از پنل کاربری خودتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پنل کاربری خودتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست میدونم از 10مرداد به بعد تا 20مردادسیستم به گ..رفته ظاهرا باید حضوری رفت که حس وحالش نیست تا این سیستم کی.. راه بیوفته
Last edited by mohsen_hot20; 11-08-2012 at 14:49.
مخابرات که می گه سرویس نامحدود ندارند،جریان چیه؟من گیج شدم!![]()
0111-2207464 ، این واسه شرکت کادنت هست ، نماینده ی مخابرات!
من واقعا" برا مخابرات متاسفم! با کَلَک این همه یوزر گرفتن! حتی 2 ماه هم نتونستن دووم بیارن ، هم ترافیکارو کم کردن و هم امکانش هست سرعت رو کم کنن!
امروز زنگ زدم مخابرات،512 با 2 گیگ با آبونمان می شه ماهی 15000 تومان.سرویس نامحدود هم وجود نداره،با این اوصاف مخابرات از همه شرکتا گرونتر شده،آسیاتک 128 با 10 گیگ ترافیک و می ده ماهی 23000 تومان،دیگه عقلانی نیست از مخابرات سرویس بگیریم چون torrent هم مشکل داره.
همه چی به شبانه بستگی داره اسیاتک درسته 10 گیگ میده 128 ولی سرعت شبانش 16 کیلوبایت هست و 1 مگ هم 5 گیگش که شبانه داشته باشه با ابونمان 28 تومن میشه شما اگه یه چرتکه بندازی میبینی مخابرات از اسیاتک ارزون تره البته به شرط اینکه شبانه مخابرات هم مثل شبانه اسیاتک سرعت واقعی بشه ولی اگه شبانه مخابرات سرعتش بالا باشه مثلا 128 رو رو یک مگ ببندن و شب هم سرعتش همین باشه قطعا بازم میصرفه من فقط منتظرم ببینم مخابرات سرویس های جدید رو رو چند میبنده و شبانش چطوره
دوستان کسی هنوز موفق به تمدید اکانتش به طرق مختلف شده من که احتمالا فردا میرم مخابرات؟
سرعت شبانه مخابرات که افتضاح شده،احساس میکنم به دورانی که DialUp داشتم برگشتم![]()
دوست عزیز یک حساب کلی کنی متوجه می شی کدوم بهتره،سرویس 512 آسیاتک روی 4 مگ بسته شده،با 10 گیگ ترافیک اولیه ماهی 33400 تومان،سرویس مخابرات با 2 گیگ ترافیک که باید 8 گیگ 2500 تومانی بخری تا به 10 گیگ برسه،می شه 35000 تومان،تورنتم روی سرویس مخابرات بسته هستش،دانلود شبانه هر دو هم 60 الی 70.پس مشخص می شه آسیاتک بهتره.در ضمن آسیاتک 512 با 2 گیگ و می ده 14590 تومان که از مخابراتم ارزون تره.اگه مخابرات نامحدود می داد اون بحثش جدا بود که پرسیدم گفتم همچین سرویسی ندارند،اما با این تفاسیر تغییر isp بهترین کاره تا مخابرات تعرفه رو به حالت قبل برگردونه.
مخابرات مشخص نکرده هزینه خرید ترافیک اضافه چقده؟ 2 گیگ خیلی کمه!
به احتمال زیاد2500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)