راستش قبل از اینکه فولیکا و Irox رو بزنم. چیزی شبیه قارچ داشتم. یک لایه چربی رو سرم جمع میشدو خارش میگرفت و موقع خارش زیر ناخن اون لایه جمع میشد. ایت فکر کنم قارچ هست درسته؟
حالا مشکل شوره نیست. مشکل چربی و ریزش هست.
راستش قبل از اینکه فولیکا و Irox رو بزنم. چیزی شبیه قارچ داشتم. یک لایه چربی رو سرم جمع میشدو خارش میگرفت و موقع خارش زیر ناخن اون لایه جمع میشد. ایت فکر کنم قارچ هست درسته؟
حالا مشکل شوره نیست. مشکل چربی و ریزش هست.
درود بی کران بر هم میهنان
آقا از بچه های تهران یه خواهشی دارم.من 3 ماه پیش که تهران بودم قطره آلوپکسی ماینوکسیدیل 5 % بود(فرانسویه)
البته واردات قبلی بود و تاریخ انقضاش تا 3/12/2013 بود. لطف کنید اگه زحمتی نیست یه سراغی بگیرید تو داروخونه پیدا کردین یه خبری به ما بدین .سپاسگذار میشوم
اینجا که نیست.میگن هنوز وارد نشده
Last edited by saman1330; 28-03-2013 at 12:27.
با سلام .
میخوام با رنگ های طبیعی ( گیاهی ) ؛ موهای سفید رو مشکی کنم کسی می دونه باید از چی استفاده کرد ؟
درود
ممنون از پیشنهادتون
حتما در اولین فرصت
چشم
خب شامپو برای موهای چرب باید مصرف کنید شما
با توچه به بودجه تون از یه شامپوی خوب برای موهای چرب استفاده کنید به صورت روزانه
زیر ده تومن میتونید از شامپو های ایرانی فولیکا برای موهای چرب یا اویدرم برای موهای چرب استفاده کنید
خارجی با قیمت مناسب هم شامپو گزنه کلوران یا بورداک کلیون رو پیشنهاد میدم البته کلوران رو همه داروخانه ها دارن ولی کلیون رو باید از جاهای خاصی بخرید مثل پاساژگیشا طبقه همکف...یا ولیعصر پایین تر از تئاتر شهر مغازه کلیون...یا کوچه مروی مغازه ای که روش درشت نوشته کلیون از سمت ناصر خسرو که وارد بشید سمت چپ هست
Last edited by Ali_softcenter; 28-03-2013 at 22:14.
سوال منم جواب بدین دیگهسلام.از اونجایی که رنگ موی زیاد و ... موها رو خراب میکنه و معمولا هم ویتامینه و ... تاثیر گذار نیستن برای برگردوندن سلامتی..میخواستم بپرسم هر چند وقت یکبار رنگ موها عوض بشه خوبه؟ منظورم فقط رنگ کردن قسمت ریشه موها که تازه رشد کرده نیست منظورم عوض کردن رنگ همه قسمتای مو هستش. ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
ویه سوال دیگه کسی میدونه ماسک موهای خانگی یا صنعتی تا چه حد موثره روی موها؟![]()
براي حفظ سلامت و شادابي موها، اصلا رنگ كردن آنها را توصيه نميشه ولي اينكه رنگكردن موها چند وقت به چند وقت خوب است، به نوع رنگ و جنس موها و سرعت رشدشان بستگي دارد. به طور كلي هرچه اين فاصله بيشتر باشد، بهتر است.
ماسک ها اکثرا موثر هستند و معمولا برای موهای خشک و آسیب دیده ساخته میشن
درودخب شامپو برای موهای چرب باید مصرف کنید شما
با توچه به بودجه تون از یه شامپوی خوب برای موهای چرب استفاده کنید به صورت روزانه
زیر ده تومن میتونید از شامپو های ایرانی فولیکا برای موهای چرب یا اویدرم برای موهای چرب استفاده کنید
خیلی ممنونم.
فقط اگه ممکنه یک لینک یا عکسی از خود محصول میزارید؟
پس بنظر شما باید هر روز شستوشو کنم؟
متشکرم
اگر بخواهید رنگ موها را به کمک حنا مشکی کنید، دستورالعملهای متعددی وجود دارد. برخی ابتدا موها را با حنا قرمز کرده و سپس با وسمه که گیاه رنگ داری است آنها را رنگ میکنند تا موها به رنگ مشکی در آید. این روش مدت زیادی زمان برده و طولانی است. برای همین برخی یک مقداری حنا را با حجم دوبرابر آن وسمه مخلوط و خمیری کرده و یکجا به سر خود میزنند. پس از اینکه موها سیاه شد، آنرا شسته و پس از خشک کردن مجدداً آنرا با خمیر رقیقی از حنا رنگ میکنند تا کاملاً مشکی شود.
براي پوشاندن تار موهاي سفيد 2 قاشق غذاخوري تنباکو را با 2 ليوان آب به مدت نيم ساعت بجوشانند و سپس موهاي خود را با محلول خنک شده تنباکو ماساژ دهند تا تارهاي موي سفيد شده به رنگ مشکي در آيند.
منبع اینترنت
بله باید هر روز بشورید
یک بار صبح یک بار شب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه احساس کردید قارچ دارید محلول كتوكونازول 2% رو طبق دستور العمل خود محلول استفاده کنید ( توصیه ما اینه که به پزشک مراجعه کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali_softcenter; 29-03-2013 at 20:53.
تهرانی کسی نبود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)