تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 311 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام وقتی انتی ویروس نود 32 نصب کردم سرعت کامپیوتر خیلی ائمد پایین مخصوصا وقتی تازه ویندوز بالا میاد راهی وجود داره که غیر فعالش کنم فقط وقتی میخوام برم تو اینترنت یا فلش بزنم به کامپیوتر دوباره فعال کنم(میخوام وقتی کامپیوتر روشن میشه برنامه فعال نشه)

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

خسته نباشید، من Eset Smart Security 5.2.9.1 دارم، می خواستم بدونم چطور میشه دسترسی برنامه ها رو به اینترنت قطع کرد (برای جلوگیری از چک کردن سریال)؟
    نیازی به نصب Zone Alarm هست!؟ یا فایروال Eset این کار رو به خوبی انجام میده؟!
    با تشکر.
    شما باید توی منو درختی گزینه ی پرسونال فایروال رو از حالت اتوماتیک به حالت اینتراکتیو تغیر بدید.از اون به بعد هر نرم افزاری که بخاد به نت وصل بشه به شمااخطار میده.اگه تیک گزینه ی ریممبر رو بزنید و allow کنید دسترسی دایم و اگه تیک ریممبر رو نزنید دسترسی برای همون لحظه رو میده.برای عدم دسترسی دایم هم تیک ریممبر و denay و بدون ریممبر عدم دسترسی همون دفعه رو میده.به عبارت دیگه گذاشتن تیک remember برای دسترسی یا عدم دسترسی نرم افزارها به نت قانون دایم تو فایر وال تعریف میکنه
    Last edited by aylar6888; 11-11-2012 at 21:26.

3. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام وقتی انتی ویروس نود 32 نصب کردم سرعت کامپیوتر خیلی ائمد پایین مخصوصا وقتی تازه ویندوز بالا میاد راهی وجود داره که غیر فعالش کنم فقط وقتی میخوام برم تو اینترنت یا فلش بزنم به کامپیوتر دوباره فعال کنم(میخوام وقتی کامپیوتر روشن میشه برنامه فعال نشه)
    توی منوی استارت ویندوز msconfig رو تایپ کنید و از داخل تب استارت آپ پروسه استارت اپ نود 32 و دیگر برنامه های غیر ضروری رو اونجا غیر فعال کنید چون شاید و حتما نرم افزارهای متعددی دارید که نیازی به شروع پروسه شون توی استارت ویندوز ندارن اونها رو هم غیر فعال کنید.اول اونها رو غیرفعال کنید و ریستارت کنید اگه مشکل حل نشد بعد نود رو غیر فعال کنید نه همون اول...اگه نرم افزار سی کلینر داشته باشید اینکار راحتتره..اما اینکار هر چند هر زمان که بخواهید قابل برگشته اما من بهیچ وجه توصیه نمیکنم چون اکثر مخربهایی که فایل اجرایی فعال دارن فقط موقع بالا اومدن و بوت سیستم عامل قابل حذف هستن.شما اگه مخرب بگیری که سرعتت بیشتر پایین میاد.توصیه من اینه که رم سیستمتونو ارتقا بدین.بیشترین فشار روی رم و بعد هارد هست چون این ضدمخربها همیشه نگهبانی میدن و بهمین جهت اجبارا از رم فضای زیادی میگیرن
    Last edited by aylar6888; 12-11-2012 at 12:28.

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    چه کار باید به کنم که آنتی ویروسم به محض متصل شدن به اینترنت آپدیت خودکار بشود؟؟!!!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    چه کار باید به کنم که آنتی ویروسم به محض متصل شدن به اینترنت آپدیت خودکار بشود؟؟!!!
    سلام
    زمانی که آپدیت سروور یا یوزر نیم پسوورد معتبر رو شما وارد کنی خودش آپدیت میشه خودکار !!!

7. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام ب اساتید
    nod32.5.2 رو نصب کردم حالا میخوام پاک هیچجوری نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

سلام ب اساتید
    nod32.5.2 رو نصب کردم حالا میخوام پاک هیچجوری نمیشه
    نرم افزار زیر رو دانلود کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای حذف کردن آنتی ویروس باید وارد محیط safe mode بشی واجراش کنی

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام!
    نود32 که سایت را بلوکش کرده است؟؟؟!!
    آیا آلوده است یا نه مشکل چیز دیگری است؟!!!!
    Last edited by ali.reihani; 16-11-2012 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام!
    نود32 که سایت را بلوکش کرده است؟؟؟!!
    آیا آلوده است یا نه مشکل چیز دیگری است؟!!!!
    درود
    شما باید آدرس سایت مورد نظر رو در منوی درختی در شاخه وب اکسس وارد کنی.سایتهایی که در اونها یوزر پسورد یا آفلاین آپدیت نود باشه از طرف نود بلاک میشه.اونهارو بدون www وارد وب اسس کن یا دستور *.* رو اگه وارد کنی بهیچ سایتی گیر نمیده.البته این یعنی اگه سایت دارای مخرب هم باز کنی نود بهش گیر نمیده.پس بهتر اینه که وقت بذاری و آدرس سایتهایی مثل ایران ستاپ یا سافت گذر رو دستی وارد و در وب اکسس add کنی.آموزش اون در سایت ایران ستاپ هم هست
    اینم مسیر مورد نظر در نود ورژن 5-اول نود رو باز کن بعد اف 5 رو بزن
    web and email>>web access protection>>url address management>>list active>>*--------*>>add

گزینه list active یعنی باید تیک اونو فعال کنی و بجای ------ بین دو ستاره در آخر اسم سایت رو بصورت مثلا ---------.COM بدون www وارد کن.تمام سایتها رو به همین روش add کن
    پاینده باشی

مقایسه آنتی ویروسها در این سایت خیلی خیلی خنده دار و مغرضانه و دور از واقعیته-خودتون ببینید
    Last edited by aylar6888; 16-11-2012 at 23:31.

داره خودمونی میشه h.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    خداقوت دوستان
    من طی مشکلاتی که با نود 4 واسم پیش اومد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون رو پاک کردم و نود 5 رو مصب کردم و آپدیت هم کردم.
    الان هم هر کاری میکنم ارور زیر رو میده.
    چطوری میتونم درستش کنم؟

lممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •