تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 98 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من این بازی رو تموم کردم ولی چیزی که واسم مبهم بود این بود که بازی اصلا دمو نداشت .
    نمیدونم سی دی من مشکل داشت یا کلا بازی اینجوری هست آخه من تو یه راهنما خوندم که همش می گفت بعد از دموی فلان مرحله باید فلان کارو کرد اما من که دمویی ندیدم .
    حتی بعد از مرحله کاخ سفید یه دفعه نشون می ده که hitman مرده اما نشون نمیده که کی این کارو کرده و بعدشم که یهو بلند میشه.
    بچه هایی که بازی رو تموم کردن به منم بگن که موضوع چیه؟
    بله درسته . به نظر من این بازی Rip شده هست .
    یعنی دموها رو حذف کردن .
    ببینم مال شما چند سیدی بود ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Carl Johnson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Finland

پيش فرض

اونم هست ولی اگه یه جای خوبی گیر بیاری که از پشت نخوری راحت همشونو میکشی !
    onam hast vali badish ine ke tir be andaze kafi nadari

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

onam hast vali badish ine ke tir be andaze kafi nadari
    اونجا كه تير به اندازه كافي داري

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كارل جان ميشه بگي تو كدوم مرحلش گير كردي؟

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

من هفته ي پيش بازي رو تموم كردم. واقعآ بازيه خيلي قشنگي بود ، مخصوصآ آخرش كه پاميشه همرو ميكشه . كه البته خيلي سخت بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من يه كلك براي راحت شدن از اون آخر مرحله آخر بلدم شايد هم كسي قبل من پيداش كرده.البته من بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقای ehsssssan میشه بگین کلکتون چیه؟

منم بازی رو تموم کردم ولی مرحله آخرش خیلی وقتمو گرفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هيچ فقط وقتي از ساختماني كه به حياط وارد ميشه تا بري پيشه اوني كه قراره بكشيش و اون ساختمان كه منفجر ميشه رو ميگم بين اين دو تا ساختمان يه حياط هستش كه بعد از دنبال كردن اون مرد وقتي از نردبان حياط كه گلها هم بهش پيچيدن ميري بالا اون مرده درست ميزنه تو شقيقت و شما الفاتحه ميشه كه براي اين كار بايد برگردي تو ساختمان منفجر شده و از اونجا بري رو پشت بوم و طرف رو بزني

حالا كلك من اينه :

وقتي وارد حياط شديد قبل از اينكه وارد ساختمان آخر بشين بازي رو سيو كنين.بعدبرو توي اون ساختمان آخري و وارد دفترش شو تا دفتر منفجر بشه وقتي شما دنبال اون مرد كرديد و از نردبان بالا رفتيد در اين لحضه فقط سعي كنين جاي دقيق اونجايي كه اون پشت بوم وايستاده وداره شما رو ميزنه رو ياد بگيري.شما در اينجا توسط مرده كشته ميشيد.ولي خوب جاي اون مرد رو مي فهمي.حالا برگرد و از اونجايي كه تو حياط سيو كردي رو لودش كن.در اون لحضه از نردبان بالا ميري و اونجايي كه اون مرده (چون خيلي وقته بازي كردم اسمش يادم نيست) وايستاده بود چندتا مين كنترل از راه دور بنداز بعد از نردبان پايين برو و دنبال هدف وارد اون ساختمان شو و وارد دفترش وقتي اون دفتر منفجر شد دنبالش برو تا جايي كه او از نردبان يا همو نرده هاي حياط رفته بالا شما همون پايين وايستا و سعي كن بري گوشيه سمت چپ حياط كه قارد هاي وقتي كنترل مين رو تو دستت گرفتي نبيننت.بعد با فشار شاسي مين اون بالا منفجر مي شه و ديگه لازم نيست براي كشتنش بري پشت بوم و به سختي بزنيش.
    من خودم مرحله آخر گير كرده بودم كه آخرش اين به ذهنم رسيد و خيلي راحت كشتمش و كسي هم متوجه و مشكوك به من نشد.خيلي داشتم حال ميكردم.از اين راهكار مي تونين تو مراحل قبلي مثلا كشتن اون 2تا مرد تو تاتر با گذاشتن مين جلوي در اتاق خصوصي تماشاي او و بعد هر وقت نشو داد كه از اتاق اومد بيرون شما زودي بمب رو منفجر كن

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

هيچ فقط وقتي از ساختماني كه به حياط وارد ميشه تا بري پيشه اوني كه قراره بكشيش و اون ساختمان كه منفجر ميشه رو ميگم بين اين دو تا ساختمان يه حياط هستش كه بعد از دنبال كردن اون مرد وقتي از نردبان حياط كه گلها هم بهش پيچيدن ميري بالا اون مرده درست ميزنه تو شقيقت و شما الفاتحه ميشه كه براي اين كار بايد برگردي تو ساختمان منفجر شده و از اونجا بري رو پشت بوم و طرف رو بزني

حالا كلك من اينه :

وقتي وارد حياط شديد قبل از اينكه وارد ساختمان آخر بشين بازي رو سيو كنين.بعدبرو توي اون ساختمان آخري و وارد دفترش شو تا دفتر منفجر بشه وقتي شما دنبال اون مرد كرديد و از نردبان بالا رفتيد در اين لحضه فقط سعي كنين جاي دقيق اونجايي كه اون پشت بوم وايستاده وداره شما رو ميزنه رو ياد بگيري.شما در اينجا توسط مرده كشته ميشيد.ولي خوب جاي اون مرد رو مي فهمي.حالا برگرد و از اونجايي كه تو حياط سيو كردي رو لودش كن.در اون لحضه از نردبان بالا ميري و اونجايي كه اون مرده (چون خيلي وقته بازي كردم اسمش يادم نيست) وايستاده بود چندتا مين كنترل از راه دور بنداز بعد از نردبان پايين برو و دنبال هدف وارد اون ساختمان شو و وارد دفترش وقتي اون دفتر منفجر شد دنبالش برو تا جايي كه او از نردبان يا همو نرده هاي حياط رفته بالا شما همون پايين وايستا و سعي كن بري گوشيه سمت چپ حياط كه قارد هاي وقتي كنترل مين رو تو دستت گرفتي نبيننت.بعد با فشار شاسي مين اون بالا منفجر مي شه و ديگه لازم نيست براي كشتنش بري پشت بوم و به سختي بزنيش.
    من خودم مرحله آخر گير كرده بودم كه آخرش اين به ذهنم رسيد و خيلي راحت كشتمش و كسي هم متوجه و مشكوك به من نشد.خيلي داشتم حال ميكردم.از اين راهكار مي تونين تو مراحل قبلي مثلا كشتن اون 2تا مرد تو تاتر با گذاشتن مين جلوي در اتاق خصوصي تماشاي او و بعد هر وقت نشو داد كه از اتاق اومد بيرون شما زودي بمب رو منفجر كن
    اين مرحله رو كه من سريع تموم كردم. منظور من مرحله اي بود كه دارن دفنت ميكنن.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقای ehsssssan منظور من هم همون مرحله آخر بود که آقای a.salireza اشاره کردن.بقیه مراحل زیاد سخت نبود برام.

به هر حال ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •