اینطوری هم که شما میگید نیست ... من خودم تا حالا بالای 10 بار گل آفساید زدم ... بعضی موقع ها کمک داور قاطی میکنه دور خودش میپیچه اون موقع اگه به بازیکنی که تو آفسایده پاس بدی آفساید نمیگیره![]()
اینطوری هم که شما میگید نیست ... من خودم تا حالا بالای 10 بار گل آفساید زدم ... بعضی موقع ها کمک داور قاطی میکنه دور خودش میپیچه اون موقع اگه به بازیکنی که تو آفسایده پاس بدی آفساید نمیگیره![]()
امکانش نیست که افساید نگیره چون این یه چیز کاملا برنامه نویسی شدست....اینطوری هم که شما میگید نیست ... من خودم تا حالا بالای 10 بار گل آفساید زدم ... بعضی موقع ها کمک داور قاطی میکنه دور خودش میپیچه اون موقع اگه به بازیکنی که تو آفسایده پاس بدی آفساید نمیگیره
برای کامپیوتر تعریف شده که اگه این بازیکن جلوی بازیکنای دیگه حرکت کرد افساید گرفته بشه...
دوربین بازی که نمیاد تصویر دقیقا از روبرو نشون بده یکم سینمایی میکنه،برای افساید شما باید توجهتون به خط های چمن و اینچیزا باشه.
دوستمون هم درست میگه برنامه نویسی شده امکان نداره اشتباه کنه.
باور کن تا حالا انقدر گل آفساید زدم که اعصابم خورد شده...مشکل از بازیه...بهت که گفتم بعضی موقع ها کمک داور دور خودش میپیچه یا اینکه یکی دو متر میاد وسط زمیناگه اون موقع پاس بدی آفساید نمیگیره...اینم یکی از باگ های بازیه
![]()
من تا حالا ندیدم این مشکلو میشه یه عکس بزاری کارشماسی داوریش کنیم ....باور کن تا حالا انقدر گل آفساید زدم که اعصابم خورد شده...مشکل از بازیه...بهت که گفتم بعضی موقع ها کمک داور دور خودش میپیچه یا اینکه یکی دو متر میاد وسط زمین اگه اون موقع پاس بدی آفساید نمیگیره...اینم یکی از باگ های بازیه![]()
واسه منم اتفاق افتاده که داور کمک به اشتباه ادامه ی بازی بده پس میشه گفت این یک برنامه نویسی محض نیست در مورد آفساید![]()
یه سوال راجع به نسخه اول ... مگه نمیگفتین تو نسخه اول تیم های رئال و بایرن و بارسا و میلان رو داره ؟ ولی برای من اینطوری نیست...برای من تیمهای میلان پورتو ناپولی و منچستر رو داره !
کی گفته رئال و بایرن و بارسا و میلان....یه سوال راجع به نسخه اول ... مگه نمیگفتین تو نسخه اول تیم های رئال و بایرن و بارسا و میلان رو داره ؟ ولی برای من اینطوری نیست...برای من تیمهای میلان پورتو ناپولی و منچستر رو داره !
میلان پورتو ناپولی و منچستر درسته
حتی تو نسخه ی دوم دمو هم رئال و بارسا رو نذاشتن با بمونیم تو کف نسخه ی اصلی
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
حتی تو نسخه ی دوم دمو هم رئال و بارسا رو نذاشتن تا بمونیم تو کف نسخه ی اصلی![]()
یه چیزی در مورد آفساید بگم... دوستا این قضیه میس مچ نداره!
معمولا توی فوتبال واقعا پاها در نظر گرفته میشه اینجا توی بازی های کامپیوتری نوک دماغ... فکر کنم همه متوجه شدن ولی اگه کسی متوجه نشده بگم که ممکنه بازیکن مهاجم پاهاش عقب تر باشه اما چون به جلو خم شده کامپیوتر افساید می گیره این صحیح نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)