نه دوست عزیز 3 تا 4 روز دیگه بازی توی بازار برای فروش میاد
بعد از ریلیز بازی
نه دوست عزیز 3 تا 4 روز دیگه بازی توی بازار برای فروش میاد
بعد از ریلیز بازی
نمیدونم چرا اینقد تو سر این bf3 میزنید !!!
ب نظر من هر دو بازی تو یه مشخصه هایی برتری دارن یکی گرافیکش خوبه یکی داستانش و....... اصلا با قطعیت نمیشه گف COD بهتره یا BF
آخه بدبختی اینه که از لحاظ گرافیک هم هیچی نداشت ( حتی در ultra ) !!!!!![]()
فقط نورپردازی داشت و سعی کرده بود تمام کم کاری ها در زمینه گرافیک را با نورپردازی پنهان کند ( که انصافا نافرم هم موفق بود !! مرحله سوار شدن بر جت با نور های قرمز و ... تو چشم گیمر واقعا چشم نواز بود !! )
بعد ایشون میاد می گه فیلم هندی !!
حالا EA عرضه نداره صحنه دراماتیک خلق کنه چرا به کال آف تیکه میندازین !!
مطمئن باشید dice هم قصد خلق چنین صحنه هایی داشته ولی نتونسته والا اون صحنه در مرحله 2 تا مونده به آخر رو در بازی نمی گذاشت ( که جت ایرانی ها تو جاده بهمون حمله می کنه و یکی از یارامون می میره و مثلا بالای سرش ما باید دلسوزانه اشک بریزیم !!!!!! باشه الان می رم اشک می ریزم !!!!!!)
بچه ها چند نفر به یه نفر !!!!!!
یعنی یه فن بتلفیلد نداریم اینجا !!!!!!!! پس اونایی که می گفتن امسال پوز کال مالیدست کوشن ؟!!!
آخی فن کال آف شدن !!!!!!!!! پ نه پ فن بتلفیلد می مونن !!!!!!
من هنوز این بازی رو نگرفتم اما شک ندارم که به گرد پای Modern Warfare 2 هم نمیرسه. کلا اون سری چند سالی جلوتر از زمان خودش بود و بعد از اون بازی هنوز نتونستم بازی پیدا کنم که حسابی منو راضی کنه.
عجب آدم احساساتی !
بز COD رو بازی کنیم بعد مقایسه میکنیم
دوست عزیز پس استفاده فراوان از HBAO و تکستچر های با کیفیت بسیار بالا و Global Illumination بسیار قدرتمند و انیمیشن های بسیار زیبا و .. و ... جزو هــــیچی حساب میشن؟![]()
کاملا باهات موافقم
کلا این بحث ها بی نتیجه است همین که نمرات بتلفیلد اومده پایین و همینطورم داره میاد پایین تر خود مطلب رو می رسونه
خوشم میاد CoD نیاز به تبلیغ و سر شکستن نداره و خودش خودش رو ثابت می کنه
یادم میاد اینجا با یکی بر سر اینکه می گفت بتلفیلد ۳ از هیلو هم بهتره دعوام شد
اما بی خیال امروز خوشحالم که باز هم ما بردیم
آقا عرفان بابا اینا فقط از رو احساسات میحرفن .....
اون مشخصه های گرافیکیی ک من از BF3 دیدم بعید میدونم MW3 تونسته باشه پیاده کنه ! همینطور انیمیشنای معرکه!
دوست خوبم بعید میدونم تونسته باشه پیاده کنه چیه؟ اصلا نزدیک Bad Company 2 هم نشدن چه برسه به BF3 !!!
ولی خوب MW3 با گیم پلی عالی و شخصیت پردازی قوی که داره کماکان جزو بهترین FPS ها خواهد بود...
این علامت تعجبها مسلما تعجب کردن خودتونه از خودتون و حرفاتون دیگه(جسارت نشه
)
به دور از شوخی نه شما میتونی بگی بتل رو بدون احساس داری تعریف میکنی و نه Fan های کال اف ...
هر دو از بازی مورد علاقه شان تعریف می کنند .
یادتونه قبل از آمدن بازی ... من که میگفتم 16 گیگ فضای هارد - 4گیگ رم - گرافیک Gef 460 یعنی واقعا ارزش خریدن و دنبال کردن داستان این حجم بالا رو داره ... شما چقدر از داستان لذت بردید ؟! چقدر از اسلحه هاتون استفاده حرفه ای کردید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)