تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 75 اولاول ... 1858646566676869707172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

در آغاز فعالیت Best.Team IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متای بازی بعد از گذشت یک ماه هنوز روی 95 باقی مونده و این خودش خیلی عالیه

اگه چند تا سایت هم مسخره بازی در نمیاوردن و یکم مقولانه تر امتیاز میدادن شاهد متای 97 یا حتی 8 هم میتونستیم باشیم . البته خود همین هم عالیه و واقعا تیم سازنده ی بازی مزد تلاش خودش رو از لحاظ امتیاز که گرفته . حالا باید ببینیم با انتشار GTA V و رقابت بین این 3 بازیه بزرگ Bioshock و GTA و TLOU به کجا خواهد رسید .

خیلی خوشحالم که آخرای این نسل با شاهکارهایی داره به پایان میرسه که یاد و خاطرشون تا ابد توی ذهن ما میمونه

2. 4 کاربر از Best.Team IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داشتم روی سیم پیچی یک نقشه ساختمان کار می کردم که همینطوری به ذهنم رسید که اینجا یکی از مراحل بازی میتونه باشه و الان جوئل یک جا مخفی شده و تو ذهنم محل مخفی شدنشون و قرار دادم و چند تا دشمن ریختم رو نقشه که دارن در محیط میگردن (هنوز جوئل و الی دیده نشده)
    بعد به فکرم رسید که همین تئوری رو روی نقشه کار کنم بزارم اینجا (البته این اون نقشه ای نیست که داشتم روش سیم کشی میکردم)

بنابراین روی یک نقشه سه حالت رفتاری دشمنان بازی رو در 3 حالت مختلف ترسیم کردم یعنی این که شما هر بار این مرحلرو شروع کنید با رفتار متفاوت دشمنهامون روبرو خواهید شد، این درحالیه که فرضا خودتون رو در یک جای نقشه قرار بدید که انگار مخفی شدید و ببینید که ایا دیده میشید یا نه، اصلا هم ممکنه دیده نشید و اینجا من برای مثال روی حضور 3 تا دشمن رو ترسیم کردم که اکثر مواقع کمترین تعداشون 4 نفر میشدن.

سعی کردم تا اون چیزی که تو ذهنم هست رو بهترین شکل پیاده کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالت دوم:

حالت سوم:

4. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا انقدری که شما تعریف میکنین و تو سایتای دیگه خوندم احتمال این که یه پی اس 3 بخرم خیلی زیاد شده فقط به خاطر همین بازی! به خاطر خیلی مسائل دیگه دوست دارم ایکس باکس بخرم ولی از این بازی هم نمیتونم بگذرم، به نظرتون چیکار کنم؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

آقا انقدری که شما تعریف میکنین و تو سایتای دیگه خوندم احتمال این که یه پی اس 3 بخرم خیلی زیاد شده فقط به خاطر همین بازی! به خاطر خیلی مسائل دیگه دوست دارم ایکس باکس بخرم ولی از این بازی هم نمیتونم بگذرم، به نظرتون چیکار کنم؟
    نخر اگر میتونی از یکی قرض بگیر یا اگر هنوز از این کلوپا اونطرفا هست کرایه کن

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نخر اگر میتونی از یکی قرض بگیر یا اگر هنوز از این کلوپا اونطرفا هست کرایه کن
    فکر کنم باید این کارو انجام بدم، یکی بخواد بکوب بازی کنه چقدر طول میکشه بازی تموم بشه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ماله من روی هارد 17 ساعت ، آروم آروم میرفتم تازه ، اکثرا هم stealth کاری که زمان بیشتری میبره فکر کنم نسبت به اکشن رفتن ...
    2 روز قرض بگیر ، تو 3 نوبت 5/5 ساعته بازی کن سر صبر ، بکوب بازی کنی هم برای خودت ضرر داره هم نمیفهمی بازی چی شد ...
    Last edited by brain; 23-08-2013 at 03:38.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ماله من روی هارد 17 ساعت ، آروم آروم میرفتم تازه ، اکثرا هم stealth کاری که زمان بیشتری میبره فکر کنم نسبت به اکشن رفتن ...
    2 روز قرض بگیر ، تو 3 نوبت 5/5 ساعته بازی کن سر صبر ، بکوب بازی کنی هم برای خودت ضرر داره هم نمیفهمی بازی چی شد ...
    آره بابا همون کارو میکنم، شوخی کردم یه سره که مخ آدم میترکه!
    ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقت کردم یه نقد دیر هنگام از بازی میزارم انشالله...

ویرایش:

نقدی کوتاه از The Last Of US

این نقد رو به عنوان یک گیمر نه هاردکور و نه کژوال انجام دادم امیدوارم قابل قبول واقع بشه.
    منوی استارت بازی...صدای موزیک...آدم دلش نمی خواد استارت رو بزنه.
    شروع بازی درست همانند فیلم های آخر الزمانی استارت می خوره.دختر جوئل تنها شخصیتی بود که انتظار شروعش رو نداشتم.
    بازی به قدری از داستان پردازی فوق العاده قوی برخورداره که روی کوچکترین حرکات و اتفاقات حول شخصیت ها رعایت شده است.اصلآ انگار تمام بازیهای عمرم یه طرف و TLOU در طرف دیگه قرار دارن.از لحظه ی اول درگیر و محصور صحنه ها و اتفاقات بازی شدم.شروع بازی ورود شما به دنیای واقعیه بازی خواهد بود.اگر علاقه دارید گذر زمان براتون بی معنی باشه TLOU سردمدار همه ی عناوینی هست که قبلآ تجربه کردین.

روایت داستانی :

هیچ کلمه ای شایسته ی انتخاب برای بخش داستانی بازی نیست.همه چیز گرد هم در اومد تا تمام نمرات از سایت های منتقد و مجلات با بالاترین نمره برای این بخش برگزیده بشه و هیچ حرف و حدیثی باقی نذاشت.استارت بازی به بهترین شکل ساخته و پرداخته شده بود تا گیمر رو محو صحنه های به وجود اومده در بیاره.درد و رنجی که در شخصیت جوئل دیدم بی نظیر خودنمایی می کرد.
    داستان بازی طوری روایت شده بود که شما به عمق وجود شخصیت جوئل و الی وارد بشین تا بیشتر به درک شخصیت این دو پی ببرین نکته ای که در داستان پردازی خیلی از عناوین مطرح دیگر جایی ندارن.الی یکی از بهترین نقش های مکمل در صنعت گیم هست.شخصیت این دختر به قدری زیبا و فانتزی در دل داستان قرار داده شده که اواخر بازی دل کندن از نگاه معصومانش واقعآ دشواره.شما در حین بازی کلی علامت تعجب از حرکات بداهه ی الی بالای سرتون سبز میشه!به شخصه علاقه ی زیادی به موضوعات آخر الزمانی دارم و ناتی داگ به بهترین شکل روی این سناریو کار کرد و نتیجش امتیاز کامل از اکثر منتقد ها و متای 95ـش شد.هانتر ها , کلیکر ها و ... همگی مناسب محیطی بودن که بازی در اون در جریان بود.

امتیاز = 10

گیم پلی :

ابتدای بازی حرکت با دختر جوئل که تازه از خواب نیمه شب بیدار شده شروع میشه.شاید کمی کسالت بار به نظر برسه ولی از قدیم گفتن آرامش قبل از طوفان!
    حرکت با جوئل و ضریب اشتباه در کنترل حرکات او شاید به زیر صفر رسیده به طوری که برای هر حرکت در کوچکترین فواصل زمانی اقدام به اجرای دستورات شما می کنه.
    استفاده از مدیک و باند پیچی کردن یکی از نوآوری هایی بود که به بهترین شکل در بازی گنجانده شده بود.واقعآ واقع گرایانه بود
    این از اون دست بازیها نیست که شما به راحتی خشاب اصلحه رو به سرعت برق و باد پر کنید و به رگبار کلوله بگیرید! نه اشتباه نکنید! عنوانی که داریم راجبش حرف میزینم تمام سعی خودش رو کرده تا شما به عنوان یک گیمر بتونید خودتون رو با شرایط و نگهداری مهمات وفق بدین تا در حین تیر اندازی مراقب نشانه گیری,پر بودن خشاب و از همه مهمتر مراقب پشت سرتون باشید.

امتیاز = 10

گرافیک :

یکی از عظیم ترین سهامداران این نقد مربوط به بخش گرافیک بازی هست!: دی
    البته نسخه ای که من بازی کردم بعضآ چند جایی باگ مشاهده شد که فکر می کنم مربوط به اجرای بازی از روی هارد به صورت کپی بود.
    سوای مطلب بالا نور پردازی و افکت ها و تکسچر ها واقعآ مو به تن آدم راست می کردن.زبانه های آتش در برخی چپترها منجمله چپتر اول بی نظیر دیده میشدن
    تابش نور خورشید به قدری زیبا و به واقعیت نزدیک بود که ناخداگاه در حین مراحل چند ثانیه ای رو خیره به اطرف میشدم تا انعکاس نور روی اجسام رو ببینم!
    حرکات صورت شخصیت های بازی به لطف موشن کپچر عالی از آب در اومده مخصوصآ الیه 14 ساله!
    4 فصلی که در آن بازی جریان دارد یکی از یکی زیباتر طراحی شده و جزئیات حرف اول و اخر رو میزنه.به شخصه مرحله ی شکار گوزن الی در فصل زمستان رو خیلی پسندیدم.واقعآ ادم احساس نزدیکی به محیط رو میکرد.

امتیاز = 9.8

صدا :

فقط کافیه لحظاتی به صحبتهای بداهه ی الی در صدای پس زمینه ی محیط حین بازی گوش فرا دهید تا همه چیز ناخداگاه دستتون بیاد که با چه صداگذاری طرف هستید
    واقعآ یکی از بخشهای برجسته و مهم در موفقیت TLOU صداگذاری بازی است.کوچکترین برخورد ها و ایجاد صدا در محیط!!!اصلآ من باید با مسئول این کار صحبت کنم..باور کردنی نیست
    تنها بخشی که حاضرم از 10 بهش 11 بدم ولی ...

امتیاز = 10

-فقط چند نکته راجب هوش مصنوعی در بازی بگم که بعضآ مواردی دیده شد که کلیکر ها بی توجه به حرکت الی بودن در صورتی که اصلآ داخل کاور نبود و علت هر چی که بوده خیر بوده
    -البته خرده ی دیگری که به بازی گرفته میشه از برخی دوستان این بود که دیدن دشمنها از پشت دیوار ها کمی بازی رو به تخیلی و به دور از واقعیت تبدیل کرده که به نظرم کاملآ این نظریه اشتباس به دلیل اینکه اگر خوب به این قسمت دقت کنید شما تصویری واضح از محیط پشت دیوار ندارید بلکه با استفاده از حس شنیداری امکان تشخیص فاصله دشمن ها رو دارید کما اینکه در مراحل پایانی هانتر ها با استفاده از هوش خود و کاور گیری از ایجاد صدا و نویز جلوگیری می کردن که شما رو هم از این حالت محروم می کردن.
    -ارزش گذاری بازی هم به نظرم بهترین عنوان در این نسل بود که واقعآ نمیشه هیچ زمان لحظاتی رو که با شخصیت هاش سپری کرد رو فراموش کرد.تمامیه سختیهایی که رو دوش جوئل و الی بود رو میشد حس کرد و جای سوال اینجاست neil druckmann از چه فنی برای اینکار استفاده کرده!!!ناتی داگ بعد از سری آنچارتد که با موفقیت چشمگیر رو به رو شد اینبار با یک آی پی جدید دل هواداران خودش رو به گوشه ی دیگری از تردستیهای خودش برد تا همواره بهترینِ بهترینها باقی بمونه..

امتیاز کلی = 10

نقد از وحید B.3.S.T
    17/06/1392
    Last edited by B.3.S.T; 08-09-2013 at 01:26.

11. 11 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مراجعه به پست بالا...

13. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یه چیزی تو مغز من میگه که این همه بازی کردی tlou رو از دست نده هیچکس هم این بازی رو تو شهر ما نداره فقط 1 نفر شاید بدونه چیه اونم نداره
    منم xbox دارم کاشکی وقتی ارزون بود ps3 هم میخریدم :( هییییییییی دلـــــــــــــار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •