تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 602 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

لطفا چند تا هدفون 5.1 کاناله خوب تا قیمت 70 تومن واسه بازی پیشنهاد بدید
    اگر عکسش هم بزارید ممنون میشم
    اگر کسی جای خوب میشناسه که جنس اصل میفروشه لطفا پخ کنه
    این جنسای بازار همه تقلبی شدن
    یکی هم جواب منو بده
    این Pioneer SE-M390 قیمتش چنده؟برای گیم خوبه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یکی هم جواب منو بده
    این Pioneer SE-M390 قیمتش چنده؟برای گیم خوبه؟
    سلام.
    ببخشید پست شما را ندیدم. این مدل برای گیم مناسب است و قیمتی حدود 85 هزار تومان دارد. البته مدل های AKG K44 و K77 (کمی گران تر) هم مناسب هستند.
    ویرایش: در تاپیک زیر یکی از کاربران مدل SE-M390 را بررسی کرده است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    خیلی ممنون دوست عزیز.
    پس با این اوصاف مدل creative ep 830 داری میکروفن هست و با اون می تونم با گوشی حرف هم بزنم .
    فقط اگر لطف کنید و یک سایت معتبر برای خرید به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شم .
    digikala موجود داشت به قیمت 34000 تومان ولی گارانتی آواژنگ بود.
    سایت دیگری به نام rahavardema نیز موجود داشت به قیمت 51000 که با هزینه ی حمل و نقل 80000 می شد.
    حالا دلیل این تفاوت قیمت فاحش چیه ؟؟
    اونایی که گارانتی آواژنگ دارند بدل هستند و کیفیت کمتری دارند ؟؟!!
    سلام. من در مورد سایت های اینترنتی اطلاعات ندارم. دلیل این اختلاف قیمت هم زیاد بودن مدل های تقلبی است. در مورد گارانتی آواژنگ مطلب زیر را بخوانید:
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 29-07-2012 at 10:29.

3. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو هاردکیس بگیرم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    کمک.........

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

سلام.
    ببخشید پست شما را ندیدم. این مدل برای گیم مناسب است و قیمتی حدود 85 هزار تومان دارد. البته مدل های AKG K44 و K77 (کمی گران تر) هم مناسب هستند.
    ویرایش: در تاپیک زیر یکی از کاربران مدل SE-M390 را بررسی کرده است:
    موفق باشید.
    خیلی ممنون
    من این Pioneer SE-M390 رو با چه گارانتی بگیرم که اصلی باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جسارت میکنم ببخشید می پرم وسط حرف استید !! حمید جان پایونییر یک گارانتی بیشتر نداره و فکر کنم اونم راستین هستش که مغازه ی خود اقای راستین دقیقا زیر پل حافظ سر چهار راه جمهوری هستش که خودم امروز اونجا بودم دیدم همه ی مدل هارو هم دارند . حالا میرسیم به بحث خودم...دوستان هدفون تو گوشی میخواین بخرین تا الان تو تهران بهترین جا پایتخته چون جمهوری فقط چند مدل مشکوک creative اونم تو دخمه های علاادین و panasonic تو نمایندگیش فقط بود.که البته من رفته بودم پاناسونیک رو بگیرم که از قیافش خوشم نیومد خیلی کوچولو موچولو و بی حال بود..hje350 رو عرض میکنم..قیمت هم41 بود. گیری کردم بابا درگیر شدم با خودم!! از یه طرف می خوام یه چیز خوب بگیرم که حالا خیلی هم گرون نباشه از یه طرف میگم نکنه بگیرم بعد پشیمون شم که کاش بیشتر پول گذاشته بودم. دیگه خسته هم شدم از تحقیق کردن وقت زیادی گذاشتم الکی پای این موضوع.حالا باز خوبه اینجا هست دوستان دست هم رو میگیرن وگرنه که تا الان پول رو ریخته بودم دور

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    خوبین؟خواهش میکنم.ولی اینجا فعلا فقط دوتا استاد داره با ایدی های rezaomido و rave-87 بقیه فقط اطلاعات این دو استاد رو به دیگران میرسونن.
    در مورد هدفونهای داخل گوشی که در تخصص rave-87 هست ولی من یک لیست بهترینهای دنیا از نظر صدا معرفی میکنم برای اطمینان هم شده نظر ایشون رو هم بپرسین عالی هست.
    فقط بازه قیمتی که گفتین با واحد دلار بود یا تومان؟
    در مورد استفاده موقع حرکت و ورزش هم هدفونهایی که معرفی میشه داخل گوشی هستن که اگه سری مناسب انتخاب بشه مشکلی بوجود نخواهد اومد.
    مدلهای معرفی شده جزو بهترینهایی هستن که منتقدین نقدهای بسیار خوبی در بارشون داشتن. ولی چون تستشون نکردم رتبه بندی کمی برای من مشکل هست چون صدای هدفونها گرم و سرد هستن و انتخاب بین این دو سلیقه ای هست بنابراین رده بندی نمیکنم فعلا.
    alclair refrence =499$
    clear tune monitor =350$
    j phonic k2 sp =400$
    westone 4 =449$
    hifiman re272=249$
    acs t15=230$
    ortofon e-q5=288$
    ortofon e-q7=3o20$
    fisher audio dba /brainwave b2=160$
    visonic gr01=183$
    sennheiser ie8 =400$
    jvc ha-fx t90 =135$
    yamaha eph100=150$
    sony ex600=132$
    phonac audio opfe II=169$
    vsonic gr07=179$
    fischer audio dba-02 II=178$
    hifiman re262 =149$
    shure se535 =410$
    westone 3=350$
    etymotic er-4s =249$
    westone2=239$
    monster miles davis=270$
    audio technica ckm99=99$
    تمامی قیمتها حدودی هستن و بعضا پایینترین قیمت رو از amazon انتخاب کردم.
    به نام خدا/سلام ،شما برای من استاد هستید،و واین گفته دور از واقعیت نیست،حال شما خوبه?
    متاسفانه بنا به دلایلی دیگر امکان خرید از آمازون را ندارم و از لیست بالا فقط مدل های سنهایزر زو میتونم تهیه کنم،که واقعا قیمت های بالایی دارند،از این بابت و به خاطر وقتی که برای تهیه لیست گذاشتید خیلی متاسفم،فقط یک درخواست دیگه از شما دارم،با توجه به شرایط فقط امکان خرید از سایت چاره،رو دارم که تمام مدل های سنهایزر بعلاوه چند مدل akg رو موجود داره،اگر ممکنه یک هدست مناسب داخل یا بیرون گوشی تا ۴۰۰ هزار تومان از این سایت برای من انتخاب کنید،از هدست های این سایت دو مدل akg k518 dj رو چک کردم که فوق العاده بود و مدل sennheiser hd25 orginall که با کمال تعجب زیاد خوشم نیومد ،البته هردو رو با گوشیمs3 چک کردم،من خودم دو مدل akg 518dj و sennheiser px 360bt رو پسندیدم،ولی شما حرف آخر رو باید بزنید،واقعا به خاطر زمانی که میذارید متشکرم.
    البته bose ie2 و چند مدل از audio technica هم هست ،اگر با گشتن در سایت مشکل دارید بگید یه ۱۰ تاشون رو با علم ناقص خودم بهتون بگم که یکیشون رو انتخاب کنید،البته اگر شهرستان نبودم میتونستم از. جاهای دیگه هم خرید کنم ولی چه کنیم.
    در مورد نوع استفاده،برای موزیک هست ،دوست دارم صدای مید رو خوب پخش کنه و یا آلاتی مثل سنتور،بیس متوسط و نه زیاد،یا علی.
    Last edited by ama.lord; 30-07-2012 at 07:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام
    من یه هدفن اُور ایر میخواستم، ممنون میشم راهنماییم کنید
    پلیرم cowon i10 هست. البته زیاد هم پیش میاد که با لبتاب آهنگ گوش کنم
    از همه سبک هم آهنگ گوش میکنم، از سنتیِ شهرام ناظری بگیر تا راکِ کویین و پاپِ تیلور سوییفت
    البته تــــــــقریـــــــباً پاپ بیشتر گوش میکنم
    در ضمن الان شرایطم طوری هست که مجبورم موقع فیلم دیدن هم ازش استفاده کنم، ولی ایشالا از 1 ماه دیگه این استفادم کمتر میشه
    خودم الان مد نظرم sennheiser hd215 هست، ولی خُب نمیدونم به کارم میاد یا نه
    نمیخوام زیاد سنگین باشه تا هر از گاهی بشه بیرون از خونه هم ازش استفاده کرد
    هزینه هم تا حدود 190 تومن میتونم خرج کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    قیمتش 300 هزار تومان است. کاملا" مونیتور نیست ولی برای کاربرد مونیتور قابل استفاده است. با پلیر هم 90% درایو می شود.
    موفق باشید.

سلام.
    از خرید این مدل پشیمان نمی شوید. البته Panasonic HJE350 هم مدل خوبی است ولی بیس ضعیف تری نسبت به این مدل دارد.
    کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.(آواژنگ و رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
    موفق باشید.

سلام.
    اگر میکروفون برای شما ضروری است همین مدل را خریداری کنید. فقط هم با گارانتی شاب.
    موفق باشید.

سلام.
    برند فیلیپس فقط روی ظاهر مدل هایش تاکید دارد و در پارامتر های صوتی زیاد موفق عمل نمی کند (بر خلاف دنیای اسپیکر ها). در ضمن قیمت مدل هایش هم نسبت به کیفیت آنها بالا است.
    شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
    AKG K518
    AKG K404
    AKG Q460
    AKG K450
    Sennheiser PX100-II (این مدل زیاد در حذف صدای محیط خوب عمل نمی کند.)
    البته مدل PX200-II که دوستان پیشنهاد دادند از همه این مدلها بهتر است.
    موفق باشید.
    ببخشید دوباره مزاحم شدم.به نظرشما نوکیا چطوره؟سونی چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •