سلام. خوبی؟
نود32 رو بزن پاک کن Avast Free Antivirus 6.0.1367 نصب کن به همراه فایروال کومودو.
اوست که آخر راحتی و سکبی هستش و سریعترین سرعت اسکن رو داره. کومودو هم وضعش مشخص هست
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام. خوبی؟
نود32 رو بزن پاک کن Avast Free Antivirus 6.0.1367 نصب کن به همراه فایروال کومودو.
اوست که آخر راحتی و سکبی هستش و سریعترین سرعت اسکن رو داره. کومودو هم وضعش مشخص هست
بله نورتون هم عالیه ولی از نظر من شرکتی که سایتشو برای یوزرهای ایرانی بسته ازش استفاده نکرد بهتره من بودم نمیزاشتم هیچ شرکتی لایسنسشو بفروشه چون این کار یعنی برای ایرانی ها ارزشی قاعل نیست.
قبلا هم مکافی این کارو میکرد الان نمیدونم.
میبینم که روز به روز آمار کاسپراسکای داره بیشتر میشه ، و ناد 32 هم ثابت مونده !
نکته ی دیگه این هست که اینی که میگیم " چه آنتی ویروسی خوب هست" یه کم بد تصور شده ، ما میگیم که چه آنتی ویروسی خوبه ، نه این که الان چی دارین ،
دلیل این هم که میگم اینه که مثلا محصولات F-Secure یا مثلا Dr.WEB رو کسی تا حالا از کاربرا استفاده به اون شکل نکرده تا دربارش بیشتر بدونه ، به همین خاطر میبینیم که در آمار دهی هیچ رای قابل توجهی نمیاره ، البته دیتا بیس کاملی ندارن ولی حقیقتا یک سری اقدامات رو از همه ی برندهای دیگه بهتر انجام میدن
البته اینجا مثلا آویرا که با اسم قدیمش AntiVir نشون داده شده یکم شک برانگیز هست شاید کسی اصلا ندونه که همون آویرا هستش.
به امید روزی که برنامه ی ناد 32 تکلیف خودش رو مشخص کنه ، که آیا اسکنر هست یا واقعا میخوان یکارایی انجام بدن ، اگه اولی درست باشه که باید هرچی زودتر نوع برنامه رو از حیطه ی آنتی ویروس به ویروس اسکنر تغییر بدن
Take Care
Last edited by A M ! N; 15-12-2011 at 15:35.
اونا اگر به کاربرا اهمیت نمیدادن سرویس اپدیت هم بلوک میکردن فقط دانلودش رو بسته کاری به یوزرها نداره 30یاست دولت رو اجرا کرده باید به دولت خورده گرفت نه به شرکت اگرمیخواست ببنده و به ایرانی ها اهمیت نمیداد مثل ای وی جی اجازه نمیدادحتی صفحه اول سایتش بالا بیاد چه برسه به اپدیت و ساپورت با این حرفتون به شدت مخالفم![]()
به شدت موافقم. حتی آپدیت آفلاین رو هم صفحه اش رو برای ایرانی ها نبسته.
فقط فکر کنم صفحه خرید و دانلود نورتون برای ایرانی ها بسته شده که البته هر جایی یافت میشه دانلودش و برای خرید هم میشه به روشی خرید.
Last edited by pcsoft; 15-12-2011 at 19:00.
دوست عزیزم حرفاتون کاملا صحیحه ولی از نظر من این یه جور توهین به کاربراست.
در هر صورت نورتون جز بهترین هاست![]()
بچه ها من نود رو استفاده کردم بد نبود کاسپر رو هم زدم که زیاد خوشم نمیاد ازش ولی دارم رو لپ تاپ استفادش میکنم اما ماله pc نود هستش .
این روزه خیلی از بیت دیفندر شنیدم خیلی دارن تعریفش میکنن نسخه 2012 رو صبح زدم توتال سکیوریتیش دانلود شد الان هم دارم نصبش میکنم ببینم چطوری هستش.
دوستان اگه استفاده کردند نظراتشون رو بگن
تنها چیزی که دیگه همه می دونن دیگه باید Nod32 رو گذاشت کنار
بچه ها من الان دو روزه دیفندر رو دارم استفاده میکنم واقعا خیلی عایه
سلام
مبارک باشه دوست من
این فایل رو دانلود کنین و اسکنش کنین با بیت دیفندرتون:
فقط توسط بیت دیفندر و سوفوس شناسایی میشه
http://s1.picofile.com/file/7214860642/Fake.rar.html
مراقب باشین که بازش نکنین ، یک مالوار ساخت خودم هست.
پسورد هم amin بدین و نتیجه رو برای بررسی به من بگین اینجا
و این رو هم بگین که چه اسمی بیت دیفندر میده به این مالوار
Take Care
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)