تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 122 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستانی که تا الان بازی کردم میشه یه مقایسه کوچیکی رو راجع به فرق هایی که با نسخه 5 کرده بگن . نسخه 5 که خیلی خوشم اومد . یه 10 باری بازیش کردیم . اما این یکی اینجور که تعریف میکنن یعنی از 5 هم بدتره ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جدی نمیگی که؟!
    من هنوز سناریوی کریس رو تموم نکردم ولی تا ایمجا که بازی کردم چیز خاصی نداشته.....
    +
    یه مورد خیلی عجیب در مورد زامبی ها اینه که سرعت سینه خیز حرکت کردنشون 2-3 برابر سرعت حالت ایستادشون هست،هرچقدر فکر کردم دلیل منطقی برا این موضوع گیر نیوردم!
    چرا علی جدی میگم
    می دونی Evil رو بیخیال دیگه کلا اون اصالت رو پاک کن بعد بازی بکن سناریو کریس یه چیزی تو مایه های (از هیچی بهتر ، بین بد و بدتر ، ) اینطوری برداشت کن حرفمو
    درواقع ایراداتش قابل تحمل بودن
    همون مینی دشمنهایی که میان مدل عنکبوتی میشن و چند تای دیگه شبیه خرس گندن اینا خوبن یعنی ترتیبشون جالب چیده شده
    داستانش هم بازی کن اخراش خیلی زیبا هستش
    فقط چند قستمی که عذابم داد همون کات سین ابتدای سناریو کریس ....فکر کن یک شخصیت ، محبوب ، با اون وضع ...خیلی بده این کار از طرف سازنده

دوستانی که تا الان بازی کردم میشه یه مقایسه کوچیکی رو راجع به فرق هایی که با نسخه 5 کرده بگن . نسخه 5 که خیلی خوشم اومد . یه 10 باری بازیش کردیم . اما این یکی اینجور که تعریف میکنن یعنی از 5 هم بدتره ؟
    چیلتر شکنم الان کار نمی کنه ولی تا اخرین چیزی که دیدم متای Evil 6 الان 67 بود
    و متای Evil 5 رو 87
    دیگه این خودش 99 درصد قضیه رو باید روشن بکنه

البته اینم بگم evil 5 هم همچین اش دهن سوزی نبود فقط اکشن چرب و چیلی داشت
    اصالت سری اویل از همون قسمت 4 به فنا رفت

3. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چرا علی جدی میگم
    می دونی Evil رو بیخیال دیگه کلا اون اصالت رو پاک کن بعد بازی بکن سناریو کریس یه چیزی تو مایه های (از هیچی بهتر ، بین بد و بدتر ، ) اینطوری برداشت کن حرفمو
    همون مینی دشمنهایی که میان مدل عنکبوتی میشن و چند تای دیگه شبیه خرس گندن اینا خوبن یعنی ترتیبشون جالب چیده شده
    فقط چند قستمی که عذابم داد همون کات سین ابتدای سناریو کریس ....فکر کن یک شخصیت ، محبوب ، با اون وضع ...خیلی بده این کار از طرف سازنده

و متای Evil 5 رو 87

اتفاقا بهترین نسخه 4 بود به دلیل دوربین و داستان طولانی و جذاب و همچنیب بخش های فرعی. من نسخه hd 1 رو نصب کردم به دلیل دوربین بد و عدم امکان بازی با جویستیک پاکش کردم . 2 و 3 همانطورند. 5 هم بد نیست مخصوصا بخش مرسنریزش. نمی دونم دوستان اویل باز چرا با این بخش نا آشنا هستند این بخش تو 5 خیلی خیلی بهتر از داستان خود بازی بود نمی دونم تو 6 هم هست یا نه اگه باشه باز قابل تحمل می شه. ما که منتظر نسخه pc هستیم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چرا علی جدی میگم

و متای Evil 5 رو 87

اره لااقل اکشنش خوب بود و منم چند وقتی بود سوم شخص بازی نکرده بودم حالی داد بهم . البته به هیچ وجه به چشم رزیدنت نگاهش نکردم . تازه انلاینش هم جالب بود که با بچه ها بازی میکردیم . اما این یکی با توجه به صحبتهای دوستان مثل اینکه از لحاظ اکشن هم اش دهن سوزی هم نیست .

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

محتوای مخفی: سوال 
    حالا ایدا واقعا میمیره ؟
    کسایی که سناریو لیان رو تموم نکردن نخونن!
    .
    .
    .
    نخون برادر من، با تو ام

محتوای مخفی: جواب 
    نه در ادامه معلوم میشه که نمرده، کلا یه بو هایی میاد از ماجرا، داستانش خوبه خداییش، الآن منتظرم فرصت بشه برم قسمت کریس رو بازی کنم ببینم اونجا چی میشه؟ فکر کنم قسمت های مبهم داستان تا حدودی توی اون سناریو روشن بشه.

7. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مخالفم علیرضا قول کات سین هارو نخور به اونا باشه من اشک تو چشام جم میشه 10 میدم به بازی
    داستان بازی هم ضعیفه خیلی ضعیفه سناریو لیون که خیلی ضعیف بود باز سناریو کریس دیالوگ هاش مفهوم تر بودن

داستانی که هر بار یک نمونه جدید ویروس بهش اضافه میشه به درد نمی خوره ، پس فردا کلیه حروف انگلیسی A.B.C .D....برو تا اخر ویروس میزنن تنگ بازی
    اتفاقا چپتر اخرش هم عالی نبود یک لحظه حس عشق به لیون رو بزار کنار (میدونم نمیشه ) ولی ببین ایا بازم عالیه
    ببین یه چیزی بگم،اگه لیان و ایدا توی این شماره نبودن شاید اصلا شاید اینو بازی نمی کردم .
    ولی همین که هستن یعنی خوبه دیگه، واقعا دو تا کاراکتر دوست داشتنین. کلا کپکام به نظرم موفق ترین شرکت در ارائه کاراکتر بوده.
    در مورد داستان ویروس هم، همیشه همین بوده، همیشه RE در مورد یه ویروس بوده که یه جا پخش شده. قبول دارم که داستان در حالت کلی تکراریه و باید یه فکری در مورد کلیت داستان بشه ولی ریزه کاری های داستان واقعا منو پای تلویزیون میشونه .
    صدای شخصیتها ، دیالوگاشون، حرکاتشون، همش فوق العادست .
    کات سین اول سناریوی کریس رو دیدی ؟ خداییش جالب نبود !؟
    حتی دیالوگ های خیـــــــــلی ساده هم عالی کار شدن ، مثلا اون دیالوگ کریس که از توی هلیکوپتر داره با لیان صحبت می کنه ، داد می زنه :
    Get the hell out of there
    یا اون دیالوگ آخر هلنا و لیان
    for next time you see her-
    women-
    حتی همینا!
    صدای کاراکترا و لحن گفتارشون و رفتارشون به شدت با هم همخوانی داره و همینه که جذاب می کنه قضیه رو .

آهان راستی یه جایی توی بازی خیـــــــــلی ضد حال بود چون دیگه رسما تمام قوانین فیزیک رو بردن زیر سوال احمقا !
    (این اسپویل چیزی از داستان رو لو نمیده ولی گذاشتمش که بعدا کسی گیر نده)

محتوای مخفی: نقض قوانین فیزیک 
    آخه روی سقف قطار با اون سرعت در حال حرکت میشه اونجوری جنگید !؟ کارگردان پیش خودش چه فکری می کنه !؟ کاش حداقل فیزیک پایه رو بلد بود!

9. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم باگ باشه !!
      محتوای مخفی: اسپویل 
    تو سناریوی لئون اونجایی که یه نوار ویدئویی واسه تولد ada ! رو میبینن، یه در هست که یه شماره روشه و قفله، نمیشه بازش کرد همه جارو هم گشتم ولی هیچ چیزی نیست که بشه بهش دست زد و کاری کرد، اینجا باید چکار کنم

کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

RE 4 یک بازی فوق العاده بود شکی توش نیست
    اون موقع اون زمان میکامی تفکراتی جدیدی رو به جامعه گیم تزریق کرد و یک قدم برد جلو در این موضوع شکی نیست اصلا

حتی Evil 4 قرار بود ترسناک ترین قسمت این سری بشه که کلا نقشه عوض شد درجه بندی سنی بازی اون موقع خیلی بالا می رفت چون میکامی قصد داشت تا ترسی جدید رو نشون بده
    اما مجبور شد Evil 4 رو تغییراتی درش حاصل کنه که به گفته خودش هم من یادمه که چیزی نشد که باب میلش بود (از دید ترس )
    بنابریان اکشن Evil 4 زیاد تر جلوه خودشو نشون داد

من به شخصه تا قبل از Evil 6 سکوت می کردم می گفتم مشکلی نیست درست میشه و این انتظار برای من در قسمت 6 به پایان رسید
    من جزییات زیادی رو تو بازی میبینم که Capcom تلاش کرده تا نسخه قدیمی رو با مدل روز احیا کنه اما ناقص بوده کارش و ان هم برمیگرده مستقیم به کارگردان بازی که واقعا ادم کم تجربه ای بوده

یعنی من خودم این بازیو می ساختم حتما چند برابر بهتر از این بود و جلو این حتی نامزد گوتی امسال هم می کردم دیگه ببینید این کارگردان چقدر کم کاری کرده

ببین یه چیزی بگم،اگه لیان و ایدا توی این شماره نبودن شاید اصلا شاید اینو بازی نمی کردم .
    ولی همین که هستن یعنی خوبه دیگه، واقعا دو تا کاراکتر دوست داشتنین. کلا کپکام به نظرم موفق ترین شرکت در ارائه کاراکتر بوده.
    در مورد داستان ویروس هم، همیشه همین بوده، همیشه RE در مورد یه ویروس بوده که یه جا پخش شده. قبول دارم که داستان در حالت کلی تکراریه و باید یه فکری در مورد کلیت داستان بشه ولی ریزه کاری های داستان واقعا منو پای تلویزیون میشونه .
    صدای شخصیتها ، دیالوگاشون، حرکاتشون، همش فوق العادست .
    کات سین اول سناریوی کریس رو دیدی ؟ خداییش جالب نبود !؟
    حتی دیالوگ های خیـــــــــلی ساده هم عالی کار شدن ، مثلا اون دیالوگ کریس که از توی هلیکوپتر داره با لیان صحبت می کنه ، داد می زنه :
    Get the hell out of there
    یا اون دیالوگ آخر هلنا و لیان
    for next time you see her-
    women-
    حتی همینا!
    صدای کاراکترا و لحن گفتارشون و رفتارشون به شدت با هم همخوانی داره و همینه که جذاب می کنه قضیه رو .

آهان راستی یه جایی توی بازی خیـــــــــلی ضد حال بود چون دیگه رسما تمام قوانین فیزیک رو بردن زیر سوال احمقا !
    (این اسپویل چیزی از داستان رو لو نمیده ولی گذاشتمش که بعدا کسی گیر نده)

محتوای مخفی: نقض قوانین فیزیک 
    آخه روی سقف قطار با اون سرعت در حال حرکت میشه اونجوری جنگید !؟ کارگردان پیش خودش چه فکری می کنه !؟ کاش حداقل فیزیک پایه رو بلد بود!
    علیرضا جون من قربونت برم مگه اویل همش لیون و ادا هستش...؟ مگه Evil Zero اونا نبودن ارزش کمی داشت..؟

کارکتر ها واقعا دوست داشتنین اما به این باشه که دیگه چرا بازی درست میکنه...یه انیمیشن بشینن درست کنن ببینیم همش از این دیالوگ ها بریزن توش دیگه چه کاریه بازی رو هم وارد این مدل میکنن

محتوای مخفی: دیالوگ سکانس رویارویی کریس و لیون  

لیون...: کریس هر دوی ما برای یک هدف اینجا هستیم
    کریس...: -----
    کریس...: خب لیون تو میری دنبال سیمونوس و من برای BsAA به دنبال ادا
    لیون...: اوکی

بعد لیون صدا میزنه ...: کریس .. من مطمئنم بهترین و درست ترین کار ممکن رو انجام میدی

مثلا همین تیکه خودش منو دیوانه میکنه.

اون ضد حالی هم که خوردی طبیعیه چون همه اونجا تعجب کردن عجیب بود واقعا تازه لیون اینور اونور هم میپرید

aramesh_61 آقا من یه جا گیر کردم فکر کنم باگ باشه !!
      محتوای مخفی: جواب 
    همون جایی که ویدئو رو میبینی کنارش اون دستگاه وارد کردن رمز هستش اونجا وارد کنی اون در باز میشه

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

به نظرم فقط در دو صورته که این Evil نجات پیدا می کنه :

1 - شینجی میکامی بیاد و بازی رو ببره توی همون سبک دوست داشتنی سابق .

2 - دیوید کیج بیاد یه نسخه از بازی رو با سبک معروف خودش درست کنه که در این صورت با توجه به محبوبیت کاراکتر ها و کشش داستان، شرط می بندم بهترین بازی قرن میشه.

علیرضا جون من قربونت برم مگه اویل همش لیون و ادا هستش...؟ مگه Evil Zero اونا نبودن ارزش کمی داشت..؟

کارکتر ها واقعا دوست داشتنین اما به این باشه که دیگه چرا بازی درست میکنه...یه انیمیشن بشینن درست کنن ببینیم همش از این دیالوگ ها بریزن توش دیگه چه کاریه بازی رو هم وارد این مدل میکنن

محتوای مخفی: دیالوگ سکانس رویارویی کریس و لیون  

لیون...: کریس هر دوی ما برای یک هدف اینجا هستیم
    کریس...: -----
    کریس...: خب لیون تو میری دنبال سیمونوس و من برای BsAA به دنبال ادا
    لیون...: اوکی

بعد لیون صدا میزنه ...: کریس .. من مطمئنم بهترین و درست ترین کار ممکن رو انجام میدی

مثلا همین تیکه خودش منو دیوانه میکنه.

اون ضد حالی هم که خوردی طبیعیه چون همه اونجا تعجب کردن عجیب بود واقعا تازه لیون اینور اونور هم میپرید
    من قربونت برم حامد جون، این حرفا چیه !؟
    اون Zero رو آخرشم نتونستم بازی کنم ، همش گیر می کنه !
    ولی این ایده ی خوبی بود که همش فیلم باشه بشینیم ببینیم، میشه مثل بازی های دیوید کیج .
    اما حامد، صحبت من این نبود که بازی خوبه، خودت می دونی که چقدر طرفدار این ip هستم، انقدر که تنها تاپیک بازی ای که زدم واسه Evil ه ... الآنم بدجور از بازی شاکیم، از همه شاکی ترم . اونیم که گفتم فقط قسمت خوب ماجرا بود ، وگرنه سر تا پای بازی ایراده .
    منظورم این بود که بین این همه بدی، حداقل میشه از کاراکتر ها و دیالوگ ها لذت برد، همین، وگرنه بازی چیز خاصی نداره !

اون تیکه ای که گفتی واقعا عالی بود، یکی از قشنگ ترین کات سین های بازی بود .
    ولی بازم اگه از من بپرسی می گم اون تیکه ی بغض لیان از همش قشنگ تر بود ...

14. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

حامد میشه این قضیه ی RE4 و درجه سنی رو منبعشو بدی؟
    امروز داشتم Wiki این RE4 رو میدیدم ، فکر کنم منظورت همون چیزی که بهش میگفتن Hook man باشه. چون خوده میکامی گفت Don't pee your pants! !
    بعد چیزه جالبی که دیدم این بود که اولین ورژن رو داده بودن دسته کامیا!(RE4) یعنی همون اولی رو که داشتن میساختن رو کامیا داشت کارگردانی میکرد ( یعنی رابطه ی بینه میکامی و کامیا منو کشته اصلا همدیگرو ول نمیکنن! ) بعد بازی هم مثله اینکه خیلی تخیلی میخواسته بشه ، جالبه خوده کامیا کنسلش کرد و جالب تر از اون اینکه از تویه همون RE4 ای که داشت میساخت Devil May Cry بیرون اومد!!!!!!! اصلا این 2 نفر واقعا آدم رو دیوانه میکنند! فکر کن بازی رو کنسل کرده همینجوری الکی الکی از توش DMC یکی از بهترین H&S ها رو درآورده. بعد الان یک بازی کنسل میشه یا 9 سال روش کار میشه یک بازیه آشغال یا یک چیزه معمولی در میاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •