سلام
دوست عزیز من 4 تا پکیچ خوب میخوام
برای واحدهایی به متراژ 106و 175و175و145 متری
لوله های منزل هم نیوپایپ میباشد
و چه رادیاتوری بخریم
ممنون
سلام
دوست عزیز من 4 تا پکیچ خوب میخوام
برای واحدهایی به متراژ 106و 175و175و145 متری
لوله های منزل هم نیوپایپ میباشد
و چه رادیاتوری بخریم
ممنون
سلام
حدود 2 میلیون تومن برا هر پکیج میخوام هزینه کنم
شایدم یکم بیشتر و کمترش مهم نباشه
بین همه تایپیک ها که خوندم اماتیس و ایمر را بیشتر تایید میکردید
حالا نظر شما چی بخرم؟؟؟؟؟؟
شاهین شهر اصفهان
ممنون
رادیاتور چی خوبه؟؟/
لوله هامون 5 لایه نیو پایپه
سلام
نظرتون در مورد پکیج بوش و وستن و شاپه و وایلانت چیه؟؟؟؟؟؟؟
ایا واقعا اصل هستند؟؟// یا اینا هم چینی هستن ؟؟؟؟؟؟؟///
ایا واقعا خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟///
کدومشون بهتره و خدماته خوبی داره؟؟؟؟؟
نسبت به ایمر و اماتیس چطورند ؟؟؟
ممنون
سلام
در مورد پکیج دیواری اماتیس میخواستم تحقیق کنم!
ممکنه راهنمایی بفرمایید
چون قصد خرید دارم
بین خرید ایساتیس واماتیس موندم!
Last edited by farshid594; 29-01-2013 at 20:18.
سلام
درمورد پکیج دیواری اماتیس میخوام تحقیق کنم
کیفیت وخدماتش خوبه؟
میخوام خریدکنم
بین ایساتیس و اماتیس موندم
شما چی پیشنهاد میدید
Last edited by farshid594; 29-01-2013 at 20:58.
سلام دوستان
برای آپارتمان 95 متری
محل نصب پکیج : آشپزخانه
کیفیت پکیج یونیکال چطوریه ؟
پکیج آریستون - بوتان - ایساتیس کدام بهتره البته می دانم که آریستون بهتره ولی نمی خواهم زیاد هزینه کنم
اگر پکیج دیگری سراغ دارید بگوئید
نمایندگی در یزد هم بفرمائید
ممنون از لطفتون
پکیج آماتیس توسط شرکت سبز کستر آسیا مونتاژ می شود. شرکتی که پکیج های وستن ایتالیا و روکا اسپانیا رو وارد کشور می کرد ولی به دلیل شدت تحریم ها وارداتش کم شده این شرکت ادعا داره که قطعات وستن رو تو آماتیس استفاده کرده مدل ویکتوریایی که می زنه خیلی کم صدا است یکی دیگر از مزایایی که داره اینه که پکیج رو تا هفت سال گارانتی می کنه البته 2 سال گارانتی تعویض قطعات و 5 سال گارانتی اختیاری یعنی باید پول پرداخت کنی که پکیجت گارانتی بشه بعد از دو سال....
اما ایساتیس قابل توصیف نیست زیاد چرا که کیفیت ابتدایی این محصول اوایل خوب بود و اصل ولی به علت باز هم تحریم ها کیفیت افت کرده و من به شخصه که تو این کار هستم توصیه نمی کنم
بوتان تنها دلیلی که می شه انتخاب کرد قیمت بسیار مناسبش هست برای کسانی که بساز و بفروش هستن بهترین انتخاب همین بوتان و ایران رادیاتور هستش پکیج نسبتاً معمولی هستش به دلیل خدمات پس از فروشی که تو کشور زیاد داره
اما اگه شما در یزد تشریف دارید می تونید از پکیج های والترو هم دیدن کنید پکیج های خوبی هستند
پکیح های استانبول هم می شه گفت عالیه چرا که خودش می گه قطعات کلاً همون باکسی هستش ولی تو ترکیه مونتاژ میشه و عقل هم حکم می کنه بازمونتاژ در ترکیه بهتر از مونتاژ تو چینه
تا حالا چند دستگاه آماتیس نصب کردم اما زمان خیلی زیادی از روش نگذشته.پکیج بدی به نظر نمیرسه.قیمت خیلی خوبی هم داره.صداش از ایساتیس کمتر بود.و قطعات داخلش هم خیلی خوب به نظر میرسه.و اطمینان دارم تو این بازار خیلی راحت خودشو جا میندازه.
از بین گزینه های که انتخاب کردیدو با توجه به اینکه نمی خواید زیاد هزینه کنید پیش نهاد میکنم بوتان بخرید.
تو پکیج های که نام بردید پکیج ایمر گاز گزینه خیلی خوبیه.و کیفیت خوبی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)