بهترین برنامه ConvertXtoDvd که مختص به اینکار ورژن فینال این برنامه رو از پایین میتونید دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین برنامه ConvertXtoDvd که مختص به اینکار ورژن فینال این برنامه رو از پایین میتونید دانلود کنید
سلام دوستان اگه ممکنه یه کانورتوره پرسرعت و یه کانورتوری که راحت زیرنویس و به فیلم بچسبونه بهم معرفی کنید خیلی ممنون
در ضمن من نرم افزارهای
Format factory
Total video convertor
Free video convertor
و تست کردم هر کدوم یه مشکلی دارن
خیلی ممنون
Last edited by lMlOlHlSlElNl; 11-12-2012 at 14:28.
برنامه GiliSoft Video Converter یا که Xilisoft Video Converter Ultimate تست کنید برنامه ConvertXtoDvd در این زمینه کاربرد داره
سلام
یک نرم افزار مخوام برای تبدیل فایلهای ts![]()
سلام دوستان چند سوال داشتم »
چند تا فایل تصویری با پسوند flv وMp4 دارم که میخوام همه رو تبدیل به پسوندی کنم که بتونم روی سی دی بریزم و داخل پلیر خانگی تماشا کرد راستش نمیدونم باید به چه پسوندی تبدیلش کنم که خیلی هم کیفیتش پایین نیاد ؟
و برای تبدیل از این برنامه Xilisoft.Video.Editor.2.2.0.build.20121023 میشه استفاده کرد اگر نه لطفا یه برنامه هم معرفی کنید ؟
و فرق بین این دو تا پسوند دی وی دی چیه ؟ NTSC با PAL ؟
یه سوالم دیگم داشتم بهترین پسوندی که حجم یه فایل تصویری رو بشه به حداقل رسوند که خیلی از کیفیت تصویر هم کم نشه چیه ؟ (FLV / MP4/ یا چیزه دیگه ای ؟) اگر میشه برنامش رو هم معرفی کنید ؟
بهترین برنامه برای برش تصویر چیه ؟ راستش میخوام اصلا کیفیت تصویر اصلی افت نداشته باشه از برنامه Xilisoft.Video.Editor.2.2.0.build.20121023 استفاده کردم اما یه افت خیلی کمی توی تصویر بعد از برش داشت میخوام اصلا یه کم هم از کیفیت تصویر یا صدا کم نشه
ممنون از شما
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که فرمت avi رو تبدیل کنه به mkv که 150 مگ باشه البته کیفیت هم کم نشه
این سریال هایی که داونلود میکنیم همش 150 مگ هست با کیفیت خوب دنبال همیچین نزم افزار ی هستم
ممنون میشم کمک کنید بد جوری لازم دارم
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه فرمت Flac رو به شکل Audio CD رایت کرد که کیفیتش کم نشه؟
کانورتر فایلهای ts کسی نمونه ؟
سلام
باید ببینید پخش کننده شما چه فرمت هایی را پخش میکنه ، بعضی ها فقط DVD ، بعضی ها Divx و بعضی ها MP4 و بعضی ها فرمت های دیگه ای مثل MKV و ... را هم پخش می کنند
این ها (NTSC/PAL) پسوند نیست ، اینا رجیون یا قفل منطقه ای هست که البته اکثر دیسک ها و دستگاه ها الان رجیون Free هستند ولی اگه دستگاه شما رجیون Free نباشه ، باید دیسک با رجیون پخش کننده و تلویزیون یکی باشه
فکر میکنم از نظر کیفیت و حجم MKV بهترین باشه
سلام
من میخوام فایل های ts که از ----- های دیجیتال ظبط میشه رو به فایل های ویدئویی دیگه با سرعت تبدیل بکنه(چند ساعت طول نکشه!)
کسی سراغ داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)