تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 156 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اول از همه بگم من تا به حال محصول اپلی نداشتم ولی مثل اینکه باید یک آیپد بخرم
    ...
    دوست عزیز تو که هنوز تو "ب" بسم الله هستی و این شرایط رو بالا دادی تهش این میشه که یا باید تبلت بخری یا نباید بخری اگه هم بخوای بخری الان بهترین تبلت آیپد هست، پس یا آیپد میخری یا نمی خری. شما اول روی خریدن یا نخریدن به قطعیت برس بعدش این سؤالات خود به خود حل میشن. خیلی شون هم با سرچ کردن جوابشون پیدا میشه. اینقدر هم مردد نباش هیچ کس تو خرید محصولات اپل پشیمون نشده.

2. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اين هيچ كس پشيمون نشده واقعا صحت داره ها بايد شديد بهش ايمان داشته باشي باور جواب نميده
    راستي اپل كلا ميونش با تم و اين جفنگ بازيا خرابه نيازي هم بهش تو اين اكوسيستم نيست همه چي رو زيبا ترين حالتشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

يه چيز برام سواله :

چرا از محصولات اپل اينقدر تعريف ميكنند اما من ميبينم يارو ايپدش يا ايپادش يه هفته كارنكرده ميخاد بفروشتش با كلي ضرر ؟؟؟

چرا اينهمه تعريف ميكنن انوقت بيشترين فروش جنس كاركرده مربوط به ايپاده و يا ايپده ؟

فقط كافيه تو گوگل بزنيد ايپاد كاركرده و يا ايپد كاركرده فقط يك هفته كاركرده

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

يه چيز برام سواله :

چرا از محصولات اپل اينقدر تعريف ميكنند اما من ميبينم يارو ايپدش يا ايپادش يه هفته كارنكرده ميخاد بفروشتش با كلي ضرر ؟؟؟

چرا اينهمه تعريف ميكنن انوقت بيشترين فروش جنس كاركرده مربوط به ايپاده و يا ايپده ؟

فقط كافيه تو گوگل بزنيد ايپاد كاركرده و يا ايپد كاركرده فقط يك هفته كاركرده
    همیشه یه عده هستن که از یه چیزی خوششون نمیاد، و وقتی الان بیشتر از 85 درصد تبلت هایی که فروخته میشن آیپد هستن (و بیش از 75 درصد MP3 Player ها آیپاد هستن)، منطقیه میزان فروش دسته دومشون هم بسیار بیشتر از همه باشه.

به علاوه خیلی از فروش محصولات اپل به خاطر خرید محصول جدیدتر است.

6. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه یک نفر کامل در مورد اتصال کابل دوربین به آیپد و وصل کردن فلش مموری بهش یه توضیحی بده .

یعنی با این روش میشه فلش مموری یا هر وسیله دیگه ایی به آیپد وصل کرد ؟
    قیمت این کابل چنده ؟

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

13

سوالاتی که جوابی نگرفتم متاسقانه! را لطف کنید جواب دهید!
    اول=تو سایت اپل دو نوع مختلف 3g هست و مثل اینکه از at&t تو ایران بهتر جواب میده و میخواهم بفهمم از کجا میشه فهمید از کدوم نسخه مخابراتی استفاده شده؟
    دوم=مجله های فارسی را با کدام فرمت بهتر و درستر نشان میدهد؟
    سوم=اگر مثلا آیپد را به pc وصل کنم میتونم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنم یا نه؟
    چهارم=میتوانم pc را تبدیل کنم به انبار نرم افزار آیپد و توی آیپد فقط بازی و نرم افزار های ضروری را بریزم؟اگر جواب آره هست چطوری همچین کاری کنم؟
    پنجم=از اونجا که مودم pc من adsl هست ولی آنتن ندارهحتما ضروریه هست که مودم wifi بخرم؟
    Last edited by millad1388; 22-08-2011 at 17:53.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالاتی که جوابی نگرفتم متاسقانه! را لطف کنید جواب دهید!
    اول=تو سایت اپل دو نوع مختلف 3g هست و مثل اینکه از at&t تو ایران بهتر جواب میده و میخواهم بفهمم از کجا میشه فهمید از کدوم نسخه مخابراتی استفاده شده؟
    دوم=مجله های فارسی را با کدام فرمت بهتر و درستر نشان میدهد؟
    سوم=اگر مثلا آیپد را به pc وصل کنم میتونم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنم یا نه؟
    چهارم=میتوانم pc را تبدیل کنم به انبار نرم افزار آیپد و توی آیپد فقط بازی و نرم افزار های ضروری را بریزم؟اگر جواب آره هست چطوری همچین کاری کنم؟
    پنجم=از اونجا که مودم pc من adsl هست ولی آنتن ندارهحتما ضروریه هست که مودم wifi بخرم؟
    1. باید مدل AT&T رو خریداری کنید، مدل Verizon اصلا در ایران کار نمی کنه (نه اینکه اون یکی بهتر جواب بده). همه آیپد هایی که ایران میان AT&T هستن.

2. PDF

3. خیر

4. می تونید هر لحظه که خواستید هر نرم افزاری رو سینک کنید، و می تونید فیلم ها و موسیقی ها رو در PC نگه دارید و با آیپد بهشون دسترسی داشته باشید.

5. بله، به WiFi نیاز دارید.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

4. می تونید هر لحظه که خواستید هر نرم افزاری رو سینک کنید، و می تونید فیلم ها و موسیقی ها رو در PC نگه دارید و با آیپد بهشون دسترسی داشته باشید.
    برای video ها با air video هیچ مشکلی نیست ولی برای music من چند تا برنامه رو امتحان کردم هیچکدوم کار نکرد
    بعضیاشون کرش میکرد بعضی ها فقط از طریق اینترنت کارد میکرد و...
    _______
    این اسمارت کاورها تقلبی شون هم هست؟
    یه نفر تو یکی از انجمن های همسایه اسمارت کاور پلی اورتان رو 40 میده (درحالی که سایت خود اپل 39 دلار قیمت زده) و ادعا میکنه شماره سریال هم داره
    Last edited by bleu2u4u; 22-08-2011 at 18:41.

12. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

برای video ها با air video هیچ مشکلی نیست ولی برای music من چند تا برنامه رو امتحان کردم هیچکدوم کار نکرد
    بعضیاشون کرش میکرد بعضی ها فقط از طریق اینترنت کارد میکرد و...
    _______
    این اسمارت کاورها تقلبی شون هم هست؟
    یه نفر تو یکی از انجمن های همسایه اسمارت کاور پلی اورتان رو 40 میده (درحالی که سایت خود اپل 39 دلار قیمت زده) و ادعا میکنه شماره سریال هم داره
    برای موسیقی (و فرمت های ویدیویی پشتیبانی شده) اصلا نیازی به برنامه ای نیست و با iTunes Home Sharing امکان پذیره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دوستان آیپد من 3G هست ولی AT&T نیست....پارت نامبرش هم MC775ZP هست..شارجزش هم از ایناس که براش تبدیل 3 به 2 باس بگیری ...برا کجاس این آیپد ما ؟
    و اینم بگم جهت رفع ت.حریمات به اپل میل زدم یارو بنده خدا با کلی عذرخواهی گفت شرمنده از ما که customer support هستیم کاری بر نمی آید و نمیت ونم بهتون امید افتتاح اپ استور ایران رو بدم بعدش حواستم به استیو بگه(چه خیالا) گفت شرمندتم دسترسی به استیو خیلی مشکله و نمیشه
    ولی بازم حال کردم جواب ایمیلو ظرف 5 ساعت دادن..(معمولا 4 -5 صبح ایران) جواب مبرسه....و به عنوان یک ایرانی خیلی هم تحویلم گرفتن...دمشون گرم باز هم با وجود مشکلات اپل فن میمونیم و هستیم..ببخشید سرتونو درد آوردم

16. این کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •