دوست من اگه نسخه Reloaded رو داری در پوشه ای که بازی توش نصب میشه هست Battlefield 3™ شما باید آرم ™ رو از بقلش پاک کنید .
موفق باشید
دوست من اگه نسخه Reloaded رو داری در پوشه ای که بازی توش نصب میشه هست Battlefield 3™ شما باید آرم ™ رو از بقلش پاک کنید .
موفق باشید
من اراکم فعلا اینجا که همه دارن
آره هیچ پیغامی نمیده اصلا اجرا نمیشه
آرم tm نداره![]()
چند خریدی؟؟
مزنه دستمون بیاد![]()
هیچ پیغامی نمیده
آپدیت کارت گرفیک رو نصب کردی
مشخصات سیستمت چیه
رو چه ویندوزی نصب کردی
نه هیچ پیغامی نمیده آپدیت 285 انویدیا رو نصب کردم
روی ویندوز 7
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
4 تا دی وی دی 4 تومن![]()
سیستم عاملت xp که نیست ؟
اگه نه که با یه کرک دیگه امتحان کن ، اینترنت اگه داری قطع کن هر راهی به ذهنت رسید امتحان کن .
دوستانی که بازی رو اجرا میکنن لطف کنن برن تو آپشن بازی ببینم میشه کلیدهای کنترل کیبرد رو تغییر داد یا نه ؟
خیلی خوب گرفتی ،من 9 تومن دادم حالا تو راهه!
سلام
من يه توضيحي در مورد اجرا شدن بازي بدم اونايي كه تك لينكو گرفتن بايد بصورت ايميج درش بيارن بعد نصبش كنن اونايي كه بصورت دو فايل 1 و 2 دي وي دي ايزو گرفتن نصب كنن
بعد نصب:
1- اول از همه اون آرم tm از روش بردارين يعني battlefield 3TM بشه battlefield 3 خالي
2-فايل bf3.exe كه قراره روش كرك ريخته بشه به هر اسمي تبديل كنيد مثلا vaghean.exe(مثله تو تبليغات هستن سوء استفاده ميكنن ما هم اسمه خودمونو گذاشتيم)
3-بعد كركو بريزيد تو فولدر battlefield 3 هموني كه قبلا battlefield 3tm بود
بعدشم bf3.exe يعني همون كركو اجرا كنيد موفق باشيد ولي مردونه vaghean.exe بزاريد بهتره![]()
شیطونه میگه ما هم یه کارو کاسبی راه بندازیم......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)