آخه ماها چه گناهی کردیم که ایران متولد شدیم. گرفتار یه مشت مرجع خرفت افتادیم که تو همه چیز دخالت میکنن. یکی نیست بگه اگه کسی بخواد به قول شما گناه انجام بده، داخل ماشین پرایدم مکانشو داره. ای خدا...
آخه ماها چه گناهی کردیم که ایران متولد شدیم. گرفتار یه مشت مرجع خرفت افتادیم که تو همه چیز دخالت میکنن. یکی نیست بگه اگه کسی بخواد به قول شما گناه انجام بده، داخل ماشین پرایدم مکانشو داره. ای خدا...
حقشه دلم خنک شد.
کسی که با حقه بازی دوره انحصارشو 15 ماه تمدید میکنه باید بیشتر از اینا سرش بیاد.
رایتل جان عیبی نداره ما این 15 ماه به نا حق هم صبر میکنیم، بعدش میخوای چه کلکی سوار کنی!!! نکنه میخوای با 3G ایرانسل رقابت کنی
به نظرم از حالا یا به فکر ادغام با تالیا باش یا به فکر حراج 4 تا دونه دکل و تجهیزاتت باش (دلار گرون شده خوب ازت برمیدان)
انشاءالله به 15 ماه هم نکشه و وزیر جدید ارتباطات بیاد بزنه تو کاسه کوزتون![]()
Last edited by امین1356; 10-06-2013 at 12:44.
برا من که فرقی نداشت قطع بشه یا نه!
چون وقتی رو ایفون تماس تصویریش کار نکنه یعنی هیچ!![]()
شما گریه نکن این قدر باشه ؟
این تماس تصویری با موبایلای قدیمی فقط انجام میشه توی موبالای جدید دیگه کاربردی نداره چون وقتی سرعت نت زیاد باشه یه نرمافزاری چیزی نصب میکنی تموم
قطع کردنش هیچ کمکی برای مخالفت و جلوگیریش نمیکنه
راحت با یه تبلت و یه نرمافزار میتونی تماس تصویری اینترنتی برقرار کنی حالا این چه کاریه
اگه میخان جلوی این کارو بگیرن فقط یه راه هست اینترنت رو کلا جمع کنن
من فقط برای اطلاع پرسیدم، تو فکرش نیستم.
آره اصلا از خطش بیا بیرون کلا
ذاشتنش خوبه اما برای browsing.
دوستانی که از رایتل 512 با یک مگ استفاده میکنن لطفا بگن سرعت پیج باز کردنش نسبت به سایر تعرفه های هم نام از شرکت های دیگه چه جوریه چون میگن ضریبش 1 به 1 هست .من دانلود برام مهم نیست فقط میخام بدونم ایا پیج باز کردنش سریعتر از سایر سرویس دهنده هاست ؟
سرعتش در حد وایمکسه. راضی کننده هست.
قابل مقایسه با gprs همراه اخر و ایرانول نیست....![]()
سپاس
اونوقت سرعت از تمام سرورهای داخلی و خارجی یکیه ؟ همیشه سرعت در تمام ساعات ثابته یا مثل مبین نت یه روز خوبه یه روز بد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)