نه دوست من
مشکل من قطعی و کندی شدید بود که فعلا خوب شده اونا رو که درست نکردن
نه دوست من
مشکل من قطعی و کندی شدید بود که فعلا خوب شده اونا رو که درست نکردن
خوب بگو چی گفتند و چه کار کردند.
سلام دوستان. من همین الان عضو این انجمن شدم. خوشحالم از اینکه با بر و بچه های مشهدی ام. منم طرح بعثت دارم. الان زنگ زدم پشتیبانی، بعد از ده بار مشغولی، بالاخره سرکار خانوم جواب داد. گفت هر لحظه ممکنه درست شه. دارن پیگیری میکنن. جوابی که اون هفته هم داد. چند روز پیش خوب شده بودا، ولی دوباره افتضاح شد. اکثر صفحات، لودش تموم نمیشه. بدجوری اعصابم بهم ریخته. واقعا چقد ما بدبختیم
پشتیبانی میگه خط ارتباطی با ارمنستان قطع شده.![]()
سلام همشهری ها.من یه چن روزیه که صبح میخوام دان کنم سرعت افتضاح ست(نهایت40 طرح بعثت). زنگ زدم پشتیبانی گفت درست میشه تا چن روز آینده. میخواستم ببینم عزیزانی که طرح بعثت دارند هم همین مشکل من رو دارن؟؟!
مر30.
واقعا؟بابا دهن مخابرات سرویس. چه گو*ی داره میخوره؟
![]()
بچه ها من الان که ساعت 23:56 دقیقست دارم با سرعت 125 دانلود میکنم.
سلام
دوستانی که طرح نامحدود مخابرات رو دارن به زبون خوش میگماین مخابرات رو ول کنین برین یه جای دیگه تا حداقل ما طرح بعثتیا یه چند ماهی نفس راحت بکشیم
بابا این مخابرات ظرفیتش رو نداره الان طرح نامحدود قطع شده همه ریختن و هجوم آوردن به طرح بعثت
من پارسال که اولین بار بود گرفته بودم طرح بعثت رو سرعت دانلودم تا 400 میرسید و از 300 کمتر نبود اما عید که شد مخابرات اومد فرت و فرت تبلیغ کرد اینترنت خانواده
همه هم گفتن چه باحال بریم بخریم به یک ماه نکشید که سرعت نت دانلود 400 میکردم شد 128 !!!! زنگ زدم شکایت کردم گفتن یوزرامون زیاد شده چیکار کنیم دیگه
خوب بابا شما که ظرفیت ندارین چرا سرویس اضافی میدین ؟ @ ؟ باز دوباره الان اومدن طرح نامحدود رو برداشتن همه ریختن رو طرح بعثت الان سرعت دانلود خوبه 125 هستش ولی سرعت پیج باز کردن در حد دایال آپ افتضاح شده زنگم میزنی میگن داره درست میشه نمیگن که دلیلش این بوده @ حالا اینا به کنار من سایت خودم برام باز نمیشه @!$!#! با اینکه رو سروره %%%%
مطلب هم نزارم دیگه میمونه آدم چیکار کنه
![]()
من که شانس آوردم 3 ماهه نامحدود تو آذر شارژ کردم ، تا تو اسفند راحتم
اگه میدونستم 6ماهه شارژ میکردم
ولی نمیدونم بعد از اینکه شارژم تموم بشه چکار کنم
از طرفی قطعا سرعت طرح بعثت تا اسفند به دلیل حجوم کاربرها شدیدا افت پیدا میکنه و از طرف دیگه هیچ شرکتی اینترنت نامحدود قیمت مناسب نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)