دمت گرم گفتی ولی الان یه مشکل دیگه دارم هی ارور می ده موقع نصب این ارور رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم گفتی ولی الان یه مشکل دیگه دارم هی ارور می ده موقع نصب این ارور رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی هست اینجا کمک کن من این بازی رو نصب کنم و راه بندازم این اولین باریه که من دارم یه بازی نصب می کنم اخه من تا الان همش بازی انلاین می کردم به خاطر همین خوب بلد نیستم
یه جوون مرد نی اسنجا بابا سه روزه معتدل نصب یه بازیم![]()
Last edited by salemme; 27-03-2013 at 19:21.
بابا دوست من یه 9 ساعت وایسا!
بازی مال 2 سال پیشه ها!
آقا کرک کردی؟!
نصب دوباره چرا میکنی؟!
اگه پاک کردی باید از ریجیستری هم پاک کنی!
اگه از ریجیستری هم پاک کردی دوباره ارور داد باید دی وی دی های بازی رو بزاری تو DVD writer اونی که سرعت بالاتره و قابلیت نوشت هم داره!(البته این عکس از اروری که گذاشتی بیشتر از دی وی دیته ارور!)
بزاری تو DVD W درست میشه 99.5 درصد!![]()
هیچیش نمونده ار دم پاکشون کردم از کنترل پنل هم ان اینستالش کردم تو ریجستری هم دنبالش گشتم نبود چیزی به نام assassin
من یه دی وی دی رایتر دارم فقط مشکلم از دی وی دی نی چیکار کنم جان من کمکم کن اینو نصب کنم اشکمو در اورده![]()
ویندوز رو عوض کردم دو سه بار ولی بازم انگار نه انگار![]()
اون مشکلت بیشتر از دی وی دی هاته!
شما یکی دیگه پیدا کن از اون نصب کن ببین حل میشه یا نه!
س.وقتی ک میخوام offline لاگیم کنم ارور میده لطفا...
سلام
من این بازی رو خریدم
دو تا مشکل برام پیش اومده:
1- منظور شما از جمله ی فایل های رو کپی نکنید رو نفهمیدم!
2-بازی رو نصب کردم ( در روش اول چون فایل های کرک روی سی دی بود ) ولی وقتی اون فایل ACRMP رو باز می کنم یک صفحه به نام u play باز می شه که نمی دونم چه کنم
بازی من دارای 3 دی وی دی هستش که تو ی نصب هر سه تا را می خواد
و فایل کرک هم در قسمت سوم هستش
HELP ME!!!!!!
سلام. من هر دو تا اپدیت بازی assassin's creed revelations رو دانلود کردم ولی در هرکدام وقتی رو ac_revelations_1.02_eu.exe کلیک میکنم تا نصب شه در اوایل نصب ، در موقعی که می خواد پر بشه error با این صورت میده:
could not retrieve installation folder! installation will be aborted
و بعد از این که ok این error رو میزنم از نصب بیرون میاد.
چیکار کنم؟؟؟؟ منتظرم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)