آیپد خیلی سرتره. اوضاع تبلت ها در آندروید بسیار خرابه. تمامی برنامه ها یا بازی ها در صفحه FHD کشیده میشن . یک حالت بی کیفیتی اجرا میکنه . ولی در آیپد این چنین نیست و اکثرا از رزولوشن بالا پشتیبانی میکنند
آیپد خیلی سرتره. اوضاع تبلت ها در آندروید بسیار خرابه. تمامی برنامه ها یا بازی ها در صفحه FHD کشیده میشن . یک حالت بی کیفیتی اجرا میکنه . ولی در آیپد این چنین نیست و اکثرا از رزولوشن بالا پشتیبانی میکنند
يه توصيه بهتون ميكنم دوست عزيز٠٠٠٠ اگه ميخاين تبلت بخرين تبلت اندرويدي نخريد٠٠٠
من خودم galaxy tab 10 داشتم دادم رفت چون واقعا چرت بود
Sent From My iPad
Last edited by Mool Tee; 16-08-2012 at 04:00.
دوستان یه سوال دارم. نمی دونم مشکل ایپد منه یا برای همه هست!!! مثلا تو Setting وقتی دارم صفحرو بالا پایین می کنم یکم تیک میزنه!! البته نه اونقدر که خیلی زیاد باشه ( وقتی داری اروم حرکت میدی) نمی دونم برای شما هم اتفاق اقتاده یا نه!!!! اگه Restore کنم درست میشه؟
از منم همين جوريه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نمیشه درستش کرد؟؟ اذیت نمی کنه hojat جان؟
البته از من ديگه خيلي رو اعصاب نيست اگه ميتوني يك فيلم بذار ببينيم چطوريه؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام دوستان
میشه چند تا از برنامه هایی که بعد از خریدن آیپد جدید حتما باید نصب بشه رو بگید؟(مثل برنامه هایی که قبلا به صورت پیشفرض بود ولی الان نیست)
برنامه ها با توجه به نیاز شما باید نصب بشه!!! من مثلا یه پلیر خوب مثل av player برام مهم هست!! باید ببینید خودتون چه استفاده ای میکنید!! به این سایت برید همه چی هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه های که به صورت پیشفرض روش هست زیاد نیستن-- مثلا maps -- reminders----
Last edited by Mool Tee; 19-08-2012 at 00:05.
به نظرم جیل بریک از ریختن چند تا اپ مهم تره.
در غیر اونصورت باید اکثرشون از اپ استور دریافت بشه
خیلی ممنون از کمک دوستان
راستش من سایتای زیادی ر پیدا کردم که اپ برای دانلود دارن ولی بینهایت برنامه و بازی هست و منم هیچ کدوم رو نمیشناسم.
میخواستم دوستانی که آیپد دارن لطف کنن برنامه هایی که به نظر خودشون کاربردی هست همچنین بازی های جالب رو اسمش رو اینجا بنویسن
(لطفا یه آنتی ویروس خوب هم معرفی کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)