تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 113 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون ...
    مشکل من اینه که نمی تونم جای دیگه ای رو بزنم و اهواز زندگی می کنم و دلیل اینکه آبادان هم می خوام اینه که
    ۱- خیلی خیلی راحت تر از چمران اهواز میشه قبول شد ( برای چمران باید زیر ۸۰۰ منطقه ۲ بود )
    ۲- بعد از ۲ سال دیگه کامل میام اهواز و در کل ۱ ساعت با اهواز فاصله بیشتر نداره برای ۲ سال اول ...
    من الان فقط و فقط دندان پزشکی می خوام برم و کنکور دادنم برای این نیست که یه رشته پزشکی برم و لیسانس مکانیک دارم و ۳ سال هم هست سر کار دارم میرم ... من شرایطم جوری هست که فقط در صورت دندان پزشکی موفق میتونم باشم و مطب و غیره رو دارم ...
    متاسفانه به دلیل چیزی که می خوام فقط آبادان رو دارم برای انتخاب و نمی تونم از اهواز برای دانشگاه برم استان دیگه ای ... چون هم خونه زندگیم اینجاست هم اینکه کار و دانشگاه خانمم اینجاست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظرتون کدام دانشگاه راحتترین پذیرش و کدوم سخترین(از لحاظ رتبه و معدل)؟
    امکانات کدوم خوبه کدوم بد؟
    زیاد به معدل گیر ندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این سوالو همه باید بیان بگن... من این 2 تا که دیدمو میگم: رامسر-تبریز

همون طور که گفتم تبریز به شدت به معدل 16 گیر میده و اون نفری هم که گفتم زیر 16 بود ردش کرد رفت...البته گفتن اگه خانواده شاهد ایثارگر جانباز باشین میشه کاری کرد...
    رامسر تو مصاحبه برای معدل چیزی نگفت بیشتر به رتبه و درصدا نگاه کرد و یه متن زبان هم داد گفت بخون با معنی(در حد زبان سال4)..البته کسی رو ندیدم که بگن برو چون زیر 16 هستی(شاید هم همه بالای 16 بوده باشن!!)

امکانات: تبریز یه محوطه است که وقتی میری داخل سمت راست و چپ آزمایشگاه ها هستن..یکم میری جلو یه ساختمانه که کلاسا اونجان( 5 6 تا کلاس داره هر کدوم ظرفیت 25 تا 30 نفرو دارن..نمیدونم چرا اگه جا ندارن 48 تا دارو میگیره!!!) تو همون محوطه هم یه جایی به اسم سلف داره غذاشو من اصلا دوس ندارم..هر وعده غذا 5000 تومن.(فقط غذا)..!!! یه مغازه کافی شاپ هم داره که خیلی کوچیکه...

رامسر ظاهرش خیلی قشنگ بود( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...ولی گول ظاهرشو نخورین چون اصلا کلاسا اینجا نیست فقط واحدهای اداریش اینجا بود...کلاسا تو 2 تا ساختمان دیگه بود ... دانشجوها از نبود سلف و مکان ثابت کلاسی شکایت میکردن...این 2 تا ساختمون هم که دارن واسه کلاسا اونم اجاره ای گرفتن... (همین باعث شد رامسرو انتخاب 2 بزنم)..ولی شهرش عالی بود و بسیار زیبا و دل ربا.... بر عکس جلفا که یه شهری هست بسیار زشت و بدون امکانات و بد....
    و اگه ترکی هم بلد نیستین به هیچ وجه تبریزو نزنین...درسته که استاد به فارسی میگه ولی بچه ها که همش ترکی حرف میزنن و من به این مسئله توجه نکرده بودم هنگام انتخاب رشته!!!

یکی دو تا از دانشگاه ها هم به جای معدل 16 گفته بودن زیر 15 نباشه...فک کنم شیراز با زاهدان بود... البته جایی مثل تهران به دروس شیمی زیست فیزیک هم اهمیت میده که زیر 16 نباشن...
    شیراز و تهران و بهشتی هم فک کنم خیلی به زبان گیر میدن(آزمون جداگانه میگیرن)
    Last edited by rpf; 18-03-2013 at 18:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

منطور معدل دیپلمه یا کل یا کتبی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معدل کتبی سال سوم فقط مهمه هم تو اون 25% تاثیر کنکور هم تو مصاحبه اینا...

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مرىم خانوم ببخشىد نمى دونى خانوم نور پىشه کتاب فارسى عمومىه کىو معرفى کرده?

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

مديرکل دفتر گسترش وزارت علوم جزئيات نحوه پذيرش دانشجو در پرديس‌هاي دانشگاهي و دوره‌هاي نوبت دوم دانشگاه‌ها را تشريح کرد.
    ابوالفضل حسني در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينکه بر اساس قانون برنامه پنجم، دانشگاه‌ها مي‌توانند با هزينه‌هاي تمام شده نسبت به پذيرش دانشجوي مازاد بر ظرفيت در پرديس‌ها و يا نوبت دوم اقدام کنند، اظهارکرد: در گذشته شيوه‌نامه‌اي براي اينگونه پذيرش دانشجو ابلاغ شده بود که در شيوه‌نامه جديد مسائل به طور شفاف‌تر بيان شده است.
    وي درباره نحوه پذيرش دانشجو در نوبت دوم دانشگاه‌ها، تصريح کرد: دانشگاه‌ها مي‌توانند از طريق کنکور 20 درصد ظرفيت دوره‌هاي رايگان خود در سايت اصلي را به صورت دانشجوي نوبت دوم پذيرش کنند.
    مديرکل دفتر گسترش وزارت علوم، افزود: همچنين دانشگاه‌ها بر اساس اين آيين‌نامه مي‌توانند به ميزان 50 درصد از ظرفيت دوره‌هاي رايگان خود را در پرديس‌هاي دانشگاهي به صورت ظرفيت مازاد از طريق آزمون اختصاصي زير نظر سازمان سنجش با شهريه‌هاي مصوب دفتر گسترش جذب کنند.
    حسني با بيان اينکه در گذشته در پرديس‌هاي خودگردان دانشگاه‌ها، دانشجوي دکتري تنها از طريق آزمون نيمه‌متمرکز دکتري پذيرفته مي‌شد، گفت: بر اساس اين آيين‌نامه، دانشگاه‌ها در دوره دکتري نيز مي‌توانند با برگزاري آزمون اختصاصي، زير نظر سازمان سنجش دانشجو جذب کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

این ربطی به بین الملل های پزشکی داره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دوستان یک سوال ... به نظرتون الان که کنکور سراسری و آزاد یکی شده برای در اومدن مثلا در دندان پزشکی بین الملل آبادان نسبت به سال های قبل با رتبه بالاتر هم میشه قبول شد ؟ یا هیچ تاثیری نداره ؟و یک مقدار از نظر اقتصادی همه چیز به هم ریخته تقاضا امسال از سال قبل کمتر میشه یا اونم تاثیری نداره ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان یک سوال ... به نظرتون الان که کنکور سراسری و آزاد یکی شده برای در اومدن مثلا در دندان پزشکی بین الملل آبادان نسبت به سال های قبل با رتبه بالاتر هم میشه قبول شد ؟ یا هیچ تاثیری نداره ؟و یک مقدار از نظر اقتصادی همه چیز به هم ریخته تقاضا امسال از سال قبل کمتر میشه یا اونم تاثیری نداره ؟
    سلام
    از الان یک مقدار زود هست برای پیشبینی در کنکور امسال...
    باید تا زمان انتخاب رشته منتظر ماند و شرایط رو دید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •