تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 320 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض بنزما ، تحت رژیم زیدان برای آمادگی بیشتر

مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما ، طور دیگری به نظر می رسد . اکنون 82 کیلوست ، هفت کیلو کمتر از فصل گذشته در این مرحله و بدون آن که اضافه وزن پیدا کند ، عضلانی تر شده است . وقتی به تعطیلات رفت ، تصمیم گرفت که برنامه کاری توصیه شده از سوی رئال مادرید و همین طور زیدان را پیگیری کند .
    بنزما یک هفته در مرانو ، تمرینات ویژه ای را دنبال می کرد ، همان جایی که زیدان برای آن که در هر تابستان آماده باشد به آن می رفت . زیزو هنوز هم به آن جا سر می زند . جایی که می توان ستارگان دیگر لیگ ایتالیا را در آن دید و حتی دیگو مارادونا هم مدتی را در آن سپری کرد .
    این کلینیک که روش های تمرینات سنتی را پیگیری می کند ، برای بازیکنان رژیم خاصی را در نظر می گیرد . تمرینات بدنی چه گروهی و چه انفرادی هم مد نظر قرار می گیرد . زیزو در مصاحبه با اکیپ مدتی پس از بازنشستگی خود گفته بود :" 12 سال است که به آن جا می روم . حضور در مرانو باعث می شود که کاملا سرحال شوی و بتوانی که رژیم خاصی را دنبال کنی ."
    بنزما هم حدود یک هفته به این کلینیک رفته است تا تمرینات ریکاوری ویژه ای را پیگیری کند . هنری چنوت ، پزشک اسپانیایی - فرانسوی متدهای خاصی را دنبال می کند که بر اساس زمان و سن هر شخص در نظر گرفته می شوند . هزینه یک هفته حضور در این کلینیک با یک اتاف ، 4.170 یوروست

2. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یه Fly Emirates هم بهش اضافه میشه! قرارداد 5 ساله بستیم.
    چقد بد واقعا : دی
    حیف این لباس که اسم عرب بیاد روش

4. 3 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

په‌په: امسال سال بن‌زما است
    سایت خبری رئال مادرید : په‌په مدافع مورد علاقه مورینیو گفت: شک ندارم که امسال سال بن‌زما است، او به مهره کلیدی تیم تبدیل خواهد شد و برخی ناکامی ها در فصل گذشته را به طور کامل از یاد خواهد برد، با داشتن چنین بازیکنانی خیال مدافعان یک تیم راحت می‌شود.
    په‌په ادامه داد: رئال مادرید به مرز هماهنگی بسیار خوب و امیدوار کننده‌ای دست یافته و همچنان جا برای پیشرفت و حرکت رو به جلو وجود دارد، تور تابستانی بسیار خوبی را تجربه کرده‌ایم و ۲ بازی مقابل بارسلونا و جام برنابئو نیز تیم را برای آغازی مقتدرانه در لالیگا آماده خواهد کرد

ولفسبورگ و ماگات به دنبال پدرو لئون
    سایت خبری رئال مادرید :با این که شایعات حاکی از آن است که انتقال پدرو لئون به ختافه تقریبا نهایی شده است اما گفته می شود که هنوز خود بازیکن مورسیایی رضایت خود را نسبت به این قضیه ابراز نداشته است . حالا روزنامه ای آلمانی گزارش داده که ولفسبورگ در صدد خرید این هافبک است .
    به گزارش آلمان زیتونگ ، ولفسبورگ به مربیگری فلیکس ماگات ، باز هم به دنبال خرید بازیکنان رئال مادرید است . او فصل گذشته رائول گونزالس را برای شالکه خرید و حالا پدرو لئون را می خواهد .

هوگو سانچز به عنوان میراث ورزش بشریت انتخاب شد..
    سایت خبری رئال مادرید : هوگو سانچز ۷سال در رئال مادرید بازی کرد ,برنده ال پی چی چی وقهرمانی لیگ در فصل اول خود در این باشگاه است.او موفق به ۴قهرمانی لیگ وسه ال پی چی چی ,جام یوفا,کوپا دل ری,دوسوپر جام اروپا وجایزه گلدن بوت است.

6. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

گلی که نیمار را جاودانه می کند ...

مرجع خبري رئال مادريد : نیمار با تنها 19 سال سن توانست که یکی از زیبا ترین گلهای تاریخ فوتبال را در بامداد پنجشنبه به ثمر برساند . این حرکت تماشایی او نگاه های فراوانی را از سرتاسر دنیا به خود جلب کرد .
    در هفته پنجم لیگ برزیل در بازی سانتوس و فلامنگو ، نیمار در عرض سیزده ثانیه غوغا کرد . توپ را در سمت چپ زمین گرفت (چند متر جلوتر از خط مرکز زمین) ، با یک حرکت تکنیکی دو تن از بازیکنان حریف را از بازی محو کرد . چند متر جلو رفت و با یک حرکت یک - دوی فوق العاده با بورخس ، یک مدافع دیگر را هم کنار گذاشت . سپس به آسانی آخرین مدافع را هم جا گذاشت تا به زیبایی هر چه تمام تر با بیرون پای راست دروازه فلامنگو را باز کند و سانتوس را 3-0 پیش بیندازد ، یک گل زیبا و هوشمندانه .
    این گل فوق العاده باعث شد که بسیاری از افراد انگشت حیرت به دهان بگیرند . حتی استیو نش ، ستاره لیگ بسکتبال ایالات متحده در صفحه توئیتر او نوشت :" عجب گلی زد نیمار ! "
    البته این تنها گل بازیکنی که مورد توجه رئال مادرید است نبود . او گل قبلی را هم روی همکاری با بورخس به ثمر رسانده بود . حتی باعث شد که یک پنالتی رویش انجام شود که الانو آن را هدر داد . البته با وجود این عملکرد درخشان نتوانست باعث برد سانتوس شود . هت تریک رونالدینیو باعث شد که فلامنگو این بازی را 4-2 ببرد . رونالدو نازاریو ، ستاره سابق رئال مادرید به تمجید از این دو بازیکن پرداخت :" فوق العاده است که چنین عملکرد درخشانی را در خانه په له ببینیم . "

جایزه
    سانتوس که از فرصتی برای ابراز محبت به نیمار استفاده می کند ، پس از این گل یک مدال افتخار را به او اهدا کرد . لوئیز آلوارو ریبریو ، مدیر سانتوس این را به او داد :" شایسته اش است . من با دیدن بازی او فکر کردم که در لاس وگاس هستم و جادوگران در حال غیب کردن فیل ها هستند . " گفتنی است که رونالدو در سال 2009 ، دوترا در سال 97 و مارسلینیو در سال 96 هم جایزه مشابهی دریافت کرده بودند .

گلی به سبک مارادونا ها و رونالدو نازاریو ها
    گل شگفت انگیزی که نیمار به ثمر رسید ، تا حدی شبیه گلی بود که مارادونا در جام جهانی 1986 مکزیک زد که یکی از بهترین گل های تاریخ فوتبال و تاریخ جام های جهانی بود . مارادونا آن گل را برابر انگلیس زد . با دریبل زنی و سرعت بالا . رونالدو نازاریو برابر کومپوستلا هم گل شگفت انگیز مشابهی را زده بود ، یا مسی برابر ختافه . سه گلی که می توان مشابه گل زیبای نیمار دانست .
    اولین کسی که چنین گلی را زد ، مارادونا با آرژانتین در 22 ژوئن 1986 بود . در مرحله یک چهارم نهایی ، یک گل به یاد ماندنی به انگلیس زد . توپ را در زمین خودی گرفت ، چند با به آن ضربه زد و چندین بازیکن را جا گذاشت و سپس به زیبایی دروازه شیلتون را گشود . ده سال بعد ، رونالدو نازاریو در 12 اکتبر 1996 در پیراهن بارسلونا برابر کومپوستلا کار مشابهی انجام داد . پدیده ، توپ را در میانه زمین گرفت ، چندین و چند بازیکن تیم گالیشایی را جا گذاشت و توپ را وارد دروازه فرناندو کرد .

+
    کیفیت خوب 12Mb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت متوسط 5Mb
    کد:

8. 5 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

"قبول تجدید نظر درخواست مورینیو"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

یوفا با بخشی از درخواست آقای خاص برای کاهش محرومیت پنج جلسه ای او ،که در ماه آوریل تحویل داده بود ، موافقت کرد .

جلسه ای در روز جمعه برگزار شد که حدود 6 ساعت به طول انجامید . مورینیو تنها منظر نشسته بود تا قبل از اعلام حکم هیچ چیز نگفت .

یوفا درخواست مربی رئال را قبول کرده و کمیته انضباطی بخشی از آن را تایید کرد
    .
    در بیانیه ای در سایت رسمی فیفا اعلام شد : "پس از جلسه و گفتگو و بررسی همه جوانب و شواهد ، کمیته انضباطی تصمیم به تغییر محرومیت گرفت"
    "محرومیت 5 از بازی ، با قطعی نبودن محرومیت پنجمین بازی بسته به رفتار مورینیو در طول سه سال ؛ تغییر یافت به 5 جلسه محرومیت و معلق ماندن بازی چهارم و پنجم بسته به رفتار مورینیو در طول سه سال. 50 هزار یورو جریمه مورینیو همچنان پابرجاست."

یوفا همچنین بر جریمه 20 هزار یورویی رئال مادرید بابت رفتار هواداران در بازی مقابل بارسا در 27 آوریل تاکید کرد.

رییس کمیته گفت : هرگونه درخواست تجدید نطر دیوان داوری ورزشی (CAS) باید تا مدت 10 روز پس از حکم اعلام شود.

این مربی پرتغالی بعد از بازی رفت مقابل بارسا در لیگ فهرمانان داوران را به حمایت از بارسا محکوم کرد و پس از آن 5 جلسه محروم و جریمه نقدی شد. در بازی برگشت یک جلسه از محرومیت او گذشت و این به این معناست که او حداقل دوجلسه دیگر محروم خواهد بود.

کد:

10. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گلی که نیمار را جاودانه می کند ...

مرجع خبري رئال مادريد : نیمار با تنها 19 سال سن توانست که یکی از زیبا ترین گلهای تاریخ فوتبال را در بامداد پنجشنبه به ثمر برساند . این حرکت تماشایی او نگاه های فراوانی را از سرتاسر دنیا به خود جلب کرد .
    در هفته پنجم لیگ برزیل در بازی سانتوس و فلامنگو ، نیمار در عرض سیزده ثانیه غوغا کرد . توپ را در سمت چپ زمین گرفت (چند متر جلوتر از خط مرکز زمین) ، با یک حرکت تکنیکی دو تن از بازیکنان حریف را از بازی محو کرد . چند متر جلو رفت و با یک حرکت یک - دوی فوق العاده با بورخس ، یک مدافع دیگر را هم کنار گذاشت . سپس به آسانی آخرین مدافع را هم جا گذاشت تا به زیبایی هر چه تمام تر با بیرون پای راست دروازه فلامنگو را باز کند و سانتوس را 3-0 پیش بیندازد ، یک گل زیبا و هوشمندانه .
    این گل فوق العاده باعث شد که بسیاری از افراد انگشت حیرت به دهان بگیرند . حتی استیو نش ، ستاره لیگ بسکتبال ایالات متحده در صفحه توئیتر او نوشت :" عجب گلی زد نیمار ! "
    البته این تنها گل بازیکنی که مورد توجه رئال مادرید است نبود . او گل قبلی را هم روی همکاری با بورخس به ثمر رسانده بود . حتی باعث شد که یک پنالتی رویش انجام شود که الانو آن را هدر داد . البته با وجود این عملکرد درخشان نتوانست باعث برد سانتوس شود . هت تریک رونالدینیو باعث شد که فلامنگو این بازی را 4-2 ببرد . رونالدو نازاریو ، ستاره سابق رئال مادرید به تمجید از این دو بازیکن پرداخت :" فوق العاده است که چنین عملکرد درخشانی را در خانه په له ببینیم . "

جایزه
    سانتوس که از فرصتی برای ابراز محبت به نیمار استفاده می کند ، پس از این گل یک مدال افتخار را به او اهدا کرد . لوئیز آلوارو ریبریو ، مدیر سانتوس این را به او داد :" شایسته اش است . من با دیدن بازی او فکر کردم که در لاس وگاس هستم و جادوگران در حال غیب کردن فیل ها هستند . " گفتنی است که رونالدو در سال 2009 ، دوترا در سال 97 و مارسلینیو در سال 96 هم جایزه مشابهی دریافت کرده بودند .

گلی به سبک مارادونا ها و رونالدو نازاریو ها
    گل شگفت انگیزی که نیمار به ثمر رسید ، تا حدی شبیه گلی بود که مارادونا در جام جهانی 1986 مکزیک زد که یکی از بهترین گل های تاریخ فوتبال و تاریخ جام های جهانی بود . مارادونا آن گل را برابر انگلیس زد . با دریبل زنی و سرعت بالا . رونالدو نازاریو برابر کومپوستلا هم گل شگفت انگیز مشابهی را زده بود ، یا مسی برابر ختافه . سه گلی که می توان مشابه گل زیبای نیمار دانست .
    اولین کسی که چنین گلی را زد ، مارادونا با آرژانتین در 22 ژوئن 1986 بود . در مرحله یک چهارم نهایی ، یک گل به یاد ماندنی به انگلیس زد . توپ را در زمین خودی گرفت ، چند با به آن ضربه زد و چندین بازیکن را جا گذاشت و سپس به زیبایی دروازه شیلتون را گشود . ده سال بعد ، رونالدو نازاریو در 12 اکتبر 1996 در پیراهن بارسلونا برابر کومپوستلا کار مشابهی انجام داد . پدیده ، توپ را در میانه زمین گرفت ، چندین و چند بازیکن تیم گالیشایی را جا گذاشت و توپ را وارد دروازه فرناندو کرد .

+
    کیفیت خوب 12Mb
    کد:
    کیفیت متوسط 5Mb
    کد:

به دریبل آخرش دقت کنید!!!

12. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

هواپیمای اماراتی در برنابئو فرود آمد

سایت خبری رئال مادرید :
    هواپیمایی امارات که باشگاه آرسنال را در قالب حامی مالی شماره یک و سهامدار اصلی ابن مجموعه تحت کنترل مطلق خود دارد، روز گذشته موفق به اخذ حمایت مالی رئال مادرید برای پنج سال آینده شد.
    بنگاه شرط بندی Bwin، به خاطر این مسئله از دست فلورنتینو پرس دلخور است، اما به علت قرارداد مشروط خود چاره‌ای جز قبول حضور بر روی تبلیغات دور زمین و در بهترین حالت، حک شدن بر قسمت پایین پیراهن بازیکنان ندارد.

سلیم عبیدالله، نایب رئیس سازمان هواپیمایی امارات در این کنفرانس تبلیغاتی حضور بر روی پیراهن رئال مادرید را افتخاری بزرگ برای این مجموعه پروازی عنوان کرد و گفت: از این پس کلیه هواپیماهای اختصاصی رئال مادرید توسط ما خریداری شده و رئال مادرید تنها با پرواز اختصاصی امارات سفر می‌کند، ما بهترین سرویس‌دهی را خواهیم داشت و در کنار رئال مادرید تورهای رویایی به کشور امارات را با پرواز ملی این کشور تجربه خواهیم کرد. کودکان و جوانان اماراتی مشتاق میهمان نوازی از رئال مادرید در فصل زمستان هستند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به دریبل آخرش دقت کنید!!!
    خداییش گل خیــلی قشنگی بود..
    آدم میمونه چی بگه؟!
    البته روبینیو هم اینطور تکنیکی داشت و برای همین، ادم یخورده شک میکنه به این اما...
    امیدوارم هرچی میشه، به سود تیم باشه...

15. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

اوزیل:‌ بازیکن تیم مورینیو بودن،‌ افتخار است

سایت خبری رئال مادرید :

مسعود اوزیل در گفت‌وگویی با شبکه او.آر.‌اف اظهار داشت: هروقت که به تابستان گذشته و زمانی که با پیشنهاد رئال مواجه شدم، فکر می‌کنم، احساس خوشی به من دست می‌دهد چرا که از انتخابم بسیار راضی هستم و برای من، بازیکن تیم خوزه مورینیو بودن، افتخار است.
    وی افزود: از مورینیو در این مدت خیلی چیزها یاد‌‌گرفته‌ام. او مربی است که تجربه‌اش را راحت در اختیار بازیکن می‌گذارد. از طرفی روحیه برد دارد و همین روحیه را بازیکنش منتقل می‌کند.
    اوزیل در این گفت‌وگو به نکات دیگری اینگونه اشاره کرد:
    *یک سال از حضور شما در مادرید می‌گذرد. از تصمیمی که تابستان گذشته گرفتید و شاگرد خوزه مورینیو پرتغالی شدید، مایوس نیستید؟
    مایوس؟ هرگز، خیلی هم خوشحالم. هروقت که به تابستان گذشته زمانی که با پیشنهاد رئال مواجه شدم، فکر می‌کنم، احساس خوشی به من دست می‌دهد. از انتخابم بسیار راضی هستم و برای من بازیکن خوزه مورینیو بودن افتخار است.

*از او چیزهایی یاد گرفته‌اید؟
    بله. در یک فصل اخیر مرتب از راهنمایی‌های او بهره گرفته‌ام. مورینیو مربی است که با بازیکنش زیاد صحبت می‌کند و تجربه‌اش را راحت در اختیار بازیکنش می‌گذارد. از طرفی روحیه پیروزی‌طلبی دارد. همین روحیه را به بازیکنش منتقل می‌کند.

*به این ترتیب مسعود اوزیل کنونی بازیکنی است که فقط به برد می‌اندیشد؟
    بله. در گذشته هم همیشه مایل بودم برنده باشم. اگر اینگونه نبود،‌ در جام جهانی همراه تیم ملی نمی‌توانستم موفق کار کنم و مورد توجه رئال واقع شوم.

*با وجود موفقیت شما در رئال، در یک فصل اخیر همیشه از کاکا به عنوان رقیب شما در رسانه‌ها اسم برده شده است. هرگاه نام او به میان آمد، کارشناسان به شما به چشم یک رقیب تهدید‌کننده نگریستند و هرگاه که بحث شما ابتدا مطرح بود،‌ کاکا را تهدیدی خطرناک نامیدند.
    از این حرف‌ها همیشه در رسانه‌ها زیاد هست. من از این تعابیر ناراحت نمی‌شوم. چون با کاکا،‌ بسیار صمیمی هستم،‌ کاملا می‌دانم او هم دیدگاه مشابهی با من دارد.

*برداشت خود شما نسبت به او به عنوان یک هم تیمی چیست؟
    چیز خاص و عجیبی نیست. همانی است که همیشه گفته‌ام. این که او بازیکنی بسیار مهم برای رئال است. مناسبات من با او بسیار خوب است. ما اغلب با هم صحبت می‌کنیم. واقعا تعجب می‌کنم چرا رسانه‌ها اینقدر به موضوع من و او بیهوده می‌پردازند. در گزارش‌ها طوری وانمود می‌شوند ما دو نفر، دشمن هستیم اما واقعیت این نیست. بلکه ما دو هم تیمی کاملا صمیمی با هم هستیم.

*رئال امسال بازیکنان تازه‌واردی خریداری کرده که یکی از آنان،‌ نوری شاهین است. در مورد او چه نظری دارید؟
    متاسفانه ابتدا تمرینات دچار بدشانسی شد و صدمه دید ولی من مطمئن هستم تا اواسط ماه اوت یعنی زمان سوپرجام اسپانیا دوره نقاهتش به پایان خواهد رسید و آماده خواهد شد.

*با این نفرات فکر می‌کنید مادرید آماده کسب عنوان در فصل بعد است؟
    دوست ندارم اکنون در این باره حرفی بزنم. ما هنوز در مرحله تدارکات قبل از شروع فصل هستیم. داریم قدم به قدم در این مسیر پیش می‌رویم. به جای این حرف‌ها باید امیدوار باشیم نفرات مصدوم‌مان به ترکیب تیم اضافه شوند.

*فکر می‌کنید حالا که رئال با خرید نفرات جوان، از میانگین سنی کمتری برخوردار شده، تیمی بهتر نسبت به گذشته نیز است؟
    به نظرم جوانانی که رئال به خدمت گرفته،‌ بسیار شایسته و توانمند هستند. براین اساس رئال نسبت به سال گذشته کارآمدتر است.

*این وضعیت بهبود یافته در رئال به گونه‌ای هست که تیم را در حد مدعی مطرح کند؟
    بله البته. فکر می‌کنم اینک صاحب پتانسیلی بسیار زیادی شده‌ایم. آنقدر که می‌توانیم صاحب جام شویم. هدف ما در فصل آینده تلاش در مسیر دسترسی به جام خواهد بود.

*رئال پیراهن شماره ۱۰ را به شما داد. اکنون از پوشیدن این پیراهن چه احساسی به شما دست می‌دهد؟
    بسیار خوشحال می‌شوم و به خود می‌بالم زیرا در گذشته بزرگان بی‌شماری این شماره را به تن کرده‌اند.

17. 3 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

در انتظار دومین فصل آقای خاص در برنابئو

مورینیو اعلام کرد بی تردید تیمش در فصل آینده نتایج بهتری از فصل گذشته کسب خواهد کرد

سایت گل- اولین فصل حضور مورینیو در رئال را بیش از آن که بتوان پرافتخار توصیف کرد، جنجالی بود. فصلی که او بار دیگر نشان داد یک تنه می تواند با همه دنیا بجنگد. از مربیان و مدیران باشگاه رقیب، بارسا تا مدیر ورزشی باشگاه رئال، خورخه بالدانو. البته او یک جام ارزشمند هم برای رئال به دست آورد، کوپل دل ری؛ آن هم با پیروزی مقابل بارسا، تا بعد از 18 سال کهکشانی ها قهرمانی در جام پادشاهی را جشن بگیرند.
    اما این برای مرد جاه طلبی مانند مورینیو بی تردید موفقیت خاصی محسوب نمی شود. او که دو قهرمانی در چمپیونزلیگ و 16 جام معتبردیگر با سه تیم قبلی اش کسب کرده، تنها به پایان دادن اقتدار بارسا در لالیگا و چمپیونزلیگ فکر می کند.
    به همین دلیل اخیرا اعلام کرد بی تردید تیمش در فصل آینده نتایج بهتری از فصل گذشته کسب خواهد کرد.
    شاید بسیاری فکر کنند این تنها یکی از اظهارنظرهای مبارزه طلبانه آقای خاص است اما سابقه نشان داده او حداقل در این زمینه اهل بلوف زدن نیست.
    پورتو؛ شش جام در 3 فصل
    مورینیو بعد از دوران کوتاه و ناموفقی که در بنفیکا و یونیائو لیریا سپری کرد، در ژانویه 2002 هدایت پورتو را برعهده گرفت. او در فصل اول حضورش در پورتو که البته تنها شش ماه بود، تنها توانست این تیم را به رتبه سوم لیگ پرتغال برساند اما در فصل بعد، اوضاع کاملا تغییر کرد. قهرمانی در لیگ، جام حذفی و مهمتر از آن فتح جام یوفا با پیروزی مقابل سلتیکی که هدایت آن را مارتین اونیل برعهده داشت، نام مورینیو را بر سر زبان ها انداخت (دقیقا شرایطی که این فصل آندره ویلاس بواس سپری کرد). اما برخلاف مربی فعلی چلسی، مورینیو ترجیح داد یک فصل دیگر هم در پورتو بماند و شانس اش را در لیگ قهرمانان امتحان کند. تصمیمی که یک سال بعد درستی آن ثابت شد. پورتو در عین شگفتی قهرمان چمپیونزلیگ شد تا در کنار قهرمانی در لیگ و سوپرکاپ پرتغال، یک سه گانه دیگر به نام مورینیو ثبت شود.

چلسی؛ شروع طوفانی
    مورینیو در چلسی شروعی طوفانی داشت. قهرمانی در لیگ و جام اتحادیه، داشتن یک فصل بهتر در سال دوم را دشوار کرد. او قهرمانی در لیگ برتر را تکرار کرد و در کامیونیتی شیلد نیز به پیروزی رسید اما نتوانست به آنچه رومن آبراموویچ در فصل دوم از او انتظار داشت یعنی قهرمانی در چمپیونزلیگ دست پیدا کند. با این وجود باز هم فصل دوم حضور او در چلسی را می توان موفقیت آمیز توصیف کرد.
    او در فصل سوم نیز دو جام دیگر برای آبی ها کسب کرد تا تعداد جام هایش در استمفوردبریج هم به شش برسد اما در نهایت اختلافاتش با مالک روس باشگاه آن قدر شدت یافت که در هفته های ابتدایی فصل چهارم استمفوردبریج را ترک کرد.
    اینتر؛ سه گانه تاریخی
    زمانی که موراتی مانچو را اخراج کرد تا مورینیو را به سن سیرو ببرد، کاملا مشخص بود که هدفش قهرمانی در چمپیونزلیگ است. با افول میلان و یوونتوس، اینتر به قدرت اول ایتالیا تبدیل شده بود و قهرمانی های پیاپی در سری آ، دیگر "رئیس موراتی" را راضی نمی کرد.
    مورینیو در فصل اول دو جام داخلی ایتالیا را به کارنامه اش اضافه کرد اما شاهکارش باز هم در فصل دوم رقم خورد.
    قهرمانی در چمپیونزلیگ با پشت سر گذاشتن تیم هایی مانند بارسا و بایرن، بار دیگر آقای خاص را به بهترین مربی دنیا تبدیل کرد. اینتر بیش از آنکه تیم پرستاره ای باشد، تیمی بود که مورینیو از بازیکنانش بهترین بازی های عمرشان را گرفت، وگرنه خیلی از آن ستاره ها در تیم های دیگر یا همین اینتر، هیچ گاه نتوانستند آنچنان بدرخشند و پس از آن نیز این اتفاق تکرار نشد.
    رئال؛ این داستان ادامه دارد؟
    مورینیو بعد از کسب آن سه گانه تاریخی در اینتر، راهی سانتیاگو برنابئو شد. اما اولین فصل حضورش بی تردید آن چیزی نبود که انتظارش را داشت. آنها مانع از تکرار سه گانه بارسا شدند اما رقابت قهرمانی لالیگا و چمپیونزلیگ را به حریف واگذار کردند تا دومین فصل حضور مورینیو در لالیگا برایش به یک جنگ حیثیتی تبدیل شود.
    اگر اوضاع مثل سابق پیش برود، باید در انتظار قهرمانی های بیشتری برای رئال در این فصل باشیم. سابقه نشان داده شاگردان مورینیو در دومین فصل کار کردن با آقای خاص، درک بهتری از تاکتیک های او پیدا می کنند و نمایش های به مراتب بهتری ارائه می دهند.
    بازی های خوب کریم بنزما در دیدارهای پیش فصل، بسیاری را به یاد نمایش های درخشان دیه گو میلیتو در دومین فصل حضور مورینیو در اینتر انداخته است. مهاجم آرژانتینی در آن فصل به عنوان بهترین بازیکن لیگ قهرمانان انتخاب شد و بهترین بازی های دوران حرفه ای اش را انجام داد اما پس از جدایی مورینیو، فصل کابوس واری را در اینتر سپری کرد.
    از سوی دیگر رئالی ها با به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند نوری شاهین، خوسه کایه خون، رافائل واران، فابیو کوئنترائو و همیت آلتینتوپ، می توانند رقیب به مراتب خطرناک تری برای بارسا باشند.

19. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •