با سلام اپدیت تلویزیون 47lm6400 را از سایت ال جی دو بار دانلود کردم.اما با نرم افزار 7zip که استخراج میکنم ارور میده.اصلا حالمو گرفته.چقدر به درد نخور پارت بندی کردن .نرم افزار 4.35.02 را کسی داره ایا اینجا اپلود کنه؟مشکل من از کجاست؟
با سلام اپدیت تلویزیون 47lm6400 را از سایت ال جی دو بار دانلود کردم.اما با نرم افزار 7zip که استخراج میکنم ارور میده.اصلا حالمو گرفته.چقدر به درد نخور پارت بندی کردن .نرم افزار 4.35.02 را کسی داره ایا اینجا اپلود کنه؟مشکل من از کجاست؟
سلام
ورژن04.25.02 برای LA 66000 نیومد بزارین واسه دانلود.
ممنون
رفیق من اپدیت کردم . هیچ فرقی که نکرده هیچ . گزینه های بازی و فیس بوک و... حذف شده . از سایت هم دانلود می کنم . نصب نمیشه . اگه اشکالی نداره آپدیت نکنید + بهتره از طریق وای فای دانلود کنید . رسیوم هم داره . موفق باشید
از طریق وای فای که نمیشه چون سرعتم پایینه...
ممنون از پاسخ اگه فرقی نکرده آپدیت نمیکنم ...
ولی واقعا این آپدیتها که هیچ فرق قابل درکی اتفاق نمیافته برای چیه خدا رو شکر ورژن خودشم باگ نداره که بگم برای رفع اونا بوده!!!!!!
من زنگ زدم گلدیران گفتم که گزینه هایی که عوض شده قابل نصب نیست ... گفتند در آپدیت ها گزینه هایی که اشکال دارند حذف می شوند و البته بهینه سازی می شود . فقط بگم که با زدن دکمه smart سرعت لودش کمتر شده ... اما به نظرم کیفیت کانال ها و سرعت تعویض کانال ها بهتر شده که خیلی فرقی نداره . به نظرم بگذارید آپدیت بعدی که این باگ هم گرفته شده دان کنید . موفق باشید
سلام
من یک تلویزیون ال جی مدل 42LP630H خریده م
ولی نمی تونم آپدیتش کنم
زیرنویس فارسی فیلم ها و متن توضیحات و اطلاعات شبکه های دیچیتال رو درست نشون نمیده
لطفا فایل آپدیت آفلاین یا نحوه آپدیت آنلاین اون رو بهم بگید
فقط در این حد فهمیدم از سایت ال جی که این محصول جزو محصولاتی تلویزیون های هتلی هست
ممنونم
رفیق به نظرم اگه مشکلی ندارید تا اطمینان از پایدار بودن نسخه جدید آپدیت نکنید . البته جالبه من آپدیت کردم مشکل پیدا کرد و هنوز بعد از ۳ روز از اطلاع به گلدیران مراجعه نکردن . البته مشکلش برطرف شد . ظاهرا اشکال از سایت ال جی بود . ولی برای آپدیت توصیه شده توسط خود دستگاه و اینترنتی انجام بدید . خود کارشناسای ال جی هم تمایلی به آپدیت آفلاین ندارند
با سلام لطفا فایل بروز رسانی تلویزیون 42lk4300-th رو بزارید با تشکر
چرا کسی جواب نمی ده.
دوست عزیز
به این سایت بروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از قسمت جست وجو بر اساس کلمه کلیدی شماره مدل تلویزیون تان را پیدا و فایل آبدیت تان را دانلود و نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)