تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 468 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1-ایران ستاپ ویروسی نیست چون کلید های این انتی ویروس رو میزاره انتی ویروس بنش میکنه .....
    2- به هیچ وجه از پوسته فارسی ایران ستاپ استفاده نکنید .. این پوسته کلا تنظیمات رجیستری رو بهم میریزه و چون موتور انتی ویروس حساس هست میتونه در اون هم تداخل ایجاد کنه .....
    من اين پوسته رو اعمال کردم و با توجه به کارايی بسيار پايينش در فارسی کردن عطاش رو به لقاش بخشيدم چطور ميتونم کامل به پوسته قبلی برگردم و حد الامکان تغييرات رجيستری رو از بين ببرم؟
    از اينکه هی در اين پوسته تبليغ کرده خوشم نمياد باز اگه کامل به فارسی بود يه چيزی!

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز

توصیه میشه از برنامه های دستکاری شده استفاده نکنید هر وقت سایت کسپرسکی نسخه فارسی بر روی سایتش قرار داد اونوقت استفاده کنید

تو کرکها معلوم نیست چی وجود داره همین کرکی که شما استفاده کردید از کجا معلوم که در غیاب انتی ویروس یک تروجان بر روی سیستم شما نصب نکرده باشه که دیگه حتی انتی ویروس هم نمیتونه اونو شناسایی کنه

درسته انواع اقسام کرکها استفاده میکنیم و بعضی از این کرکها سالم هستند اما حداقل باید نگهبان سیستم دستکاری نکنیم

شما دیگه نمیتونید تغییرات صورت گرفته رو به قبل برگردونید باید انتی ویروس رو دوباره نصب کنید اگه جای شما بودم به نصب دوباره انتی ویروس اکتفا نمیکردم بلکه ویندوز عوض میکردم هر بلایی ممکنه اون کرک سر سیستم شما اورده باشه.

3. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

توصیه میشه از برنامه های دستکاری شده استفاده نکنید هر وقت سایت کسپرسکی نسخه فارسی بر روی سایتش قرار داد اونوقت استفاده کنید

تو کرکها معلوم نیست چی وجود داره همین کرکی که شما استفاده کردید از کجا معلوم که در غیاب انتی ویروس یک تروجان بر روی سیستم شما نصب نکرده باشه که دیگه حتی انتی ویروس هم نمیتونه اونو شناسایی کنه

درسته انواع اقسام کرکها استفاده میکنیم و بعضی از این کرکها سالم هستند اما حداقل باید نگهبان سیستم دستکاری نکنیم

شما دیگه نمیتونید تغییرات صورت گرفته رو به قبل برگردونید باید انتی ویروس رو دوباره نصب کنید اگه جای شما بودم به نصب دوباره انتی ویروس اکتفا نمیکردم بلکه ویندوز عوض میکردم هر بلایی ممکنه اون کرک سر سیستم شما اورده باشه.

من کرک نکردم من از اسکين ايران ستاپ استفاده کردم و بنابر دلايل مذکور ميخوام از ريشه عزلش کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من کرک نکردم من از اسکين ايران ستاپ استفاده کردم و بنابر دلايل مذکور ميخوام از ريشه عزلش کنم
    مهم نیست اون برنامه کرک بوده و یا اسکین اون چیزی که مهمه اینه که برنامه امنیتی شما دستکاری شده و دررجیستری تغییرات زیادی رو این انتی ویروس صورت گرفته و حتی شاید در نقاط دیگر ویندوز شما هم تغییراتی داده

به هر حال سعی کنید از انتی ویروسهای دستکاری شده استفاده نکنید .موفق باشید

6. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.حالتون که خوبه؟
    من یک مشکل با کاسپر 2013 دارم.اینکه وقتی با کیبورد مجازی میخوام چیزی بنویسم موس خیلی سریعتر میشه سرعتش و کارم سخت میشه راهی هست براش؟ لازم به ذکره که سرعت موسم تو کنترل پنل رو بالاترین حالتش هست ولی در کیبورد مجازی خیلی بالاتر میشه ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

صبح تا شب وبگردی ميکنم به هر سايتی ميرم و هر چيزی رو هم دانلود ميکنم
    کنار اينترنت سکيورتی کاسپر چه برنامه (ها) خوب هست بريزم؟
    نميخوام اختلال ايجاد کنه!

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام .
    آرش جان اگر حساب بانکی اینترتی و فایل بسیار مهمی نداری بهتره از کیبورد کاسپر بی خیال بشی.به نظرم نیازی به آن نیست.

10. این کاربر از hofman1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    fehfelak جان. بهتره طبق یک چهارچوبی دانلود کنی. سایت های غیر مهتابی زیاد نرو , هرچیزی را دانلود نکن .چون که فراموش نکن تمام انتی ویروس ها در جهان نقش یک انتی بیوتیک در انفلونزا را دارند کار زیادی ازشون بر نمیاد.وقتی مورد هجوم ویروس های نا شناخته ای قرار می گیری متوجه می شوی . اتنی ویروس کاری برایت نمی کنه. و می بایست ویندوز عوض کنی. دوم هیچ انتی ویروس یا فایروالی در کنار کاسپر نریز. سوم برنامه هائی که با تبلیغات سو ء شما را ترغیب به دانلود می کنند نصب نکن. کاسپر 2013 برای من در وبگردی مشکل ایجاد میکرد (firefox). همون 2012 را دوباره نصب کردم . با google chorme خوب جواب میده. فقط نمی دونم خواسته دیگه ت چیه ؟

12. 2 کاربر از hofman1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

دوستانی که از کلید استفاده میکنن !!!!! معمولا یا به صورت تخمینی این کلید ها چند وقت کار میکنن ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستانی که از کلید استفاده میکنن !!!!! معمولا یا به صورت تخمینی این کلید ها چند وقت کار میکنن ؟؟
    دقیق نمیشه تخمین زد ممکنه یک کلید یک روز یا 1 هفته یا 3 ماه کار کنه
    اما معمولا کلیدها خوب دوام میارن و همیشه هم کلید پیدا میشه خودم یه کلید داشتم که بعد از 3 ماه بلاک شد الان هم یک کلید دارم 2 ماهه بلاک نشده

15. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •