نمیدونم چرا هر دفه میام تو این تاپیک یه spoil میبینم ! تازه میخواسم DSI رو شروع کنم که آخرشو مستر ....گفتن ! باو اون Spoiler لعنتیو واسه چی گزاشتن اونجا آخه ...رعایت کنید دیگه اههههههههههههههه!
نمیدونم چرا هر دفه میام تو این تاپیک یه spoil میبینم ! تازه میخواسم DSI رو شروع کنم که آخرشو مستر ....گفتن ! باو اون Spoiler لعنتیو واسه چی گزاشتن اونجا آخه ...رعایت کنید دیگه اههههههههههههههه!
نمیدونستم xp دارید، من 7 استفاده میکنماین لینکو وقتی میخوام دانلود کنم همچین چیزی میاد(لینک اولی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک هم جواب نداد من گفتم ویندوزم اکس پی هست داداش شما ویندوزت چیه؟
این لینک جواب نداد یعنی نتونستید دانلود کنید یا سیو کار نکرد ؟
عکسی که گذاشتید آدرس سایتش حذف شده
من فکر کردم میگه you & your brother
پس در کل آخر این شماره دستم میاد که چی شده
راستی گفتی قفل، البته در اصل مُهر درست تره، اون 6 7 تا مهر که در نسخه یک حرف ازشون بود واسه چی بودن؟
اگه اشتباه نکنم همین یوریل بود که مهر ششم رو شکست و وار دوباره زنده شد
نه داداش لینک اولی بلد نیستم چطور دانلود کنم وقتی هم دانلود میکنم یه چیز مسخره میده کلا کمک کنید.نمیدونستم xp دارید، من 7 استفاده میکنم
این لینک جواب نداد یعنی نتونستید دانلود کنید یا سیو کار نکرد ؟
عکسی که گذاشتید آدرس سایتش حذف شده
واقعا بینهایت متاسفم که نسخه Xbox اختلاف های زیادی داره با نسخه pc.
خب باشه چند هفته زودتر بزنین گیم رو ولی نه دیگه این همه اختلاف.
اگه کمکی از دستم بر بیاد چشم
صفحه دانلود که اومد اون پایین دکمه free download رو بزنید
صفحه بعد زیر Enter code below کد تصویری که میبینید رو وارد کنید و دکمه creat download link رو بزنید
صفحه بعد یه لینک بهتون میده، روش کلیک کنید تا دانلود شروع شه
یه فایل فشرده 109 کیلوبایتی دانلود میشه، توش یه پوشه به اسم Darksiders2 وجود داره،استخراجش کنید و به پوشه my documents/my games انتقال بدید
نرم افزار winrar دارید؟ فایل فشرده رو باید با اون باز کنید
ممنون دوست عزیز.
ولی این سیو هم جواب نداد فکر کنم این سیو هم روی ویندوز سون تنظیم شده.
علی جان خوب یه کم از این فرقا بگو . من دو روزه نبودم توی تاپیک چیزی گفته شده راجع به نسخه ایکس باکس و پی سی ؟![]()
الان یکی بگه این تو چه وضعیتیه
![]()
انگار داره دعا میکنه، میگه پروردگارا، نسخه بعد را از این گونه باگ ها بدور بدار![]()
اینقدر از این باگ ها زیاده که قبلتر هم گفتم گاهی ادم فک میکنه که بازی رو اشتباه جلو رفته نگو که باگ خورده . یادمه سره heart of stones چی جوری علاف شدم تا اینکه بازی دوباره از سر شروع کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)