[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اينو بگم كه هر كي بازيهاي رايا نه اي رو به طور حرفه اي دنبال ميكنه و نره تو ضرر كرده
فقط اينو بگم كه هر كي بازيهاي رايا نه اي رو به طور حرفه اي دنبال ميكنه و نره تو ضرر كرده
درج اگهي 100 % رايگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به سایت من هم یه سری بزنید
رمز بازی ها+بیوگرافی+عجایب+...
Last edited by arianbatista; 28-12-2007 at 18:22.
Last edited by arianbatista; 28-12-2007 at 18:28.
جديد ترين اخبار و پوستر بازي ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي مثال عكسي از Just Cause 2 كه هنوز منتشر هم نشده حتما بيا
سلام
محلي براي ويرايش بازيها:
اطلاعيه خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي مهم ************************حتما به لينك زير برويد بسيار بسيار بسيار مهم
سلام دوست عزیز می تونی در گروه یاهو ی من که در مورد بازی های کامپیوتری است عضو بشی . میگی چرا عضو بشم خب من مزایاش رو در زیر می گم .
۱- شما عضو میشوید و مطالب جدید سایت بهمراه جدیدترین اخبار دنیای بازی ، كدتقلب و ترينر ، پچ و والپيپر زيبا ترين بازي ها را هر روز صبح در ايميلتان خواهيد داشت .
۲- بنر زير را در اول قالب وبلاگ خودتان كپي مي كنيد .
۳- حد اقل اين گروه را بهمراه بنر به 3 نفر معرفي مي كنيد .
۴-ديگه تموم شد حالا مياي به من خبر ميدي و من هم بلا فاصله لوگو يا بنر يا آدرس سايتت را به همراه توضيحاتي كه خودت ميگي به عنوان آگهي ( رايگان براي هميشه ) بهمراه ايميل هايم به 100 ها عضو اين گروه مي فرستم به اين ترتيب آمار وبلاگت مي ره بالا .
عادلانه هست نه ؟ هم آمار تو ميره بالا هم آمار من . منتظرتم .كد بنر رو هم زير مي ذارم .
<A href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alt="پس منتظر چی هستی كليك كن دیگه" hspace=0
src=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " align=baseline border=0></A>
آمو زش نحوه ي عضويت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت خودم براي اعلام آمادگي ( بعد از عضويت وگذاشتن بنر و معرفي به سه نفر بيا اينجا و در قسمت نظرات بگو ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرتم زود بياي ها باشه . فلن باي
حتما سر بزنید و نظر بدید...
دهستان كوخرد يكي از قديمیترين مناطقی است كه با فرهنگ غنی و آثار به جا مانده از گذشتهﻯ خود، از دير باز مورد توجه عام و خاص بوده كه در مسير عبور كاروانهاﻯ بازرگانی و تجارﻯ قرار داشته است. يكی از توقفگاههاﻯ مهم و اصلی اين بازرگانان، كاروانسرای واقع در مركز اين آبادﻯ بوده كه رونقی خاص به اين منطقه میبخشيده است.
رونق كشاورزﻯ نيز تا حدﻯ بوده كه علاوه بر زمينهاﻯ موجود در جنوب دهستان، زمينهای مساعد آن سوﻯ رودخانهﻯ شور مهران نيز زير كشت محصولات كشاورزﻯ قرار داشته است و نخلستانهاﻯ موجود نيز از اين آب بهره میبردند.
ترنه تنها ابتكار مردمان آن زمان بوده كه با معمارﻯ خاص خود، باعث هدايت و انتقال آب شيرين قنات به آن سوﻯ رودخانه میشده است.
آرامگاه چند تن از بزرگان علم و شريعت نيز در بدو ورود به آبادﻯ قرار دارد كه با معمارﻯ سنّتی خود نشان از قدمت ديرينهﻯ اين ديار دارد.
نگاهی بهش بندازید.کار خودمه.قابل شما رو نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)