جووني هميشه كار دست آدم ميده. سرعت بالا برو اما تو جاده صاف و با ماشين مطمئن و كوتاه مدت.
يزد 205 رو تجربه كردم سايز 14 و 15 لاستيكه خوبيه. تازه ديدم گلهاي متنوعي هم داره و فقط يه مدل نيست
جووني هميشه كار دست آدم ميده. سرعت بالا برو اما تو جاده صاف و با ماشين مطمئن و كوتاه مدت.
يزد 205 رو تجربه كردم سايز 14 و 15 لاستيكه خوبيه. تازه ديدم گلهاي متنوعي هم داره و فقط يه مدل نيست
سلام
با جوونی و چیزای دیگه کاری ندارماما اگه تو ایرانیا سایز 205 میخوای یزدتایر از بقیه بهتره.
خودم رو ماشینم همینو دارم و خیلی نرمه
ممنون از راهنمایی ها.![]()
برای تشکر کافیه از دکمه ی تشکر استفاده کنی عزیز![]()
سلام دوستان.
برای 206 ام ( تیپ دو سفارشی ) ، یه جفت لاستیک سایز فابریک میخواستم بگیرم.
لاستیک فابریکش بارز بود و باهاش تا حالا 105 تا رفتم.اصلا هم اذیتم نکرد.اما دیگه صاف شده و فعلا برای جلو دو تا میندازم تا برای چند ماه بعد عقب ها رو هم عوض کنم.
با توجه به اینکه بخاطر کارم وقت نمیکنم برم سمت امیرکبیر و اینا ؛ مجبورم تلفنی سفارش بدم . ضمن اینکه به همین دلیل نمیتونم بازار رو خوب بسنجم و از نظر کیفیت و قیمت نمیتونم مطمئن باشم.
میخواستم اگر امکانش هست ، لطف کنین و بهترین لاستیک از نظر کیفیت و قیمت رو بهم پیشنهاد کنین. و اگه قوانین سایت اجازه میده شماره تماس فروشگاه یا نمایندگی ای که با بهترین قیمت و وجدان میفروشه رو بهم بدین.
ممنونم از محبت شما.
سلام ! لاستیکای زیر صفری 206 ( بارز الپیدا ) چند بر میدارن ازم تقریبا ؟! بعد سایز فابریکی کومهو بگیرم نرم تر میشه ماشین یا نه !؟
شما بخوای تو بازار بفروشی حسابی بز خری میکنن
حداکثر 200 تومن بردارن اگه نو باشه لاستیکات.
بهتره بفروشی به کسی که میخواد لاستیک قیمت مناسب بخره.
دوست قبلیمون باهاش در تماس باش شاید مشتری باشه.
برای خودت هم کومهو گل اپتیمو بگیر بسیار لاستیک خوبیه. عرض195 بردار خیلی عالی هست
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام میخواستم رینگ و لاستیک واسه پزو روآ سفید بخرم به نظرتون چی بگیرم که به ماشین بیاد واگه قیمت هم بگید ممنون میشم
خودم یه 405 دیدم رینگش خیلی قشنگ بود تقریبا این شکلی....] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میشه روش بست چند قیمت هست....
ممنون
ای جانم نه نه....
رینگ که دوست من سلیقهای هستش. شما زیر روآ میتونی تا سایز 18 رینگ بندازی جا پیچها همون پژو 405 هستن. هر رینگی انداختی لاستیک مناسب هم براش بگیر مارک هم سعی کن کومهو یا هانکوک بگیری هم قیمت مناسبه و هم کیفیت. لاستیک چینی و ایرانی هم میتونی بگیری کمی ارزون ترن.
مناسب ترین و قشنگ ترین سایز رینگ 16 اینچ هستش با پهنای 5 یا 5.5. جلو و عقب یکی باشه پهنا دو سایز نگیر خواهشن و گند نزن به تیپ ماشینت.
لاستیک 16 اینچی هم این سایز بگیر 205/55/16 یا 205/60/16
در پایان داداش من بگرد رینگ کارکرده و تمیز و سالم پیدا کن و بریز زیر ماشین حالشو ببر. البته وقتی پیاده میشی فقط میتونی ببینیشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)