منم همینطور، یه ماه بود نبودم که بازی کنم، حالا اومدم برا بازی کردن
روز اول بازی کردم، دو بازی اول مشکل نداشت، بعدش استارت خورد
همین تایم اوت لعنتی
منم الان زدم تمام دسترسیها ویندوزم رو به اینترنت بستهم!![]()
منم همینطور، یه ماه بود نبودم که بازی کنم، حالا اومدم برا بازی کردن
روز اول بازی کردم، دو بازی اول مشکل نداشت، بعدش استارت خورد
همین تایم اوت لعنتی
منم الان زدم تمام دسترسیها ویندوزم رو به اینترنت بستهم!![]()
مشکل سراسری هست از زیرساخت کشورمون هست اومدن به UDP ها وررفتن و باعث میشن دراپ بشه خیلی از پکت ها...خیلی ها این مشکلو دارن و دلیل اینکه اینکارو انجام دادن هم به خاطر هیتلرشکن هاست(علی الخصوص کوریا(با تلفظ درست خوانده شود)
تبریک میگم به valve بابت به گند کشیدن DotA 2 ...
پچ جدید اومده و 2-3 تا changelog مسخره و خنده دار و احمقانه جدید اضافه شده:
Brewmaster
اگر برای ۱۰ ثانیه مورد Attack قرار نگرفته باشد به طور خودکار Attack بعدش یک Dranken Brawler خواهد شد
اگر برای ۱۰ ثانیه مورد Attack قرار نگرفته باشد به طور خودکار Attack بعدی را جاخالی خواهد داد. این قابلیت با ارتقاء آلتیمیت به Fire Spirit منتقل می شود
(نه که پاندا ضعیف بود...اومدن بافش هم کردن...اینا روانین؟!نمی فهمند پاندا چه قدر قوی هست؟:|)
Bristleback
Wrapth دیگر در هر ارتقائش سرعت حرکت را به مقدار خاص بالا نمی برد و در همه ی ارتقاء ها به یک میزان خواهد بود. قبلا این میزان ۵/۷/۱۰% بود.
سرعت حرکت Bonus ناشی از Wrapth از ۱/۲/۳% به ۳/۴/۵% افزایش یافت
"دیگه BB هم که همه از Imba بودنش حرف میزدن باز هم باف شد...(من منتظر nerfش بودم ...:|)"
Chaos Knight
آلتیمیت این هیرو اکنون ۵۰% شانس مضاعف برای ایجاد یک Illusion بیشتر دارد
(بعله دیگه...دیدن level 16 که میشه ممکنه فقط و فقط یک نفر از تیم حریف زنده بمونه گفتن یه کاری کنیم همون یک نفر هم زنده نمونه:|)
Huskar
Burning Spears دیگر یک Attack Modifire ( همان Orb Effect ) خاص محسوب نمی شود.
""
"پ.ن:به سلامتی.....از فرداس که روس ها هوسکار و اورسا پیک کنند"
Keeper of the Light
ارتقاء به وسیله ی Aghanim’s Scepter یک Spirit Form همیشگی را ایجاد می کند. به علاوه این تاثیرات را در طول روز خواهد داشت: Keeper of the Light دید گسترده ای پیدا می کند و هم تیمی ها را به اندازه ی ۷۵% میزان دمیج آنها ، Heal می کند.
Lich
آرمور این هیرو از این پس برروی buildings کار خواهد کرد
تعداد پرش های Chain Frost که با Aghanim’s Scepter ارتقاء یافته باشد پایان ناپذیر خواهد بود!!!
magnus Or void + Lich ====>GG"" :| :|"
Magnus
نامحدود شدن افرادی که توسط لول سوم این هیرو جا به جا می شوند
افزایش رنج لول سوم از ۶۰۰/۸۰۰/۱۰۰۰/۱۲۰۰ به ۷۵۰/۹۰۰/۱۰۵۰/۱۲۰۰
"با بالا مراجعه شود:|"
Ursa
Fury Swipes دیگر Attack Modifire ( همان Orb Effect ) خاص محسوب نمی شود
"من دیگه حرفی ندارم:|"
Wraith King
افزایش دمیج لول سوم از ۱٫۲۵/۱٫۷۵/۲٫۲۵/۲٫۷۵ به ۱٫۵/۲/۲٫۵/۳
یک عدد به آرمور پایه اضافه شد
به نظر من اینهایی که ذکر کردم شدیدا مسخره هست(حالا درسته که ایده ی بعضی هاش جالبه ولی نیاز به بالانس اساسی داره)
کل تغییرات را از این دو لینک ببینید:
فارسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی :
جالبت رین مسئلش همین 6 لیچ بود که کلا تعطیل کرد دوتا رو
اقا از گوبلین خبری نیست؟
شما چه قــــــــــــــــدر تو کف گوبلینی داداش
البته حق هم داری فان ترین هیرو بازیه...خیلی خداس
چرا...تو چپ جدید صدا هاشو اضافه کردن ولی هنوز کامل اد نشده
ABADON و OMNIKNIGHT را هم ببین
اورسا و هوسکار هم که هیچی...
MAGNUS هم که قبلا زیاد توی مسابقات استفاده میشد را از اینی هم که بود قوی تر کردن
خلاصه یه کاری کردن که یا ALLIANCE یا NAVI برنده اینترنشنال بشه و بقیه تیم ها تقریبا شانسی نداشته باشن(البته با باف کردن QOP موشی شاید بتونه یه کارایی کنه)
اولا اینکه خیلی از این تغییرات باعث جالب تر شدن بازی میشه و راه های جدید رو برای سبک های مختلف بازی کردن به وجود میاره . ظاهرا شما جز اون دسته از کسایی هستین که خوشتون از تغییر نمیاد !
در ضمن استفاده شما از کلمه باف کاملا اشتباه هست و این کلمه توی ایران به صورت نادرستی در Dota باب شده
باف به یه افکت میگن که روی یه هیرو قرار میگیره مثل DPS اسپل ها یا کلا Spell هایی که به اندازه زمانی مشخصی روی هیرو مورد نظر قرار میگیرن
و کلمه باف به هیچ عنوان معنی قویتر شدن و اون چیزی که مد نظر شماست رو نمیده ! خواهشا اینقدر از این کلمه استفاده نادرست نکنین !
من با تغییرات مشکلی ندارم و استقبال هم می کنم
و وقتی از اون همه تغییرات فقط چندتاش را مشخص کردم یعنی با بقیه اش موافق بودم و دوست داشتم
مشکل سر اینه که مثلا هیرویی مثله ursa که در مسابقات جهانی به تازگی پیک شده و تیم مورد نظر هم موفق بوده چرا باید دوباره باف بشه؟اون هم باف به این قوی ای...یا آلتیمیت لیچ مطمئنا اگه کومبو بشه با void یا magnus نتیجه بیش از حد قوی خواهد شد پس این باف ها باید حذف شه
در مورد کلمه باف هم نه خیر اشتباه می کنید
دفعه بعد که می خواهید با قطعیت در مورد یک مسئله صحبت کنید قبلش تحقیق کنید(بنده چند سال در سرور های بلیزارد ورلد او وارکرافت بازی کردم و بهتون اطمینان میدم که علاوه بر معنی ای که شما ذکر کردید معنی ای در تضاد با کلمه nerf داره
برای مثال لینک سایت dota :
یه سرچ در گوگل بزنید نتایج بسیار زیادی براتون میارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن به اسپل هیرو ها که روی هیروهای دشمن میوفته و به اونها damage میده DoT یا Debuff میگویند
بنده هم مدت زیادیه در حال بازی Dota هستم ! و لینکی که شما دادین که نشد منبع اون فقط یه پست فروم هست یکی مثل من و شما اونو نوشته !
منبع به این میگن
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اگه توش کلمه باف رو پیدا کنید به همون معنی هست که گفتم
اینم یه لینک دیگه اگه بخوایم درست تر بگیم buff های منفی بهشون debuff هم میگن (Counter buff )اما کلا اسپل هایی که باعث ایجاد یک نوع حالت متفاوت بشه کلی و معمولا بهش buff گفته میشه
همینطور که میبینین معنی که شما برای buff منظورتون هست کاربرد (وسیعی) نداره و تقریبا هیج جا ( غیر از بعضی پست های فروم و غیره ) دیده نمیشه
Buff و Debuff که میگید درست هست معنیش ولی معنی قویتر کردن رو هم در فرهنگ لغات گیمر ها میده . کافیه برید فروم بازی های مختلف . کلمه ای هست که جا افتاده و استفادش اتفاقا بسیار وسیعه ، این که از نظر لغوی این معنیو نمیده کاری نداریم . خیلی کلمات هستن که با معانی مختلف وارد فرهنگ لغت گیمر ها شدن .
بنده نگفتم معنی ای که شما میگی را نداره...گفتم علاوه بر معنی ای که شما گفتی معنی ای که من گفتم هم داره و شما اشتباه می کنی:
اگه هنوز هم اصرار دارید که این معنی را نمی ده سری به سایت زیر بزنید:بهتون اطمینان میدم که علاوه بر معنی ای که شما ذکر کردید معنی ای در تضاد با کلمه nerf داره
در اینجا developer های بلیزارد تغییرات روی بازی wow را بیان می کنند.خواهید داد که خود developer بلیزارد هم از این واژه استفاده کرده:
is it worth to use holy word:sanctuary in wod? It is almost useless without 4 piece bonus.
Yes. It was massively buffed.
حالا کاری به باب بودنش بین بازیکنا ندارم ولی قبول ندارین چیزی که اشتباهه وقتی تعداد زیادی اونجور فکر میکنن درست نمیشه ؟!
مثلا تو ایران به ریش تراش های یه بار مصرف میگن جیلت ! یا به مایع ظرفشویی میگن ریکا !!! یا به همه ماشعیر ها میگن دلستر ! همه میدونیم اشتباهه و با استفاده تعداد زیاد مردم از این کلمه ها دلیل بر درستیش نمیشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)