی بگیرم .... نمیدونم چرا ... مشکل از ترکیبه آیا ؟!
من با دسته ایکسباکس بازی کردم مشکلی ندارم.
--------------
بجز تغییر تاکتیک نمیشه پست یه بازیکن رو مثل pes عوض کرد؟مثلا بین هافبک مرکزی و هافبک دفاعی؟
------------
دموی من برای skidrow بود ولی مشخصات match day رو داشتم.منظور همونه تغییرات تیم و بازیکناست دیگه.اینکه همینجوری هم میاد.
cd key چنده و چه مزایایی داره؟
بعد از 9 ساعت بازی کردن , فیفا 13 در یک کلام :
شاهکار...
موندم تو مغز سازندگان چی میگذره,این همه تنوع تو گیم پلی !!!
جریان این پچ EA چیه که میگن مشکل کرش بازی رو برطرف میکنه؟!
کسی این پچ رو دانلود و استفاده کرده ؟! جواب میده ؟!
Last edited by B3HZ@D; 14-09-2012 at 13:10.
منظورم مشکل کرش بازی نیست......منظورم اینه که مثل Xbox جواب میده ؟من با دسته ایکسباکس بازی کردم مشکلی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)