آقا چجوری میشه اسلحه هارو آپگرید کرد من که این همه بازی کردم پولی ندارم آپگرید کنم؟!
آقا چجوری میشه اسلحه هارو آپگرید کرد من که این همه بازی کردم پولی ندارم آپگرید کنم؟!
پول رو فقط تو مولتی پلیر می تونی به دست بیاری.
vahidgame شما داری رو چه درجه ی سختی بازی میکنی ؟!
من روی هارد بازی میکنم و بر عکس شما اولش فکر میکردم هوش مصنوعی معمولیه مث نسخه های قبل !
ولی هر چی میرم جلوتر میفهمم چقد پیشرفت داشته نسبت به قبل و چقد بهش جزئیات اضافه شده ! (از نظر هوش مصنوعی میگم)
![]()
والا ما هم داریم هارد میریم ولی خیلی خنگن![]()
تو این مرحله shaving lenny قبول دارم خیلی خنگ بودن واقعا !
ولی مرحله های دیگه جوری طراحی شده بود که زیاد خنگیشون معلوم نبود![]()
راستی من آخر نفهمیدم دایانا چرا خیانت کرده به آجانس ؟!
خب منم بالاخره 3-4 مرحله رفتم جلو و الان رسیدم لولی که توی کلاب هست
به نظرم بازی کلکسیونی شده از ایراد جزیی و البته کلکسیونی از بهبودها و پیشرفت های جزئی!
اگه همه ایراداشا بریزیم رو هم و یه جا نگاه کنیم بازی خیلی بده اما اگه فقط بخواییم خوبیاشا ببینیم بازی واقعا یه پیشرفت بزرگ هست.
در کل من فعلا راضی هستم و بازی تقریبا بیشتر انتظارات منو برآورده کرده.
برای نجات دادن ویکتوریا
اینو که میدونم ! ولی چرا ؟!برای نجات دادن ویکتوریا
اصا اینا چرا میخوان ویکتوریارو نجات بدن ؟!
البته من جلوتر از توام و الان معلوم شده چرا ویکتوریا برای آجانس مهمه، ولی خب بزارن دست آجانس بهش برسه مگه چی میشه ؟!
شاید جلوتر برم جواب سوالامو پیدا کنم.
من توی همون مرحله اول فهمیدم که
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
حالا چقدش درسته و چقدش غلط دیگه نمیدونم!
مرحله اول را چطوری Silent Assassin میرید؟
من فقط و فقط اون بابا که کارت داشت را با قرص مسموم کردم اما بازم قاتل خاموش نداد. امتیازم شد حدود 1800
بعدش روی پیوریست رفتم امتیاز به حدود 30000 هم رسید ما همچنان همون رنک قبلی را داد.
مرحله اول را چطوری Silent Assassin میرید؟
من فقط و فقط اون بابا که کارت داشت را با قرص مسموم کردم اما بازم قاتل خاموش نداد. امتیازم شد حدود 1800بعدش روی پیوریست رفتم امتیاز به حدود 30000 هم رسید ما همچنان همون رنک قبلی را داد.
سلام. اینو بخون ، میفهمی چه جوری میتونی Silent Assassin بشی.
باید challenge هارو حتما انجام بدی.
بقیه چیزا مثله signature kills و suit only و only target و ... هم که باید رعایت بشه.
Silent Assassin
This rating is dependent on your score for a chapter. 47 need not earn a Silent Assassin rating for all chapters. and that's after you complete some of the challenges first.
Note that for challenges in a level, you can complete the challenge, then immediately pause and restart from the last checkpoint (for short stages like King of Chinatown, Birdies Gift, and Welcome to Hope, that restarts the whole mission).
By repeating this process before you complete the level completely, you will insure that you have the largest point multiplier possible
before completing the mission in earnest for leaderboard scores.
Last edited by brain; 03-12-2012 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)