اره دیگه
فقط خودشون باید سود کنن
ما های بد بخت هم که باید اینترنت کند تز از دایل آپ داشته باشیم
بلی
خیر
اره دیگه
فقط خودشون باید سود کنن
ما های بد بخت هم که باید اینترنت کند تز از دایل آپ داشته باشیم
این مبلغ برا یکساله یا همیشگی؟
بحرحال بایه ضرب و تقسیم ساده قیمت هر پورت 1 مگ بصورت اختصاصی 16.126 هزار تومن درمیاد ماهی با پهنای باند نا محدود
خوبه بریم پاپ بزنیم عجب پولی در میارنا![]()
عزیز من اجرای این طرح باعث افزایش ترافیک می شه.ای ملت فهمیده! قرار نیست سرویس های محدود حذف بشن! سرویس های محدود باقی موندن! تنها فرق با گذشته یکدست شدن و کاهش چشمگیر قیمت نامحدود ها است.
واقعا درک این 2 خط برای cpu شما اینقدر سخته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این افزایش ترافیک روی تمام سرویس ها-چه محدود و چه نامحدود- تاثیر می زاره.
دوست عزیز خواهشا... خواهشا...به بقیه اطلاعات غلط ندین.
512 Kbps برابر با 64 کیلو بایت هست که اگه بین 10 نفر share بشه می شه برابر با 6.4 کیلوبایت.
از اونجایی که متاسفانه ما انسان های اینترنت ندیده ای هستیم با اجرا شدن این طرح مطمئنا در 99% اوقات حداقل سرعتو داریم.چرا؟چون همه در حال دانلود کردن هستن.میگی نه؟وضعیت شبانه رو نگاه کن.
مهندس جان که نگرانی اطلاعات غلط نیوفته دست مردم!
1. با اجرای این طرح اغلب کاربران ترجیح میدن 512 نامحدود بگیرن با ماهی 20 تومن تا 512 محدود با 3 گیگ ماهی 25 تومن! در نتیجه ترافیک شبکه میاد پایین چون نامحدود 64 کیلو دانلود داره و به اندازه حق خودش پهنای باند رو میگیری ولی محدود تا 300 کیلو دانلود میکنه (سرعت ها فرضی هستن و یکسان نیستن) و 5 برابر حق خودش پهنای باند رو میگیره! بازم ساده تر میگم : اگر از سرویس های محدود یکی دانلود کنه مثل این میمونه از سروی سهای نامحدود همزمان 5 نفر دانلود کنه. اونوقت در کدوم حالت پهنای باند بیشتر اشغال شده؟
2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟ مگر الان هم سروی سهای نامحدود رو ارائه نمیدن؟ کیو میشناسی با سرویس 512 نامحدود 6 کیلو دانلود کنه؟ اسم ببر تا من همینجا به همه بگم هیچی از اینترنت بارم نیست! اوکی؟
3. شما بجای تاسف خوردن برای جمع (ما) برای مفرد (خود) تاسف بخورید و اگر از خودتون فرهنگ سازی رو شروع کنید بقیه هم به مرور اصلاح میشن! اینم یادت باشه قبل از 32 سال پیش ما جز با فرهنگ ترین مردمان جهان بودیم.
4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.
یه چیزی رو بگم شاید بعضی ها ناراحت بشن اما حقیقتیه که نمیشه انکار کرد و علتش کمبود امکاناته.از اونجایی که ما ایرانی ها اصولا خودمون رو آدمای زرنگی میدونیم وقتی نامحدود بگیریم از صبح زود تا شب دانلود میکنیم و اصولا کسی که میاد نامحدود میگیره مشترک کم مصرف نیست اگه مصرفش کم بود می رفت محدود میگرفت در اینصورت گروه های 10 نفره پرمصرف خواهیم داشت و چون هیچکدوم هم حاضر نیستیم از حقمون کوتاه بیایم اونوقت سرعت ما خیلی بیشتر به مینیمم نزدیک میشه تا به ماکزیمم.
اولا این بدترین حالت ممکنه که حتما براش فکری کردن(فکر می کنم توی مصاحبه هم گفته شد)
بعدشم این قضیه کلا 1 ماه بیشتر طول نمی کشه! چرا؟چون مردم هر وقت بخوان می تونن دانلود کنن پس نیازی به حرص زدن نیست!
نقل قول صحبت مسعودجان:
4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.
البته شبا را آی اس پی ها هم سرعت کاربرا را محدود می کنن وگرنه سرعت باید حداقل برابر مبلغ قرارداد باشه
البته اگه آی اس پی ها مثل آدم رفتار کنن می تونن مثلا اگه یه مرکز 100 تا مشترک پر مصرف داره را تو هر زون دوتا شونا بزارن و 8 تا هم کم مصرف اینطوری فکر نکنم مشکلی باشه
گرچه اینکارا نمی کنن ویکم که آبا از آسیاب افتاد همه پر مصرفا 10 تا 10 تا باهم می زارن و 50 تا کم مصرفم باهم نظارتم که تا الان کشک بوده حالا اگه بعد از این یه تکونی بخودشون بدن
گرچه من هموز مشکوکم تو اون جدول نوشته بود حداکثر سرعت
نه عزیز به گفته دوستان این تاپیک سرعت ها تغییر که نمیکنه هیچ با 512 کیلوبیت به شما 512 کیلوبایت سرعت دانلود میدن برای رقابت
و اما در جواب شما جناب مسعودخان
وقتی که 300 کیلوبایت سرعت میده اون اگر بخواد حجم خودش رو هم تموم کنه حداکثر میتونه 3 ساعت دانلود کنه و برای حداکثر 3 ساعت سرعت بقیه میاد پایین ولی وقتی نامحدود باشه طرف میره 7/24 دانلود میکنه1. با اجرای این طرح اغلب کاربران ترجیح میدن 512 نامحدود بگیرن با ماهی 20 تومن تا 512 محدود با 3 گیگ ماهی 25 تومن! در نتیجه ترافیک شبکه میاد پایین چون نامحدود 64 کیلو دانلود داره و به اندازه حق خودش پهنای باند رو میگیری ولی محدود تا 300 کیلو دانلود میکنه (سرعت ها فرضی هستن و یکسان نیستن) و 5 برابر حق خودش پهنای باند رو میگیره! بازم ساده تر میگم : اگر از سرویس های محدود یکی دانلود کنه مثل این میمونه از سروی سهای نامحدود همزمان 5 نفر دانلود کنه. اونوقت در کدوم حالت پهنای باند بیشتر اشغال شده؟
من کسی رو نمیشناسم که 512 با 6 کیلوبایت دانلود کنه ولی از دوستای من هستن که از مخابرات سرویس گرفتن و سرعتشون حدود نصف سرعت هست یعنی اگر 512 گرفته به جای 64 کیلوبایت سرعتش میانگین حدود 30 کیلوبایت هست2. 512 برابر 64 کیلوبایت سرعت دانلود هست درست واگر بین 10 نفر شیر بشه اگر هر 10 نفر در یک زمان درحال دانلود باشن سرعت میشه 6 کیلوبایت! چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست؟ مگر الان هم سروی سهای نامحدود رو ارائه نمیدن؟ کیو میشناسی با سرویس 512 نامحدود 6 کیلو دانلود کنه؟ اسم ببر تا من همینجا به همه بگم هیچی از اینترنت بارم نیست! اوکی؟
همین وضعیت برای روزانه هم پیش میاد چون ملت ایران از دانلود سیری ندارن مثالش هم یکی از دوستای خود من هست که وضعیت دانلود شبانش خوبه ولی چون چیزی برای دانلود گیر نمیاره و در عین حال فکر میکنه که اگر استفاده نکنه سرش کلاه میره , تو شبانه چرت و پرت دانلود میکنه (چیزهایی رو که اصلا نه میبینه و نه گوش میکنه)4. وضعیت شبانه داستانش فرق داره پسر جان! چون اکثرا سرویس محدود دارن و از ترس قیمت 5000 تومن برای 1 گیگ کسی در طول روز دانلود نمیکنه همه بلاجبار سعی میکنن دانلود هارو توی اون 5 الی 6 ساعت محدود شده انجام بدن! اما اگر خیالشون از حجم راحت باشه میتونن این دانلود روی توی 24 ساعت پخش کنن و هر وقت خواستن دانلودشون رو انجام بدن.
چه کسی گفته برای رقابت در 512 کیلوبیت 512 کیلوبایت میدن؟چرا اشتباه میگی؟ ما 100 بار نگفتیم که حداکثر سرعتی که واسه رقابت در 128 میدن همون 30-40 هستش اونم نه اولش بلکه بعد از مدتی؟(چون شرکت ها باید رویکرد کاربران رو ببینن)اونوقت شما چطور حساب کردی 512 کیلوبیت شد 512 کیلوبایت نمی دونم.
لطفا از کاه کوه نسازید. کل این تالار رو بگردید همچین چیزی پیدا نمی کنید.
Last edited by pcsoft; 09-09-2011 at 12:19.
شما با چیزی به اسم مزاح آشنا هستی؟
منم به مسخره گفتم چون که اگر همون 16 کیلوبایت رو بدن باید کلاه رو انداخت هوا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)