یکی هم جواب منو بده
این Pioneer SE-M390 قیمتش چنده؟برای گیم خوبه؟
یکی هم جواب منو بده
این Pioneer SE-M390 قیمتش چنده؟برای گیم خوبه؟
سلام.
ببخشید پست شما را ندیدم. این مدل برای گیم مناسب است و قیمتی حدود 85 هزار تومان دارد. البته مدل های AKG K44 و K77 (کمی گران تر) هم مناسب هستند.
ویرایش: در تاپیک زیر یکی از کاربران مدل SE-M390 را بررسی کرده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام. من در مورد سایت های اینترنتی اطلاعات ندارم. دلیل این اختلاف قیمت هم زیاد بودن مدل های تقلبی است. در مورد گارانتی آواژنگ مطلب زیر را بخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 29-07-2012 at 10:29.
کمک.........
خیلی ممنون
من این Pioneer SE-M390 رو با چه گارانتی بگیرم که اصلی باشه ؟
جسارت میکنم ببخشید می پرم وسط حرف استید !! حمید جان پایونییر یک گارانتی بیشتر نداره و فکر کنم اونم راستین هستش که مغازه ی خود اقای راستین دقیقا زیر پل حافظ سر چهار راه جمهوری هستش که خودم امروز اونجا بودم دیدم همه ی مدل هارو هم دارند . حالا میرسیم به بحث خودم...دوستان هدفون تو گوشی میخواین بخرین تا الان تو تهران بهترین جا پایتخته چون جمهوری فقط چند مدل مشکوک creative اونم تو دخمه های علاادین و panasonic تو نمایندگیش فقط بود.که البته من رفته بودم پاناسونیک رو بگیرم که از قیافش خوشم نیومد خیلی کوچولو موچولو و بی حال بود..hje350 رو عرض میکنم..قیمت هم41 بود. گیری کردم بابا درگیر شدم با خودم!! از یه طرف می خوام یه چیز خوب بگیرم که حالا خیلی هم گرون نباشه از یه طرف میگم نکنه بگیرم بعد پشیمون شم که کاش بیشتر پول گذاشته بودم. دیگه خسته هم شدم از تحقیق کردن وقت زیادی گذاشتم الکی پای این موضوع.حالا باز خوبه اینجا هست دوستان دست هم رو میگیرن وگرنه که تا الان پول رو ریخته بودم دور
به نام خدا/سلام ،شما برای من استاد هستید،و واین گفته دور از واقعیت نیست،حال شما خوبه?
متاسفانه بنا به دلایلی دیگر امکان خرید از آمازون را ندارم و از لیست بالا فقط مدل های سنهایزر زو میتونم تهیه کنم،که واقعا قیمت های بالایی دارند،از این بابت و به خاطر وقتی که برای تهیه لیست گذاشتید خیلی متاسفم،فقط یک درخواست دیگه از شما دارم،با توجه به شرایط فقط امکان خرید از سایت چاره،رو دارم که تمام مدل های سنهایزر بعلاوه چند مدل akg رو موجود داره،اگر ممکنه یک هدست مناسب داخل یا بیرون گوشی تا ۴۰۰ هزار تومان از این سایت برای من انتخاب کنید،از هدست های این سایت دو مدل akg k518 dj رو چک کردم که فوق العاده بود و مدل sennheiser hd25 orginall که با کمال تعجب زیاد خوشم نیومد ،البته هردو رو با گوشیمs3 چک کردم،من خودم دو مدل akg 518dj و sennheiser px 360bt رو پسندیدم،ولی شما حرف آخر رو باید بزنید،واقعا به خاطر زمانی که میذارید متشکرم.
البته bose ie2 و چند مدل از audio technica هم هست ،اگر با گشتن در سایت مشکل دارید بگید یه ۱۰ تاشون رو با علم ناقص خودم بهتون بگم که یکیشون رو انتخاب کنید،البته اگر شهرستان نبودم میتونستم از. جاهای دیگه هم خرید کنم ولی چه کنیم.
در مورد نوع استفاده،برای موزیک هست ،دوست دارم صدای مید رو خوب پخش کنه و یا آلاتی مثل سنتور،بیس متوسط و نه زیاد،یا علی.
Last edited by ama.lord; 30-07-2012 at 07:31.
لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم
لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم
سلام
من یه هدفن اُور ایر میخواستم، ممنون میشم راهنماییم کنید
پلیرم cowon i10 هست. البته زیاد هم پیش میاد که با لبتاب آهنگ گوش کنم
از همه سبک هم آهنگ گوش میکنم، از سنتیِ شهرام ناظری بگیر تا راکِ کویین و پاپِ تیلور سوییفت
البته تــــــــقریـــــــباً پاپ بیشتر گوش میکنم
در ضمن الان شرایطم طوری هست که مجبورم موقع فیلم دیدن هم ازش استفاده کنم، ولی ایشالا از 1 ماه دیگه این استفادم کمتر میشه
خودم الان مد نظرم sennheiser hd215 هست، ولی خُب نمیدونم به کارم میاد یا نه
نمیخوام زیاد سنگین باشه تا هر از گاهی بشه بیرون از خونه هم ازش استفاده کرد
هزینه هم تا حدود 190 تومن میتونم خرج کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان![]()
ببخشید دوباره مزاحم شدم.به نظرشما نوکیا چطوره؟سونی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)