دنی آلوز برزیلی گفت: «اگر پول داشتم٬ نیمار را برای بارسا می خریدم.» اما تاکید کرد که تاکنون درباره آینده اش با او صحبتی نکرده است.
آلوز در کنفرانس مطبوعاتی هتل تیم برزیل در کامپانا آرجنتینا گفت: «من روزی این افتخار را خواهم داشت که با او در یک تیم بازی کنم. از او خوشم می آید و فکر می کنم که بتواند به زودی در بارسا جای خود را پیدا کند.»

آلوز گفت که علی رغم آنچه برخی رسانه ها گفته اند٬ با او درباره آینده اش صحبتی نکرده؛ چراکه تمرکز آنان روی تیم ملی است و درباره تیم های باشگاهی چیزی نمی گویند: «دوستان من همیشه دوست دارند که او در جمع ما باشد. من رابطه ی نزدیکی با او (نیمار) دارم. او شخصی است که اگر از او حمایت کنی و دوستش باشی٬ به تو کمک می کند.»
دنی آلوز درباره نیمار گفت: «او علی رغم سن کمش٬ بسیار هوشیار و زیرک است. پس قابلیت تصمیم گیری درباره آینده خود را دارد.»
آلوز الکسیس سانچز شیلیایی را یک بازیکن بزرگ خطاب کرد و او را یک خرید مناسب برای باشگاه کاتالانی دانست. لوسیو درباره نیمار گفت که انحصار روی او تاثیر ندارد و می داند که وقتی زیر فشار قرار می گیرد چه کند. اما انتقال او از سانتوس به یک تیم اروپایی غیرممکن نیست.
این مدافع باتجربه ی برزیلی اضافه کرد: «نیمار بازیکن بزرگی است و انحصار تاثیری ندارد. در تیم ملی٬ گاهی دخیل می شویم و سعی داریم چیزی او را آزار ندهد.»