[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه کتاب تپل می خوام که ریاضی و فیزیکمو بترکونم؟(واسه تجربی ها)تو ریاضی درصد فیزیکم:25 و درصد ریاضیم:23 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه کتاب تپل می خوام که ریاضی و فیزیکمو بترکونم؟(واسه تجربی ها)تو ریاضی درصد فیزیکم:25 و درصد ریاضیم:23 بود
esilovexp عزیز تماما توضیح دادند
اگر تصمیم داری رشته های تاپ تجربی قبول بسی و باقی درسات هم خوبه
چون تازه می خوای زیست بخونی حتما حتما حتما یک استاد خصوصی تو زیست بگیر که بتونی زودتر به هدفت برسی
اگر می بینی پتانسیل این داری که قبول بشی و می تونی از این انرژی استفاده کنی ارزش داره خرج کنی
من هم میخوام امسال کنکور ریاضی و تجریب رو بدم.
به نظر من کانون برای یه پشت کنکوری بهتره.. چون برنامه ریزی مرتبی برای دروس پایه داره... اگه شما واقعا تا روز کنکور با برنامه آزمون بری جلو اطمینان داشته باش نتیجه میگیری....سوالای کتانون پارسال واقعا تو جا انداختن مطلب خیلی کمک می کنه...
من خودم سال اول کنکور گزینه بودم و خیری ازش ندیدم.... اما خب با کانون پیشرفت چشمگیری داشتم...درسته 3 رقمی نشدم ولی توقعی هم نداشتم همین که زیر 5 هزار شدم برام کافیه... خودم فکر نمی کردم با کانون بتونم از یه دانش آموز با کتبی 12 به یه تراز و رتبه بالا برسم....
البته سوالای گزینه 2 هم واقعا خوبه حتما تو طول سال برو و سوالاش و گیر بیار و بزن... خصوصا فیزیک و شیمیش که خیلی صفا میده....
طرف گاج هم نرو... سوالاشو اگه گیرآرودی واسه تمرین روزای قبل آزمون کانون بزن...![]()
تاپیک های قبلی بنده رو در مورد کانون بخونید.واقعا بیشتر افرادی که کانون میرن پشیمون هستند.که این افراد بیشتر هم افراد درس خون هستند.چون روحیه طرف رو میگیره برنامش خیلی سنگین هست چون هدفش اینه که دروس رو چند بار مرور کنن.
و سوالات و ازمونش استاندارد نیست.
فک کنم منظورتون پست بود!
اصلا موافق نیستم... بهترین آزمون آزمایشی ( هم برای یه پشت کنکوری هم یه دانش آموز پیش ) کانونه ! برنامه ریزی فوق العاده ای داره ، برنامه اش توی تابستون یه کم سنگین هست اما برای کسی که هدفش درس خوندن و قبولی در کنکوره ، بسیار هم مناسبه!
مسلما برای کسی که در روز به زحمت مطالعه اش به 2 ساعت میرسه ، برنامه کانون سنگینه!
من خودم از تابستون قبل سال سوم عضو کانون بودم و تونستم تو این مدت وضع درسیمو از این رو به اون رو کنم ( اولین ترازم 6900 بود)
این که کانون دروس رو چند بار مرور میکنه یه نقطه قوته نه نقطه ضعف!!!!
به نظر شما سوالات آزمون از چه نظر غیراستاندارده؟! خیلی آسونه یا خیلی سخته؟
دوستان گزینه 2 که رفتیم سنجش هم ازمونهای جامعش شرکت می کنیم!مراحل ثبت نامی کانون چطوریاست!؟فقط آزموناش رو می خوام البته اگر اینطور باشه برنامه ریزی چطوریاست(سوالم ناقص و مبهم برای خودم!)این کانون چطوریه!؟تازگیا دور برداشتیمولی به نظر خودم تمرین و تکرار اساسی ترین رکن موفقیت در کنکور می باشد ازمون هم خوب باشه هم سطح کنکور باشه خوراک من
![]()
کاملا با شما و milla موافقم.
در ضمن برای یک کنکوری، قبل از هر چیز، یه برنامه ی درست و حسابی اهمیت بسیاری داره. تست های خوب رو میشه از کتاب های مختلف پیدا کرد و یا همین گزینه 2 رو میشه گرفت توی خونه حل کرد. ولی برنامه ریزی رو نمیشه هیچ کاریش کرد. منظورم اینه که اگه سوال های کانون یه مقدار سطحش از کنکور پایینتره، این زیاد مهم نیست و اگه میبینید همه از کانون تعریف میکنن، بیشتر بخاطر برنامه ی عالی ( و البته جامعه آماری خوب) هست.
سلام به دوستان گلم
راستش دیروز این پست و تو یک تایپیک دیگه زدم گویا به علت اینکه جاشو درست انتخاب نکردم مدیریت پاکش کرد
حالا بی خیال
خواستم یک چیز توپ بهتون معرفی کنمحداقل از لحاظ من خیلی جالبه .
دوست دارید یک جا باشه که آزمون آنلاین بدید ، نتیجه شما را همون لحظه بده ، تعداد سوالات درست ، غلط و نزده و رتبه و عملکرد شما را با دیگر کاربران و داوطلبان کنکور مقایسه کنه و جدول پیشرفت شما را همراه با ریز نمرات شما بهتون نشون بده و از همه مهمتر هر چند وقت یک بار آزمون جدید بذاره؟
خوب من یک سایت توپ پیدا کردم که این کارو می کنهایده ی سایت خیلی جالبه . شما یک آزمون رو بدید بعد دوباره مثلا ماه دیگه بیاید همون آزمون رو باز تکرار کنید کاملا متوجه می شید چقدر پیشرفت کردید و ....
ناگفته نماند خیلی وقته با این سایت آشنا هستم اما این بخشش تازه راه اندازی شده و آزمایشی است به خاطر همینم فعلا 2 تا آزمون داره اما فکر کنم هر روز اضافه می شه.
می تونید تو این سایت عضو بشید و از مزایای اون استفاده کنید. عضویتش هم چند ثانیه طول می کشه.
تازه تو سایت دعوت شده که اگه خواستید خودتون آزمون طراحی کنید و بذارید برای دیگران.
به نظرم سایت جالبی می تونه باشه برای ما کنکوری هامن که نظیرش رو ندیدم.
آدرسش wwww.konkori.org/azmoon
اگه از این سایت خوشتون اومد دکمه ی تشکر رو هم فشار بده تا منم خوشحال بشم . همین پایین سمت چپ.![]()
نمیدونم چه جوری یه کنکوری تجربی ریاضی فیزیک بالا بزنه من خودم امسال کنکور دادم ریاضی رو 13و فیزیم رو 4
زدم حالا امسال می خوام اینا رو حداقل 50 بزنم چی کار کنم ؟کلاس هم رفتم اصلا برام فایده نداره یعنی اصلا حوصله ی کلاس رفتن رو ندارم حالا یه راهی جلو پام بزارین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)