خیلی داره رو موضوع پول دوستی و اثرات منفی پول و اینکه برای پول هر کسی حتی یک فرد تحصیل کرده هم همه کاری می کنه در طرق مختلف داره مانور می ده،و همینطور اینکه اصفهانیا پول دوست و خسیسن(بلا نسبت)
خیلی داره رو موضوع پول دوستی و اثرات منفی پول و اینکه برای پول هر کسی حتی یک فرد تحصیل کرده هم همه کاری می کنه در طرق مختلف داره مانور می ده،و همینطور اینکه اصفهانیا پول دوست و خسیسن(بلا نسبت)
البته جدای از جنبهی منفی قضیه که دوستان فرمودند، قسمت بدی هم نبود! واقعاً آدما چقدر راحت با پول و تحت شرایط و فشار از عقیدهای که سالها بهش پایبند بودن کوتاه میان و میزنن جاده خاکی ...
اون تبلیغ اولی رو خیلی خوب درآورد تو صحبتهاش! واقعاً امیدوار بودم یهو نره سر تختخواب! سناریوی خوبی براش طراحی کرد ...
اما بعدیا، به خصوص دیگه اون پفک نمکیه، خلاف عقل و هوش یه روانشناس بود ...
قسمت امشبش فكر ميكنم تا اينجا جزو ضعيف ترين هايي بود كه ديده بودم از سريال ... نه فقط داستان ... بازيگري / كارگرداني و ...
براي مثال هم يه صحنه رو بنويسم.
جايي كه حميد افشار و زنش اومدن ... پدره نيما رفته بود استقبال ... بعدش حميد رفت تو و زنش همينجوري وايساد جلوي در و داشت به سمت دوربين نگاه ميكرد ... قشنگ هم معلوم بود يكي اشاره كرد بهش كه برو تو ديگه : دي
به اميد قسمت هاي بهتر از همه لحاظ ...
من این سریالو زیاد نگاه نمی کنم ولی امشب...
اونجای که سرمایه دار تشک به نیما میگه: ای بابا این ماشین 30 سال کار کرده چرا نمی ندازش دور؟|دیگه خیلی ضایع بود با حکومت فعلیه! |
![]()
میگم من یادم نمیاد ولی نیما افشار گفت که چرا رشته روانشاسی رو انتخاب کرده؟!
واقعا من موندم!!!!!!![]()
اولاش باحاله. ولی اینقدر نسبت به خنگیش بیخیاله که کم کم حرص آدمو در میارهمسخره بازی که نه ولی گندش رو در اورده ...یعن دائما رو مخ ادم راه میره...
من چند بار بیشتر ندیدم ولی عصبانی شدم از کاراش![]()
پفک نمکی قلقلی
من سر تبلیغاش خیلی خندیدم، مخصوصاً تیکه ی اساساً تشک SMG ! هی اینجا که می رسید تُن صداشو می برد بالا
اون تیکه هم که کسری داشت قیمتو می برد بالا تا یک میلیون رو بکنه دو میلیون، حمیده خیلی باحال تیر تَپَرش کرد...
کاسب به این می گن!!
امروز شبکه 3 تو برنامه نقطه سرخط در مورد این سریال صحبت کردن و نقد جالبی کردن !
گفتن یک کار بد داره تو این سریال داره انجام میشه که اون عادی سازی یکسری از روابط بین افراد هست ! و نگفت بین کیا !
منظورشون عدی سازی کدوم رابطه ها هست ؟ منظورشون رابطه ی نامشروع هست ؟!
پدرا و پسرا؟
مادرا و پسرا؟
برادرا و برادرا؟
مادرزنا و عروسا؟
پدر زنا و عروسا؟
برادر زنا و عروسا؟
زنا و شوهرا؟
پول دارا و فقیرا؟
پزشکا و مراجعین ؟
منشیا و دکترا؟
دکترا و دکترا؟
دکترا و یکیایی که قبلا جز خانواده بوده ؟
یکیایی که قبلا جز خانواده بوده با زن دکترا؟
---
بابا اینایی که دقت می کنن ببین نشینمن گاه فلان مجستمه طرف چی هست تا از بیخ قطعش کنن، این جور حرفا بعید نیست!!
Last edited by dimah2005; 08-07-2011 at 23:39.
شاید چیزایی نشون میده که ما نمیبینیم.... عینک مخصوص باید بزنی تا ببینی: دیمنظورشون عدی سازی کدوم رابطه ها هست ؟ منظورشون رابطه ی نامشروع هست ؟!
کلا اینا که نق میکنن برای اینکه بگن ما خیلی چیز بارمونه هی بیخودی ایراد میگیرن و برای اینکه کسی پاپیچشون نشه زیر پرده و مبهم حرف میزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)