تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 186 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

وسلی اشنایدر به دنبال تسریع انتقالش به منچستریونایتد
    این ستاره 27 ساله به دنبال کسب اجازه از باشگاه اینتر است تا مذاکراتش با باشگاه انگلیسی را از همین امروز آغاز کند

سایت گل - وسلی اشنایدر، هافبک اینترمیلان، امیدوار است انتقالش به منچستریونایتد تا 48 ساعت آینده نهایی شود.

به گزارش نشریه میرر، اشنایدر امیدوار بود که مذاکرات رسمی اش با منچستریونایتد را از روز پنج شنبه و بعد از دیدار دوستانه تیم های ملی انگلیس و هلند آغاز کند.

اما درگیری های اخیر لندن موجب به تعویق افتادن آن دیدار شد و اکنون این ستاره 27 ساله به دنبال کسب اجازه از باشگاه اینتر است تا مذاکراتش با باشگاه انگلیسی را از همین امروز آغاز کند.

اشنایدر این هفته اعلام کرد که مذاکرات غیررسمی از این هفته آغاز شده است و دو باشگاه در حال رسیدن به توافق بر سر انتقالی 32 میلیون پوندی هستند.

مدیر برنامه های اشنایدر امروز به میلان رفت تا روند مذاکرات را تسریع کند و انتقال این ستاره هلندی به الدترافورد را به سرانجام برساند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یادداشت روز: از آقای گلی تا نیمکت نشینی ؛ مورد عجیب دیمیتار برباتوف
    اوج گیری ناگهانی خاویر هرناندز و زوج هماهنگ او با وین رونی ، باعث شد تا بربا از دایره توجهات فرگی خارج شود و تبدیل به سومین انتخاب او در بین مهاجمین منچستریونایتد شود

سایت گل - قابل تصور نبود که با وجود درخشش در نیمه ی اول فصل 2010/2011 او به نیمکت فرستاده شود و حتی در دیدار فینال لیگ قهرمانان روی نیمکت هم قرار نگیرد. دیمیتار برباتوف مهاجم بلغاری منچستریونایتد فصل پیش درخشش فوق العاده ای داشت و رکوردهای بسیاری را از خودش برجای گذاشت. هتریک یک بازیکن یونایتدی پس از 64 سال مقابل لیورپول و زدن 5 گل در یک بازی مقابل بلکبرن باعث شد تا نام او به تاریخ لیگ برتر و منچستریونایتد الصاق شود. اما اوج گیری ناگهانی خاویر هرناندز و زوج هماهنگ او با وین رونی ، باعث شد تا بربا از دایره توجهات فرگی خارج شود و تبدیل به سومین انتخاب او در بین مهاجمین منچستریونایتد شود. با هماهنگی و درخشش فوق العاده ی زوج هرناندز و وین رونی به نظر میرسد که این دو برای سالهای آتی نیز چنین نقشی را در منچستریونایتد حفظ خواهند کرد و این کار را برای بربا دشوار خواهد کرد. دیمیتار برباتوف با قراردادی سی میلیون پوندی از تاتنهام به منچستریونایتد منتقل شد و حضور خودش با پیراهن شماره 9 قرمزها را آغاز کرد. بربا از نخستین بازیش برای یونایتد موثر بود و در دیدار مقابل لیورپول برای کارلوس توز یک پاس گل مهیا کرد و نمایش قابل قبولی داشت. آن هم برای کسی که تا آخرین لحظات فصل نقل و انتقالات درگیر آن پروسه بود و فرصتی کافی برای تمرین کردن با تیم در اختیار نداشت. اما او همواره به دلیل سبک بازی آرام و ساکن و با حوصله اش مورد انتقاد بود و به نظر میرسید که نمی تواند با ضد حمله های خاص منچستریونایتد کنار بیاید.این در حالی بود که بربا در طول دو فصل گذشته همواره از نظر تعداد گل و پاس گل در بین سه بازیکن اصلی منچستریونایتد بود. اما به دلیل خصوصیت اخلاقی و سبک بازیش که هر دو آرام و به دور از جنجال آفرینی ها و جلب توجهات بودند ، چنین عملکردی چندان مورد توجه واقع نمیشد و منتقدین همچنان بر صحبت های خودشان پافشاری میکردند.اما در فصل گذشته بربا موفق شد تمامی این انتقادات را پشت سر گذاشته وبا عملکرد مثبت و نمایش های درخشانش ، اعتماد هواداران و منتقدان را به دست بیاورد. اما با این وجود شایعاتی مبنی بر فروش او وجود دارد و چند باشگاه از فرانسه و آلمان و ایتالیا خواهان خرید این بازیکن شده اند. با وجود اینکه فرگوسن صحبت از فروش او را رد کرده است ، اما از رفتارها و حرکات او به نظر میرسد که شاید دیگر شاهد حضور این مهاجم بلغاری در اولدترافورد نباشیم. بازیکنی که هنوز با وجود ذخیره نشین شدنش در یونایتد ، از کیفیت و ارزش بالایی برخوردار است و کلاس بالای بازیش را حفظ کرده است. ویژگی هایی که شاید کمتر مهاجمی در سطح درجه یک فوتبال اروپا از آنها برخوردار باشد ، اما به دلیل مسائل و مشکلاتی دیگر ، دیگران آنها را کمتر مورد توجه قرار میدهند.

پس از هتریک برابر لیورپول ، او بار دیگر متولد شد...

این بلغاری دارای تکنیک و مهارتی در سطح جهانی است و همچنان این شاخصه را حفظ کرده است.مهاجم های کمی در اروپا هستند که به طور همزمان از تکنیک و قدرت بدنی خوبی سود ببرند و بربا یکی از آنهاست. که البته مهارت ها تکنیکی و استعدادهای فردی او از بسیاری از همتایانش در اروپا برتر است. قدرت دریافت و کنترل توپ ها و همکاریش با دیگر مهاجم تیم و یا هافبک ها ، همچنان مثال زدنی است .حتی با وجود ضعفی که او اغلب در بازی با سیستم های تک مهاجمه دارد ، اما در فصل گذشته او از این نظر نیز تغییر مثبتی کرده بود و با استفاده از هوش بالای خودش در عمق دفاع حریف قرار میگرفت و فضا را برای وینگرها و هافبک های هجومی تیم مهیا میکرد تا بتوانند برای خودشان موقعیت گل ایجاد کنند و تیم حریف را تحت فشار قرار دهند. آرامش ذاتی و قدرت بالای حفظ و کنترل توپ توسط او باعث میشود تا سایر عناصر هجومی تیم فرصت کافی برای جایگیری و نزدیک شدن داشته باشند. شتابزدگی و عجله در تصمیمات بربا دیده نمی شود و اغلب با تکیه بر همین آرامش و مهارت ها بهترین انتخاب را داشته است. این همکاری و ارتباط نزدیک با سایر عناصر تهاجمی تیم توسط او به زیباترین و تماشایی ترین شکل ممکن رقم میخورد و به طور مثال میتوان از دیدار فینال جام اتحادیه برابر استون ویلا در سال 2010 نام برد که بارها با حرکات های پا به توپش با سایر بازیکنان 1-2 میکرد و یا پاس های نمایشی و تماشایی برای آنها ارسال میکرد. مهارت های پاسوری او بسیار جالب توجه است و در مواردی حتی هافبک های طراح درجه یک اروپا را نیز به چالش فرا میخواند. شاید بربا بدون در اختیار داشتن توپ بازیکن بی خطری باشد ، اما به محض گرفتن آن ، میتواند لحظاتی خطرناک برای تیم حریف رقم بزند و به خصوص با پاس های کوتاه خطرناکش در عمق دفاع حریف باعث خلق فرصت گلی خطرناک برای منچستریونایتد شود. ویژگی ای که در کمتر مهاجمی در اروپا دیده میشود .

بربا دست هایش به نشانه زدن پنج گل به بلکبرن بالا گرفته است..

در کنار سایر عواملی که در بالا مطرح شد ، نباید قدرت و کیفیت مثال زدنی بربا در شوتزنی و ایجاد لحظه های زیبا و دیدنی را از یاد برد. اگر فرصت و فضای کافی برای این کار را در اختیار داشته باشد ، فنی ترین و دقیق ترین ضربات را از او شاهد خواهیم بود. به طور مثال در بازی با اورتون در خارج از محوطه جریمه و در بازی با ساندرلند در داخل آن، او موفق شد با آرامش و در عین حال با دقت ، با ضربه ی بیرون پا ، توپ را به درون دروازه حریف بفرستد. ضربات قیچی و برگردان های این مهاجم بلغاری نیز در این 3 فصل اخیر تبدیل به یکی از خصوصیات بازی او شده و هر فصل طرفداران انتظار چنین گل هایی از او را دارند. که البته در فصل پیش چنین توقعی به بهترین نحو از سوی او بر آورده شد و در بازی با لیورپول روی سانتر نانی موفق شد روی یک برگردان زیبا ، په په رینا را تنها وادار به تماشای این گل کند یا مثلا پیش از این نیز در فصل 2009/2010 او در دیدار برابر بلکبرن شوت پاتریس اورا که در حال بیرون رفتن از زمین بود را کنترل و آن را تبدیل به یک ضربه ی قیچی کرده و دروازه تیم حریف را باز کرده بود. چنین توانایی و مهارتی باعث شده که او حتی از چنین فرصت های مرده ای گلسازی کند و بتواند کیفیت و ارزش های خودش را نشان بدهد. شاید او دیگر آن مهاجم تمام کننده تاتنهام نبوده و از این نظر قابل مقایسه و رقابت با امثال خاویر هرناندز یا حتی کارلوس توز نباشد ، اما قدرت او در به ثمر رساندن چنین گل های زیبایی در طول فصل در کلاسی جهانی قرار دارد و او را از سایر مهاجمین متمایز می سازد. البته این خصوصیات شاید تمام چیزهایی نباشد که یک مهاجم به آن احتیاج دارد ، اما نباید از یاد برد که هیجان و زیبایی فوتبال به خلق چنین لحظات و فرصت هایی است و این دسته از بازیکنان به همین دلیل باید بیشتر مورد توجه واقع شوند.

برای هواداران منچستریونایتد دیدن ضربات نمایشی بربا در هر فصل دیگر عادی شده است..

با این وجود شایعاتی درباره فروش او به پاری سن ژرمن یا رفتنش به سری آ شنیده میشود، اما به نظر میرسد بربا هنوز حرف های زیادی برای گفتن دارد و میخواهد بماند. شماره 9 یونایتدها بازیکن جنجال سازی نیست و با وجود نیمکت نشینی هایش در نیم فصل دوم و از دست دادن فینال اروپا ، شکایتی نکرد و در صحبت هایش اعلام کرد که تلاش بیشتری برای رسیدن به ترکیب اصلی یونایتد به کار خواهد برد. و البته او همواره از عشق و تعهدش برای ماندن در اولدترافورد سخن گفته و تمایلی برای خروج از جمع شیاطین سرخ نشان نداده است. عشق وعلاقه ای که او را با جنجالی زیاد از وایت هارت لین به منچستریونایتد کشانید و همچنان باعث ادامه دادن او در یونایتد میشود. با نمایش درخشان فصل پیش او دیگر فشاری مضاعف از سوی منتقدینش نیز دریافت نمی کند و میتواند با آرامش بیشتری تمرین کرده و برای فصل جدید آماده شود.و البته به نظر نمی رسد که حفظ کردن مهاجمی مجرب و با تجربه که چنین مهارت ها و استعدادهایی فردی داشته و حالا سابقه ی آقای گلی جزیره را نیز در در پرونده خودش درج کرده است ، تصمیمی غیر منطقی باشد. او فصل پیش با دقایق بازی کمتر و بدون زدن ضربات پنالتی آقای گلیش را با کارلوس توز شریک شد ، و اگر چنین فاکتورهایی را مدنظر قرار بدهیم ، ارزش کار او بیشتر مشخص می شود. منچستریونایتد فصل آینده در چندین جام حضور خواهد داشت و برای تکرار قهرمانی در لیگ برتر و رسیدن به مراحل بالای لیگ قهرمانان اروپا ، آنها نیاز به نیمکتی قوی و بازیکنانی با کیفیت و با تجربه دارند و بهترین راه حفظ بازیکنان خوب و درجه یک فعلی است. تصمیمی که احتمالا از سوی فرگوسن نیز گرفته خواهد شد. باید منتظر بود و دید......

لینک منبع مقاله:
    کد:

2. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

میرور گرفته که تا 2روز دیگه وسلی یونایتدی میشه....
    کد:

4. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گری نویل: لیورپول تهدیدی برای ما نیست
    کاپیتان سابق یونایتدها میگوید که تیم مرسی سایدی برای آنها رقیبی به شمار نمی آید

اسطوره شیاطین سرخ در تازه ترین صبحت هایش متذکر شد که به رغم هزینه بالای لیورپولی ها در این تابستان ، آنها رقیبی برای منچستریونایتد در راه فتح لیگ برتر انگلستان نیستند. گری نویل که در طول 19 سال بیش از 400 بازی برای یونایتدها انجام داده و هم اکنون به عنوان یکی از مفسرین شبکه اسکای اسپورتس فعالیت میکند ، خاطرنشان کرد که با وجود هزینه 100 میلیون پوندی لیورپول از زمان روی کار آمدن کنی دالگیش ؛ آنها هنوز برای رقابت با یونایتد راه زیادی در پیش دارند." لیورپول در راه رسیدن به آن نقطه برای موفقیت است. اما آنها هنوز با آن فاصله دارند.اگر به سال 92-93 بازگردید و ما را در آن سالها ببینید. شما نیز پریشان شده و بسیار خواهان افتخار خواهید شد.شما فکر میکنید هدف آن است و به چیزی جز آن فکر نمی کنید.این دقیقا همان چیزی است که کنی دالگیش به دنبالش است و او میخواهد هویت را به لیورپول بازگرداند."

لینک منبع خبر:
    کد:

به نقل از:

کد:

نانی: بهترین بازی عمرم بود
    نانی احساس میکند در بالاترین فرم خودش قرار دارد بعد از اینکه به عنوان بهترین بازیکن زمین در کامیونیتی شیلد انتخاب شد

"من فکر میکنم ان خارق العاده بود چون همیشه این بازی یک دربی بزرگ است."وی بعد از بازی دوستانه پرتغال که در نیمه دوم به زمین امد در مصاحبه با Rtpn گفت:"ما 0_2 باخته بودیم اما به بازی برگشتیم و نتیجه لازم را گرفتیم.ما بسیار خوب بازی کردیم و من دو گل زدم خیلی خوشحال بودم و فکر میکنم ان بهترین بازی عمرم بود چون یک فینال بود و ما یک جام گرفتیم."
    "من همیشه تمام تلاشم را میکنم و می خوام به همین روند تا پایان فصل ادامه دهم."
    وی در مورد شایعاتی که در تابستان در مورد انتقالش به ایتالیا وجود داشت گفت:"من اینجا بسیار راحتم.فکر میکنم منچستر بهترین باشگاه دنیاست و می خوام اینجا بمونم و به خوبی کارم را انجام دهم.این خوبه که بدونید باشگاه های بزرگی به دنبال شما هستند اما در حال حاضر از باشگاهم بسیار راضی هستم و میخوام با ان ها ادامه دهم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

اشلی یانگ: ما آینده تیم ملی انگلستان هستیم

اشلی یانگ بازیکن انگلیسی شیاطین سرخ معتقد است که محصولات و بازیکنان جوان باشگاه منچستر یونایتد زمانی تبدیل خواهد شد به یکی از ارکان اصلی تیم ملی انگلستان.
    تام کلورلی,کریس اسمالینگ فیل جونز و دنی ولبک همه اینها نمایش بسیار خوبی را مقابل منچستر سیتی در کامنتی شیلد داشتند. که آینده ی این بازیکنان را میشود حتی با بازیکنان کلاس دهه ی 92 سر الکس فرگوسن مقایسه کرد به عنوان مثال دیوید بکام,پل اسکولز نیکی بات و برادران نویل که آنها می خواهد روند رو به رشدی را برای تبدیل شدن به چنین نفراتی را بگیرند.

و به علاوه اینکه یانگ هم اعتقاد دارد که می تواند به همراه هم تیمی های خود آینده تیم ملی انگلستان و یکی از ارکان اصلی این تیم باشد.

وی گفت: من مطمئن هستم که رئیس خرید های خوبی را در بازار نقل انتقالات انجام داده است و این راه کاری است از این که رئیس بازیکنان جوانی را به تیم اضافه می کند تا آینده درخشانی در انتظار این باشگاه باشد.

در بازی مقابل منچستر سیتی شما مشاهده کردید که بعد از اینکه اورا رفت من مسن ترین بازیکن میدان بودم و این نشان دهنده ی آن است که یونایتد بسیار تیم جوان و آینده داری را دارد.

وی افزود: این بسیار خوب است که بازیکنانی می آیند که ذهنیت برنده شدن را دارد و این کمک می کند که بتوانیم با روحه و اعتقاد بیشتر جام ها را کسب کنیم. بعد از آن از او پرسیدند که اولین حرف هایی که سر الکس فرگوسن با تو داشت درباره ی چه بود "یانگ در جواب گفت رئیس می گوید که من در حال حاضر وارد یک چالش جدیدی شده ام اما من بسیار مشتاقم خودم را برای این مبارزه آماده کنم و سطح بازییم را بالا ببرم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

6. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

جان تری: از دیدن قهرمانی منچستریونایتد واقعا ناراحت شدم
    کاپیتان آبی ها همچنین تایید کرد که تحت تاثیر انگیزه شیاطین سرخ و سر مربی شان، سر الکس فرگوسن، برای دستیابی به همه جام های ممکن قرار گرفته است

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، اعلام کرد دیدن قهرمانی منچستریونایتد در رقابت های فصل قبل لیگ برتر موجب ناراحتی او و هم تیمی هایش شده است.

کاپیتان آبی ها همچنین تایید کرد که تحت تاثیر انگیزه شیاطین سرخ و سر مربی شان، سر الکس فرگوسن، برای دستیابی به همه جام های ممکن قرار گرفته است.

این مدافع ملی پوش انگلیسی امیدوار است بار دیگر با چلسی قهرمان لیگ برتر شود و حکمرانی شیاطین سرخ در جزیره پایان دهد.

او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" همه ما کیفیت بالای آنها و شور شوقی که برای رسیدن به جام های بیشتر دارند را دیدیم.

دیدن این همه شور و شوق واقعا من را تحت تاثیر قرار داد. آنها 20 سال است که در اوج قرار دارند اما ما مدام در حال ازمون و خطا هستیم.

هنوز از دیدن قهرمانی آنها در رقابت های فصل قبل، ناراحتم. می خواهم این فصل تمام تلاشم را بکنم تا جام را به چنگ بیاوریم."

تری معتقد است لیگ برتر هر سال پیشرفت می کند و هر فصل تیم های بیشتری در جمع مدعیان قهرمانی حضور دارند.

" این رقابت ها هر سال بهتر می شود، بازیکنان قوی تر می شوند و مربیان به دنبال اهداف بزرگتری هستند. من نگران تیم های زیادی هستم. همه تیم ها در حال تقویت خودشان هستند. منچستریونایتد و منچسترسیتی بازیکنان خوبی به خدمت گرفته اند و لیورپول نیز بسیار بهتر شده است.

مثل چند فصل اخیر فقط یکی دو تیم مدعی قهرمانی نیستند. 6 یا 7 تیم هستند که این فصل می توانند قهرمان شوند."

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: بـــلـــــــه! (به سبک بولوتوس!)

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پیتر اشمایکل از خریدهای فرگی حمایت کرد
    دروازه بان افسانه ای شیاطین معتقد است این تابستان بهترین زمان برای خرج کردن بوده است

پیتر اشمایکل دروازه بان دانمارکی اسبق یونایتدها از تصمیم فرگی برای خرج های سنگین در این تابستان حمایت میکند و میگوید که این بهترین زمان برای خرید بوده است. یونایتد تا به حال 50 میلیون پوند برای سه بازیکن جدید هزینه کرده است و اگر آنها اسنایدر را نیز بخرند ، این مبلغ به 80 میلیون پوند نیز خواهد رسید. اشمایکل درباره این شرایط میگوید : " ادوین ون درسار ، گری نویل و پل اسکولز باشگاه را ترک کردند و این بهترین وقت برای خرید بود. این قدرت رقابتی ما را در بازار نشان میدهد.ما قهرمان لیگ شدیم و مبلغ زیادی را هزینه کردیم چراکه میخواهیم مجددا قهرمان شویم و به قهرمانی در اروپا نیز برسیم. " . از دیدگاه اشمایکل یونایتد بدون خرید اسنایدر نیز ترانسفرهای موفقی داشته و میتواند قهرمان شود. " وقتی شما چنین پولی برای قهرمانی خرج میکنید ، این اصلا عجیب نیست که جز مدعیان نیز قرار بگیرید." . همچنین او معتقد است که یونایتد می تواند بدون حضور اسکولزی نیز به راه خودش ادامه دهد." هرکس در زمانی باشگاه را ترک میکند.ساختار این باشگاه این است که کسی را جایگزین میکند.این ممکن است کمی بهتر یا بدتر باشد ، اما باشگاه همیشه زنده می ماند.ما بازیکنان زیادی را داشتیم که بازنشسته شدند یا تیم را ترک کردند ، اما یونایتد همچنان قهرمان میشود."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

مایکل کریک مشتاق مبارزه برای جایگاه

مایکل کریک هافبک انگلیسی منچستر یونایتد معتقد است که باید این فصل برای گرفتن جایگاه مبارزه کند.پل اسکولز این تابستان تصمیم به بازنشستگی گرفت و همچنین اوون هارگریوز تصمیم به ترک الترافورد کرد. اما یونایتد سه خرید جدید در تابستان امسال انجام داد. در حال حاضر مایکل کریک دارن فلچر اندرسون دارن گیبسون و رایان گیگز به عنوان جایگزینی برای خط میانی یونایتد هستند.

تام کلورلی به عنوان یکی از مدعیان اصلی برای خط میانی یونایتد دیده می شود پس از این که او در مقابل منچستر سیتی نمایش خوبی را از خود به جای گذاشت. یونایتد همچنین در بازار نقل انتقالات به دنبال وسلی اسنایدر بوده که ورورد احتمالی این بازیکن به الترافورد مایکل کریک را نگران خواهد کرد.

"من آماده ام که بر سر جایگاه مبارزه کنم و هیچ ترسی ندارم او به skysports گفت: هر چقدر که فصل می گذرد کار برای جایگزینی در ترکیب سخت تر می شود. این بسیار خوب است که ما یک تیم بسیار جوان را در اختیار داریم در باشگاه همیشه رقابت برای جایگزینی وجود دارد. و این بسیار خوب است و باعث می شود تا فرد در بهترین شرایط خود در بازی های ظاهر شود.

در مورد آینده باشگاه من بسیار خوشنود هستم دنی ولبک بسیار در این اواخر خوب کار کرد تام هم سعی می کند تا در این فصل نمایش خوبی را به جای بگذارد و او نیز یکی از ارکان مهم تیم در آینده خواهد بود.کلورلی که جایگزینی کوتاه مدت به جای کریک در بازی کامنتی شیلد مقابل منچستر سیتی بود. کریک در مورد او گفت: به نظر من هنوز طول می کشد که او در ترکیب یونایتد جا بیوفتد و با تیم هماهنگ شود او یک استعداد بزرگ است و کلاس بازیش در سطح بالایی قرار دارد.

او سخت کار می کند و بسیار تمرکزش بر روی فوتبال است تا بتواند به خوبی پیشرفت کند. وی افزود: در آینده او میتواند یکی از بازیکنان بزرگ تیم باشد و حتی می توانند جای بعضی از بازیکنان بزرگ یونایتد را پر کند. زمانی که کریس رونالدو تصمیم گرفت که یونایتد را ترک کند شما فکر کردید که چه کسی می تواند جایگزین او باشد اما بعد از رفتن او تیم باز هم هماهنگ شد و توانست موفقیت های بسیاری را بدست آورد.

و یونایتد این تابستان سه بازیکن بزرگ تیمش اسکولز گری نویل و فان در سار را از دست داد اما شما نباید در این مورد سطحی نگاه کنید باید به آینده نگاه کرد که بازیکنانی به تیم اضافه شده اند و می توانند جای آنها را پر کنند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

10. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ویدیچ به دنبال فتح سه گانه با منچستریونایتد
    مدفع صربستانی می خواهد جام حذفی را نیز با منچستریونایتد کسب کند و معتقد است چلسی و منچسترسیتی در بین سه تیم بالای جدول حضور خواهند داشت

سایت گل - نمانیا ویدیچ مدافع صربستانی منچستریونایتد قصد دارد در این فصل با شیاطین سرخ به هر سه جام معتبرفصل دست پیدا کند.

او در گفتگو با بخش ورزشی سی ان ان می گوید:" می خواهم با یونایتد به جام های زیادی در این فصل برسم. لیگ برتر و لیگ قهرمانان اصلی ترین عناوین هستند و می خواهم در کنار آنها جام حذفی را نیز کسب کنم."

جام حذفی تنها عنوانی است که ویدیچ 29 ساله در انگلیس با یونایتد کسب نکرده است.

او معتقد است چلسی و منچسترسیتی اصلی ترین رقبای یونایتد برای فصل بعد خواهند بود.

"بازیکنان چلسی و منچسترسیتیچند سال است که کنار هم بازی می کنند و به خوبی با خصوصیات یکدیگر آشنا شده اند. منچسترسیتی که چند خرید خوب در تابستان امسال انجام داده و حتی نسبت به فصل گذشته قوی تر هم شده است."

"در هفته های اول بازی های سختی پیش رو خواهیم داشت اما اگر بتوانیم سربلند از آنها خارج شویم می توانیم بار دیگر عنوان قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کنیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

12. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سر الکس در مورد اورا صبر میکند
    رئیس امروز فاش کرد که حضور پاتریس اورا در نخستین بازی این فصل لیگ انگلستان در ابهام قرار دارد

"ما در مورد اورا شک داریم"رئیس توضیح میدهد."او یکشنبه گذشته مصدوم شد و بازی فرانسه را از دست داد.ما به او تا فردا فرصت میدهیم ولی حضورش در ابهام قرار دارد."
    "تمرینات فلچر بسیار خوب بوده ،و در بازی روز دوشنبه تیم ذخیره ها به میدان میرود.والنسیا هم همین شرایط را دارد.چیچاریتو هنوز حدود 10 روز تا رسیدن به شرایط تمرینات گروهی فاصله دارد.جای نگرانی نیست،ما فقط جانب احتیاط را رعایت میکنیم .
    این ها تنها مصدومانی هستن که ما داریم .ما واقعا ترکیب قوی در حال حاضر داریم ،یک ترکیب بزرگ و من 22 نفر را با تیم به وست بروم میبرم."
    "من فکر کنم انتخاب ترکیبم برای یکشنبه از بعضی لحاظ با توجه به نمایش تیم در نیمه دوم بازی جام خیریه اسان باشد.اما من باید به با تجربه هایی که در نیمه اول بازی کردن هم احترام بگذارم.
    وقتی شما در همچین بازی هایی 0_2 عقب هستید ،شما انتظار ان چیزی که دیدیم را ندارید.
    چیزی که ما میخواستیم این بود که فیل جونز چگونه خودش را نشان میدهد ،همچنین تام و اسمالینگ،ان ها فوق العاده بودن.ما باید در مورد کلورلی بدونیم چون او مدت زیادیست که با ماست از زمانی که 12 ساله بوده.شما باید این بچه ها را در اینجور بازی ها بشناسید .
    تنها دلیلی که من کلورلی را از ابتدا بازی ندادم این بود که بازیکنان قدرتمندی که ان ها در هافبک دارن مثل یحیی توره ،من را مقداری محتاط کرد درباره قرار دادن او از ابتدا در ترکیب."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

پارک جی سونگ،تا 2013 در الدترافورد

پارک 30 ساله که در سال 2005 با مبلغ 4 میلیون پوند از پی اس وی ایندهوون به یونایتد پیوست.177 بازی انجام داده و 24 گل برای شیاطین سرخ بثمر رسانده است.
    وی یک لیگ قهرمانان ،4 لیگ انگلیس،سه جام اتحادیه و یک جام باشگاه های جهان را فتح کرده است.
    سر الکس فرگوسن گفت:"جی در سال های گذشته بازیکن بسیار مهمی برای ما بوده است.او توانایی و انرژی زیادی دارد و در فصل های اخیر در بازی های بزرگ گل زنی هم کرده است.
    او فرد محبوبی در تیم هست و تجربه ای که در سطح باشگاهی و ملی دارد برای جوانان تیم فوق العاده گرانبهاست."
    پارک میکوید:"من از تمام دقایق حضورم در منچستر یونایتد لذت بردم.و خوشحالم که عضوی از تیم در این دوره پرافتخار بودم .
    من مشتاق بازی کردن نقش خودم در نگه داشتن یونایتد در بالاترین سطح هستم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

14. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فرگوسن:
    پسرای نابغه من نشون میدند که به اسنایدر نیازی ندارم
    به نقل از میرور:
    بعد از درخشش بازیکن های جوان فرگی در دیدار کامیونتی شیلد مقابل منچستر سیتی فرگوسن اعتماد بیشتری به جوون هاش پیدا کرده و از دنی ولبک تام کلورلی فیل جونز کریس اسمالینگ و داوید دخه ا به شدت حمایت کرده و گفته که این ها اینده باشگاه هستند و نیازی به خرید بازیکن گرون قیمت نداریم.
    فرگوسن: با نمایشی که بچه های من داشتند فکر میکنم هر کس دیگه ای رو که دوست دارید باید فراموش کنید....من از جوون هایی که دارم راضی و خوشحال هستم....وقتی بازیکن های با استعداد و جوانی مانند بازیکن هایی که من دارم میبینیم تنها کاری که باید برای اونها انجام بدیم اینه که به اونها بازی بدیم و اجازه نشون دادن توانایی هاشون به همه رو بدیم....ما بازیکنی مثل پوگبا رو در اختیار داریم....جوون با استعدادی که اگه ما ازش حمایت نکنیم چه اتفاقی رخ میده؟وقتی بازی نکنه و استعداد هاش رو نشون نده؟اونوقت وقتی قراردادش تموم بشه از باشگاه میره و ما استعداد و اینده باشگاهمون رو از دست میدیم....ما باید بهش این موقعیت رو بدیم که تو تیم اول بازی کنه...اون توانایی فیزیکی و بازی کردن رو به خوبی داره....منظورم به همه جوون هام هست...
    همچنین فرگوسن از داوید دهه آ حمایت کرده و گفته باید به داوید بیشتر فرصت بدیم و داوید بعد از چند بازی خودش رو پیدا میکنه...همچنین جو هارت هم از دهه ا تمجید کرده.....
    کد:

16. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

تصمیم گرفتم انشاءالله این فصل پیش از بازی های یونایتد مقاله ای به عنوان پیش درآمد از بازی رو با کمک از مطالب سایت های دیگه و اتفاقات روز تهیه کنم و بزارم تو تاپیک. امیدوارم بپسندید...
    چون امروز بازی وست برومویچ و یونایتد هستش، مقاله به این بازی اختصاص داره.

وست برومویچ - منچستریونایتد | هفته اول پریمیر لیگ
    Match Preview

مروری بر فصل گذشته:
    قهرمان فصل 2010/11 پریمیر لیگ امروز بعدظهر باید در هاثورنز به مصاف وست برومویچ برود. تیمی که فصل گذشته مجددا به لیگ برتر صعود کرد و توانست رتبه بسیار خوب و آبرومندانه ای را در پایان فصل کسب کند. (رتبه یازدهم). ضمن اینکه صعود این تیم تا دور پنجم لیگ کاپ فصل گذشته و حضورش در جمع 8 تیم این تورنومنت، از دیگر رخداد های خوب فصل گذشته وست بروم بود. در فصل گذشته بعد از نزدیک یک فصل و نیم حضور دی ماتئو ایتالیایی، روی هاجسون سرمربی ناکام لیورپول مربی گری این تیم را در اواسط بهمن ماه گذشته، بر عهده گرفت و نتایج بسیار خوبی رو در هفته های میانی و پایانی فصل گرفت.

از طرفی یونایتد در فصل گذشته علاوه بر کسب قهرمانی شماره 19، نائب قهرمان اروپا شد و به جمع چهار تیم پایانی اف ای کاپ رسید و سر الکس فرگوسن فصل فوق العاده ای را با شاگردانش سپری کرد.

فصل نقل و انتقالات:
    در فصل نقل و انتقالات تیم هاجسون فصل نقل و انتقالات متوسطی داشتند. بازیکن قدیمی آنها یعنی دین کیلی در پایان فصل گذشته خداحافظی کرد و یکی از چهره هاشون یعنی اسکات کارسون بعد از سه فصل حضور در وست بروم، به بورساسپور پیوست. همچنین در تابستان روابط دو باشگاه وست برومویچ و بیرمنگام سبب شد که این دو باشگاه دروازه بانانشان را به هم غرض دهند تا بن فاستر دروازه بان سابق یونایتد، مرد شماره یک باشگاه وست برومویچ شود. بازگشت "گرا" هافبک قدیمی وست بروم که سه فصل گذشته به فولهام رفته بود، از اتفاقات مثبت نقل و انتقالات تیم روی هاجسون بود.

از طرفی منچستریونایتد در نقل و انتقالات، با 4 بازیکن قدیمی خود خداحافظی کرد. ادوین فندرسار و پل اسکولز دو بازیکن افسانه ای یونایتد از فوتبال خداحافظی کردند و وسلی برون و جان اوشی بعد از سال ها حضور در ام یو، به ساندرلند پیوستند. گابریل اوبرتون پس از نیمکت نشینی زیاد در یونایتد به نیوکاسل پیوست و اوون هارگریوز بازیکن آزاد اعلام شد. ضمن اینکه در این بین یونایتد خرید هایی برای ترمیم تیم انجام داد. داوید دخه آ جانشین ادوین فندرسار معرفی شد و اشلی یانگ و فیل جونز هم به عنوان یکی از وینگر و مدافع جدید به تیم پیوستند.

در این بین هنوز حرف و حدیث هایی راجع به حضور اسنایدر به گوش می رسد.
    نکته جالب اینکه وست بروم به شدت به هافبک سابق و همیشه مصدوم یونایتد نزدیک شده و ممکن است ما اوون هارگریوز را به زودی در این تیم ببینیم.

دیدارهای پیش فصل:
    وست بروم در مهمترین دیدار های دوستانه پیش از آغاز فصل خودش، توانست در یونان با المپیاکوس 2-2 مساوی کند و در آخرین بازی تدارکاتی خودش، با پارما ایتالیا به تساوی 1-1 دست یابد. اما یونایتد هر 6 بازی تدارکاتیش که مهمترینش در مقابل بارسلونا بود را توانست ببرد و در کامیونیتی شیلد به صورت دراماتیک بازی 2-0 باخته را با پیروزی 3-2 عوض کند و قهرمان جام خیریه شود.

آخرین ملاقلات:
    این دو تیم در فصل گذشته دو بار ببه مصاف هم رفتند که در اولدترافورد بازی در حالی که 2-0 در نیمه اول به سود یونایتد تمام شده بود، در نیمه دوم با گل به خودی اورا و اشتباه فندرسار با تساوی 2-2 به اتمام رسید. گل های یونایتد در آن بازی را چیچاریتو و نانی به ثمر رساندند.

آخرین ملاقات این دو تیم در دیدار برگشت پریمیر لیگ گذشته بود که یونایتد با گل وین رونی _اولین گلش (از روی نقطه پنالتی نبود) بعد از مارس 2010 به ثمر رساند و شادی به یاد موندنیش رو همه به خاطر داریم_ و گل هرناندز که با ارسال رونی از نقطه کرنر همراه بود، توانست وست بروم را شکست دهد.

البته پنالتی ای که پیتر ادیم وینگی (اگه تلفظ اسمش رو درست گفته باشم) در دقیقه 81 از دست داد، کمک کرد تا من یونایتد به پیروزی برسد.

غایبین:
    پیتر ادیم وینگی بهترین گلزن فصل گذشته وست بروم (15 گل) به دلیل مصدومین قوزک پا، حاضر نخواهد بود... همچنین یوسف مولامبو که فصل پیش با گل پیروزی بخشش توانست وست بروم رو بعد از 26 سال در داربی شون با استون ویلا، پیروز کند، به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه شکم هم ممکن است به بازی امروز نرسد.

دنی ولبک، مایکل کریک، پاتریس اورا به واسطه تیم های ملی کشورشون و دیدار های دوستانه، ممکن است این هفته در ترکیب اصلی تیم منچستریونایتد نباشند (حتی با وجود کنسل شدن بازی انگلستان - هلند).. خاویر هرناندز به دلیل صدمه دیدن از ناحیه سر در دیدارهای دوستانه پیش از فصل یونایتد، غائب خواهد بود. آنتونیو والنسیا و دارن فلچر هم به دلیل مصدومیت و ناآماده بودن فعلا در تیم اصلی حاضر نخواهند بود و احتمالا در دیدار روز دوشنبه تیم ذخیره های منچستریونایتد در لیگ ذخیره ها به میدان خواهند رفت.

داور:
    داور این بازی آقای مایک جونز است که داور بازی داور بازی منچستریونایتد - وستبرومویچ فصل گذشته در اولدترافورد نیز بود که اون بازی با تساوی 2-2 تمام شد.

قیمت بلیط:
    £42

نکات جالب:
    - منچستریونایتد در تاریخ پریمیر لیگ تا به حال 10 بار به مصاف آلبیون رفته که تا به حال نباخته به این تیم و 8 بازی رو با سه امتیاز از زمین بازی خارج شده. نکته جالبتر اینکه در تاریخ پریمیر لیگ همیشه در هاثورنز وست بروم از یونایتد شکست خورده است.
    - حضور بن فاستر گلر اسبق یونایتد در دروازه وست بروم از نکات جالب این بازی است.
    - در فصل گذشته ، اشلی یانگ با زدن 5 گل از روی نقطه پنالتی ، بیش از هر بازیکنی از روی این نقطه گلزنی کرده است.
    - در فصل گذشته تنها تیمی که در OT از یونایتد امتیاز خانگی گرفت، همین وست بروم بود.
    - آلبیون هیچگاه در بازی ابتدایی خود در شروع فصل به پیروزی نرسیده است. در 5 فصل گذشته، در شروع فصل 2 مساوی و 3 باخت حاصل عمکرد آنها بوده است.
    - مایکل اوون با زدم یک گل دیگر به رکورد 150 گل خواهد رسید .
    - داوید دخه آ بیش از هر دروازبان دیگری در فصل گذشته لالیگا از پشیت محوطه جریمه گل خورده است . (11 گل )

نویسنده مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منابع مقاله: سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد - ویکیپدیای انگلیسی - سایت تاپ گل - سایت espn
    Last edited by pcforlife; 14-08-2011 at 05:15.

18. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

بچه ها بالاخره اسنايدر مياد يا نه؟ ( فكر كنم جواب اينه : يا نه : دي )

راستي يه سوال ... كسي ميدونه كه منچستر تو بازي هاي ليگ قهرمانان چقدر پول به جيب زد؟

من يه جا خوندم كه اينطور نوشته بود ... يعد از مرحله ي گروهي هيچي ... و از اينجا تا فينال براي هر مرحله حدود 3 ميليون يورو ( پوند !) ... و براي دومي در فينال هم 4 ميليون ... اين درسته؟ اگه درست نيست دوستان مبلغ درست تر رو بگن ممنون ميشم.

+

راستي مقاله ي حسين جان هم خيلي جالب بود .ممنون

20. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •