آره، همون ورژن خودشه!
ممنون لطف کردی.![]()
آره، همون ورژن خودشه!
ممنون لطف کردی.![]()
سلام گرافیک ati 6770 1gb بهتره یا geforce gt 540? اگه قیمت هر کدومشونو بگید هم ممنون میشم
سلام گرافیک ati 6770 1gb بهتره یا geforce gt 540? اگه قیمت هر کدومشونو بگید هم ممنون میشم
نه عزیزم منظورم این هست که وقتی با برق هم high performance هست همه ا.ن تنظیمانی را که گفتم برای بار اول انجام بدید و تمام ولی پس از هر بار ریستارت سیستم وقتی روی صفحه ویندوز کلیک سمت راست میکنید و گزینه graPhics propertes را انتخاب میکنید در قسمت تنظیمات power ان هر دفعه به حالت power saving بر میگرده که شما قبل ا اینکه هر بازی خواستید اجرا کنید باید اون 2 تا گزینه را به حالت high perfomance در بیارید.
افتاد ؟![]()
گرافيك ati 6770 1gb بهتر از geforce gt 540 است . چون از رم هاي DDR5 استفاده كرده .و اين مهمتره . حتي دوستان توجه كنند علت 3 كيلو بودن اين لپ تاپ ها هم همين است كه به خاطر گرافيك قوي يه هيت سينك 300-400 گرمي براي خنك كاري استفاده كرده و اين باعث شده وزن لپ تاپ 3 كيلو باشه كه البته بايد تبريك گفت كه اچ پي تو اين مورد كم كاري نكرده و نخواسته كيفيت رو فداي كميت (وزن) بكنه .
به جرات ميتونم بگم تا حالا هيچ برندي از همچين كارت گرافيكي قدرتمند در ساخت لپ تاپ هاش استفاده نكرده . اچ پي اولينه .
دوست عزیز لپ تاپ ها از چیپست های گرافیک استفاده می کنند نه کارت گرافیک و کاملا با 6770 دسکتاپ متفاوتن هست. m آخر مدل هم به همین دلیل و مخفف Mobility هست.
(البته این را هم بگم این چیپست قوی هست ولی اگر کسی نیاز به Physx ویا CUDA داره باید یک لپ تاپ با گرافیک Nvidia بگیرد.)
دوست عزيز من نگفتم اين گرافيك با گرافيك دسكتاپ يكيه . من گفتم اين بهترين گرافيكيه كه تا حالا تو لپ تاپ ها استفاده شده .
در ضمن اين لپ تاپ ها چيزي به نام كارت گرافيك دارند . كه شما ميگيد فقط از چيپست ها استفاده ميشه كه درست نيست .
انجام دادم ولی بازم نشد!!!!
البته اولین بار که این فایل آپدیت رو زدم سریع ریست شد و اومد بالا ولی وقتی توی بایوس رو نگاه کردم ورژنش همون F.06 بود!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)