تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 68 از 461 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه کتاب تپل می خوام که ریاضی و فیزیکمو بترکونم؟(واسه تجربی ها)تو ریاضی درصد فیزیکم:25 و درصد ریاضیم:23 بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام بچه ها من امسال می خوام برای اولین بار زیست بخونم پارسال (یعنی 90) ریاضی دادم 7400 شدم چی کار کنم امسال بترکونم ممنون می شم کمک کنین
    esilovexp عزیز تماما توضیح دادند

اگر تصمیم داری رشته های تاپ تجربی قبول بسی و باقی درسات هم خوبه

چون تازه می خوای زیست بخونی حتما حتما حتما یک استاد خصوصی تو زیست بگیر که بتونی زودتر به هدفت برسی

اگر می بینی پتانسیل این داری که قبول بشی و می تونی از این انرژی استفاده کنی ارزش داره خرج کنی

3. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Bahador_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در این جهان فانی

پيش فرض

من هم میخوام امسال کنکور ریاضی و تجریب رو بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

بچه های کنکوری کسی در مورد آزمون های گاج اطلاعی داره ؟خوبه یا بد برای یه پشت کنکوری؟
    به نظر من کانون برای یه پشت کنکوری بهتره.. چون برنامه ریزی مرتبی برای دروس پایه داره... اگه شما واقعا تا روز کنکور با برنامه آزمون بری جلو اطمینان داشته باش نتیجه میگیری....سوالای کتانون پارسال واقعا تو جا انداختن مطلب خیلی کمک می کنه...
    من خودم سال اول کنکور گزینه بودم و خیری ازش ندیدم.... اما خب با کانون پیشرفت چشمگیری داشتم...درسته 3 رقمی نشدم ولی توقعی هم نداشتم همین که زیر 5 هزار شدم برام کافیه... خودم فکر نمی کردم با کانون بتونم از یه دانش آموز با کتبی 12 به یه تراز و رتبه بالا برسم....
    البته سوالای گزینه 2 هم واقعا خوبه حتما تو طول سال برو و سوالاش و گیر بیار و بزن... خصوصا فیزیک و شیمیش که خیلی صفا میده....
    طرف گاج هم نرو... سوالاشو اگه گیرآرودی واسه تمرین روزای قبل آزمون کانون بزن...

6. 4 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر من کانون برای یه پشت کنکوری بهتره.. چون برنامه ریزی مرتبی برای دروس پایه داره... اگه شما واقعا تا روز کنکور با برنامه آزمون بری جلو اطمینان داشته باش نتیجه میگیری....سوالای کتانون پارسال واقعا تو جا انداختن مطلب خیلی کمک می کنه...
    من خودم سال اول کنکور گزینه بودم و خیری ازش ندیدم.... اما خب با کانون پیشرفت چشمگیری داشتم...درسته 3 رقمی نشدم ولی توقعی هم نداشتم همین که زیر 5 هزار شدم برام کافیه... خودم فکر نمی کردم با کانون بتونم از یه دانش آموز با کتبی 12 به یه تراز و رتبه بالا برسم....
    البته سوالای گزینه 2 هم واقعا خوبه حتما تو طول سال برو و سوالاش و گیر بیار و بزن... خصوصا فیزیک و شیمیش که خیلی صفا میده....
    طرف گاج هم نرو... سوالاشو اگه گیرآرودی واسه تمرین روزای قبل آزمون کانون بزن...

تاپیک های قبلی بنده رو در مورد کانون بخونید.واقعا بیشتر افرادی که کانون میرن پشیمون هستند.که این افراد بیشتر هم افراد درس خون هستند.چون روحیه طرف رو میگیره برنامش خیلی سنگین هست چون هدفش اینه که دروس رو چند بار مرور کنن.
    و سوالات و ازمونش استاندارد نیست.

8. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

تاپیک های قبلی بنده رو در مورد کانون بخونید.واقعا بیشتر افرادی که کانون میرن پشیمون هستند.که این افراد بیشتر هم افراد درس خون هستند.چون روحیه طرف رو میگیره برنامش خیلی سنگین هست چون هدفش اینه که دروس رو چند بار مرور کنن.
    و سوالات و ازمونش استاندارد نیست.
    فک کنم منظورتون پست بود!

اصلا موافق نیستم... بهترین آزمون آزمایشی ( هم برای یه پشت کنکوری هم یه دانش آموز پیش ) کانونه ! برنامه ریزی فوق العاده ای داره ، برنامه اش توی تابستون یه کم سنگین هست اما برای کسی که هدفش درس خوندن و قبولی در کنکوره ، بسیار هم مناسبه!
    مسلما برای کسی که در روز به زحمت مطالعه اش به 2 ساعت میرسه ، برنامه کانون سنگینه!

من خودم از تابستون قبل سال سوم عضو کانون بودم و تونستم تو این مدت وضع درسیمو از این رو به اون رو کنم ( اولین ترازم 6900 بود)

این که کانون دروس رو چند بار مرور میکنه یه نقطه قوته نه نقطه ضعف!!!!

به نظر شما سوالات آزمون از چه نظر غیراستاندارده؟! خیلی آسونه یا خیلی سخته؟

10. 3 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان گزینه 2 که رفتیم سنجش هم ازمونهای جامعش شرکت می کنیم!مراحل ثبت نامی کانون چطوریاست!؟فقط آزموناش رو می خوام البته اگر اینطور باشه برنامه ریزی چطوریاست(سوالم ناقص و مبهم برای خودم!)این کانون چطوریه!؟تازگیا دور برداشتیمولی به نظر خودم تمرین و تکرار اساسی ترین رکن موفقیت در کنکور می باشد ازمون هم خوب باشه هم سطح کنکور باشه خوراک من

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فک کنم منظورتون پست بود!

اصلا موافق نیستم... بهترین آزمون آزمایشی ( هم برای یه پشت کنکوری هم یه دانش آموز پیش ) کانونه ! برنامه ریزی فوق العاده ای داره ، برنامه اش توی تابستون یه کم سنگین هست اما برای کسی که هدفش درس خوندن و قبولی در کنکوره ، بسیار هم مناسبه!
    مسلما برای کسی که در روز به زحمت مطالعه اش به 2 ساعت میرسه ، برنامه کانون سنگینه!

من خودم از تابستون قبل سال سوم عضو کانون بودم و تونستم تو این مدت وضع درسیمو از این رو به اون رو کنم ( اولین ترازم 6900 بود)

این که کانون دروس رو چند بار مرور میکنه یه نقطه قوته نه نقطه ضعف!!!!

به نظر شما سوالات آزمون از چه نظر غیراستاندارده؟! خیلی آسونه یا خیلی سخته؟
    کاملا با شما و milla موافقم.

در ضمن برای یک کنکوری، قبل از هر چیز، یه برنامه ی درست و حسابی اهمیت بسیاری داره. تست های خوب رو میشه از کتاب های مختلف پیدا کرد و یا همین گزینه 2 رو میشه گرفت توی خونه حل کرد. ولی برنامه ریزی رو نمیشه هیچ کاریش کرد. منظورم اینه که اگه سوال های کانون یه مقدار سطحش از کنکور پایینتره، این زیاد مهم نیست و اگه میبینید همه از کانون تعریف میکنن، بیشتر بخاطر برنامه ی عالی ( و البته جامعه آماری خوب) هست.

13. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

11 آزمون های اینترنتی برای رشته های ریاضی و تجربی

سلام به دوستان گلم
    راستش دیروز این پست و تو یک تایپیک دیگه زدم گویا به علت اینکه جاشو درست انتخاب نکردم مدیریت پاکش کرد
    حالا بی خیال
    خواستم یک چیز توپ بهتون معرفی کنم حداقل از لحاظ من خیلی جالبه .

دوست دارید یک جا باشه که آزمون آنلاین بدید ، نتیجه شما را همون لحظه بده ، تعداد سوالات درست ، غلط و نزده و رتبه و عملکرد شما را با دیگر کاربران و داوطلبان کنکور مقایسه کنه و جدول پیشرفت شما را همراه با ریز نمرات شما بهتون نشون بده و از همه مهمتر هر چند وقت یک بار آزمون جدید بذاره؟

خوب من یک سایت توپ پیدا کردم که این کارو می کنه ایده ی سایت خیلی جالبه . شما یک آزمون رو بدید بعد دوباره مثلا ماه دیگه بیاید همون آزمون رو باز تکرار کنید کاملا متوجه می شید چقدر پیشرفت کردید و ....

ناگفته نماند خیلی وقته با این سایت آشنا هستم اما این بخشش تازه راه اندازی شده و آزمایشی است به خاطر همینم فعلا 2 تا آزمون داره اما فکر کنم هر روز اضافه می شه.
    می تونید تو این سایت عضو بشید و از مزایای اون استفاده کنید. عضویتش هم چند ثانیه طول می کشه.
    تازه تو سایت دعوت شده که اگه خواستید خودتون آزمون طراحی کنید و بذارید برای دیگران.
    به نظرم سایت جالبی می تونه باشه برای ما کنکوری ها من که نظیرش رو ندیدم.
    آدرسش wwww.konkori.org/azmoon
    اگه از این سایت خوشتون اومد دکمه ی تشکر رو هم فشار بده تا منم خوشحال بشم . همین پایین سمت چپ.

15. این کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نمیدونم چه جوری یه کنکوری تجربی ریاضی فیزیک بالا بزنه من خودم امسال کنکور دادم ریاضی رو 13و فیزیم رو 4 زدم حالا امسال می خوام اینا رو حداقل 50 بزنم چی کار کنم ؟کلاس هم رفتم اصلا برام فایده نداره یعنی اصلا حوصله ی کلاس رفتن رو ندارم حالا یه راهی جلو پام بزارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •