تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 555 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان با توجه به اینکه ریویو اکثر رقبای اندرویدی برندهای مختلف اومده کم کم میشه یه مقایسه رو انجام بدیم

5 رقیب اصلی اینا هستن
    sony ericsson ARC
    LG optimus 2X
    motorola ATRIX
    HTC sensation
    samsung GALAXY S2

خب اول میریم تو بررسی سخت افزار :
    یه مدت پیش قبل از اینکه گلکسی اس 2 کامل بشه یه سری بنچ مارک از سایتای مختلف اراعه شد و سو استفاده گر ها از طرفدارای موتورولا و الجی و تا حدود کمی سونی اریکسون خوشحالی کاذبی رو در خودشون احساس کردن و فکر کردن که همه چیز تموم شده و exynos سامسونگ به همین راحتی در برابر تگرا 2 کم اورد اما حالا که بنچ مارک واقعی اراعه شده دیگه خبری ازشون نیست و رفتم تو سوراخاشون قایم شدن!

و اما امتیاز quadrant گلکسی اس 2 در کمال ناباوری به عدد فوق العاده 3732 رسید در حالی که بهترین امتیاز آتریکس و اپتیموس 2x به سختی به 2500 میرسه

فیلم مقایسه گلکسی و اپتیموس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینجاست که به اصطلاح قویترین گوشی دنیا با این اختلاف در برابر قویترین گوشی واقعی جهان زانو میزنه

متاسفانه هنوز بنچ مارک معتبری از htc در دسترس نیست و arc هم که بهتره با گلکسی اس 1 مقایسه بشه و مقایسه اون با گلکسی اس 2 کاملاً مسخره است!

طرفدارای برند سونی اریکسون برای ضعف arc توجیه جالبی دارن و میگن که 2 هسته ای تفاوتی با 1 هسته ای نداره!

مقایسه gpu رو هم میتونید اینجا ببینید :

اینم از gpu آتریکس که در حد گلکسی ace جواب میده!!

در مورد رمم که برتری با گلکسی و آتریکس با 1 گیگ رمه و بعد از اون htc و بعدش اپتیموس و arc
    متاسفانه اپتیموس نسبت به پردازنده قویش رم پایینی داره و این میتونه یه ضعف بد باشه در حالی که الجی میتونست به راحتی از رم 1 گیگ استفاده کنه!

مموری داخلی هم این روزها کاملاً لازمه ... گلکسی با 32 گیگ مموری داخلی در صدر قرار میگیره و بعد از اون آتریکس با 16 و اپتیموس 8 و سنسیشن 1 و برای آرک عدد کاملاً مسخره 320 مگ!!

حالا به مقایسه صفحه نمایش ها میپردازیم
    مطمعناً همه ما برتری گلکسی اس 2 رو قبول داریم ... صفحه 4.3 اینچی با بالاترین تکنولوژی روز دنیا
    بعد از اون سنسیشن با استفاده از صفحه نمایش super clear lcd قرار داره ... بازم با 4.3 اینچ و رزولوشن بالاتر
    3 گوشی دیگه اختلاف آنچنانی با هم ندارن ... آتریکس با وجود رزولوشن بالاتر نتونسته به رقبا برسه
    سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردند

صفحه آرک در برابر گلکسی به نظر سیاه و سفید میاد

ادامه دارد.......
    hasanmotori جان با عرض پوزش من متن کامل نخونده بودم شما خودتم کاملا درست اشاره کردی به عرایض من

2. این کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سونی با معرفی ارک اونم با این قیمت به نظر من کاملا اشتباه کرده... جی اس‌۲‌که هیچی ۱ هم قابل قیاس باش نیستن... ولی قبول کنید رنگای super amoled خیلی کاذبن...

4. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

من به شخصه با گوشیهای مختلفی کار کردم واز همه نوع صفحه نمایش هیچکدومشون توانایی مقابله با سوپر آمولد سامسونگ رو ندارند بعد از اون صفحه آیفون خیلی خوبه

6. 5 کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ادامه :

دوربین
    تو دوربینم باز سونی از حربه تبلیغاتی و اسم گزاشتن روی سنسور دوربین استفاده کرده اما در ادامه کم اوردن دوربین آرک رو در برابر گلکسی ببینید :

گلکسی در نور کم :

کد:
    در تاریکی مطلق با فلش :

کد:
    خودتون عکسهای گوشیهای دیگه تو این دو حالت رو از phonearena ببینید متوجه میشید که کمتر گوشیی توانایی رقابت با گلکسی رو داره ... شاید بشه ان8 رو که فلش زنون داره با گلکسی برابر دونست

و اما آرک در نور کم :

کد:
    در تاریکی با فلش :

کد:
    خب تو عکس اولی چیزی جز نویز قابل رویت نیست ... یه دوربین 3 سامسونگ از آرک بهتره
    عکس با فلشم با نویزش خیلی بالاست
    سونی اریکسون اومده ایزو رو بالا برده خب متعقباً عکسها روشن میشن در مقابل نویزهم افزایش پیدا میکنه اما از اونجایی که هدف سونی اریکسون عوام فریبیه با خودش فکر کرده اگه عکسها روشنتر باشن میتونه اسم سنسور رو به exmor تغییر بده!!
    اما چشمان تیز بین کاربرها برتری مطلق گلکسی رو میبینه و به همین راحتی اون همه تبلیغات سونی مبنی بر جذب نور بیشتر و F/2.4 و... در برابر یه سنسور ساده سامسونگ به زانو در میاد

ادامه دارد.....

در آغاز فعالیت mohsen8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با این مشخصات وتعریفها این غول وارد بازار ایران بشه تا بخواد تعادل قیمت ایجاد بشه وقیمت این گوشی معقول بشه باتوجه به وضع بازار الان به نظرتون زیاد طول نمی کشه تا بخوای با قیمت خوب بخریش چندین گوشی قدرتمندتر معرفی می شن و لذت داشتنش کمتر می شه

9. این کاربر از mohsen8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این مشخصات وتعریفها این غول وارد بازار ایران بشه تا بخواد تعادل قیمت ایجاد بشه وقیمت این گوشی معقول بشه باتوجه به وضع بازار الان به نظرتون زیاد طول نمی کشه تا بخوای با قیمت خوب بخریش چندین گوشی قدرتمندتر معرفی می شن و لذت داشتنش کمتر می شه
    من فک نکنم تا سال دیگه حد اقل این گوشی کم بیاره جولو گوشیای دیگه
    از طرفی خیلی هم نباید انتظار افت (مثل arc) داشت فکر نکنم حالا حالها زیر 850 بیاد

11. 2 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قیمت گوشی
    کد:
    با قیمت های این سایت فعلا از همه جا ارزونتر تو آلمانه.
    حدوداً 810 هزار تومان آب می خورد ...

راستی یک سوال: اگر از کشورهای دیگه مدل sim free رو بگیریم دیگه اینجا مشکلی نداره با شبکه همراه اول؟؟

13. 4 کاربر از M-Ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سونی اریکسون عوام فریبیه با خودش فکر کرده اگه عکسها روشنتر باشن میتونه اسم سنسور رو به exmor تغییر بده!!
    حسن جان اینم مثل همون موتوری که اسمشو گذاشتن براویا هستش . اگه سونی اریکسون تو برندها جائی داشت الان S1 و S2 با اسم سونی بیرون نمیومد . به قول الدار این کمپانی فقط بلده درجا بزنه !

مخلصیم .

15. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

hasanmotori جان با عرض پوزش من متن کامل نخونده بودم شما خودتم کاملا درست اشاره کردی به عرایض من
    داداشی لطف کن این همه عکس و با هم نقل قول نکن
    میتونستی عکسها رو از نقل قولت حذف کنی
    واسه ی ما مشکلی نیست ولی خیلی های دیگه رو با مشکل مواجه میکنه!

17. 3 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اقا در اینکه گالکسی در سخت افزار همه رو قورت میده کاملا درسته و ما هم قبول میکنیم

حالا شما هم قبول کنید که آرک بهترین دوربین رو بعد از ان8 داره

این عکسا هیچی رو اثبات نمیکنه چون تو شرایط یکسان نیست اصلا ..شاید اگه گالکسی تو اون محیط بود خیلی بدتر از آرک مینداخت قبول کنید هر چه قدر هم که دوربین گالکسی خوب باشه در مقابل آرک کم میاره دیگه
    همیشه سونی در طراحی و دوربین حرف اول رو زده

سامسونگ هم در سخت افزار قوی و صفحه نمایش و اولبن بودن در خیلی چیزا حرف اول رو میزنه
    پس متعصب نباشیم

19. 3 کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •