بچه ها این HTC Amaze 4G که واسه تی موبایله امکان داره نسخه های دیگه شم بیاد که با هر اپراتوری بشه باهاش کارکرد(چی میگن بهش آنلاک فکتوری مثل اپل) خیلی گوشیه شاخ و خوشگلیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این HTC Amaze 4G که واسه تی موبایله امکان داره نسخه های دیگه شم بیاد که با هر اپراتوری بشه باهاش کارکرد(چی میگن بهش آنلاک فکتوری مثل اپل) خیلی گوشیه شاخ و خوشگلیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Pedram_mrn; 11-10-2011 at 18:12.
با سلام
هفته پیش یه سر رفتم مغازه دوستم که یه سینسیشن دست دوم داشت گالاکسی اس خودمو با150اضافه دادم و اونو گرفتم تو این یه هفته ای که دستمه به نظر گوشی خوبی میاد ویه سری مزیت و یه سری عیب نسبت به گالاکسی اس و اس2 داره
اول عیبهاشو بگم ،کیفیت ساخت بر خلاف اون چیزی که فکر میکردم نیود و من انتظارم در حد محصولات موتورولا بود که عمرا مثل اون نمیشه ولی با این وجود کیفیت ساخت از گلاکسی ها بهتره،مورد بعدی باطری اونه که مثل گالاکسی خوب جواب نمیده و علتشو نمیدونم چیه مخصوصا رو بازی که خیلی باطری مصرف میکنه،مورد بعدی هم گرم شدن گوشیه اونم هنگام بازی که البته تو اس2 هم همینجوره
اما مزیتهاش اول وزنشه که احساس وجود یه گوشی رو تو دست القا میکنه و بر خلاف بعضیا من دوست دارم که وزن گوشی زیاد باشه،نکته بعدی تاچ خوب و سریعشه که بر خلاف خیلی از گفته ها هیچ مشکلی نداره،از نظر آنتن دهی و کیفیت مکتلمه به نظرم از سامسونگ بهتره ولی بلندی صدا زیاد خوب نیست،در مورد سینس هم باید بگم واسه دو یا سه روز جالبه ولی بعد از اون برات عادی میشه و نمیشه اونو یه ملاک برای انتخاب گوشی در نظر گرفت،از نظر سرعت امروز که با اس2 دوستم مقایسه کردم تو دانلود و اجرای بازیهای سنگین احساس کردم بهتره و تو دوربین که مطمئنم که سینسیشن بهتر بود فقط یه ایراد که داره اینه که احساس میکنی روی زومه و مثل بقیه دوربین ها از سوژه فاصله نداره،از نظر زیبایی به نظرم اس2 خوشگلتره هر چند این یه سلیقه است ،از نظر صفحه نمایش تا زمانی که گالاکسی داشتم فک میکردم خیلی عالیه ولی در مورد این گوشی باید بگم رنگها رو طبیعی تر نشون میده و اگه کسی با این رزولوشن کار کنه بقیه گوشیها در نظرش مصنوعی جلوه میکنن ،مورد بعدی هم اینه با وجود گارانتی دار بودن این گوشی واینکه باید فارسی رو ساپورت کنه کلمات رو به صورت جدا نشون میده و امکان تایپ فارسی هم نداره
من که فعلا سه هفته اس گرفتم مشکلی نداشته فقط یه کم مصرف باطریش زیاد یود که اپدیتش کردم تقریبا اونم حل شده تا الان که تاچش خیلی عالی بوده بسیار حساس عمل کرده من که راضیم
من که فعلا سه هفته اس گرفتم مشکلی نداشته فقط یه کم مصرف باطریش زیاد یود که اپدیتش کردم تقریبا اونم حل شده تا الان که تاچش خیلی عالی بوده بسیار حساس عمل کرده من که راضیم
جدا؟!
یعنی با اینکه با گارانتیه ساپورت فارسی نداره؟
تاچ رو گفتن بعد یه ماه به این مشکل میخوره انگار ..
سرعت شاتر و ذخیره عکسش چطوره؟
من سنس 3.5 ريختم، فوق العاده لگيه، يعني خيلي لگ داره، اما امکاناتي که بهش اضافه شده باحاله، در کل حوصلمو سر برده، فقط بخاطر دوربينشه که نگه داشتم، کمرا مود بينظيري داره، کلي گزينه و افکت اضافه شده، اينترفيس فوق العاده زيبا شده، گزينه هاي کپچر اسمايل (عکس اتوماتيک وقتي بخندي) و بلينک وقتي چشمک بزني اضافه شده، گالريشم زيباست. (اينارو از اچتيسي اميز پورت کردن رو سنسيشن، داستان لگي. بودن رو هم همه تاييد کردن تو اکس دي اي)
اما واقعا از لگي بودنش خسته شدم (اينم برا اينه که رام قبليم اکس اي بود، و اون خيلي نرم بود، اين الان شبيه رام استوک شده و من که با اون رام کار کردم با اين مشکل دارم. )
پسر گوشیتون هم تو علاالدین رویت شد
Sensation XE قیمت هم 920
تو فروم همسایه مث که یه آقایی 850 دارن![]()
آقا دزده رو میگی؟
پ.ن: الان چک کردم آقا دزده 870 میده![]()
Last edited by M@hdi-B; 13-10-2011 at 19:09.
قیمتش تو اروپا چقدره؟ 850 یکم زیاد نیست مگه چیش تغییر کرده فقط سی پی رو اورکلاک کردن اینطور که معلومه؟
کسی راجع به htc amaze 4g خبری نداره!!! رو gsm کار نمیکنه یعنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)