سلام
بله با قیمت 600 تومن از عربستان خریدن ولی چطور از ظاهر گوشی و بدون امتحان کردن متوجه شدن .؟ .یعنی با این پولی که براش داده شده هیچ استفاده ای نمیشه کرد ؟![]()
چطور مطمئن شم
highcopy هست ؟ و قیمت این گوشی تو ایران چنده ؟
سلام
بله با قیمت 600 تومن از عربستان خریدن ولی چطور از ظاهر گوشی و بدون امتحان کردن متوجه شدن .؟ .یعنی با این پولی که براش داده شده هیچ استفاده ای نمیشه کرد ؟![]()
چطور مطمئن شم
highcopy هست ؟ و قیمت این گوشی تو ایران چنده ؟
يه سوال داشتم وسط صفحه گوشيم يه خط ريز طوسي رنگ افتاده آيا پيكسله و اين كه راه تميرش چيه و ارزش تامير داره گوشي باز بشه مثله روز اولش ميتونن جمع كنند ممنون ؟
احتمال زیاد بله پیکسل هست و راهی جز تعویض ال سی دی نیست !
سلام خسته نباشيد
من يه سوال دارم
من آي فون 4 اس دارم
پسورد واي فاي روش ست كردم
چطوري ميتونم ببينم پسوردم چيه؟
نميخوام از رو مودم ببينم
ميخوام از داخل گوشي پيدا كنم پسورد واي فاي ست شده روي آي فون رو
ممنون ميشم جواب بدين
شاد باشيد
این گوشی الان تو ایران در قیمت های 1250-1350 الی 1400 و 1500 عرضه میشه
ظاهرشون که تقریبا یکی هست و واقعا سخته تشخیصش اما با کار کردن با گوشی کاملا مشخص میشه .
شما اگه تونستید گوشی رو با نرم افزار خوده شرکت apple که iTunes هست Sync کنید یعنی گوشی Original هست.
عکس بود خیلی بهتر بود برای تشخیص مشکل
باید برای اینکار Tweak نصب کنید از Cydia به اسم WiFi Passwords از سورس BigBoss
سلام.من تازه ايفون خريدم مدل فور اس.صفحه منوها كه عوض ميشد ايكون ها به صورت جرخشي حركت ميكردن اما الان ايستا شده .ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنيد
// يه مشكل ديگه هم پيدا شدظهر شارز گوشيم تا 2 درصد استفاده كردم بعد كه زدم تو شارز ديگه شارز نميشه! تا 2/3 دقيقه شارز ميشه ميرسه به 4 درصد بعد علامت دوشاخه مياد رو باطري و ديگه شارز نميشه!
من اين گوشي رو 3 روز نميشه خريدم مطمئنما از شانس منه و اين مشكلات به ندرت اتفاق ميفته!
از اول هم احساس كردم رو باطري اين نميشه زياد حساب كرد چون وقتي وبگردي ميكردم تا 3 ساعت همين دوام مياورد /فك كردم چون جيلبريك شده از اونه و چيز عجيبي نيس
مشخصات گوشيم اينه:
مدل : Iphon 4S 16 gig
framever version : 5.1.1(9B206)
carrier : carrier 12.0
model : MD234C
درود
می خوام 4s بگیرم منتها مصرف باطریش چطوره؟ خیلیا می گن بده
دوست عزیز، عوض شدن صفحه به صورت چرخشی به وسیله توییکی به نام Barrel امکان پذیر هست که احتمالا به اشتباه پاکش کردید.
مصرف باتری آیفون تا حدی زیاد هست، برای افزایش زمان مصرف می توانید Brightness رو بیارید پایین که کمک به سزایی می کنه.
برای شارژ شدن پورت USB رو عوض کنید.
مصرف باتری آیفون تا حدودی بالا هست، اما نه به اون صورت که شما رو از خرید آیفون منصرف کنه.
سلام ، آقا اگه پسوردی ک گذاشتی و یادت بره باید چی کار کنی درس شه !؟ خواهشا کمک کنیدممنون
من همیشه با iPhone یه مشکلی داشتم، خواستم ببینم کسی راه حلی واسش داره.
وقتی Windows رو عوض میکنی و فولدر iTunes از تو My Documents پاک میشه و دوباره iTunes رو نصب میکنی، دیگه نمیشه نرم افزاری رو به گوشی اضافه کرد مگر اینکه کلاً همه ی نرم افزار های قبلی پاک بشن و از اول بریزی. همین اتفاق واسه موزیک ها هم میفته.
کسی راه حلی واسه رفع این مشکل داره؟
خب راه حل رو پیدا کردم: iTunes رو باز میکنیم، iPhone رو با USB وصل میکنیم، از منوی File گزینه Transfer Purchases from "xxx"'s iPhone رو انتخاب میکنیم. (بجای xxx نامی که برای گوشی خود انتخاب کردید نوشته شده.)
Last edited by kasra_khan2003; 25-08-2012 at 12:14. دليل: حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)